Tam buğday unlu pizzasız çıkmam diyen bir serseri ruh ne güzel serseri ruhturÖyle oldu dimibizdeki bayram menüsü de böyle marjinal işte
Serseri ruhum ♥
Ah gınalı guzum, cuma günü makarna salatası denizlerinde yüzdükten sonra solungaç çıkarıp bizzat kendim somon olsam nafile ama neyse.. toplarlıyoruzKarşiim tebrik ederim somonlar brokoliler havada uçuşmuş dengeye oturmuşsomonlu brokolili menü ne güzel menüdür...
AhahahhaAh gınalı guzum, cuma günü makarna salatası denizlerinde yüzdükten sonra solungaç çıkarıp bizzat kendim somon olsam nafile ama neyse.. toplarlıyoruz
Oooo bu züper detayı farketmemiştimMotivatedAlready kız motiveytıd beybim, vücut kitle indekslerimizin aynı olma tatlişliğini 2 porsiyon iskenderle kutlamamız gerektiğini düşünüyorum
Balayi surecinde kilo aldim ya kaptanım ondan guncelim farkliHosgeldin canim
Canim isminin altindaki ile tablodaki farkli istersen duzelt
Guzel gecti kaptanim ilk kez gittim eşimin köyüne bir sürü insanla tanıştım umarım kim kimdi unutmamSanada hayirli bayramlar canim, nasil gecti bayram ziyaretiniz?
Araogun ana yemek tatli gibi olmus butun gununBugünkü menüm sabah
Kıyma kavurmasi biraz ekmek
Domates salatalik
Öğle
3 küçük parca etli pide
Akşam 1 dilim baklava
Şu 3 lt
Biz de senle esiz canim vki ler ayni kiloda yakin 1 kilo beni beklersen birlikte ilerlerizBalayi surecinde kilo aldim ya kaptanım ondan guncelim farkli
Guzel gecti kaptanim ilk kez gittim eşimin köyüne bir sürü insanla tanıştım umarım kim kimdi unutmamSen neler yaptın?
Al. Bendende o kadar bayram olmasına ragöen tatlı bıle yemedım baklava falan yerdık her bayram hergun asla yemedım aurek et falan yemedım
Ayy ben abartmakta o kadar iyiyimki keşke bu kadar iyi olmasamOooo bu züper detayı farketmemiştimkader bizi ayırmıyor gardaşım
Bak ben diyorum ki 66 olunca ikimiz de normal değerlere düşüyoruz o zaman yapılacaklar listesine bunu da ekleyelimtabi çok abartmadan mesela o gün sadece bunu yeriz
Ayyy yine mi yanlis yazdim 72.9 gecen cumaEmin misin kuzum bu sayilardan?
En son 72 i ucundan gormustun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?