Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen oyle Filizim, birde tum yaz hergun oyna eglen, simdi gelde odev yap :))

Son düzenleme:
ben de arastirmadim arkadaştan duydum. ama aidin salih in kitabini okuyunca soyledikleri cok doğru gelmişti. simdi unuttum tabi. evet benim kan grubum da 0 ama negatif ( 0rh- kana ihtiyaciniz olursa )
Diyetisyen bir arkadaşım var üniversitede hocaları tarafından bu kan grubuna göre beslenme olayının bir efsane olduğunu anlatmışlar :)

Kaptanım hoşgeldin nasılsın ? Bayram sonrası kilosu mu sendeki ?
efsane olabilir canim. ama duyunca etkilendim tabi.

esmeriiim eşim nasılsın?
Uğrayamıyorum buraya günlerdir
Annemler bana geldi
Burdan annemlere geçiyoruz
Hayat çok hızlı akıyor bu ara
Diyete hiç dikkat edemedin, edebilecek durumda değilim.
O yüzden hiç tartıyla muhatap olmak istemiyorum:)
Haftaya yine düzenime girmiş olacağım
O zaman daha düzgün menülerimle aranızdayım inşallah.
Spor cezası da alırım bol bol :)

Aksam peynirli yumurta yedim baktim acliga dayanamicam
Canim oyle olsa benim 12.5 nasil giderdi ustelik .acebook ta baktim agnet apa nin sss ye orda kisilerin hic ovdugunu falan gormedim

Aksam peynirli yumurta yedim baktim acliga dayanamicam

Canim oyle olsa benim 12.5 nasil giderdi ustelik .acebook ta baktim agnet apa nin sss ye orda kisilerin hic ovdugunu falan gormedim
agnet apa ne canim. tabi zayiflayamazsiniz demiyo sadece o sekilde beslenme o kan grubuna daha uygun diyo. bu arada savunuyormusum gibi algilanmasin çünkü konu hakkinda hic bilgim yok.

agnet apa ne canim. tabi zayiflayamazsiniz demiyo sadece o sekilde beslenme o kan grubuna daha uygun diyo. bu arada savunuyormusum gibi algilanmasin çünkü konu hakkinda hic bilgim yok.
Ahmet apa soyluyor bende arastirdim .ntgramda bir kisi yapiyor gunluk fotoda atiyor onu denicem

kilar hemen menümü yazayim
10.30
1 kiymali yumurta
3 zeytin domates salatalik
ve çökelek

15.30
1 eksi elma küçük salkim uzum

aksam saatini hatirlamiyorum. cok yakinimizin dugunu var ogleden sonradan itibaren dugun evindeydik o yuzden biraz gec kaldi yemek
su boreklerini sarmalari elimin tersiyle ittim
9 tane baklali dolma

su 3
5000 adim

Yawrukush canım kaptanım ozgecigim . Gerçekten bu zamana kadar kahrimizi çektin yeri geldi dertlestik yeri geldi bi aileden daha yakın olduk. Gerçekten senin hakkını ödeyemem en zor zamanımda bana destek oldun dualarına kattın bni ve bunu bni hiç tanımadan yaptın üstelik ıyiki varsın canım hakkını helal et valla şuan resmen ağlıyorum niye bu kadar üzüldüm onu da bilmiyorum. Rabbim çocuklarını sana hayırlı evlat eylesin ayaklarına taş değdirmesin inşallah . Gönlünde ne varsa hayırliysa rabbim onu nasip kabul eylesin . Bizi unutma arada gel aramıza özletme kendini

Fevkaladenin fevkinde

Canim kolayliklar diliyorum..
Ne zaman firsat bulursan gel takima, menulerini yaz ki, daha dikkatli olasin..

Tam tarti oncesi misafirlik olmamis gulum ama zaten birsey yememissin tum gun..
Insallah tarti yuzunu guldurur..

Canim arayi acma , ozaman menulerde, tartidaki eksilerde bozuluyor biliyorsun :))

Cok cok guzel canim..

Besamel sosu olmasa cok daha guzel olurmus ama bu haliylede oldukca iyi canim :)

Masallah sana Eminecim, su boreklerine, baklavalara hayir demek cok buyuk is..
Tarti yuzunu guldursun canim :)

Bende bu mesaji gozlerim dolu dolu okudum, hepiniz goremedigim, uzakta dahi olsaniz kiz kardeslerim gibisiniz..
Insan mecburiyetten sevdiginden ayrilir ya benimki de aynen oyle oldu..
Ama yine buralardayim gulum, sende hep dualarimdasin, Rabbim kucaklarini cocuklarla doldursun..
Eviniz cocuk sesleri ile dolsun, beklemeden, hayirlisiyla , saglikla olsun...
Hakkim varsa helal olsun, sende helal et..
Saglikla, selametle, guzel haberler alalim birbirimizden...

Guzel birgun olmus canim :)

Kilolarimizi hatirlayalim :))

*** 4. Takım 687. Etap ***

Tanssss (72.6///%)
barga (74.8///%)
bnnu (61.3///%)
BlueSkyyy (84.6///%)
aydingelini (68.8///%)
MorVampirella(71.5///%)
pesto26 (70.9///%)
MotivatedAlready(69.9///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 687. Etap***

JaneRizzoli (67.4///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.
melek ada (56.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50

1delimavi (83.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (67///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
FitFiliz (65.1///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Beklenen2 (71///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (56.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (64///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (90.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
sserendipity (84.9///%) 636. etapta 80.4 kg ile izne ayrildi.Baslangic kilosu:84.9, baslangic tarihi:07.08.2020 , hedef:75

Guzel arkadaslarim buranin saatiyle sabah 8.30da, Turkiye saatiylede aksam 18.30da Akinin dersi basliyor.
Dolayisiyla aksam 18.30da bilgisayarimi Akina devredecegim.
Sizlerden ricam lutfen en gec aksam 17.00'a kadar kilo bildirimlerinizi yapin, bende listelerimizi Akina bilgisayari devretmeden halledeyim.
Diger turlu telefondan liste hazirlamam cok zor oluyor , yarismada sIkInti yasamayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…