- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
nasil daha iyi motive olacaksan oyle yap canim. sonrasi icin de baska seyler dusunursun...Esasında sadece kolay geldiği zaman yapıyorum :) zaten kalori sayarak beslenmeyi de çok doğru bulmuyorum ama beni diyete bağlı tuttuğu da oluyor. Bu ara böyle, sonrası Allah Kerim :)
GECEN HAFTANIN PUANLI SPOR YARISMASI SONUCU
(Guzel arkadaslarim bu sonuclari persembe gunu hazirlamistim, cumaya paylasmak uzere ama firsat olmadi bir turlu, buguneymis kismet, kusuruma bakmayin)
1. sserendipity ====> 5620 PUAN
2. Birgaripanne ====> 4880 PUAN
3. @Beklenen2 ====> 3000 PUAN
4. @BlueSkyyyy ====> 1800 PUAN
5.pesto26 ====> 1751 PUAN
6.MotivatedAlready ====> 1225 PUAN
7. @MorVampirella ====> 1130 PUAN
8. @ciseak77 ====> 1100 PUAN
9. @erciyes111 ====> 1010 pUAN
10. B barga ====> 910 PUAN
11.Arrietty_ ====>790 PUAN
12. @Kozmogirl17 ====> 710 PUAN
13. @esmeriiim ====> 660 PUAN
14. @Hyperborea17 ====> 420 PUAN
15. @1delimavi ====> 200 PUAN
16. @fyzanur ====> 120 PUAN
17. @Akrrep ====> 90 PUAN
Dereceye giren ve az dahi olsa haftayi sporsuz gecirmeyen tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
guzel cnm. asur nedir??Menum
Sabah
3 yumurtali biberli omlet
10 gram peynir
3 ince dilim sucuk
Oglen
5 sıkım bulgur koftesi
Salata
Ikindi
2 bardak acili salgam yediklerimi iyice sindirip wc ye ciktim cunku 3 ogun beslendim
Aksam
Hatay usulu aşur 1 tabak
2 kasik cacik
Su 14
Spor 8000 400 puan
B bargaArrietty_ Yawrukush @Beklenen2 @1delimavi
Canim karbonhidrat olmus oglen ve aksam ama bir diyete gore beslendigin icin bir sey demiyorum..Menum
Sabah
3 yumurtali biberli omlet
10 gram peynir
3 ince dilim sucuk
Oglen
5 sıkım bulgur koftesi
Salata
Ikindi
2 bardak acili salgam yediklerimi iyice sindirip wc ye ciktim cunku 3 ogun beslendim
Aksam
Hatay usulu aşur 1 tabak
2 kasik cacik
Su 14
Spor 8000 400 puan
B bargaArrietty_ Yawrukush @Beklenen2 @1delimavi
Cok sevindim bugun guzel gecmesine :)basin sagolsun mavicim. cok yakınların değildir ins.. en yakinlarimi kaybettim ben de o aciyi cok iyi biliyorum. ben de senin gibiyim stresliyken buzdolabina mekik dokurum. ve ne yazikki stres hayatimizdan hic eksik olmuyor
pozitif ve neseli insanlara bayilirim. hayat cok kisa, somurtup kendini ve etrafındakileri mutsuz etmenin hicbir anlami yok
ins o pozitif ve neseli oldugun gunlere kisa zamanda donersin. hadi birlikte guzel kilolar verelim ve moralimiz yerine gelsin. çıtır olalim
bugun cok iyi gidiyor cnm. aksama da sporumu yapinca tamamdir
ayyy cok sevindim bir ara 1. lik icin etiketlendigimi gordum ama musait olmadigim telefonu kapatmak zorunda oldugum bir andi. sonradan unuttum tekrar bakmadim. sanirim atladigim ipler 1 yapti. bu arada ben puan hesabini yapmamistim o yuzden yarismaya dahil olmadigimi düşünüyordum. puan hesaplamamiz icin de emek vermissindir cok tesekkurler. ellerine emegine saglik canimcim
Evet canimmmm
guzel cnm. asur nedir??
bu soruyu sana sorduktan sonra google a da sordum. bizim keskek gibi birseymis sanirim bugday ve etten yapiliyormus oyle degil mi
Evet kaptanim sana bir surprizim varCanim karbonhidrat olmus oglen ve aksam ama bir diyete gore beslendigin icin bir sey demiyorum..
Adimlarin azalmis bu arada...
Cok sevindim bugun guzel gecmesine :)
1.lik icin tekrar tebrikler, ben elimden geldigince herkesin puanini hesapladim :)
Cok guzel olmus canim, cok sevindim, 6li rakamlar senin yuzunu cok guldurecek eminim :))Evet canimmmm
Evet kaptanim sana bir surprizim var
Nişanda olan elbisem darda olsa oluyor artik
Kina elbisem tam oldu
Biraz gobegim fazla sanki
ipimi de atlayim geliyor canimKizlar menuler nerede???
yaa ne guzeller. afiyet olsun
Cok guzel olmus canim, ben hic denemedim daha once ama eminim cok lezzetli olmustur.iyi aksamlar kizlar... gecen hafta oglumun dogum gunu vardi. baska biryerde kutlamistik ve giderken pasta goturmustuk ama aslinda kendi saglikli pastami yapmak istiyordum. neyse biliyorsunuz cocuklarin dogum gunu 1 gun değildir. dün yine kutladik ama bu sefer benim yaptigim meyve pastasiyla. disardan gelmiştik cok ugrasamadim. istedigim meyvelerin de hepsi yoktu evde olanlarla yaptık. bir cilek bir kivi olsaydi birazda zamanim olsaydi daha guzel seyler cikabilirdi belki. siz hic meyve pastasi yaptiniz mi??Eki Görüntüle 2677197
Ceydoş bi dönse Tansu ve bir iki kişi hariç hepimizi oklavayla kovalicakCok guzel olmus canim, cok sevindim, 6li rakamlar senin yuzunu cok guldurecek eminim :))
Ellerine sağlık canim gayet güzel gözüküyor. Kuzularina da maşallah bu aradaiyi aksamlar kizlar... gecen hafta oglumun dogum gunu vardi. baska biryerde kutlamistik ve giderken pasta goturmustuk ama aslinda kendi saglikli pastami yapmak istiyordum. neyse biliyorsunuz cocuklarin dogum gunu 1 gun değildir. dün yine kutladik ama bu sefer benim yaptigim meyve pastasiyla. disardan gelmiştik cok ugrasamadim. istedigim meyvelerin de hepsi yoktu evde olanlarla yaptık. bir cilek bir kivi olsaydi birazda zamanim olsaydi daha guzel seyler cikabilirdi belki. siz hic meyve pastasi yaptiniz mi??Eki Görüntüle 2677197
Istersen deneme suren dolduysa eger ayrilabilirsin canim en az 2 hafta izin kullanabilirsin rahat ederim dersen olurSelam kızlar, biliyosunuz bu aralar gruba giremiyorum sürekli. İzne çıkamam sanırım ama grup için sıkıntı oluyo ise beni izne çıkarabilirsiniz ya da grup listesinden de kendi isteği ile ayrıldı diyebilirsiniz. Grubu kötü etkilemek istemiyorum ama inanın aktifte olamıyorum.
Yine de dün bugün menümü paylaşayım
Dün pazartesi:
sabah: 3 yk menemen 2 dilim ekmek 2 kk peynir
Ara: 1 türk kahvesi 10 fındık
Öğlen: 1 kase çorba
akşam:yarım kase çorba, 4 yk tavuklu mantar sote 2 yk bulgur pilavı 2 dilim kavun
Bugün/salı: sabah 1 tane serçe parmak kadar kurabiye
öğlen: 1 kase makarna salatası, 2 kurabiye 3 bardak çay
akşam yok
Sular 2- 2,5 lt civarında değişiyo.
Sporumda hergün babama gidip geliyorum yani olduğm günlerden çok daha aktifim yürüme konusunda.
beni bilgilendirirsiniz kızlar dedğim gibi 1-2 hafta daha böyle sürecek yoğunluğumArrietty_ Yawrukush Birgaripanne CEYDOS
Tabi canimCeydoş bi dönse Tansu ve bir iki kişi hariç hepimizi oklavayla kovalicak
Karnım öyle gerilmiş ki kaşınmaya başladı(düşünün artık ne kadar abarttiysam)
Alabilirsin canim ara sira ugra amaYawrukush Birgaripanne Arrietty_ selamlar, ben yakın zamanda yıllık izne çıkacağım ve buraya girme sıklığım iyice azalmak zorunda olacak. bu cuma sonrasında izin almam mümkün mü acaba? geri dönmeden önce geçmesi gereken bir minimum süre oluyor mu, örneğin, 1.5 ay sonra kaldığım yerden devam edebilir miyim?
bugünkü menüm:
sabah: yulaf lapası, üzerinde fıstık ezmesi
öğlen: 2 dilim ekmek ile beyaz peynir
akşam: 2 kabak, yoğurt, 4 köfte
dondurma yedim bi de
su: 3 yapacağım
spor: 1 saat bisiklete bindim, şimdi dumbella çalışacağım
1 haziranda gruba başlamıştım ama listeye ne zaman girdim, deneme süresi listeye girdikten sonramı oluyo bilmiyorum canım. Grup için nasıl uygunsa o şekilde yapalım. Akşamdan akşama ya da ne zaman denk gelebilirsem gruba girip menümü yazarım izinli olsam dahi, bu şekilde gruba sakıncası yoksa böylede devam edebiliriz. Kaptanlar olarak siz karar verin canımIstersen deneme suren dolduysa eger ayrilabilirsin canim en az 2 hafta izin kullanabilirsin rahat ederim dersen olur
Tabi canimCEYDOS sok olacak
Havami da atacagim
Evet verecek kilo çok, bi 8-9 daha yöntem bulursam anca keser..nasil daha iyi motive olacaksan oyle yap canim. sonrasi icin de baska seyler dusunursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?