- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Bekliyoruz guzel haberlerini insallah..Çok sağol canım inşallah tutmuştur bebeklerim dualarınız için çok teşekkürler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz guzel haberlerini insallah..Çok sağol canım inşallah tutmuştur bebeklerim dualarınız için çok teşekkürler![]()
Hele şunun minnokluğunaaaağğğSen iste uçan arabaları bile çarpıştırırız
Aynen bu şekil geldi aklıma![]()
Burada gıda üretimi yapan bir firmada çalışıyorum kaptancığım. Yeni sayılırım. Baş ağrım geçince spor yapmayı düşünüyordum ama iyice yorgunluk çöktü. Oturduğum yerden 30-30 bacak hareketi yaptım üşengeç işiCanim moralini sakin bozma, ben yarin bile tartid eksi gorecegini dusunuyorum.
Yanlis yaptigin bir sey yok :)
Harika egzersizler:)
Guzel bir gun olmus canim ama az yemissin..
Hic yalniz degilsin kuzum, calismak, anne olmak, es olmak bunlarin hepsi bir arada o kadar agirki...
Sen bunlari cok guzel idare eden insanlardan birisin..
Makina degilsin , yorulman, bunalman cok normal.
Nerede calisiyorsun canim?
Spor yapabilirsen yaz olur mu, tablomuza ona gore ekleyecegim :)
Off off off sende ari gibi olan kadinlardansin, daha tanidigim gunden beri 1 sn durdugunu hatirlamiyorum..
Guc kuvvet diliyorum sana Zeynebim...
Spor az olmus gerisi cok cok guzel kuzum :)
Sevindim iyi olmana canim, oglusu da op yerime :)
Bence de psikolojik olarak spor yaptım o dakikalardaSporu kaçıştan mı saysak adamlara resmen tuzak kurmuşsun
Bence menün muhtişemkaçamağa hayır demişsin resmen
![]()
İyi geceler tatlımBulaşık makinesindekileri yerleştirdim. Dolabı topladım. Çamaşır attım makineye artık ben uykuya uyuyabilirsem inşallah.
hepinize iyi geceleer
Niloyatospikk maşallah maşallaahhh
![]()
Ama tansu gerçekten bal topağı gibi olacaz
İyi geceleeerBulaşık makinesindekileri yerleştirdim. Dolabı topladım. Çamaşır attım makineye artık ben uykuya uyuyabilirsem inşallah.
hepinize iyi geceleer
Niloyatospikk maşallah maşallaahhh
![]()
Yaa dimi bayılıyorum puglaraHele şunun minnokluğunaaaağğğ![]()
Bak ismi de benden olsun nöropsikosporBence de psikolojik olarak spor yaptım o dakikalardabunu literatüre kazandırmalıyız, psikolojik spor
![]()
Yok canim ben istemiycem.M MaviFeslegen @JaneRizzoli @melek ada @BlueSkyyyydeniz diyette
Kızlar il içi tayin isticek misiniz? Bekleyip duruyorum ama hala belli olmadı boş okullar![]()
Kusura bakma uyumuşum aniden uyandım. Sabah yediğimi atıcam. Fena cezalar alacağım bir gün olacak11.30: iki dilim ekmek, üç zeytin, bir dilim peynir, salatalık, 2 kaşık domatesli menemen, bir tk fındık krema, bir kase yoğurt
Ara: Bir dilim karpuz, bir dilim peynir
19.00: 3 yk kokoreç, bir kase cacık
Ara: şekersiz çay, iki bisküvi
Su: 2,5 litre
Spor: 30 dakika leslie, 250 jj
Hyperborea17
Canım sende uykunu düzene sok ozaman bukdar acıkıyosan. Yediğin kesme şeker sadece psikolojik olarak seni rahatlatıyo. Bence artık yeter yani. 3 badem 5 fındık yedim üstüne su içtim desen anlıycam da. Bizim bi tanıdık kesme şeker firmasının bi bölümünde çalışıyomuş. Nasıl tutturduklarını falan görsen asla kesme şeker yemezsin diyodu. Bence artık bırak onuŞuan 1 adet kesme şeker yiyorum çok açım gözlerim kararıp bayılırsam diye korktum ve yedim yoksa yemezdim.
Nasıl yani uykumu düzene sok derken?Canım sende uykunu düzene sok ozaman bukdar acıkıyosan. Yediğin kesme şeker sadece psikolojik olarak seni rahatlatıyo. Bence artık yeter yani. 3 badem 5 fındık yedim üstüne su içtim desen anlıycam da. Bizim bi tanıdık kesme şeker firmasının bi bölümünde çalışıyomuş. Nasıl tutturduklarını falan görsen asla kesme şeker yemezsin diyodu. Bence artık bırak onu
Hayır olsun korkma canım bazen oluyor kötü rüyalarFelaket bi kabus gördüm zar zor sakinleşip tam uykuya döncektim ki oğlum uyandı. Geri de uykuya dalmıyo bu saatte deliricem![]()
Kazen hangi uygulama bu
Ayaklarina saglik