- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Hamilelik olayı çok ayrıHamilelikten kalma alışkanlık bi kez istifra ede ede bayılmıştım hastaneye gidene kadar 5 kez düşün evde nasıl olduğunu ordan kaldı nasıl korkmuşsam artık kesme şeker hep başucumda
Birde onun yapıştırılıp tutturulma kısmı aşırı sağlıksızmış. Şeker olduğundan ziyadeHamilelik olayı çok ayrı
O dönem yiyemiyorsun, yediğini çıkarıyorsun, bebek senden besleniyor falan.
Şu an öyle bir şey olması imkansız
İnsanlar 10 gün açlık orucu tutuyor da bir şey olmuyor.
Şeker kan seviyelerini nasıl hoplatıyor biliyor musun?
Doktorlar meyveden gelen şekeri bile kontrollü alın diyor.
Sağlıklı bir şey koy onun yerine.
Bir elma olabilir, kuruyemiş olabilir.
Ben şekeri kilo olarak söylemiyorum sana
O kadar sağlıksız ki.
Evet çok haklısınızHamilelik olayı çok ayrı
O dönem yiyemiyorsun, yediğini çıkarıyorsun, bebek senden besleniyor falan.
Şu an öyle bir şey olması imkansız
İnsanlar 10 gün açlık orucu tutuyor da bir şey olmuyor.
Şeker kan seviyelerini nasıl hoplatıyor biliyor musun?
Doktorlar meyveden gelen şekeri bile kontrollü alın diyor.
Sağlıklı bir şey koy onun yerine.
Bir elma olabilir, kuruyemiş olabilir.
Ben şekeri kilo olarak söylemiyorum sana
O kadar sağlıksız ki.
Niye aç kalcan kız oturun yapın kahvaltınızı ardından da kahve keyfi sonra hadi kalk bakalım eşlik edeceksin sen de bana benim zumba saatim geldi deSabahın nurunda kaynanam geldi. Töööbe allahım kahvaltı edemedim daha. O etmişte gelmiş kaldım mı şimdi aç
Ntv canlı yanında adam Amerikadan bağlanmış yayına kapı açılıyor yürüteçle bebe yirim o bebeyi yirim bencanlı ders kaydını dinliyorum şu an sistemden
katılmamıştım derse
hocanın oğlu bağırıyo arkadan babaaa babaaa diyebi dk dedi gitti, çocuğu susturup geldi
Kahvaltı yapmış ben de bidaha kendime diye hazırlamadım. Dibek kahvesi almıştım geçen onu beğenmiş . Kahve yapayım deyince ondan yap dedi. Hüpletiyoruz şimdiNiye aç kalcan kız oturun yapın kahvaltınızı ardından da kahve keyfi sonra hadi kalk bakalım eşlik edeceksin sen de bana benim zumba saatim geldi debi daha gelmez
İçtikten sonra kaldır spora valla iyi seviyor kaynanan seni de he bi sen onda bi o sendeKahvaltı yapmış ben de bidaha kendime diye hazırlamadım. Dibek kahvesi almıştım geçen onu beğenmiş . Kahve yapayım deyince ondan yap dedi. Hüpletiyoruz şimdi
Heh işte aynısı kız kardeşim benim kız ona teyzeeee teyzeeeeben kendim online ders yaparken kendimi odaya kapattım
gayet güzel giderken bir ses
bitti yaptıııım kaka da yaptım tiş de yaptımyeğenim sağolsun, koca sesli.
Allah aşkına nazar değdir de arası açılsın. Covid öncesi bukadar sık görüşmüyoduk haftada anca bi kereydi. Şimdi iyice suyu çıktıİçtikten sonra kaldır spora valla iyi seviyor kaynanan seni de he bi sen onda bi o sendemaşallah deyim mi aramızda kalsın benimki de en çok beni sever
Aman canım deyirmeyim çok kuvvetlidir nazarım Allah muhafaza sen kendin bak gülüm çarene benim nazarım yerinde dursunAllah aşkına nazar değdir de arası açılsın. Covid öncesi bukadar sık görüşmüyoduk haftada anca bi kereydi. Şimdi iyice suyu çıktı
Hamilelikten kalma alışkanlık bi kez istifra ede ede bayılmıştım hastaneye gidene kadar 5 kez düşün evde nasıl olduğunu ordan kaldı nasıl korkmuşsam artık kesme şeker hep başucumda
Tamam tatlım söz vermesem de zor durumda kalmadığım sürece almıcam ama başucumdan kaldırmıcağıma bişey diyemem çünkü panikatak hastasıyım bu benim için aşılması gereken şeylerden biri zira panikataktan tansiyonumu bile yükseltmişliğim var.ben aç karna yürüyüşe çıkıyorum diye geçenlerde hava güzelken sabah anneme de dedim hadi benle gel diye. benim gittiğim yol da biraz yokuşlu mokuşlu, bi de hızlı yürüyorum farketmeden. kadıncağız fenalaştı yolda zor kendine geldi, çok korktum ben de. o günden beri ben de sabah yürümeden önce ağzıma kuruyemiş atıyorum. sana da içeriği şeker olmayan bir şey yemeni öneririm. küp şekeri yediğinde hızla yükselen şekerin sonra öncekinden daha düşük bir seviyeye geriliyor, fayda sağlayayım derken zarar sağlıyorsun. yani tahminimce bu zamana kadar küp şeker yediğinde bayılmadıysan, muhtemelen küp şekeri yemesen de bayılmazdın1-2 fındık yi, yürüyelim sonra gel
Tamam tatlım söz vermesem de zor durumda kalmadığım sürece almıcam ama başucumdan kaldırmıcağıma bişey diyemem çünkü panikatak hastasıyım bu benim için aşılması gereken şeylerden biri zira panikataktan tansiyonumu bile yükseltmişliğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?