Aynen oyle Filizim, birde tum yaz hergun oyna eglen, simdi gelde odev yap :))Yaa kuzum özellikle birinci sınıf velisi olmak çok zor, pandemi fena vurdu eğitimi.
Ebatvdekiler öyle çok emek harcıyor ki tamamen gönüllülük esaslı. Bazıları ekran önünde bazıları arkasında. Özveriyle çalışıyorlar. Bazılarını birebir tanıyorum (beraber aynı projede olduklarım var, MEB'in başka bir projesi). Zaten onlardan alıyorum süreç nasıl gidiyor haberlerini. Bazen de eleştiriliyorlar ya içime batıyor resmen. Hiçbir çıkarları olmadan tamamen zor dönemlerde bir katkımız olsun diye yapıyorlar bu işi.
Allah yardımcısı olsun ülkemiz için böyle görevini özveriyle yapan herkesin
Ödev çok zorluyor gerçekten, kolaygelsin canım. Deveye hendek atlatmak tam zor derler ya öyle bişey o ödev yaptırma faslı☺☺
ben de arastirmadim arkadaştan duydum. ama aidin salih in kitabini okuyunca soyledikleri cok doğru gelmişti. simdi unuttum tabi. evet benim kan grubum da 0 ama negatif ( 0rh- kana ihtiyaciniz olursaO olaya da bazısı efsane diyor bazısı gerçek, ben de hiç bilemiyorum. Hatırladığım kadarıyla benimki de etçiydi, 0pozitif misin sen de? (Nedense çok gizli ve kişisel bir bilgi soruyor gibi hissettim)
Yakalım mangallarıııı
efsane olabilir canim. ama duyunca etkilendim tabi.Diyetisyen bir arkadaşım var üniversitede hocaları tarafından bu kan grubuna göre beslenme olayının bir efsane olduğunu anlatmışlar :)
Kaptanım hoşgeldin nasılsın ? Bayram sonrası kilosu mu sendeki ?
Aşırı cool emojililerden selamınıza cevaben,Caniiiim sarkilarla, siirlerle ugurluyorsun beni, ozaman gozlugumu takayim...
Bu cok cool bir kaptanliga veda oldu canimmmAşırı cool emojililerden selamınıza cevaben,
Kaptanlığa veda etmiş olabilirsin, ama hâlâ aşırı cool emojililer kulübündensinBu cok cool bir kaptanliga veda oldu canimmm
Aksam peynirli yumurta yedim baktim acliga dayanamicamAfiyet olsun canım. Menun güzel
Sabah Öğlen.
Patates salatası 5 kaşık
Şehriye salatası 3 kaşık
Misket büyüklüğünde kurabiye 4 tane
Ikındı
1 armut
1 incir
Su 2 litre
Spor misafir agarlamak.
Birsürü tatlıda vardı. Birinin azcik ucundan aldım
Yarın hiç ekşi geleceğimi düşünmüyorum. Regl 1 gün kaldı balon gibiyim
Canim oyle olsa benim 12.5 nasil giderdi ustelik .acebook ta baktim agnet apa nin sss ye orda kisilerin hic ovdugunu falan gormedimben de arastirmadim arkadaştan duydum. ama aidin salih in kitabini okuyunca soyledikleri cok doğru gelmişti. simdi unuttum tabi. evet benim kan grubum da 0 ama negatif ( 0rh- kana ihtiyaciniz olursa)
efsane olabilir canim. ama duyunca etkilendim tabi.
agnet apa ne canim. tabi zayiflayamazsiniz demiyo sadece o sekilde beslenme o kan grubuna daha uygun diyo. bu arada savunuyormusum gibi algilanmasin çünkü konu hakkinda hic bilgim yok.Aksam peynirli yumurta yedim baktim acliga dayanamicam
Canim oyle olsa benim 12.5 nasil giderdi ustelik .acebook ta baktim agnet apa nin sss ye orda kisilerin hic ovdugunu falan gormedim
Canm teşekkür ederim.heyecan var ,güzel duygular.insallah saglicaklaCanim saglikla , mutlulukla kavusun bebisinize :)
Cok az kalmis ne kadar heyecanli...
Ahmet apa soyluyor bende arastirdim .ntgramda bir kisi yapiyor gunluk fotoda atiyor onu denicemagnet apa ne canim. tabi zayiflayamazsiniz demiyo sadece o sekilde beslenme o kan grubuna daha uygun diyo. bu arada savunuyormusum gibi algilanmasin çünkü konu hakkinda hic bilgim yok.
Sabah
Yarım tabak salamlı omlet
1 kk peynir
4 adet zeytin
1 dilime yakın Tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Akşam
2 dilim beşamel soslu tavuk (dünden)
1 salkım üzüm
Yarım şeftali
Su: 2,5L
Spor: 7500 adım
pesto26
Canim kolayliklar diliyorum..Iyi akşamlar herkese ☺Yawrukush kaptanım cook geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah. Ben geldim ama çok giremiyorum kayinvalidemler var, hatta beraber memlekete gidicez okullar uzaktan eğitim şeklinde açılacağı için. Eylülün başında eve gelirim yine de diye düşünüyorum. Bu süreçte tam adapte olamadım ☹ bugünkü menum Cook kötü mesela. Hiç yazmiyim daha iyi. Nasıl toparlicam bilmiyorum. Bir bozulunca düzen zor oluyur düzene koymak.
Tam tarti oncesi misafirlik olmamis gulum ama zaten birsey yememissin tum gun..Afiyet olsun canım. Menun güzel
Sabah Öğlen.
Patates salatası 5 kaşık
Şehriye salatası 3 kaşık
Misket büyüklüğünde kurabiye 4 tane
Ikındı
1 armut
1 incir
Su 2 litre
Spor misafir agarlamak.
Birsürü tatlıda vardı. Birinin azcik ucundan aldım
Yarın hiç ekşi geleceğimi düşünmüyorum. Regl 1 gün kaldı balon gibiyim
Canim arayi acma , ozaman menulerde, tartidaki eksilerde bozuluyor biliyorsun :))esmeriiim eşim nasılsın?
Uğrayamıyorum buraya günlerdir
Annemler bana geldi
Burdan annemlere geçiyoruz
Hayat çok hızlı akıyor bu ara
Diyete hiç dikkat edemedin, edebilecek durumda değilim.
O yüzden hiç tartıyla muhatap olmak istemiyorum:)
Haftaya yine düzenime girmiş olacağım
O zaman daha düzgün menülerimle aranızdayım inşallah.
Spor cezası da alırım bol bol :)
Cok cok guzel canim..Iyi geceler
Menu
Sabah
Omlet (2 yumurta, 1 kalin dilim salam, sogan, kapya, domates, kuru nane, zercefil, zerdecal) ve ayran
Ara
Donmus uzum (1 salkim)
Aksam
Etli mantar ve yogurt
Sut
Su 3.5 litre
6 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
Besamel sosu olmasa cok daha guzel olurmus ama bu haliylede oldukca iyi canim :)Sabah
Yarım tabak salamlı omlet
1 kk peynir
4 adet zeytin
1 dilime yakın Tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Akşam
2 dilim beşamel soslu tavuk (dünden)
1 salkım üzüm
Yarım şeftali
Su: 2,5L
Spor: 7500 adım
pesto26
Masallah sana Eminecim, su boreklerine, baklavalara hayir demek cok buyuk is..kilar hemen menümü yazayim
10.30
1 kiymali yumurta
3 zeytin domates salatalik
ve çökelek
15.30
1 eksi elma küçük salkim uzum
aksam saatini hatirlamiyorum. cok yakinimizin dugunu var ogleden sonradan itibaren dugun evindeydik o yuzden biraz gec kaldi yemek
su boreklerini sarmalari elimin tersiyle ittim
9 tane baklali dolma
su 3
5000 adim
Bende bu mesaji gozlerim dolu dolu okudum, hepiniz goremedigim, uzakta dahi olsaniz kiz kardeslerim gibisiniz..Yawrukush canım kaptanım ozgecigim . Gerçekten bu zamana kadar kahrimizi çektin yeri geldi dertlestik yeri geldi bi aileden daha yakın olduk. Gerçekten senin hakkını ödeyemem en zor zamanımda bana destek oldun dualarına kattın bni ve bunu bni hiç tanımadan yaptın üstelik ıyiki varsın canım hakkını helal et valla şuan resmen ağlıyorum niye bu kadar üzüldüm onu da bilmiyorum. Rabbim çocuklarını sana hayırlı evlat eylesin ayaklarına taş değdirmesin inşallah . Gönlünde ne varsa hayırliysa rabbim onu nasip kabul eylesin . Bizi unutma arada gel aramıza özletme kendini
Guzel birgun olmus canim :)Bugünkü menüm sabah
1 fincan hindiba kahve
Öğle
Küçük bi kase güveç
Akşam
Kemikli et 2 parca
Yarım kase çorba
Salata
Ara yeşil Çay
Şu 3.5 lt
Spor yemekli misafirim vardı spor yapamadım malesef
Birgaripanne Arrietty_ CEYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?