Benim bugün çok fena geçti ya yazıya dökersem kitlesel travma geçiririz o yüzden sessizim
Çok zorlanmadı canım. Bugün hiç aramadı diyebilirim. Çok şükür benim de göğüslerim alıştı 3 günde yarın daha da kolay geçer umarımcanım ben de çok iyi bir eş olamadımtatile geldik yazarız sandım ama giremiyorum foruma
Çok geçmiş olsunçok üzüldüm , memeyi de azar azar bıraksaydın canım birden ona da sana da zor gelir
O dondurma illa yenecekmiş, aradığını bulamasan da bulabildiğine gitmişsindsakjfs. bugün menü paylaşılmıyo galiba ben de ondan yazmadım skljfa
geçen bi kafeye oturdum ama adını unutmuştum, belki bulurum diye google haritaya 'dondurma' yazıp arattım. baktım yakında bi dondurmacı varmış daha önce hiç duymadığım. yorumlar falan şelale. aradık bugün açık mısınız diye, açıkmış, kalkıp oraya gidip dondurma yedim ben de. iyi ki baklava yemiyorum maşallah bi de onu yeseydim... sdkfjad
Central perkte kalori yakma keyfisiben de hocama sordum eliptik al dedi ama alsam binmem biliyorum kendimi. ben öyle ohh oturcam bisiklete, 1-2 bölüm friends izlerken tın tın çevircem pedalları, kendimi kandırcam öyle, anca...
O dondurma illa yenecekmiş, aradığını bulamasan da bulabildiğine gitmişsinSadece dondurma yediysen benim gözümde brokolilerle kutsanmış küçük masum bir chia tohumu gibisin, öyle söyleyim.. tr de yaşasam bu kadar yemezdim, bir türk dünyaya bedeldir sözünü doğrularcasına 3-5 kişiyle masamda dondurma şekerpare baklava ve adını zikretmek istemediğim bazı başka ürünlerin sirkülasyonları yaşandı. Bu durumun bu akşam psikolojik yarın da bedensel arınmasını yaşamalıyım. Wiş mi lak beybe
Kizlar Ceydosla gorustuk bugun, evlerini tutmuslar, tasinma, boya-badana, temizlik isleri ile ugrasiyorlarmis.
Hepinize cok selam soyledi ve bayraminizi kutladi.
Islerini halledip aramiza donecek :)
GünaydınNe guzel bir haber budort gozle bekliyoruz donmesini
Gunaydin
Dun giremedim hic. Is sonrasi anneme gittim yine. 19da Eve geldim sonra kiz kardesim geldi 23 e kadar oturduk.
Ölcumleri bugun ekleyecegim ama bayramdan dolayi pek kimse almamis ølcum.
Spor yarisma sonucu da artik aksama. Gec cikiyorum cocuklar yatinca anca bakarim
Kol da 28Ne guzel bir haber budort gozle bekliyoruz donmesini
Gunaydin
Dun giremedim hic. Is sonrasi anneme gittim yine. 19da Eve geldim sonra kiz kardesim geldi 23 e kadar oturduk.
Ölcumleri bugun ekleyecegim ama bayramdan dolayi pek kimse almamis ølcum.
Spor yarisma sonucu da artik aksama. Gec cikiyorum cocuklar yatinca anca bakarim
Tamam canım pazartesi tartılayım unuttum bugün tartılacaktımdün kilo bildirimi yapmayanlar lütfen pazartesi ihmal etmeyelim kontrol amaçlı tartılalım
Seni çok tebrik ediyorum kankilip, saygılarr ve afiyetlerrİki gündür baya doluyum şimdi iki günü yazayım
Dünkü menü
Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf
Akşam
3 dilim ev yapımı tam buğday unundan pizza
Böyle teker teker az gibi gözüküyor ama o pizza bana yettigerçi hatırladıklarım bunlar...
Su: 2 yi geçmiştir
Spor: 10000 adım
Bugün
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim büyük tavuk füme
1 bardak çay
Akşam
Restorana gittik 3 köfte biraz da tavuk vardı gramlarını bilmiyorum tabii ama
Yanına 3 çatal pilav + 10 adet falan patates kızartması (ödül)
Su : bugün saymadım maalesef
Spor : 11000 adım
Melek Ada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?