Diline saglik kaptanimONEMLI DUYURU
Guzel arkadaslarim uzun zamandir kaptanlik gorevi yapiyorum takimimizda..Yillar yillar oldu 4. takimla tanisali..
Biliyorsunuz 2 kuzum var, 3bucuk ve 7 yaslarinda..Buyuk oglum (Akin) 2. sinifa basladi bugun, daha ilk gunden neye ugradigimizi sasirdik.Ders programi oldukca yogun, gunde 3 kez toplantisi olacak, aralarda dersleri,odevleri, projeleri vs..Kendisinde hiperaktivite ve dikkat eksikligi var, dolayisiyla okuluile ilgili her seyi benim destegim ve yardimimla oluyor.Ozel bir cocuk ve ozel ilgilenmem gerekiyor..Gecen seneden beri bende onunla yaniden ilkokula basladim.Cocuklari yasit olan anneler beni anlarlar. Hele birde uzaktan egitim anne -babalara oldukca yuk bindirdi..(ogretmenler icinde durum ayri zor ona deginmiyorum bile..)
Velhasili Akina ders yaptirirken birde kucugumu oyalamak, abisinin islerini zorlastirmamasi icin turlu cesitli seyler yapmak durumunda kaliyorum.Ele avuca sigmiyor kucugum (Aras) , tek basina biraksak sokak kapisini acar cikar, arka bahceden disari kacar, abisini her daim rahatsiz eder..Ve onunda etkinliklere ihtiyaci var tahmin edersiniz..
Tum bunlarin haricinde birde ev var, bir suru ev isinin yapilmasi gereken.(gerci kisabildigim kadar kistim ev islerini, sadece yasayacagimiz kadar seyler yapiyorum ki buna bile bazen zaman olmuyor..)
Kucuk bir bahcem var biliyorsunuz oda emek istiyorBirgaripanne beni anlar, bitkileri olan arkadaslarimda..Ama aramizda kalsin o mini bahcem olmasa kacacagim, yalniz kalacagim hicbir sey kalmiyor bana..
Esim de sabahtan odasina kapaniyor, aksama kadar isler, toplantilar, oda bize bakma, para kazanma derdinde, eksik olmasin...
Tum bu kosturmalarin icinde takimimiz var birde, insan oldugumu hatirladigim, sizlerle iki sohbet edebildigim, birbirimizle dertlesip, birbirimize yoldas, arkadas oldugumuz.
Ama sizlere layigiyla vakit ayiramiyorum son zamanlarda, her birinizle ayri ayri ilgilenemiyorum, belki bundan sebep diyetlerinizi etkiledim..Kafama cok takiliyor bu..Cunku bir isi layigiyla yapamadigimda , hep kafamda oluyor..
Neden uzun uzun yazdim , sizleri bir aile gibi gordugumden.
BugunCEYDOS ile gorustuk. Kendisinede durumumu anlattim, her seye yetisemedigimi, kaptanligi devralmak ister mi diye sordum..Kaptanlik cok mesguliyetli bir is, arka planda cok kurallar, yapilmasi gereken cok isler var. O da bu kurallardan oturu zor olabilecegini dusundu.Bende ona her daim yardim edecegimin sozunu verdim.
Hem sizleride birakip temelli gidemem ki..CEYDOS kaptanimiz artik kelimenin tam manasiyla kaptanimiz olacak. Bende her daim ona destek ve yardimci olacagim. @Arrietty_VE Birgaripanne kaptanlarimizda kaptan yardimciliklarina aynen devam ediyorlar.. Bir yere gitmiyorum aslinda ama aktif olamayacagim eskisi gibi..
Fakat hergun sizlere cee eee diyecegim mutlaka..
Hepiniz arkadasliginiz icin, yoldasliginiz icin hakkinizi helal edin olur mu, varsa benimde hepinize helal olsun..
4. takim hepinizi sevgiyle kucakliyorum,MotivatedAlready 'nin deyimiyle goz yasim pit.. :)
CEYDOS um tesekkur ederim bana her turlu yardimlarin icin..Hayirli olsun kaptanligin , eminim takimimiz icin cok guzel olacak.
Dipnot:CEYDOS kaptan hala ev yerlestirme derdinde ve internetleri de baglanmamis, bu sure zarfinda, kendisi aramiza donene kadar olabildigimce aktif buradayim...
Ben hangi takıma girsem kaptan gidiyorONEMLI DUYURU
Guzel arkadaslarim uzun zamandir kaptanlik gorevi yapiyorum takimimizda..Yillar yillar oldu 4. takimla tanisali..
Biliyorsunuz 2 kuzum var, 3bucuk ve 7 yaslarinda..Buyuk oglum (Akin) 2. sinifa basladi bugun, daha ilk gunden neye ugradigimizi sasirdik.Ders programi oldukca yogun, gunde 3 kez toplantisi olacak, aralarda dersleri,odevleri, projeleri vs..Kendisinde hiperaktivite ve dikkat eksikligi var, dolayisiyla okuluile ilgili her seyi benim destegim ve yardimimla oluyor.Ozel bir cocuk ve ozel ilgilenmem gerekiyor..Gecen seneden beri bende onunla yaniden ilkokula basladim.Cocuklari yasit olan anneler beni anlarlar. Hele birde uzaktan egitim anne -babalara oldukca yuk bindirdi..(ogretmenler icinde durum ayri zor ona deginmiyorum bile..)
Velhasili Akina ders yaptirirken birde kucugumu oyalamak, abisinin islerini zorlastirmamasi icin turlu cesitli seyler yapmak durumunda kaliyorum.Ele avuca sigmiyor kucugum (Aras) , tek basina biraksak sokak kapisini acar cikar, arka bahceden disari kacar, abisini her daim rahatsiz eder..Ve onunda etkinliklere ihtiyaci var tahmin edersiniz..
Tum bunlarin haricinde birde ev var, bir suru ev isinin yapilmasi gereken.(gerci kisabildigim kadar kistim ev islerini, sadece yasayacagimiz kadar seyler yapiyorum ki buna bile bazen zaman olmuyor..)
Kucuk bir bahcem var biliyorsunuz oda emek istiyorBirgaripanne beni anlar, bitkileri olan arkadaslarimda..Ama aramizda kalsin o mini bahcem olmasa kacacagim, yalniz kalacagim hicbir sey kalmiyor bana..
Esim de sabahtan odasina kapaniyor, aksama kadar isler, toplantilar, oda bize bakma, para kazanma derdinde, eksik olmasin...
Tum bu kosturmalarin icinde takimimiz var birde, insan oldugumu hatirladigim, sizlerle iki sohbet edebildigim, birbirimizle dertlesip, birbirimize yoldas, arkadas oldugumuz.
Ama sizlere layigiyla vakit ayiramiyorum son zamanlarda, her birinizle ayri ayri ilgilenemiyorum, belki bundan sebep diyetlerinizi etkiledim..Kafama cok takiliyor bu..Cunku bir isi layigiyla yapamadigimda , hep kafamda oluyor..
BugunCEYDOS ile gorustuk. Kendisinede durumumu anlattim, her seye yetisemedigimi, kaptanligi devralmak ister mi diye sordum..Kaptanlik cok mesguliyetli bir is, arka planda cok kurallar, yapilmasi gereken cok isler var. O da bu kurallardan oturu zor olabilecegini dusundu.Bende ona her daim yardim edecegimin sozunu verdim.
Hem sizleride birakip temelli gidemem ki..CEYDOS kaptanimiz artik kelimenin tam manasiyla kaptanimiz olacak. Bende her daim ona destek ve yardimci olacagim. @Arrietty_VE Birgaripanne kaptanlarimizda kaptan yardimciliklarina aynen devam ediyorlar.. Bir yere gitmiyorum aslinda ama aktif olamayacagim eskisi gibi..
Hepiniz arkadasliginiz icin, yoldasliginiz icin hakkinizi helal edin olur mu, varsa benimde hepinize helal olsun..
4. takim hepinizi sevgiyle kucakliyorum,MotivatedAlready 'nin deyimiyle goz yasim pit.. :)
CEYDOS um tesekkur ederim bana her turlu yardimlarin icin..Hayirli olsun kaptanligin , eminim takimimiz icin cok guzel olacak.
Dipnot:CEYDOS kaptan hala ev yerlestirme derdinde ve internetleri de baglanmamis, bu sure zarfinda, kendisi aramiza donene kadar olabildigimce aktif buradayim...
Canim ben yine buralardayim, sadece zamansizliktan, bu isi layigiyla yapamadigimdan, cok iyi yapacagina inandigim Ceydos kaptana emanet ettim.Bende seni cok seviyorum taze gelinim..Ben hangi takıma girsem kaptan gidiyorCEYDOS seni çok seviyorum yanlış anlama ama özge ablayı da çok seviyorum bi değişik hissettim..
Senin için iyi olanı buysa böyle olsun kaptanım beni seni gördükçe mutlu oluyorum sanal da olsa tanıdığım en pozitif insanlardan birisin sen :)Canim ben yine buralardayim, sadece zamansizliktan, bu isi layigiyla yapamadigimdan, cok iyi yapacagina inandigim Ceydos kaptana emanet ettim.Bende seni cok seviyorum taze gelinim..
Buralardayim yine Banucum, firsat buldukcaYawrukush mesajını var ya korkarak okudum, lütfen gitmesin diyerek son cümlelerine ulaştım , üzüldüm ama tamamen gitmeyeceğini duyöak biraz olsun içime su serpti. O kadar haklısın ki hayat nasıl bir kolturmaca bilemiyorum bazen ben de zamanı tutup akmasın istiyorum , çok hızlı geçiyor ve yoğun geçiyor ... çocuklarına başarılar dilerim, sana da sevgilerimi iletiyorum
Canım benim kaptandan öte bir dost oldun her birimize ideal kiloya inme yolculuğunda.. Emeklerinin kadar çok ki saymakla bitmez, helal et hakkını güzelim. Sen varsın diye koşa koşa gelmiştim inan bu yaz takıma, Özge beni zayıflatır diyerekONEMLI DUYURU
Yok canım OsmaniyeliymAa mersinli misin ☺ Cevizle aynen şahane olur
Yaa kuzum özellikle birinci sınıf velisi olmak çok zor, pandemi fena vurdu eğitimi.afiyet olsun bebise sut olsun
tabi cok zor gecmistir canim size destek olacak sen esinle ilgilenirken cocuklarina bakacak senin yukunu azaltacak birilerinin olmasi guzel olurdu. insallah yardim edenler olmustur ama boyle zor gunlerde ailelere ihtiyac duyuluyor.
Allah gurbet ellerde sizi guzel insanlarla karsilastirsin
bu menuye kolayla tatli pek yakismamis canim
eba tv dersleri cok iyi cok guzel canim ama bizim ogrenciler tasimali, cogu koyden geliyor. ilgili aileler var tabi ama cogu ilgisiz ailelerin ve eba tv yi takip eden ogrenci sayisi cok az. orda insanlar o kadar emek veriyor ne ugraslarla simdi ders hazirliyorlar. ama bizim ogrenciler izlemiycek bilenasil olcak bu isler nasil geccek bu dönem... neyse hayirlisi olsun.
suoer olmus afiyet olsun
kesinlikle katiliyoum ne olacagini bilmemek, bu belirsizlik cok kotu
oglum 4 e gecti hadi onun canli dersleri olur olmadi evde birlikte calisiriz da kiz 1. sinifa basliycak onu napcaz. online okuma yazma öğrenilmez. seyreltilmis dersler de yeterli olur mu... 1. sinif velisi olarak telas icindeyim. pffff.
ah şu firüs
evet büyüdü 1.5 yasinda artikkipir kıpır masallah. sen kararli olduktan sonra hemen kurtulursun fazlaliklardan. bayramda herkes arti iken sen ne guzel kilo vermistin. (bak nasil aklimda kalmış, etkilenmisim demek ki )
daha tam motive olamadin mi acaba o yuzden mi spor konusunda tembellik var??
senin azmini ve potansiyelini gecen sene gordum ve inaniyorum kisa surede mezun olacaksın
Ödev çok zorluyor gerçekten, kolaygelsin canım. Deveye hendek atlatmak tam zor derler ya öyle bişey o ödev yaptırma faslıAkinin ilk toplantisi bitti kizlar, 2. toplantimiz 1 saat sonra.
Bu sure icin tamamlamasi gereken odevler vermis ogretmenimiz..
Simdi odevlerine yardimci olacagim, size birde haberim var, uzun uzun yazacagim :))
Geçmiş olsun kaptanım atlattın mı peki ?
Canim sen de oylesin, tesekkur ederim..Senin için iyi olanı buysa böyle olsun kaptanım beni seni gördükçe mutlu oluyorum sanal da olsa tanıdığım en pozitif insanlardan birisin sen :)
Sagol gulum o kadar zorlaniyorum ki , suan bu mesaji yazarken buyuk oglum odevini birakti, kardesiyle kavga ediyor :)))Hayırlı akşamlar 4.takimin fithatunlari nasilsiniz bayadan beri ugramadim
Ben neler duydum simdikkkkYawrukush
Bakkk sen heleee kaptanlik yapmicakmis
Hakli sebeblerin varmis zaten şaka bir yana benimde evde kizimla ayni sekildeyiz anlayabiliyorum hakkinizda hayirlisi olsun
Caniiiim sarkilarla, siirlerle ugurluyorsun beniYawrukush ah ve kaptanım sen de mi zamanın sularına tutuldun da gidiyorsun... (Gözyaşım pıtır pıtır )
Ama haklı sebeplerin var sonuçta, kolay değil maalesef, anlıyorum. Sonuçta yine buralardasın
Gidiyor gönlümün kaptanııı..
Durdurun 4.takım onsuz olamaazz artııııkkk....
Yaktııııın kilolarıııı
Uzaktan uzağa dayanamamm
CEYDOS kaptanım da yanlış anlamasın, eminim çok çok güzel bir kaptan olacaktır ama Özge kaptanın beni buraya aldığı günü hatırlıyorum da 11 temmuz gece 2-3 idi birkaç dakika sonra yazdığım mesaja cevap gelmişti çok şaşırmıştım o saatte nasıl diye Özge kaptan unutulmayacaksın ❤❤
Canim benim sende kadinlar kulubunun bana kazandirdigi ozel dostlardan birisin, iyi ki kesisti yollarimiz..Canım benim kaptandan öte bir dost oldun her birimize ideal kiloya inme yolculuğunda.. Emeklerinin kadar çok ki saymakla bitmez, helal et hakkını güzelim. Sen varsın diye koşa koşa gelmiştim inan bu yaz takıma, Özge beni zayıflatır diyerek ☺
Yeri geldi nazımızı çektin yeri geldi derdimize ortak oldun birlikte takım ruhumuz oluştu sağol herşey için
Veda gibi de olmasın yine beraberiz nasılsa, kısacası seviliyorsun Özgecim iyi ki varsın
Canim canim...Yawrukush kucuk cocuk ile cok zor zaman ayirmak.
Ben ikimizin günü nasil gecti diye okurken. Kendiminkini yazarken :) yoruluyorum.
Sadece spor kismi ile sorumlu oldum, o bile cok zaman istiyor.
Yarin tekrar Bende o is
Aa gitmiyor ki bir yere. Karalar baglamayalim.
Hala bizimle ❤
Afiyet olsun canım. Menun güzelMenum
Sabah
150 gram yulafli omlet
3 zeytin
Peynir
Ikindi fotoda 2 tane fazla yedim
Su 10
Spor 6000 adim 300 puan
Daha yuruyuse cikmadim
Yawrukush Arrietty_ M MaviFeslegen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?