• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bugun bir turlu giremedim surekli mesaj atip alintilari okudum durdum
Gunaydin citir arkadaslarim, gununuz cok keyifli gecer umarim. :KK200:
Kaptanim sabah yakalayamadim aksam yakalayim dedim gene olmadi anca simdi cevap yaziyorum sen nasilsin
GUNAYDIN kızlar
hanı bır hareket var. ayakta zıpla yere şınav ceker gıbı yat kalk zıpla adı ne bunun :KK53:
Yapacaksin yani 😁😁
Selam kızlar nasılsınız? Bu aralar pek uğrayabilecek gibi değilim, cuma günü yarışmayacak olmamız da benim için çok iyi oldu. Çünkü bugün emzirmeyi sonlandırmaya başladık. Bu saate kadar aşırı zorlamadı. İğrendirerek bıraktırma taraftarı değildim hiç ama peçete salça sürüp yapıştırdık . Görünce pis olmuş falan dedim. Ağlayıp kendini heder etmedi çok şükür. Kucağımda sallanarak uyudu. Gece de böyle olursa kendini üzmezse çok mutlu olcam. Ay çok duygusalım şuan en son sabah emdi. Dayanamayıp gece uykusunda emzirip bol bol ağlayarak vedalaşabilirim ama bunu bi tek burda söylerim ablama kalırsa öyle yapma bırakmaz diyo 🤭😂
Ablan hakli benim oglumda 11 aya yeni girdi bakalim zaman gosterecek nasil birakacagini bende igrendirmeye karsiyim kizim 6 aylikken kendi kendine birakmisti gerci sutum de hic yoktu ama sunu duymustum ay gectikce sutun kaliteside azalirmis
Sessizlik var topikte kimler neler yapıyor :cool:
Yine yogun bir gun tarhana yaptik foto atacagim bak bakalim
Selam kizlar

Haftasonundan daha da sessiz kalmis topik

Neler yapiyorsunuz?
Evde misiniz cogunuz?
24 saat yetmiyor bana yine. Eve geldim az dinlenip Yemek ve temizlige basliyacagim
Evdeyim ama onu yap bunu yap bayram temizligime baslamam lazim bugun mutfakla basladim yarin yatak odasi oturma odasi en son pencereleri disaridan yikayip kuru bezle silecegim iceriden sadece silip kurulayacagim yogun bir gun beni bekliyor olmezde yaparsak Allahim nasip ederse
aydingelini aydingelini Milana firuze Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.

Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.

Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine
Benim oglanda hoc biberoncu deil
Selamlar guzel takimim nasilsiniz, nerelerdesiniz, bayrm hazirliklari nasil gidiyor :)
Geldim gittim anca simdi kaptanim yorumlarim
Tabisii eli bos gitmek bize yakismaz :cool:
Kek fotom var unutmazsam yarin onu atayim 😋😂😂
Bugünkü menüm sabah
2.5 haşlanmış yumurta
3 dilim kadar sucuk
Akşam
3 4 yk kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
2 lt su
Spor 100 bacak hareketi
20 dk adımlama cezam😊
Arrietty_ Arrietty_
Yawrukush Yawrukush
Birgaripanne Birgaripanne
Bulgur pilavi fazla geldi bana Yawrukush Yawrukush cezayi kesiyorum
10 dk dans
Valla gündüz ilk uykusunu kucağımda sallanarak uyudu geceyi de bu şekilde atlatırsak yarından korkum çok olmaz. Benim avantajım ablamın kızları burda onlarla oyalanıyo. Dediğim gibi ben iğrendirerek bıraktırma taraftarı değilim asla, hatta bişey sürme taraftarı da değildim ama bırakacak gibi değildi elini sokup avuçluyodu şimdi onu yapmıyo. Gece de zorlanmazsak karada ölüm yok🤣 valla ben doğduğunda çok ağladım emzirmek için sütüm azdı çünkü, sonra artık yeter bıktım dedim çünkü cidden bıktırıyo, hiç bi yerde asla rahat vermiyo. Yine de duygusalım üzgünüm ama şimdi bıraktıramazsam daha bıraktıramam ablamlar gidince bu son çıkışım 🤣 normalde şeker bayramında bıraktırıcaktık dayanamadım üzüldüm inşallah oğluşum üzülmeden travma yaratmadan bırakır. Senin de umarım kolay olur 🥰

Geçmiş olsun canım.
Benimki de biberon asla kabul etmiyo hatta 6 aylıktan beridir bardktan içiyo suyunu bile. Gece de kolay olursa sonrası zorlamaz bizi inşallah. Bende sağarak bardaktan versem mi diye düşünüyorum. Hatta bu gece sağıcam mecburen mastit olmamak için( ki hiç olmadım sabahtan beridir anca göğslerm şişti kaşınmaya başladı) eğer baktım bardaktan sütü içiyo birkaç hafta da belki öyle devam ederim diye düşünüyorum
Ben kizda biberonu biraktirmak icin denemistim bardakta sut icirmeyi ama olmadi insAllah sen becerirsin
Fotodaki kadar ince deil bacaklarim 😂😂

Eklentiler

• 20200728_223327.webp
    20200728_223327.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 39
selamlaar, ay eve yeni geldim çok ama çok yoruldum:

sabah:

WhatsApp Image 2020-07-28 at 12.16.10 PM.jpeg

öğlen: 15 badem + bu sosisten 2 tane

WhatsApp Image 2020-07-29 at 12.41.13 AM.jpeg

akşam: tavuğun hepsini yedim, pilavdan 4 kaşık falan. uf nası acıkmıştım iyi durdurdum kendimi

WhatsApp Image 2020-07-29 at 12.40.14 AM.jpeg

su: 2.5 lt

spor: bu adımı benden sonra geçen olursa kendisine bir ödül gününde pasta ve kahve ısmarlayacağım istanbula yolu düştüğünde

dün ve bugün 12'den sonrası ayrı ayrı, toplam: 27500, 4 saat yürüyüşe denk geliyor. ne siz sorun ne ben söyleyeyim...

WhatsApp Image 2020-07-29 at 12.36.00 AM (3).jpeg WhatsApp Image 2020-07-29 at 12.36.00 AM (2).jpeg

selamlaar, ay eve yeni geldim çok ama çok yoruldum:

sabah:

Eki Görüntüle 2668883

öğlen: 15 badem + bu sosisten 2 tane

Eki Görüntüle 2668884

akşam: tavuğun hepsini yedim, pilavdan 4 kaşık falan. uf nası acıkmıştım iyi durdurdum kendimi

Eki Görüntüle 2668885

su: 2.5 lt

spor: bu adımı benden sonra geçen olursa kendisine bir ödül gününde pasta ve kahve ısmarlayacağım istanbula yolu düştüğünde

dün ve bugün 12'den sonrası ayrı ayrı, toplam: 27500, 4 saat yürüyüşe denk geliyor. ne siz sorun ne ben söyleyeyim...

Eki Görüntüle 2668886 Eki Görüntüle 2668887

4 kasik pilav fazla gelmisti sanki ama yuruyusune karsin ceza vermeyecegim

Saka saka cezani veriyorum 2 bardak su 😂😂😂😂😂

Kendine dikkat et canım bukdar az beslenme. Sana zararı yine. Akşamın da çok az olmuş öğlen de. Tansiyonunun düşmesi çok normal

Benim menümde
Sabah: 4 yk menemen, 2 kk peynir, 4-5 parça salatalık. 2 büyük bardak çay

Ara 1 türk kahvesi

Akşam: 1 lahmacun ve salatasından 1 bardak ayran

ara: 2 bardak çay

Bugün arkadaşım geldi uzun zaman sonra. Oturmaktan yemek yapamadım. Sonra oğlumun saçlarını kestirdim 🥺🥺🥺 gitti lülüklermiz.. daha sonra ablam dürüm yiyelim falan dedi ama lahmacunda karar kılındı bende 1 tane yedim çeşitlilik olmadığı için.
Yarın emzirmeyi sonlandırıcaz Allah nasip ederse, üzülüyorum ama artık ikimizin rahatlığı içinde bu gerekli. Gündüzleri biyere gidince bile aklına emme düşünce bırakmıyo, geceleri defalarca uyanıyoruz. Allahım yardımcı olur inşallah ikimizde yıpranmadan bitiririz bu süreci
Teşekkürler canım öğle menülerin ofiste ne varsa e bazen börek geliyor bazen kızartma makarna vs e bunlar olunca yemiyorum , ama biraz daha dikkatli olaCağım 😘
Ben menünü beğendim 1 lahmacunda sorun görmüyorum 😊
Umarim geriler canim bu hastaligin, acil sifalar diliyorum.
Doktorun dedigi gibi dene birde bakalim..

Spor yapabildin mi canim?
Menun guzel olmus.

Evet canim :)

Canim az yiyorsun tansiyonunun dusmesi normal, bir tik arttir porsiyonlarini..
Gecmis olsun kuzum..

Canim ben hala kaptanim, ceydos, arriety, tanssda kaptanlarimiz.
Degisen bir sey yok ayni takimimiz :)
Bu menu olmamis ama ilk menun oldugu icin toparlanacagina eminim.
15 dk adimlar misin bugun bu menuyu telafi icin canim :)

Gunun guzel olmus canisi.
Egzersiz var mi hic?
Sut birakmanizda coook kolaylikla olsun bitsin insallah.. :KK200:

Haklisin canim cok sicak, kolayliklar diliyorum.
Kuzunuda senide opuyorum..

Canim menun antreman gunun oldugu icin uygun olmus dondurma haric..
Dondurmaya 200 adet oldugun yerde ziplama cezasi geliyor malesef Hyperborea17 Hyperborea17

Canimm canim ahh bilmez miyim ben de takima zar zor giriyorum cocuklardan..
Sende benim aklimdasin kuzum..
Bizler iyiyiz, sizlerinde iyi olmasina cok sevindim, aman tedbiri elden birakmayin, cok dikkat edin kendinize.
Ilk firsatta bekliyorum sohbete, kuzularida opuyorum Ozlemim..:KK200:
Teşekkürler tatlım haklısın biraz daha dikkat edeceğim:KK200:

20 ayını bitirdi canım . Kasım 22 de 2 yaşına doldurack.
şimdi gece uykusuna geçti yatağına yatırıpbaşucunda ninni söyledim. Yanıma yat dedi. Yattım tekrar git dedi gittim yine çağırdı 😂 sonra sarılıp pışpışladım uyudu maşallah.Geceleri kucakta sallamayı düşünmüyorum zaten canım. Böyle böyle geceleri çok zorlamadan uyursa yatağında yatırıp yavaş yavaş ninni ve pışpışı da kesicem. Normalde çok araştırıp uyku eğitimi vermeyi düşünmüştüm ama sütüm az olunca emmemesindn korktuğum için hep emzirerek uyuttum hatta yatağını bile sallanan almadım sabit. Allahıma çok şükür korktuğum gibi olmadı gece uyuması da. Gündüz mecbur sallarım çünkü kızların sesini duydukça kalkar onlar gidincede yine yanında yatıp falan uyuturum diye planlıyorum bakalım zaman ne gösterecek 🥰 normal de az emiyor olsa 2yaştan önce kesmeyecektim ama 10 dk da bir yarım saat emzik gibi emiyo. Üzülüyorum şuan ama napalım 🥺
Maşallah canim cok guzel alışmış bence, uzulme hem bu onun iyiliği icin hem artik anne sütünün bir faydası cok fazla yok ona.

Yawrukush Yawrukush M MaviFeslegen Birgaripanne Birgaripanne
Sabah: çörek otlu peynir,1 dilim salam,domates,salatalık
Ara: şeftali
Öğle: 4 kaşık pilav
Ara:10 fıstık
Akşam: mercimek çorbası 2 sosis
Su:2lt
Spor: regl sancısı yeter
Cok karbonhidrat almissin cezani veriyorum 2 bardak su 😂😂
gunaydınn can kızlarr
dünku yedıklerımı yazayım
sabah yarım sımıt 3 dılım peynır çay

öğle 14:00 mantar kavurma bır dılım ekmek

aksam 18:00 taze fasulye 2 kasık yogurt 1 dılım ekmek

su 2 lt. spor cesıtlı spor hareketlerı
pesto26 pesto26 simiti affeyle bacım bırdaha olmaz:KK16:
Simit deilde ekmek batti gozume esin ceza vermiyorsa ben vereyim 😂😂
Bayramda ekmegi az tuketirmisin 😂😂😂😮😁

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 bardak çay

Akşam
250 gr fırında mücver
1 muz yarım erik yarım nektari 5 çilek (öyle ortaya karışık😬😬)
Sütlü kahve
Yarım kâse kinoalı yoğurt

Su: 2,4L
Spor : 80 bacak hareketi
60 alt karın egzersizi
30 mekik 30 sn plank
Melek Ada Melek Ada
Gayet güzel olmuş canmmm. Meyve seven biri olarak bence harikaaaaa😅

Back
X