Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karşiim tebrik ederim somonlar brokoliler havada uçuşmuş dengeye oturmuş somonlu brokolili menü ne güzel menüdür...
Ah gınalı guzum, cuma günü makarna salatası denizlerinde yüzdükten sonra solungaç çıkarıp bizzat kendim somon olsam nafile ama neyse.. toplarlıyoruz

Ah gınalı guzum, cuma günü makarna salatası denizlerinde yüzdükten sonra solungaç çıkarıp bizzat kendim somon olsam nafile ama neyse.. toplarlıyoruz
Ahahahha
Bayadır ciğere bakan kedi olduk be, olsun o kadar makarna, bir daha yapmazsın olur biter onu eritmek için de sporunu yaptın mı tamamdır

MotivatedAlready kız motiveytıd beybim, vücut kitle indekslerimizin aynı olma tatlişliğini 2 porsiyon iskenderle kutlamamız gerektiğini düşünüyorum
Oooo bu züper detayı farketmemiştim kader bizi ayırmıyor gardaşım
Bak ben diyorum ki 66 olunca ikimiz de normal değerlere düşüyoruz o zaman yapılacaklar listesine bunu da ekleyelim tabi çok abartmadan mesela o gün sadece bunu yeriz

Gunaydin
64u kiramadim bir türlü
Hala 64 diyor tarti.
Sirf Sebze beslenecegim dedim ama bir yerde aksilik cikti olmadi.
Spor da hiiic yapmadim bu hafta. Sadece is de attigim adimlar veya bisiklet ile ise, isden Eve veya anneme. Gerci anneme gidince bi 9-10km oluyordu

Hosgeldin canim

Canim isminin altindaki ile tablodaki farkli istersen duzelt
Balayi surecinde kilo aldim ya kaptanım ondan guncelim farkli
Sanada hayirli bayramlar canim, nasil gecti bayram ziyaretiniz?
Guzel gecti kaptanim ilk kez gittim eşimin köyüne bir sürü insanla tanıştım umarım kim kimdi unutmam Sen neler yaptın?

Bugünkü menüm sabah
Kıyma kavurmasi biraz ekmek
Domates salatalik
Öğle
3 küçük parca etli pide
Akşam 1 dilim baklava
Şu 3 lt
Araogun ana yemek tatli gibi olmus butun gunun
Balayi surecinde kilo aldim ya kaptanım ondan guncelim farkli

Guzel gecti kaptanim ilk kez gittim eşimin köyüne bir sürü insanla tanıştım umarım kim kimdi unutmam Sen neler yaptın?
Biz de senle esiz canim vki ler ayni kiloda yakin 1 kilo beni beklersen birlikte ilerleriz

Al. Bendende o kadar bayram olmasına ragöen tatlı bıle yemedım baklava falan yerdık her bayram hergun asla yemedım aurek et falan yemedım
Dün kahvaltı ve aksam evlılık yıldonumumuz ıcın dısarı cıktık orda meze ve kavurma yedım
Cumartesı 63.8 olmusum derken bugun 64.6 gene hayır ben bu 64.5 larda çakıldım resmen kıramıyorum

Ayy ben abartmakta o kadar iyiyimki keşke bu kadar iyi olmasam tamam 66 olunca bi parti verelim lüffeeeğn Iptıs ıptıss ooo mantı hanımlarda burdaymış ıptıs ıptıss ooo hamburger bey giriş yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…