Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo verem tüm takıö atkadaşlarımı tebrik ederim ama sen şahanesin başarılarının devamını dilerim
Canım üzülme Rabbim en doğru zamanda nasip edecek inşallah hiç ama hiç ümidinizi kaybetmeyin , moralini yüksek tut olacak , olurÜzüldüm ama üzülmek hiçbirşeyi değiştirmiyor tabi biraz dinlenip tekrar başlayacağız tedaviye
Haftaya görürsün özgecim tebriklerKilo bildirimi
Gecen hafta:66.8
Bugun:66.2
Fark:0.6
Yuzde:0.90
65leri ucundan goremeyen kendime cok sevgiler..Canim ben...
Eki Görüntüle 2667228
Ayy insalah oyle olur arrtik zayif olmak istiyorumm![]()
Ben de menümü paylaşayım
Kuruyemişler ödül öğünüm
Ödül yapmıyorum genelde ama regl olmamdan mütevellit bugün canım istedi.
Sabahki bazlamalar da bademden.
Yawrukush
Arrietty_ @Ceydos
aydingelini
Kalori olarak evet az ama bana bu menü sağlıklı gelmedi , sabah kahvaltısı güzel ama akşama kadar birşey yemeden durmak vucudu kıtlığa almak demek sonrasında da patates ve pilav bir arada hiç olmadıSabah
Tavuklu omlet
Bir dilim kızarmış ekmek
Akşam
Birkaç kaşık tavuklu patates
Birkaç kaşık pilav
Su:2,5L
Yawrukush
O kadar mutlu oldum ki o meyveleri yerkenHaftaya görürsün özgecim tebrikler
canım vücudunu şaşırtmak ve krize girmemek adına ödül öğünü yapmanı öneririm , daha sağlıklı kilo vermiş olursun hem de bir anda krize girip yeter bu açlık ,yemek istiyorum demez vücut
Kalori olarak evet az ama bana bu menü sağlıklı gelmedi , sabah kahvaltısı güzel ama akşama kadar birşey yemeden durmak vucudu kıtlığa almak demek sonrasında da patates ve pilav bir arada hiç olmadı![]()
Oohh afiyetler olsun çok hakettinO kadar mutlu oldum ki o meyveleri yerken
Canım kendim![]()
3 gibi kahvaltı ettim. 7 gibi akşam yemeğini yedim.Haftaya görürsün özgecim tebrikler
canım vücudunu şaşırtmak ve krize girmemek adına ödül öğünü yapmanı öneririm , daha sağlıklı kilo vermiş olursun hem de bir anda krize girip yeter bu açlık ,yemek istiyorum demez vücut
Kalori olarak evet az ama bana bu menü sağlıklı gelmedi , sabah kahvaltısı güzel ama akşama kadar birşey yemeden durmak vucudu kıtlığa almak demek sonrasında da patates ve pilav bir arada hiç olmadı![]()
Keçi sütünden yapıyoruz hemde de de düşüp bayilimEvet canim evde yapiyoruz simdi
Foto atacaktim ama yapmissin bile
Tebrikler tatli esim :))
Tekrar aramiza hosgeldin Eminecim ,cok gencsin kilolari hizla verecegine eminim canim :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : emineyartasi15
İsim (İsteğe Bağlı ): Emine
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :1 67
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :abur cubur cok yiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiyafetlerde guzel durmuyorum ve vucut ağırlasti saglikli bur vucut istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Kilo bildirimim geç kaldım a.lisye dişiyim grubu etlilemez diye rahatım.
Bu hafta 57 oldum![]()
Canim tesekkur ederim insallah :)Haftaya görürsün özgecim tebrikler
Takimdan ayrildi canim malesef...Ben bu hafta çok giremedim foruma kazen nerede ne güzel yürüyüşler yapıyordu![]()
İnsallah hep beraber ablacim diyim benden buyuksunuz galibaaTekrar aramiza hosgeldin Eminecim ,cok gencsin kilolari hizla verecegine eminim canim :)
Hoşgeldin eminecim ben de yağmur. Düzenli istikrarlı gidersen hızlıca verirsin kilolarınıİnsallah hep beraber ablacim diyim benden buyuksunuz galibaa![]()