• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin tembel tenekeler mesajini almayinca garipsiyoruz😅
Umarim iyi hissedersiniz..
Bugun kontrol tarti gunumuz ,hatirlatmis olayim..
Fake hesaplarla birçok kadınla uğraşmak da kolay değil bir sürü çenebaz kadınlarla 😁burda yapıyoruz ki çeneyi adama yapıp yıldırmayalım diye 😂

Kazen Kazen , nerelerdesiniz, yolunda değil mi her şey :-)

kilo bildirimim:

cuma: 75.9
şimdi: 76.4
fark: + 0.5

Ev çok karışık

Cuma 133.3
Pazartesi 132.1
Fark 1.2

Fakat fotoğrafta görüldüğü gibi parkede tartilirken boyacilar yüzünden evde olan değişim sebebi ile fayansta tartıldım. Kilonun doğru olmadığı kanısındayım biraz daha yüksek cikmaliydi 132.8 veya 133 gibi..

20200720_092857.webp

Ev çok karışık

Cuma 133.3
Pazartesi 132.1
Fark 1.2

Fakat fotoğrafta görüldüğü gibi parkede tartilirken boyacilar yüzünden evde olan değişim sebebi ile fayansta tartıldım. Kilonun doğru olmadığı kanısındayım biraz daha yüksek cikmaliydi 132.8 veya 133 gibi..

Eki Görüntüle 2664995

şahanesiniz! yüzey düz olduğu, tartı sallanmadığı sürece sorun olduğunu sanmıyorum. bazı noktalarda benim tartım üzerinde hiçbir ağırlık yokken 1.75 gösterebiliyor örneğin, dengesiz durduğunda kendi ağırlığını da ekliyormuş. verdiğiniz kilonun daha fazlası vardır eksiği yoktur bence (: tebrikler!

şahanesiniz! yüzey düz olduğu, tartı sallanmadığı sürece sorun olduğunu sanmıyorum. bazı noktalarda benim tartım üzerinde hiçbir ağırlık yokken 1.75 gösterebiliyor örneğin, dengesiz durduğunda kendi ağırlığını da ekliyormuş. verdiğiniz kilonun daha fazlası vardır eksiği yoktur bence :-) tebrikler!
Şampiyonluğa yürüceksiniz anlaşılan FitFiliz FitFiliz usta oldun artık bu hafta bana şampiyonluğu yaşat şekerim 😘 bak sen de yerini korumuş olacaksın

Back
X