• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo bildirimi
Gecen hafta:66.8
Bugun:66.2
Fark:0.6
Yuzde:0.90

65leri ucundan goremeyen kendime cok sevgiler..Canim ben... :p
Eki Görüntüle 2667228
Haftaya görürsün özgecim tebrikler 😊
Ayy insalah oyle olur arrtik zayif olmak istiyorumm 💗
:KK66:
Ben de menümü paylaşayım
Kuruyemişler ödül öğünüm
Ödül yapmıyorum genelde ama regl olmamdan mütevellit bugün canım istedi.
Sabahki bazlamalar da bademden.
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @Ceydos aydingelini aydingelini

canım vücudunu şaşırtmak ve krize girmemek adına ödül öğünü yapmanı öneririm , daha sağlıklı kilo vermiş olursun hem de bir anda krize girip yeter bu açlık ,yemek istiyorum demez vücut:KK70:
Sabah
Tavuklu omlet
Bir dilim kızarmış ekmek
Akşam
Birkaç kaşık tavuklu patates
Birkaç kaşık pilav
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush
Kalori olarak evet az ama bana bu menü sağlıklı gelmedi , sabah kahvaltısı güzel ama akşama kadar birşey yemeden durmak vucudu kıtlığa almak demek sonrasında da patates ve pilav bir arada hiç olmadı 😞

canım vücudunu şaşırtmak ve krize girmemek adına ödül öğünü yapmanı öneririm , daha sağlıklı kilo vermiş olursun hem de bir anda krize girip yeter bu açlık ,yemek istiyorum demez vücut:KK70:

Kalori olarak evet az ama bana bu menü sağlıklı gelmedi , sabah kahvaltısı güzel ama akşama kadar birşey yemeden durmak vucudu kıtlığa almak demek sonrasında da patates ve pilav bir arada hiç olmadı 😞
O kadar mutlu oldum ki o meyveleri yerken
Canım kendim 🥰

selamlar, erkek arkadasim geldi bugun, butun kuzu yemis kadar oldum- manevi olarak :)

sabah: 2 yumurta, maydonoz, peynir ceviz

oglen: 1 dilim ekmek, 1 kutu ton baligi

aksam: 3/4 porsiyon adana, ufak bir lahmacunun 4te biri

su: fikrim yok, henuz 1 olabilir? bu gece sabahlayacagim stresten 4e cikabilir bu haha

spor: 1 saat yuruyus, eve gidince 35 dk kardiyo video

3 gibi kahvaltı ettim. 7 gibi akşam yemeğini yedim.

Iyi aksamlar:KK37:

Menu

Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, salatalik, pancar, kapya (birer tane), yarim avokado, 8 siyah zeytin ve ayran

Ara
Bir salkim siyah uzum
Sutlu kahve

Aksam
Firin somon (2 dilim), marul salatasi (2 porsiyon), koz sili biberi

Ara
Maden suyu ve ceviz dolgulu hurma (3 tane)

Su 3+ litre
8000 adim

@Tanssss Yawrukush Yawrukush

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : emineyartasi15
İsim (İsteğe Bağlı ): Emine
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :1 67
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :abur cubur cok yiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiyafetlerde guzel durmuyorum ve vucut ağırlasti saglikli bur vucut istiyorum

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Tekrar aramiza hosgeldin Eminecim ,cok gencsin kilolari hizla verecegine eminim canim :)

Canim tesekkur ederim insallah :)

Back
X