• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim moralini sakin bozma, ben yarin bile tartid eksi gorecegini dusunuyorum.
Yanlis yaptigin bir sey yok :)

Harika egzersizler:)

Guzel bir gun olmus canim ama az yemissin..

Hic yalniz degilsin kuzum, calismak, anne olmak, es olmak bunlarin hepsi bir arada o kadar agirki...
Sen bunlari cok guzel idare eden insanlardan birisin..
Makina degilsin , yorulman, bunalman cok normal.

Nerede calisiyorsun canim?
Spor yapabilirsen yaz olur mu, tablomuza ona gore ekleyecegim :)

Off off off sende ari gibi olan kadinlardansin, daha tanidigim gunden beri 1 sn durdugunu hatirlamiyorum..
Guc kuvvet diliyorum sana Zeynebim... :KK200:

Spor az olmus gerisi cok cok guzel kuzum :)

Sevindim iyi olmana canim, oglusu da op yerime :)
Burada gıda üretimi yapan bir firmada çalışıyorum kaptancığım. Yeni sayılırım. Baş ağrım geçince spor yapmayı düşünüyordum ama iyice yorgunluk çöktü. Oturduğum yerden 30-30 bacak hareketi yaptım üşengeç işi 😢😬

Menum
Sabah
Fotoda
Ogle
Yarim tabak y fasulye
1 kasik bulggur pilavi
1 etli pide
Ikindi
Minicik kadayif
1 ince dilim dondurma
Aksam telafi icin sadece 1 bardak ayran
1 seftali
Su 15 bardak
Spor 15000 adim 750 p
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @1delimavi
Ama tansu gerçekten bal topağı gibi olacaz 🤣 öğlen pide ikindi kadayifli dondurma.
Benim sucum ne benleyken 100 gr baska zaman 3 kilo . Birlikte kör kuyulara dusecez haberin olsun. Akşamı ayranla kapatman iyi olmus canım. Yarın yarim saat fazla yuru kadayıf için

selamlar, üniversite öğrencisi olanınız veya keyfi için coursera'dan ders takip edeniniz varsa çogzel bir ders buldum beslenmeyle ilgili, adı ' Weight Management: Beyond Balancing Calories ', öneriyorum. daha ilk videodan kalorilerini aşıtlı kısıtlayarak kilo verenlerin metabolizmalarının ne kadar yavaşladığını, bu yavaşlığın yıllarca düzelmemesi nedeniyle verilen kiloların ilerde bir güzel nasıl alındığını anlatıyor. tokat gibi çarptı valla abla iki dakikada sağolsun. bırakıp kaçayım dedim, iyi geceler :')

11.30: iki dilim ekmek, üç zeytin, bir dilim peynir, salatalık, 2 kaşık domatesli menemen, bir tk fındık krema, bir kase yoğurt

Ara: Bir dilim karpuz, bir dilim peynir

19.00: 3 yk kokoreç, bir kase cacık

Ara: şekersiz çay, iki bisküvi

Su: 2,5 litre
Spor: 30 dakika leslie, 250 jj
Hyperborea17 Hyperborea17
Kusura bakma uyumuşum aniden uyandım. Sabah yediğimi atıcam. Fena cezalar alacağım bir gün olacak

Şuan 1 adet kesme şeker yiyorum çok açım gözlerim kararıp bayılırsam diye korktum ve yedim yoksa yemezdim.
Canım sende uykunu düzene sok ozaman bukdar acıkıyosan. Yediğin kesme şeker sadece psikolojik olarak seni rahatlatıyo. Bence artık yeter yani. 3 badem 5 fındık yedim üstüne su içtim desen anlıycam da. Bizim bi tanıdık kesme şeker firmasının bi bölümünde çalışıyomuş. Nasıl tutturduklarını falan görsen asla kesme şeker yemezsin diyodu. Bence artık bırak onu

Canım sende uykunu düzene sok ozaman bukdar acıkıyosan. Yediğin kesme şeker sadece psikolojik olarak seni rahatlatıyo. Bence artık yeter yani. 3 badem 5 fındık yedim üstüne su içtim desen anlıycam da. Bizim bi tanıdık kesme şeker firmasının bi bölümünde çalışıyomuş. Nasıl tutturduklarını falan görsen asla kesme şeker yemezsin diyodu. Bence artık bırak onu
Nasıl yani uykumu düzene sok derken?

Back
X