• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emeklemeye çalışıyor ama ayakta durmayı daha çok seviyor bu ara 😄
Evet tam sevilmelik zamanı , şirinlik de yapıyor :KK70: erkek:KK12:

ahahah herkeste bir koşturmaca ve bu yoğunluğun baş rolünde hep:halay::halay:

yalnız olmadığıma sevindim benim de gözler gidiyor şimdi tam 1 saat oturabildim:işsiz:
Ayy diyorum ya çok tatlıdır o öp benim için 😘😘

Ara veriyorum tam tamına 1 saat zumba yaptım yarım saat+10 dk ara+1 yarım saat daha sonra 15 dk TV de spor videosu açıcam sonra duş hele bi erimesinler yarın da çubuk kraker detoksu uygulucam denendi onaylandı tarif verilir :KK70:
Bende zumba yaptkm 25 fk ne kadar cok dıye sevınıyordumm :rolleyes: sen uçmuşsun benım bacaklarım agrıdı bukadarında🤣
Detoks arıyordum bende varsa tarıfın alırım bi tutam😅

Ay umuyorum canım 😊haklısın , nohuta kimyon da koydum ama yine de şişkinlik yaptı

19000 adım süper 👍

İnşallah özgecim hiç beklemiyordum hatta fazla vereceğimi de düşündüm ödül öğünümü bile 1 kase dut gibi daha masumane birşey seçtim ve bütün gün hiç oturmadım 😕
Canim moralini sakin bozma, ben yarin bile tartid eksi gorecegini dusunuyorum.
Yanlis yaptigin bir sey yok :)

Harika egzersizler:)

İyi akşamlar herkese :KK37:bugünki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase mercimek çorbası
0.75 p tavuk sote
1 kase çoban salata

Akşam:
1 adet kırmızı kapya biber dolma
1 kase yoğurt

Akşam yemek dolma yapmıştı annem acıkmıştım bir tane yedim bıraktım başka da yemedim ve tabiki yine iş güç koşturmaca yeni oturdum
Su: 3.250 lt olacak
Spor : 150 puan -2700 adım ve ev işleri
Yawrukush Yawrukush @Ceydos Arrietty_ Arrietty_
Guzel bir gun olmus canim ama az yemissin..

Biri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati😍) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku :KK57:
Hic yalniz degilsin kuzum, calismak, anne olmak, es olmak bunlarin hepsi bir arada o kadar agirki...
Sen bunlari cok guzel idare eden insanlardan birisin..
Makina degilsin , yorulman, bunalman cok normal.

Herkeslere selamlar,
4.gün menüm karşınızda :KK36:

sabah 08.30 bir adet minik muz

öğlen 12.30
4 adet çiğköfte
11 badem
2 kaşık avokado salatası
1 ince dilim cheddar

akşam 19.30
5-6 kaşık et sote
Domatis salatalık
1 çk muhammara
1 küçük küp karpuz
Kocaman bir bardak ayran

bugün iş yerinde yeni gelen börek çörek ürünlerinin tadımı vardı, bildiğim için kendime iş uydurup kaçtım. İkram etmek için odaya gelip bulamamışlar 😬

su 2lt yi aşacak, sporu güç yetirebilirsem yapicamm.
🌸🍀👻🎊
MotivatedAlready MotivatedAlready
Nerede calisiyorsun canim?
Spor yapabilirsen yaz olur mu, tablomuza ona gore ekleyecegim :)

Yalniz degilsin :)
6da kalkip 7.30da mesai baslayip orda da totom sandalye gormuyor. 15 de cikip cocuklari annemdem alayim derken saat 16.30 oldu. Bari yemegi annemde yapayim is donusu esim bizi alsin diye yemekdi cocuklari disari cikar derken 18.15 gibi evin oraya gelip kizim disariya doyamadi diye 1 saat parkdaydik. Sonra mutfak alisverisine gidp 19.30 gibi gelip hemen aksam yemegimi yedi sonra yine cocuklar ile oynama fasli. Saat 21.40 ve ben bittim. Cocuklar hala ayakda
Hic ev isi yapmadim 🙄 bulasik makinasi doldurma disinda
Off off off sende ari gibi olan kadinlardansin, daha tanidigim gunden beri 1 sn durdugunu hatirlamiyorum..
Guc kuvvet diliyorum sana Zeynebim... :KK200:

Selam kızlar kazen abi ve sevgili eşim JaneRizzoli JaneRizzoli

sabah: uyanınca kiraz saplı yeşil çay 3 badem

2 yumurtadan omlet, yarım dilim ekmek, 3 zeytin biraz peynir 3 kk kaşar peynir

ara 5 badem

Akşam: 1 porsiyon tavuk göğsü (baya bi büyük porsiyon 😂 ) Salata 1 bardak ayran

ara türk kahvesi

Su: 2 lt anca. 3 tamamlarım
Spor 4000 Adım

Puan 200 🙄🙄 Arrietty_ Arrietty_
Spor az olmus gerisi cok cok guzel kuzum :)

Iyiyim kaptanim. Ev ici rutinler ve oglumla dolu dolu geciyor gunum:KK37:

Yalniz degilsin:KK19: Bende 7-24 evde mesaim var simdilik. Bu saatler ancak oturuyorum. Dusunu aldirip uyuttum, benim de gozum kapaniyor:KK37:
Sevindim iyi olmana canim, oglusu da op yerime :)

E mangal ne güzel işte bol bol et yersin 😄 ekmeksiz tabi, yanında da salata oh
Öyle yapicam Banu'cum yine de kısa vadede artı getiriyor bana et yemek
Bu arada yazamadım,.biraz sabır canım yogunluklar daha bir azalıyor. Bebiş büyüdükçe. 3 yaşından sonra daha bir rahat, 5ten sonra en rahat 😄 ama sana şu sıralar bir yardımcı lazım gerçekten. Kayınvaliden bakıyordu di mi sen işteyken- rica etsen yemek de yapamaz mı. Rahatlık olur senin için

Bende zumba yaptkm 25 fk ne kadar cok dıye sevınıyordumm :rolleyes: sen uçmuşsun benım bacaklarım agrıdı bukadarında🤣
Detoks arıyordum bende varsa tarıfın alırım bi tutam😅
25 fk nedir canım anlayamadım
Zumba biraz mezdeke tarzıydı ondan 1 saat tuttum

Detoks şöyle canım sabahtan akşama kadar şu kırmızı paket çubuk krakerlerden yiyorsun.
Hamileyken açlıktan artık bulantı da var bayılmayim diye yediğim bişeydi çok kilo vermiştim patenti bana ait Çubuk Kraker detoksu :KK70:

Herkeslere selamlar,
4.gün menüm karşınızda :KK36:

sabah 08.30 bir adet minik muz

öğlen 12.30
4 adet çiğköfte
11 badem
2 kaşık avokado salatası
1 ince dilim cheddar

akşam 19.30
5-6 kaşık et sote
Domatis salatalık
1 çk muhammara
1 küçük küp karpuz
Kocaman bir bardak ayran

bugün iş yerinde yeni gelen börek çörek ürünlerinin tadımı vardı, bildiğim için kendime iş uydurup kaçtım. İkram etmek için odaya gelip bulamamışlar 😬

su 2lt yi aşacak, sporu güç yetirebilirsem yapicamm.
🌸🍀👻🎊
MotivatedAlready MotivatedAlready
Sporu kaçıştan mı saysak adamlara resmen tuzak kurmuşsun 🤣
Bence menün muhtişem 👌 kaçamağa hayır demişsin resmen 😁

Ara veriyorum tam tamına 1 saat zumba yaptım yarım saat+10 dk ara+1 yarım saat daha sonra 15 dk TV de spor videosu açıcam sonra duş hele bi erimesinler yarın da çubuk kraker detoksu uygulucam denendi onaylandı tarif verilir :KK70:
Harikasin :)

25 fk nedir canım anlayamadım
Zumba biraz mezdeke tarzıydı ondan 1 saat tuttum

Detoks şöyle canım sabahtan akşama kadar şu kırmızı paket çubuk krakerlerden yiyorsun.
Hamileyken açlıktan artık bulantı da var bayılmayim diye yediğim bişeydi çok kilo vermiştim patenti bana ait Çubuk Kraker detoksu :KK70:
İlahi yaa bende sulu bısey sandımdı😂 fk degıl dakıka dk yazacaktım yanlıs olmus
Bende hic detoks yapmadim canim ama yumurta detoksu, kabak detoksu vs vs cok cesitli detokslar yapan arkadaslar oldu takimda..
Nasil bir detoks yapmak istiyorsun canim?
Şöyle bol su ıcılen bısey yenmeyen bi detoks benı anca kendıme getırır sanırım

Back
X