- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
aidin salih in kitabinda yaziordu yanlis hatirlamiyorsam. tek cesit et tek cesit yag tüketmek gerekiyormus sanirim. ben de yanalis hatirliyo olabilirim. iki yagi karistirmamak yani zeytinyagli yapiyorsan icine tereyagi koymamak ayni ogunde hem et hem tavuk yememek gerekiyor diyordu yanlis hatirlamiyorsamKan grubuna gore beslenmeyı cok arastrmıwtım ama tembel totoma uygun degıl yaa. Ama hakıkaten bılmedıgımız cok sey var bence mesela inek le tavuk urınu aynı sofrada olmamalıymıs yanlıs hatrlamıyorsam
canim benim kan grubuna gore beslenme a aslinda hic bir bilgim yok dogru mudur yanlis midir bilemiyorum. arkadasim ilgilenmisti o soyledi 0 kan grubuna sut ürünleri tahillar uygun degilmis. ama mideleri gucluymus ve et onlar icin cok uygun besinmis yani oyle demistiGercekten kan grubuna gore beslenmek mi gerekiyormus sasirdim hemen bakayim bn ne yememeliyim
Ilk defa duydum canım ne tam olarak biraz acar misinSarimsak sut karisimini denesen
O olaya da bazısı efsane diyor bazısı gerçek, ben de hiç bilemiyorum. Hatırladığım kadarıyla benimki de etçiydi, 0pozitif misin sen de? (Nedense çok gizli ve kişisel bir bilgi soruyor gibi hissettimhakkaten bağımlılık olabilir. yemeye baslayinca birakamiyorum ne kadar yediğimi farketmiyorum bile.
bir arkadasim benim kan grubum icin peynirin uygun olmadığını soylemisti. kan grubuna gore beslenme de zayiflamada cok etkiliymis ve benim kan grubum tam etciymis.onu duydugumdan beri peynirden uzaklasmaya calisiyorum ama pek olmuyor
Slm kaptan iyiyim çok şükür 35 haftalık oldum yarın dooktor kontrolüm var. Tıs tıs oldum@Kozmogirl17 ozlemim nerelerdesin?
@kanadali35 diger Ozlemim sen nasilsin , kuzular nasil canim?
@DeryaOnDiet ,tomrs kizlar nasilsiniz, bebisler nasil bir ses verin?
@erciyes111 gulum ozledik, don artik aramiza..
@AppLesma , @mifihafa sizler nasilsiniz canlar?
@fmad kuzucum sen nasilsin, ne var ne yok?
Hosgeldin kaptanimSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz:)
Akin 10 dk sonra okula basliyor, bilgisayarimi alacak.
Dun ogretmenimiz ders programimizi yollamis sabah 8.30-2.30 arasi okulumuz olacak.
Gunde 3 kez toplantilari olacak ve ders anlatimlari.
Sonrasinda odevlerini vs yapacagiz, oldukca yogun bir program bizi bekliyor.
Ayni okullar acikken ki gibi bir program cikartmis oyle ki sadece 2 kez 80 dklik yemek aramiz var gerisi hep okul.
Telefondan girmeye calisacagim Akin bilgisayarimi aldiginda ama Arasida bir yandan oyalayacagim icin elimde telefon gorunce sorun oluyor..
Bugun Ceydosa mesaj atacagim kizlar , bu okul sureci benim icin epey yogun olacak, birde ufagim var biliyorsunuz.
Ceydos takimimizin basinda olursa cok guzel olacak..
Simdilik bilgisayari Akina deverediyor, hepinizi opuyorum...
Canim saglikla , mutlulukla kavusun bebisinize :)Slm kaptan iyiyim çok şükür 35 haftalık oldum yarın dooktor kontrolüm var. Tıs tıs oldumsen nasılsın
Canim hosbuldum nasilsin ?Hosgeldin kaptanim
Hosgeldin canim :)Selam kizlar
Bende donus yapiyorum artik. Ama hala liste disi Devam edecegim cunku kilo aldim. Buyuk ihtimal ødem. Bugun dikkatli beslendim yani bugunden itibaren sil bastan.
Iyiyim kaptanimmmCanim hosbuldum nasilsin ?
Kan grubuna gore beslenmeyı cok arastrmıwtım ama tembel totoma uygun degıl yaa. Ama hakıkaten bılmedıgımız cok sey var bence mesela inek le tavuk urınu aynı sofrada olmamalıymıs yanlıs hatrlamıyorsam
Gercekten kan grubuna gore beslenmek mi gerekiyormus sasirdim hemen bakayim bn ne yememeliyim
Diyetisyen bir arkadaşım var üniversitede hocaları tarafından bu kan grubuna göre beslenme olayının bir efsane olduğunu anlatmışlar :)O olaya da bazısı efsane diyor bazısı gerçek, ben de hiç bilemiyorum. Hatırladığım kadarıyla benimki de etçiydi, 0pozitif misin sen de? (Nedense çok gizli ve kişisel bir bilgi soruyor gibi hissettim)
Yakalım mangallarıııı
Kaptanım hoşgeldin nasılsın ? Bayram sonrası kilosu mu sendeki ?Selam kizlar
Bende donus yapiyorum artik. Ama hala liste disi Devam edecegim cunku kilo aldim. Buyuk ihtimal ødem. Bugun dikkatli beslendim yani bugunden itibaren sil bastan.
Geçmiş olsun kaptanım atlattın mı peki ?Mor Vampirella yok bayram sonrasi stabildi. Corona durumu oldu, strese girdim ben stresli iken yiyenlerdenim malesef.
Ilkbogun
12.30 da
Haslanmis Dana eti
16.00
1 dilim ekmek
Ara
20 Gr Kuru meyve
Su 1,5
Spor
20 dk bisiklet.
30dk yuruyus
13bin adim
Aa mersinli misinÇok sağol canım kanarı bilirim bizm ordada yaparlar üstüne ceviz kırıp koyarlar çokta severm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?