O nasıl oluyor sureklı yumurta mı yıyecegız ayy sevmemkiCanım sen detoks sormuşun
Ben dün ceydanın yaptığı yumurta detoksunu yaptım
Tek günlük
Yumurtadan tiksindim
Ama 700 gr gitti
detoksa karar vermedım canım bugunu az yıyerek gecırecegım. Sabahtan berı su kahve tuketıyorum. 2 parca bıtter cıkolata yedım kahvenın yanına. bakalım bırazdan salatalıklı yogurt yıyecegımAz yemissin gulum..
Detoksa karar verdin mi?
Sana da geçmiş olsun canım kurtulmuşsun ben de ara ara tekrarlamakla birlikte bir terapist ile beraber bu yola devam ediyorum. Psikoterapi alıyorum aynı zamanda tüm dertlerimi anlatıyorumsağolsun doktorum anlıyor.
Oo muhteşem kavuşacaksın yavuklunaçok da kurtuldum denemez, sadece bunun beni öldürmeyeceğine ikna oldum, o sayede hafif atlatıyorum anlık problemleri
kııız bu arada karantina iptal olmuş askeriyede bizim birlikte de. pek sevindirik oldum sabah sabah
Evet ayrildigin haftaydiHee tamam canım
Benim olmadığım hafta yapılmış sanırım
Ben aylık vermiş olurum sonucu
Oo muhteşem kavuşacaksın yavukluna
Ayy bebeyim teşekkür ederim harika yorumun içinVay be vayyy ve vavavayy bee... O zaman oooo high five 🖐
Helal olsun 5 günde erimişsin
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz sayın seyirciler
Waowww
İnşAllah canım sağlıkla kavuşun.kısmetse bakalım
bir yürüyüş yapim gelim dedim yine market market fink attım. bayram çikiletalarına na böyle o.o baktım ama almadım.
İnşAllah canım sağlıkla kavuşun.
Sorma ya ben de gördüm ama almadım almıyorum çünkü kendimi tutamıyorum yeme konusunda hatta vukuatım bile var. Eşim her bayram çikolatasını iş yerinden getirir. Ben de onu hemen bitiririm. Bir bayram o yine bitti ama azdı kutuda o bayram şeker yoktu evde ben de marketler açıldığı gibi gittim yaklaşık 800 gr.şeker aldım şu yumuşak olanlardan hafif sakızlılardan yaklaşık 3 günde bitti o şeker sonunda hastanelik oldumo zamandan beri yüklü miktarda şeker girmiyor bizim evimize
Aslında çok iyi hissettiriyor. Ama sonuç ilk haftaki gibi değil. Heralde o zaman şoka uğramıştı bünyemŞu suda vakit geçirme sende nasıl etki etti merak ediyorum
Çok moralim bozuk niloyacim. Anlatırım birazdan. Tarti ağlattıNereye geçiyorsun bilmem ama çabuk geç şu birinciliği kapalım lütfenbugün Nescafemden de taviz vericem düşün
Yok 1 kerede bitirmedim 800 gr sabah akşam bikaç gündekıyamam yavrum sana ya o cidden fazla olmuş ama bir kere başlayınca yemeyi bırakmanın zor olduğu şeyler var haklısın. şöyle ben de şimdi kahvecilerden birine son gidişimde top top tekli çikolatalarından aldım 15-20 tane. canım çikolata çekince 1er 1er yerim dedim. gerçekten de öyle oluyor hani abartmıyorum yemeyi ama durup durup aklıma çikolata geliyor, sırf evde olduğu için. evde olmasa aklıma gelmezdi. fıstıkezmesi de öyle, aç değilsem bile aklımın bi köşesinde hep o var gidip gidip yemek istiyorum. irade terbiyesini öğrenmemiz lazım uzun vadede. şimdi zorlayıp kendimi tutmaya ve yememeye de inanmıyorum, bugün yemesem yarın yerim yani aklım başıma gelmedikçe. o yüzden canım ne çekse gidip yiyorum ama kararınca. dün gittim tek minik parça kare çikolatayı ikiye böldüm de yedim, sırf nefsimi bastırmak için. dramatik bir sahneydi baya slkafjds.
Aa noldu canım Tari kimÇok moralim bozuk niloyacim. Anlatırım birazdan. Tari ağlattı
Helal olsun sana yarım simitAyy bebeyim teşekkür ederim harika yorumun içinİyice moda girdim şimdi, kelimeler kifayetsiz falan dedin aşırı coştum lakin yorumu yazar yazmaz birisi odaya fırından yeni çıkmış simitlerle girdi
arkadaşlar gerçekten zorunluluktan yarım simit yedim (iki farklı denemeden toplam yarım simit), lütfen vurmayalımgünün geri kalanında toparlarım umuyorum.
Tartı yazcaktimAa noldu canım Tari kim
Helal olsun sana yarım simit
Zaten bazı diyet listelerinde sabah 1 simit yazıyor bence o kadar sorun değil
Tartı yazcaktim
Dün o kadar nefsine hakim oldum. Denizden geldiğimde gerçekten midem kazinmasina rağmen. Normale göre çok az yedim. Sabahtan saat 4e kadar denizdeydik. Kumda olan kısmı saymazsan rahat 4 saat denize girmişimdir.
Akşam yemekten sonra istemeye istemeye bir de yürüyüşe gittim bir saat yürüdüm. Sonuç: 100 Gr daha almışım.Ben ağlamayayım da kimler ağlasın
Bir de 700 Gr gitmiştir dünden sonra filan diyordum. Ama olmadı Niloyacim
Bir de sabah bunun moral bozukluğuyla yüzüm hiç gülmedi. Eşim de sevmez öyle asık surat etrafinda. Şimdi tüm gün böyle mi dolascaksin boşver diyet miyet yapma artık diye sitem etti. Gayet zayıfmışım ☺☺
Haklısın belki de Baharcim. Tam tanıdım artık diyorsun yine şaşırtıyor seni vücut.dün yaptığının etkisini hemen bugün görmeyebilirsin ki, teknik olarak o kadar kalori harcayıp az kalori alarak kilo alman imkansız, o kilo değil ödem mödem başka bir şeydir. faydasını cumaya kadar muhakkak görürsün sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?