• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu ara çakma sarışın olmayı dahi becerememiş, saçında turunculukları olan, aslında kahverengi saçlı, buğday tenli, yüzündeki tüyleri çok da sarı olmayan ama çok belli de olmayan biriyim. çenemde 3 tane kalın kıl vardı benim bundan 5 sene önce. ben kendim erasmusta bir görmemiş edasıyla ev tipi lazer epilatör aldım ilk iş o 3 kıla dıkşın!ladım. o 3 tüy oldu, söylemekistemeyeceğimkadar tüy. özellikle çenemdeki oluşumdan ötürü ben de gerçekten cımbızla yakın kanka oldum. gelgelelim bu ara 6 ay kullanımdan sonra yasmini bıraktım ve yüzümdeki ve çenemdeki tüylerde gerileme var. kiloyla hormonları biraz daha yoluna sokarsam bence umut vaadediyorum bile denebilir.

Betimlemen güzeldi . Mistik bir hava esti buralarda :KK70: u​
O çenedeki yüzdeki tüyler regl alakalı gerçekte . O düzene girerse onlardan kurtulursun bence.

yiihuuu evet. yani aslında hem bayağıdır hiç görüşmemişiz gibi de ama bir yandan hiç ayrılmamışız da gibi de, kafam karıştı biraz. abarta abarta anılarını anlat hadi şimdi dedim, yok be paso yer sildik dedi. etkilendim ah dedim işte benim sevgilim!! :p
Asker anisi anlatmayan, evlenmek isteyen bir sevgili..
Baharcim seni ellerimizle bu cocukla evlendirecegiz, haberin olsun.. :KK70:

Canim ev tipi lazer cihazlarini yuze kullanmamak gerekiyor.
Misal benimki siddetli bir sekilde yuze ve hatta hassasiyete bagli olarak gerekirse ozel bolgeye bile kullanilmamali diyor.
Hormonlardan kaynaklaniyordur bu durum.
Ben naturalist insanlara bayiliyorum, kendim her ne kadar yapamayacak olsamda hayat boyu, hiccc kil-tuy dertleri yok, misssss..

ya ben de şimdi elimin ayarı pek olmadığından çenemden daha özel bir bölgede kullanmaya korktum. o zamanlar bu aletler yeni yeni çıkıyordu, üzerinde de 'aman göze gelmesin kalanına ateşleyebilirsiniz' gibi şeyler yazınca denedim, yanıldım, cahildim lazerin ışınına kandım işte olaylar...

Betimlemen güzeldi . Mistik bir hava esti buralarda :KK70: u​
O çenedeki yüzdeki tüyler regl alakalı gerçekte . O düzene girerse onlardan kurtulursun bence.

ay hadi inş allam amin

Kizlar esim arkadasiyla bulusmaya gitti aylar sonra bugun.
Eldivenli-maskeli, yetmezmis gibi dezenfektan ve dezenfektan islak mendillerde verdim yanina.
Kahve neyim icersen sil her seyi diye.
Adim gibi eminim rezil olmayim diye yapmamistir:)
Cocuklar cizgi film izliyorlardi sizle sohbet ederken, artik sIkIldilar, es kisiside yok , ben yavastan kuzularla azicik oynamaya geceyim.
Harika bir sohbetti, sizle sohbet etmeyi ozluyorum... :KK200:

Kizlar esim arkadasiyla bulusmaya gitti aylar sonra bugun.
Eldivenli-maskeli, yetmezmis gibi dezenfektan ve dezenfektan islak mendillerde verdim yanina.
Kahve neyim icersen sil her seyi diye.
Adim gibi eminim rezil olmayim diye yapmamistir:)
Cocuklar cizgi film izliyorlardi sizle sohbet ederken sIkIldilar, es kisiside yok , ben yavastan kuzularla azicik oynamaya geceyim.
Harika bir sohbetti, sizle sohbet etmeyi ozluyorum... :KK200:

aaayy ben de seni <3 iyi eğlenceler sizlere, gününüz müthişli geçsin

ciseak77 ciseak77 Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush @Ceydos menümü paylaşmaya geldim.
Bayrama kadar sebze tüketmeye karar verdim. Ki bayramda et yerken mutsuz olmayım 😂
Yumurta da yemeyeceğim bundan sonra. Miyom var bende iyi gelmiyormuş yumurta maalesef.
Proteinimi peynirden almaya çalışacağım.
Spor akşam 45 dk kardiyo; 180 puan. Su 3 lt. Yeşil çay falan işte bir de.
Bir şey sorabilir miyim? Biz eş miyiz,ben mi kaçırdım?

Merhaba kızlar sizi çok ozledim kisa bir tatil ve +4 kilo ile dondum yarışmaya.
Yeni hedefim 58 yani vermem gereken 10 kilo var.
O 4 kilo yu nasil almayı başardın diye sormayın lutfen :olamaz:
Ama yine bu kiloları versem versem burda veririm.
Başınızın belası oldum resmen bir turlu kurtulamadınız?

Su regl agrilarina bir care bilen var mi kizlar 😭
Ölüyorum bel ve kasik agrisindan. Agri kesici kalmamis. Normal de cok kotu olmadan almam. Suan berbat agriyor.
Saat 11 de brunch a gidecegim birde kiz kardesim ve gelinimiz ile. Nasil gidecegim 😩

Ödemdir cogu. Deli gibi yemediysen Kisa surede okadar kilo alman imkansiz.
Bela Olur musun hic. Kimseden kurtulmak istemiyoruz. Mezun olsakda geliriz

ya şöyle 1-2 pratik yemek tarifi vardır belki şekilli şukullu diye aldım da, malzemelerin yarısı türkiyede yoktur arasam. şuna bak şuna ne demiş mesela, aşai rabbani ayini ekmeği yemeyin. peki, hiç zor olmayacak??? o nedir ben nereden bileyimdi???

dsklfj teşekkür ederim.
😂😂😋
Kitabını şimdiden merakla bekliyorum ❤

Ben henüz lisedeyken o zamnda tekstil okuyorum tabi.. hayallerim vardı bir butik acmakla ılgili.
Rüyamda cinar yaprağı logolu delimavi tabelası görmüştüm
Nic olarak kullanıyorum ama birgün marka ismim olur mu olur :KK28:
Hayirlisi ile olur insAllah canim ben kaliplarimi veririm sana emzirme penyesinde iyi para var gelecek vaat ediyor
Marasta düğünde gelin pastası yerine dondurma dağıtıyor . Olur mu olur
Evet birebir sahidim hele marasta ki bir dugun salonu 1 kalite
Hiç-bir maske öyle cart diye çıkarmıyor ama ben agdayla denedim bütün maskelerden çok çıkarıyor. Hazır ayda bezleri varya onlarla
Dur bende deneyim ama benim burnumda kil da var irsi
Hayatimda ilkkez yuze yapisan turde maske aldim ,hep surulenlerden aliyordum.
Neyse yaptim 10dk bekledim soyacagim maskeyi..
Aman Allahim bu nasil aci ,cilt diye bisey kalmadi ,komple deriyi aldi goturdu zalimmmmmmmmm :KK70:
Kıl orda mi kaldi 😂😂
Hosgeldin canim hic olur mu oyle sey

Asıl siz bana tarif verin
aydingelini aydingelini domates sosu nasıl yaptin
Canım bizimki basit usül. Domatesleri kaynayan suyun içine atıp 1-2 dk kabuklarını atmasını bekledik. Sonra alıp soğuk suyun altına tuttuk kolay soyabilelim diye. Daha sonra domatesleri 4 e bölüp büyük tencerede kaynattık blendırdan geçirdik. En son tuz atıp kavanozladık.
Bazıları domates kaynarken blendırdan sonra biber doğrayıp menemenlik yapıyo.
bazıları da patlican ve kırmızı biberi ayrıyetten kızartıp yine blendırlanmış domatesin içine katıp kavanozluyor. Böylesi müthiş güzel oluyo(patlicanı fırınlayabilirsin) ama ben yapmadım böylesini hiç. Belki haftaya böyle yaparm 🤣

Kızlar benimde çenemde aşırı kıl var. Toy zamanlarımda aptal gibi 1-2 tüyü iple almıştım sonra zamanla iyice artarak fazlalaştılar. Sürekli 2 günde bir iple almak zorunda kalıyorumz siyah siyah kalın çıkıyolar. Lazere gitmem lazım onun için ablam böyle kurtuldu.
Bende üniversiteye giderken lazere gittim. %70 azaldı tüm vücudumdakiler ama bitmediler bende seansları bitirememiştim çünkü

Back
X