- 23 Ocak 2016
- 36.175
- 52.511
- 598
Şimdi fındık yerim o kadarHarikasın☺☺☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi fındık yerim o kadarHarikasın☺☺☺
Aynen canım internet alışverişinde kalıbını sormak gerekiyor mutlaka sor canım teşekkür ederim bu arada tatil için ufak hazırlıklar yapıyorum. Daha ayakkabı da almak istiyorum.selamlar, günüm çok enerjisiz geçiyor yine uyudum uyandım :')
Niloyatospikk güle güle kullan terliğini :) benim de bugün karışık bedenli şort alışverişim geldi, hepsi tam oldu ne hikmetse. bu beden olayı gerçekten çok acayip artık asklfjsd
Aynen canım internet alışverişinde kalıbını sormak gerekiyor mutlaka sor canım teşekkür ederim bu arada tatil için ufak hazırlıklar yapıyorum. Daha ayakkabı da almak istiyorum.
Ben de şimdi geldim ve uzandım yatıyorum açlıktan başım ağrıyor.
Fındık aldım daha yemedim forumda açlığımı bastırıyorumye bir şeyler, açlıkla kendine zarar verme. kuruyemiş at 1-2 tane, ben şimdi kaju yedim.
Fındık aldım daha yemedim forumda açlığımı bastırıyorum![]()
Yicem kız 5 fındık da ne 30 40 gr indiririm mideye şimdiye kız 5 fındıktan bişicik olmaz
Ya ben böyle haftasonu ertesi hasar kaydına bakıldığını bilmiyodum. Normalde heyecanla soyunup dökünüp sabah tartılması yaparım ama bugün de aceleyle çıktım. Bir gün gecikmeli yazayım yarın sabah
Bu arada günahlarınla sevaplarınla eksiyi çakmışsın gardaşım, sevgiler ve tebrikler
Olur canim unutma amaYa ben böyle haftasonu ertesi hasar kaydına bakıldığını bilmiyodum. Normalde heyecanla soyunup dökünüp sabah tartılması yaparım ama bugün de aceleyle çıktım. Bir gün gecikmeli yazayım yarın sabah![]()
Ov ye men ov yeStay cool bruh and watch it burn shshsjj
Cumaya guzel bir derece yapariz canim, 200 gr bizden korksun :))
Guzel birgun olmus, ben genel olarak sizden cok yiyorum ama doyuyorsaniz dogru yoldasiniz :)Sevgili ve Pek Değerli B barga ve kaptanım ve takım arkadaşlarım
Eki Görüntüle 2665203
Kahvaltı gördünüz bu salata tabağının tamamini yedim.
Domates ve salatalığın yağının içine közlenmiş biber, yumurta ne varsa attım.
Akşam yemeği (oncesi)
- 1 ad. enginar
- 2 ad. minyatür kabak dolma
- karışık salata
- ekmeklerisabel yapımı tam buğday.
Ve tava yoğurdu
Eki Görüntüle 2665200
Bu da sonrası yani ekmek ne kadar az yedim görün.
Eki Görüntüle 2665201
Ev bugün bu halde alt kata geldi sıra
Eki Görüntüle 2665207
Akşam tesisatçı gelecek o gidince de yürüyüş!
Guzel birgun olmus, ben genel olarak sizden cok yiyorum ama doyuyorsaniz dogru yoldasiniz :)
Kolay gelsin, biraz azaldi mi boya isleriniz?
isabel esinizinde ellerine saglik.
![]()
Saol gardaşşş, sen de çakarsın bir eksi yarın high five yaparızBu arada günahlarınla sevaplarınla eksiyi çakmışsın gardaşım, sevgiler ve tebrikler![]()
Gozunuz aydin o zaman..yarın akşam biter diye tahmin ediyoruz.
bu arada gerçekten ben bu cüsseye göre az yemek yiyen biriyim.
beni abur cubur, vakitsiz atıştırmalıklar, alkol, sigara yerine oyalayıcı atıştırmalıklar ve hareketsizlik bu hale getirdi.
en önemlisi de meyve porsiyonlarında ki büyüklük.... Hele şimdi çekirdeksiz İzmir üzümü çıktı çıkacak offff