• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az yiyormuşsun sanırım, bu geeeerçekten gerçekçi de değil kalıcı da değil. bence bunu aceleye getirip kendine de işkence etme, ne vereceksem 1 ay geç vereyim ama ömür boyu sürdürebileceğim sıkılıkta bir düzenim olsun diye bak. sen sıktıkça vücudun daha da hayatta kalmaya çalışıyor kilo vermeyerek.
Bende kalıcı vermek ıstıyorum cok vereyım derdınde degılım ama haftada 400 gr versem yeter 6 haftadr gruptayım sanırım 2 kılo zor gttı

Bende kalıcı vermek ıstıyorum cok vereyım derdınde degılım ama haftada 400 gr versem yeter 6 haftadr gruptayım sanırım 2 kılo zor gttı
Canım hangi sistemle vermeye çalışıyorsun? Diyetisyen listesi mi? Yoksa başka bir şey mi uyguluyorsun?

Fistik arkadaslarim gecmisi okumayi yeni bitirdim.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
Her hafta 1. olacak degiliz ya, insaniz hepimiz.
Arti gelen arkadaslarim , arti gelme sebeplerinizi az cok tahmin edersiniz , moral bozmak yok, diyetimize devam.
Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ iyi ki varsiniz, sabah sabah yuzumu guldurdunuz, listeyle nasil ugrasmissiniz, kocaman bir kalp birakiyorum suraya.. :KK200:

Arti gelen arkadaslarim , arti gelme sebeplerinizi az cok tahmin edersiniz , moral bozmak yok, diyetimize devam.
Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ iyi ki varsiniz, sabah sabah yuzumu guldurdunuz, listeyle nasil ugrasmissiniz, kocaman bir kalp birakiyorum suraya.. :KK200:

Pek basarili olmadim ama :D

Hemen ozeti yazip bana musade. Cocuklar yatinca spor sonucunu atacagim

Su 2 L
Spor yok
10bin adim

Sabah 2 muz

Ogle
Cavdar ve salata

Aksam 6kucuk parca sushi

bnnu bnnu CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne

Suyumu 3 e cikarmak istiyorum ama cok zorlaniyorum. Duraklama gibi olma sebebi biraz bundan da sebep olabilir

Eklentiler

• IMG_20200724_120915.webp
    IMG_20200724_120915.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 20
Arkadaslar listemizi paylastim, listesini paylasmayan 1 takim kaldi simdilik 4. siradayiz.
pesto26 pesto26 listen tekrar hayirli olsun canim ,bu hafta senin sayende takimimiz ceza almadi, harika bir yuzden var, hatta son 1 takim kaldi listesini paylasmayan, suan geri kalan takimlar icinde bireyselde 1.sin. :KK200:
Umarim bu haftanin 1. si sen olursun..

Kizlar bugun yarisma sonuc listelerini hazirlama sirasi bende..
Simdi kahvaltiyi hazirlamaya geciyorum.
Sonrasinda listeleri hazirlayip, alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmayi unutmayin.
Odul ogunu yapacaksaniz bugun ya da yarin yapip bitiriyoruz..
Pazara kalan oduller bizi haftaya arti baslatiyor ve tu hafta o artilari vermekle ugrasiyoruz..

Kizlar bugun yarisma sonuc listelerini hazirlama sirasi bende..
Simdi kahvaltiyi hazirlamaya geciyorum.
Sonrasinda listeleri hazirlayip, alintilarimi yazacagim.
Menulerinizi yazmayi unutmayin.
Odul ogunu yapacaksaniz bugun ya da yarin yapip bitiriyoruz..
Pazara kalan oduller bizi haftaya arti baslatiyor ve tu hafta o artilari vermekle ugrasiyoruz..

Kolay gelsin kaptanim. Ayrica afiyet olsun

Saol kaptanim dugune az kaldi vucudum incelmiyor birazda o canimi sıkıyor zaten gunlerim cok yogun geciyor bugun de tarhana pisiriyoruz

Canimm ozelden yazarmisin
Aramiza hosgeldiniz, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.
Asagidaki formu doldurursaniz sizide yakindan tanimiz oluruz.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Back
X