Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az yemissin gulum..
Detoksa karar verdin mi?
detoksa karar vermedım canım bugunu az yıyerek gecırecegım. Sabahtan berı su kahve tuketıyorum. 2 parca bıtter cıkolata yedım kahvenın yanına. bakalım bırazdan salatalıklı yogurt yıyecegım
bayramdan sonrada spor salonuna yazılacagım. denıze gttım moralım cok bozuldu. yaglı sarkık bır karın aslında hastanede calısırken dıyetısyen tartmıstı ıdeal kıloma 61 dedı o zman 63 tüm. yag oranı yok fazlalık dedı ama ınanmıyorum. vucudum 57-58 kg ıstıyor sankı

Sana da geçmiş olsun canım kurtulmuşsun ben de ara ara tekrarlamakla birlikte bir terapist ile beraber bu yola devam ediyorum. Psikoterapi alıyorum aynı zamanda tüm dertlerimi anlatıyorum sağolsun doktorum anlıyor.

çok da kurtuldum denemez, sadece bunun beni öldürmeyeceğine ikna oldum, o sayede hafif atlatıyorum anlık problemleri

kııız bu arada karantina iptal olmuş askeriyede bizim birlikte de. pek sevindirik oldum sabah sabah

Vay be vayyy ve vavavayy bee... O zaman oooo high five 🖐
Helal olsun 5 günde erimişsin
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz sayın seyirciler
Waowww
Ayy bebeyim teşekkür ederim harika yorumun için İyice moda girdim şimdi, kelimeler kifayetsiz falan dedin aşırı coştum lakin yorumu yazar yazmaz birisi odaya fırından yeni çıkmış simitlerle girdi
arkadaşlar gerçekten zorunluluktan yarım simit yedim (iki farklı denemeden toplam yarım simit), lütfen vurmayalım günün geri kalanında toparlarım umuyorum.

kısmetse bakalım

bir yürüyüş yapim gelim dedim yine market market fink attım. bayram çikiletalarına na böyle o.o baktım ama almadım.
İnşAllah canım sağlıkla kavuşun.
Sorma ya ben de gördüm ama almadım almıyorum çünkü kendimi tutamıyorum yeme konusunda hatta vukuatım bile var. Eşim her bayram çikolatasını iş yerinden getirir. Ben de onu hemen bitiririm. Bir bayram o yine bitti ama azdı kutuda o bayram şeker yoktu evde ben de marketler açıldığı gibi gittim yaklaşık 800 gr.şeker aldım şu yumuşak olanlardan hafif sakızlılardan yaklaşık 3 günde bitti o şeker sonunda hastanelik oldum o zamandan beri yüklü miktarda şeker girmiyor bizim evimize

kıyamam yavrum sana ya o cidden fazla olmuş ama bir kere başlayınca yemeyi bırakmanın zor olduğu şeyler var haklısın. şöyle ben de şimdi kahvecilerden birine son gidişimde top top tekli çikolatalarından aldım 15-20 tane. canım çikolata çekince 1er 1er yerim dedim. gerçekten de öyle oluyor hani abartmıyorum yemeyi ama durup durup aklıma çikolata geliyor, sırf evde olduğu için. evde olmasa aklıma gelmezdi. fıstıkezmesi de öyle, aç değilsem bile aklımın bi köşesinde hep o var gidip gidip yemek istiyorum. irade terbiyesini öğrenmemiz lazım uzun vadede. şimdi zorlayıp kendimi tutmaya ve yememeye de inanmıyorum, bugün yemesem yarın yerim yani aklım başıma gelmedikçe. o yüzden canım ne çekse gidip yiyorum ama kararınca. dün gittim tek minik parça kare çikolatayı ikiye böldüm de yedim, sırf nefsimi bastırmak için. dramatik bir sahneydi baya slkafjds.

Yok 1 kerede bitirmedim 800 gr sabah akşam bikaç günde

Helal olsun sana yarım simit
Zaten bazı diyet listelerinde sabah 1 simit yazıyor bence o kadar sorun değil

Aa noldu canım Tari kim
Tartı yazcaktim
Dün o kadar nefsine hakim oldum. Denizden geldiğimde gerçekten midem kazinmasina rağmen. Normale göre çok az yedim. Sabahtan saat 4e kadar denizdeydik. Kumda olan kısmı saymazsan rahat 4 saat denize girmişimdir.
Akşam yemekten sonra istemeye istemeye bir de yürüyüşe gittim bir saat yürüdüm. Sonuç: 100 Gr daha almışım. Ben ağlamayayım da kimler ağlasın
Bir de 700 Gr gitmiştir dünden sonra filan diyordum. Ama olmadı Niloyacim

Bir de sabah bunun moral bozukluğuyla yüzüm hiç gülmedi. Eşim de sevmez öyle asık surat etrafinda. Şimdi tüm gün böyle mi dolascaksin boşver diyet miyet yapma artık diye sitem etti. Gayet zayıfmışım ☺☺

dün yaptığının etkisini hemen bugün görmeyebilirsin ki, teknik olarak o kadar kalori harcayıp az kalori alarak kilo alman imkansız, o kilo değil ödem mödem başka bir şeydir. faydasını cumaya kadar muhakkak görürsün sıkma canını

Haklısın belki de Baharcim. Tam tanıdım artık diyorsun yine şaşırtıyor seni vücut.
Courseradan ben de bir eğitim izlemiştim. Kısaca anlattığı şey 15 dk spor yapmayla 1 saat spor yapma arasında çok fark olmadığıydı. Islak süngeri örnek vermişlerdi. İlk sıkınca hani çok su akar ya işte o sporun 15dksiymiş. Daha da sıkmaya devam edince ilkine oranla çok az çıkıyor ya şu, o da artık 15dknin üstüne yapılan spormuş. Deneklerle ispatlamislardi simdibtam hatırlamıyorum günde 15 dklık hiit yapanlarla bir saat spor yapanlarin kilo vermek oraninin arasinda az fark vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…