Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diline saglik kaptanim

Ben hangi takıma girsem kaptan gidiyor CEYDOS seni çok seviyorum yanlış anlama ama özge ablayı da çok seviyorum bi değişik hissettim..

Yawrukush mesajını var ya korkarak okudum, lütfen gitmesin diyerek son cümlelerine ulaştım , üzüldüm ama tamamen gitmeyeceğini duyöak biraz olsun içime su serpti. O kadar haklısın ki hayat nasıl bir kolturmaca bilemiyorum bazen ben de zamanı tutup akmasın istiyorum , çok hızlı geçiyor ve yoğun geçiyor ... çocuklarına başarılar dilerim, sana da sevgilerimi iletiyorum

Ben hangi takıma girsem kaptan gidiyor CEYDOS seni çok seviyorum yanlış anlama ama özge ablayı da çok seviyorum bi değişik hissettim..
Canim ben yine buralardayim, sadece zamansizliktan, bu isi layigiyla yapamadigimdan, cok iyi yapacagina inandigim Ceydos kaptana emanet ettim.Bende seni cok seviyorum taze gelinim..

Canim ben yine buralardayim, sadece zamansizliktan, bu isi layigiyla yapamadigimdan, cok iyi yapacagina inandigim Ceydos kaptana emanet ettim.Bende seni cok seviyorum taze gelinim..
Senin için iyi olanı buysa böyle olsun kaptanım beni seni gördükçe mutlu oluyorum sanal da olsa tanıdığım en pozitif insanlardan birisin sen :)

Buralardayim yine Banucum, firsat buldukca
Bende bazen keske gunler 30-40 saat olsa diyorum.
Seni ve kuzunu opuyorum canim..

Hayırlı akşamlar 4.takimin fithatunlari nasilsiniz bayadan beri ugramadim
Ben neler duydum simdikkkk Yawrukush
Bakkk sen heleee kaptanlik yapmicakmis
Hakli sebeblerin varmis zaten şaka bir yana benimde evde kizimla ayni sekildeyiz anlayabiliyorum hakkinizda hayirlisi olsun

Yawrukush ah ve kaptanım sen de mi zamanın sularına tutuldun da gidiyorsun... (Gözyaşım pıtır pıtır )
Ama haklı sebeplerin var sonuçta, kolay değil maalesef, anlıyorum. Sonuçta yine buralardasın

Gidiyor gönlümün kaptanııı..
Durdurun 4.takım onsuz olamaazz artııııkkk....
Yaktııııın kilolarıııı
Uzaktan uzağa dayanamamm

CEYDOS kaptanım da yanlış anlamasın, eminim çok çok güzel bir kaptan olacaktır ama Özge kaptanın beni buraya aldığı günü hatırlıyorum da 11 temmuz gece 2-3 idi birkaç dakika sonra yazdığım mesaja cevap gelmişti çok şaşırmıştım o saatte nasıl diye Özge kaptan unutulmayacaksın ❤❤

Canım benim kaptandan öte bir dost oldun her birimize ideal kiloya inme yolculuğunda.. Emeklerinin kadar çok ki saymakla bitmez, helal et hakkını güzelim. Sen varsın diye koşa koşa gelmiştim inan bu yaz takıma, Özge beni zayıflatır diyerek
Yeri geldi nazımızı çektin yeri geldi derdimize ortak oldun birlikte takım ruhumuz oluştu sağol herşey için

Veda gibi de olmasın yine beraberiz nasılsa, kısacası seviliyorsun Özgecim iyi ki varsın

Yaa kuzum özellikle birinci sınıf velisi olmak çok zor, pandemi fena vurdu eğitimi.
Ebatvdekiler öyle çok emek harcıyor ki tamamen gönüllülük esaslı. Bazıları ekran önünde bazıları arkasında. Özveriyle çalışıyorlar. Bazılarını birebir tanıyorum (beraber aynı projede olduklarım var, MEB'in başka bir projesi). Zaten onlardan alıyorum süreç nasıl gidiyor haberlerini. Bazen de eleştiriliyorlar ya içime batıyor resmen. Hiçbir çıkarları olmadan tamamen zor dönemlerde bir katkımız olsun diye yapıyorlar bu işi.
Allah yardımcısı olsun ülkemiz için böyle görevini özveriyle yapan herkesin

Akinin ilk toplantisi bitti kizlar, 2. toplantimiz 1 saat sonra.
Bu sure icin tamamlamasi gereken odevler vermis ogretmenimiz..
Simdi odevlerine yardimci olacagim, size birde haberim var, uzun uzun yazacagim :))
Ödev çok zorluyor gerçekten, kolaygelsin canım. Deveye hendek atlatmak tam zor derler ya öyle bişey o ödev yaptırma faslı

Sagol gulum o kadar zorlaniyorum ki , suan bu mesaji yazarken buyuk oglum odevini birakti, kardesiyle kavga ediyor :)))

Caniiiim sarkilarla, siirlerle ugurluyorsun beni, ozaman gozlugumu takayim...

Canim benim sende kadinlar kulubunun bana kazandirdigi ozel dostlardan birisin, iyi ki kesisti yollarimiz..
Veda degil elbet, daha komsu yapacagim seni kendime...

Canim canim...
Test sonucu guzel gelecek icini ferah tut sen, iyi ki varsin..

Menum
Sabah
150 gram yulafli omlet
3 zeytin
Peynir
Ikindi fotoda 2 tane fazla yedim
Su 10
Spor 6000 adim 300 puan
Daha yuruyuse cikmadim
Yawrukush Arrietty_ M MaviFeslegen
Afiyet olsun canım. Menun güzel

Sabah Öğlen.
Patates salatası 5 kaşık
Şehriye salatası 3 kaşık
Misket büyüklüğünde kurabiye 4 tane

Ikındı
1 armut
1 incir

Su 2 litre
Spor misafir agarlamak.
Birsürü tatlıda vardı. Birinin azcik ucundan aldım
Yarın hiç ekşi geleceğimi düşünmüyorum. Regl 1 gün kaldı balon gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…