- 14 Kasım 2001
- 21.628
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.823
- 1.623
- 101
Tadilat isleriniz halloldu mu kazen?
Guzel bir yeni hafta diliyorum..
1 saat önce geldi boyacılar bitmedi henüz dün izin yaptılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tadilat isleriniz halloldu mu kazen?
Guzel bir yeni hafta diliyorum..
Kolayliklar diliyorum..1 saat önce geldi boyacılar bitmedi henüz dün izin yaptılar
Fake hesaplarla birçok kadınla uğraşmak da kolay değil bir sürü çenebaz kadınlarlaGunaydin tembel tenekeler mesajini almayinca garipsiyoruz
Umarim iyi hissedersiniz..
Bugun kontrol tarti gunumuz ,hatirlatmis olayim..
Şuncacıklardan 1 tanecik yidimçok açım kitaplık önünde bi tane kesme şeker beni bekliyor
gözlerim kararacak diye korkuyorum.
Afiyet olsun canım ben bu kadar geniş yelpazeden herşeyi yiyemiyorum size göre çoğu şeyi yiyemiyorum ben yaPazar menu fotolarim
SABAH (fistik ezmesini yemedim,avokadoyuda)
Eki Görüntüle 2664981
ARA (1hurma daha yedim)
Eki Görüntüle 2664982
OGLEN
Eki Görüntüle 2664980
AKSAM
Eki Görüntüle 2664978
Ama ordaki bir sürü dizdiğim askerleri görme sen hemen çukulataları görCEYDOS nerdesinnnnn gormen lazim
Iyiyim canım çok şükür perşembe günü test günüm heyecanla bekliyorum bu bekleyiş daha zor ama inşallah tutunmuslardir@Melegimkorusun , @MorVampirella , @fyzanur , B Beklenen2 ,Kazen nasilsiniz arkadaslar?
CEYDOS ozledik canisi...
![]()
Kazen , nerelerdesiniz, yolunda değil mi her şey
kilo bildirimim:
cuma: 75.9
şimdi: 76.4
fark: + 0.5
İnşallah bu aşırı cool emojilerimizle 62 dolaylarında da aaa aynı kilodayız deriz (gözlerden bir damla yaş akar..)
Ev çok karışık
Cuma 133.3
Pazartesi 132.1
Fark 1.2
Fakat fotoğrafta görüldüğü gibi parkede tartilirken boyacilar yüzünden evde olan değişim sebebi ile fayansta tartıldım. Kilonun doğru olmadığı kanısındayım biraz daha yüksek cikmaliydi 132.8 veya 133 gibi..
Eki Görüntüle 2664995
İyiyim çok şükür kaptanım dün evde değildik alamadım telefonu elimeNasilsin canim, dun goremedim seni..
Şampiyonluğa yürüceksiniz anlaşılanşahanesiniz! yüzey düz olduğu, tartı sallanmadığı sürece sorun olduğunu sanmıyorum. bazı noktalarda benim tartım üzerinde hiçbir ağırlık yokken 1.75 gösterebiliyor örneğin, dengesiz durduğunda kendi ağırlığını da ekliyormuş. verdiğiniz kilonun daha fazlası vardır eksiği yoktur bencetebrikler!
Ha ha ha sende de 200 gr mı?