Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hamilelikten kalma alışkanlık bi kez istifra ede ede bayılmıştım hastaneye gidene kadar 5 kez düşün evde nasıl olduğunu ordan kaldı nasıl korkmuşsam artık kesme şeker hep başucumda
Hamilelik olayı çok ayrı
O dönem yiyemiyorsun, yediğini çıkarıyorsun, bebek senden besleniyor falan.
Şu an öyle bir şey olması imkansız
İnsanlar 10 gün açlık orucu tutuyor da bir şey olmuyor.
Şeker kan seviyelerini nasıl hoplatıyor biliyor musun?
Doktorlar meyveden gelen şekeri bile kontrollü alın diyor.
Sağlıklı bir şey koy onun yerine.
Bir elma olabilir, kuruyemiş olabilir.
Ben şekeri kilo olarak söylemiyorum sana
O kadar sağlıksız ki.

Birde onun yapıştırılıp tutturulma kısmı aşırı sağlıksızmış. Şeker olduğundan ziyade

Evet çok haklısınız aydingelini sen de canım

Güneşli ve sıcak bir Bursa
Pandeminin bitip yeniden sporcuların burda olmasına öyle mutlu oldum ki sahada 3 kişi olduğu içerideki spor odalarının bomboş kilitli olduğu gün çok duygulanmıştım.

Eklentiler

• IMG_20200721_093243.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 27
canlı ders kaydını dinliyorum şu an sistemden
katılmamıştım derse
hocanın oğlu bağırıyo arkadan babaaa babaaa diye bi dk dedi gitti, çocuğu susturup geldi
Ntv canlı yanında adam Amerikadan bağlanmış yayına kapı açılıyor yürüteçle bebe yirim o bebeyi yirim ben çok tatlıydı adam hanımına seslendi geldi aldı kadın

Niye aç kalcan kız oturun yapın kahvaltınızı ardından da kahve keyfi sonra hadi kalk bakalım eşlik edeceksin sen de bana benim zumba saatim geldi de bi daha gelmez
Kahvaltı yapmış ben de bidaha kendime diye hazırlamadım. Dibek kahvesi almıştım geçen onu beğenmiş . Kahve yapayım deyince ondan yap dedi. Hüpletiyoruz şimdi

Kahvaltı yapmış ben de bidaha kendime diye hazırlamadım. Dibek kahvesi almıştım geçen onu beğenmiş . Kahve yapayım deyince ondan yap dedi. Hüpletiyoruz şimdi
İçtikten sonra kaldır spora valla iyi seviyor kaynanan seni de he bi sen onda bi o sende maşallah deyim mi aramızda kalsın benimki de en çok beni sever

İçtikten sonra kaldır spora valla iyi seviyor kaynanan seni de he bi sen onda bi o sende maşallah deyim mi aramızda kalsın benimki de en çok beni sever
Allah aşkına nazar değdir de arası açılsın. Covid öncesi bukadar sık görüşmüyoduk haftada anca bi kereydi. Şimdi iyice suyu çıktı

Merhaba kızlar
Kusura bakmayın gelemedim..Apartopar tatile çıkınca acaip bi koşturmaca acaip bi sosyalleşme ve tabi biyandanda korona gerginliği, mesafeyi koruma çabası fırsat bulup yazamadım bi türlü..
Bayrama kadar böyleyim... Şehirler arası turlarımız bitmedi henüz.. Tartım çok uzaklarda şu an..
Bayram sonu görüşürüz yine tartımla ve sizlerle

Allah aşkına nazar değdir de arası açılsın. Covid öncesi bukadar sık görüşmüyoduk haftada anca bi kereydi. Şimdi iyice suyu çıktı
Aman canım deyirmeyim çok kuvvetlidir nazarım Allah muhafaza sen kendin bak gülüm çarene benim nazarım yerinde dursun

Hamilelikten kalma alışkanlık bi kez istifra ede ede bayılmıştım hastaneye gidene kadar 5 kez düşün evde nasıl olduğunu ordan kaldı nasıl korkmuşsam artık kesme şeker hep başucumda

ben aç karna yürüyüşe çıkıyorum diye geçenlerde hava güzelken sabah anneme de dedim hadi benle gel diye. benim gittiğim yol da biraz yokuşlu mokuşlu, bi de hızlı yürüyorum farketmeden. kadıncağız fenalaştı yolda zor kendine geldi, çok korktum ben de. o günden beri ben de sabah yürümeden önce ağzıma kuruyemiş atıyorum. sana da içeriği şeker olmayan bir şey yemeni öneririm. küp şekeri yediğinde hızla yükselen şekerin sonra öncekinden daha düşük bir seviyeye geriliyor, fayda sağlayayım derken zarar sağlıyorsun. yani tahminimce bu zamana kadar küp şeker yediğinde bayılmadıysan, muhtemelen küp şekeri yemesen de bayılmazdın 1-2 fındık yi, yürüyelim sonra gel

Tamam tatlım söz vermesem de zor durumda kalmadığım sürece almıcam ama başucumdan kaldırmıcağıma bişey diyemem çünkü panikatak hastasıyım bu benim için aşılması gereken şeylerden biri zira panikataktan tansiyonumu bile yükseltmişliğim var.

kaldirma bence de dursun. benim de cantamda agri kesiciyle bulanti hapi bulunur mesela, hic kullandim mi hayir ama varligi guven veriyor dhdjd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…