Ayyy yine mi yanlis yazdim 72.9 gecen cuma
Bugun 72.5
Güncellerimiz bile nerdeyse aynı..balayı beni başladığım yere döndürdü.Ayyy yine mi yanlis yazdim 72.9 gecen cuma
Bugun 72.5
Bayram çok güzeldi yeni insanlar tanıdım, mutlu bir bayramdı kaptanım ama balayı ve yolculuklar beni kilo olarak çok olumsuz etkiledi. Son 2 hafta içerinde 6 kez il değiştirdim ..Selamlar guzel arkadaslarim , bugun yeni bir haftaya basladik :)
Bayramda hepimiz dinlendik , sevdiklerimizle gecirdik umarim.
Nasilsiniz gorusmeyeli, nasi gecti bayraminiz.
Cumaya kadar veririz canim.Güncellerimiz bile nerdeyse aynı..balayı beni başladığım yere döndürdü.
Geçen hafta 72,9
Pazartesi 72,6
Canim normal boyle olmasi , kemerleri sIkip kilolari verecegiz:)Bayram çok güzeldi yeni insanlar tanıdım, mutlu bir bayramdı kaptanım ama balayı ve yolculuklar beni kilo olarak çok olumsuz etkiledi. Son 2 hafta içerinde 6 kez il değiştirdim ..
İnşallah kaptanım . Az az gittiğini görsem motive olacağım. Ne kolay alınıyor ama gitmek bilmiyor..Cumaya kadar veririz canim.
Benimde tartiya cikasim yok
Evet cok cabuk aliniyor canim bende cikayim tartiya bakalimİnşallah kaptanım . Az az gittiğini görsem motive olacağım. Ne kolay alınıyor ama gitmek bilmiyor..
Evet cok cabuk aliniyor canim bende cikayim tartiya bakalim
yorucu yogun güzel geçti kaptanım ama eğlenceliydi sık sık topiğe girdim ama fazla kimse yoktuSelamlar guzel arkadaslarim , bugun yeni bir haftaya basladik :)
Bayramda hepimiz dinlendik , sevdiklerimizle gecirdik umarim.
Nasilsiniz gorusmeyeli, nasi gecti bayraminiz.
bence birlikte devam edelim yarışalım boy da aynı kim daha cok verecek yas kacGüncellerimiz bile nerdeyse aynı..balayı beni başladığım yere döndürdü.
Geçen hafta 72,9
Pazartesi 72,6
Olur kaptanım :) 26 yaşbence birlikte devam edelim yarışalım boy da aynı kim daha cok verecek yas kac
Benim de 26 93 lumusunOlur kaptanım :) 26 yaş
Hosgeldin canim nasilsin?Selamlar
Takım ne kadar sessiz kaldı bayramda
Ben okudum ama yazma fırsatım olmadı
Menü paylaşmadım bugün de tartılamadım çünkü burda tartı yok
Ama kaçamak yapmadım hiç
Yemekleri de abartmadan yedim
Yemek yerken yoruluyorum artık :)
Bende 67 ciktim, dun regli oldum...Bende korka korka ciktim kaptanim.
Temiz beslenmedim is yerinde. IF filan da pek olmadi.
Sevindim senin adina canim :)yorucu yogun güzel geçti kaptanım ama eğlenceliydi sık sık topiğe girdim ama fazla kimse yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?