- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
cok guzel spor da super
herseyiyle cok guzel canim
afiyet olsun cnm guzel olmus09:00
1 sahanda yumurta
1 dl ekmek
Çay
1 kk beyaz peynir
Domates, acur
15:00
Çökertme kebabı 1p
Su 2L
Spor 1 saat yürüyüş
pasta harici guzel canimKusura bakmayın sabah 5.30da kalkıp işe gittim sabah tartılacağım.
Bu akşam çok kaçırdım
Sabah
Kepekli ekmek ve kaşarla 1 tost(alışveriş yapamadım)
Öğlen
5 kaşık makarna,köfte,mercimek çorbası,cacık
Akşam
Tabakta döner-salata
Ayrıca iş yerinde yaş günü vardı. Pasta ile şekersiz limonata yiyip içtim
Su:2lt
Spor:25 dk,60 farklı egzersizle Chloe thing çelınç
Üzerimde grip kırıklığı olduğu için antremana gitmedim
kalori hesabi yapmak zor olmuyor mu??Selamlar hatunlar
Bugünün menüsü:
Sabah 08.30 60 cal lik peynir
10.30 gibi 90 calorilik mini atıştırmalık
12.30 36 calorilik ayran
15.00 277 cal ton balıklı salata
19.30
2 yağda yumurta
20 g ekşi maya ekmeği
1 yk acuka (yeni sardım buna da..)
2 dilim salam
15 antep fıstığı
90 kalorilik başka bir atıştırmalık
Toplam 1073 kalori civarlarındayım.
@Tanssss @MotivatedAlreadyYawrukush
ooo supermis menu de spor daher gün tartılırdım bugün unuttum ya kusura bakmayın. 2 haftadır aynı yerlerdeyim gerçi.
dünkü yediklerim:
sabah: sınav gözetmenliğim vardı erkenden evden çıktım, yanıma sandviç almıştım, içinde salam süzme peynir salatalık vardı
öğlen: 60 gr kuruyemiş
akşam: salata, 1 falafel, yarım porsiyon et, yoğurtlu patlıcan 3-4 kaşık
su: 2
spor: 1.5 saat bisiklet, 1 saat yürüyüş
bugünkü yediklerim:
sabah: kabaklı omlet, beyaz peynir, domates
öğlen: yine dışardaydım, kuruyemiş yedim. 2-3 saat yürüdük o yüzden çok acıktım eve gelince 1 dilim ekmek ve peynir de yedim
akşam: fırına kabak ve biber attım onu yicem
su: 2, spor: 2 saat yürüyüş bi de yapabilirsem 1 saat dumbella çalışıcam
bahceli evCanim benim anneme borcum var 110 tl sanirim ev karsiligi deilde koltuk yikama karsiligi diyecegim
Canim fazla vaktim olmadi o yuzden aksam tanitacaktim ama simdi tanitayim hemen
27 yasindayimYawrukush kaptanim yasimi guncellersen sevinirim cuma gunu
30 aylik bir kizim 11 aylik bir oglum var
2 oda evim bahcem 2 tane de kurbanlik kecim var Tabi 6 tavuk 1 horoz 5 civciv sahibi de etti Allahim sukurler olsun
8 nisandan buyana zayifliyorum ara sira agresif bolca sakali guler yuzluyum
Terzilik var azicik babynest takimi salvar nevresim takimi falan
Amigurumi bebek isliyecem bugun
Kısaca boyle
Bu arada birsey daha yeni ahmat apa yitik sifaya basladim sorarsan oneririm hatta yasakli listesini de soylerim
senin isin de zor. kolay gelsin canim. hangi ulkedesin?sserendipity
Hosgeldin aramiza
Ismim Zeynep 33 yasindayim 2 cocuk annesiyim.
Yogun mu yogun hemsireyim. Nursing home da calisiyorum. Huzurevi mi bakimevi mi tam turkce acilimi emin degilim :)
5senedir hamilelik kilolarimi vermeye calisiyorum. Subat da katildim buraya.
oo ip.. en sevdiğim.Selam kizlar
Is cikisi cocuklari aldim yeni geldim. Uzerimi degistirip spora gidecegim. Aksama gorusuruz
Ip atlamayi unutmayin
Ipi olmayan onsuzda ziplaya bilir
Son 5 günümü saymayalım :)teşekkür ederim, kilo kaybın Nasıl bu süreçte bir de kesin olarak hiç ara öğün istemiyor mu vücudun. Benim meyve konusunda KafaM karışık. öğünlerle mi yiyorsun
Tam takıma girmiştim mesajını gördüm canım, evdeydim tüm gün klasik yemek ev işi vs.Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Diyetler ,menuler nasil? :)
Yok canim 2 ogun,1 ara ogun beslen bakalim.ne yapayım canım kaptanım ya tıkandım burda ac kalınca belkı verırım dedım yıyrerk veremıyorum
Sutune dikkat et gulum..oooo ikinci olmusum
Su an azalma var gibide yok gibide
1 kasik bala 1 c kasigi zerdecal 1 cay kasigi zencefil olcusu canim bir kucuk kavanoz yap sabah ac karnina tuket kilo vermeye de etkili
Salata ile desteklemelisin canim
Ip atlama imis 100 e cikardim
Hosgeldin canim
Az az verirsen kalici olur
InsAllah canim
Oooo en yapamadigim ama denicem bugun 8 cm incelmisim yaneeee
InsAllah kaptanim sus biberi toplamaya gitmistim herkes birikmis dagilmis yine yetisemedim
Artik belli bir saati belirlesek gunluk o saatte burda olsak
Tabi diger zamanlarda burda olucaz
Ben aralikli oruc ile cok guzel kilo verdim Gozdecim.Hepinize teşekkür ederim, ben ilk öğünümü 12 de yiyeceğim. Evden yoğurtlu kabak getirmiştim. İş yerinde tost ve yoğurtlu makarna varmışyarım tost yiyeyim diyorum ne dersiniz
Bir De aralıklı oruç yapan bilgisi olan var mı aramızda
Bende iyiyim gulum,nasil gecti annende?Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor3 gün annemlerdeydim doğru düzgün diyet menüsü olarak beslenemedim kendimce toparlanmaya çalışıyorum. Artık evimdeyim daha dikkatli beslenecegim
Kolaylikla hallolsun canim, menulerini yazmayi unutma :)Sağol kaptanım
Malesef olmadı dahakaplama olck var ve 2de implant uzun sürecek biraz
Biraz karbonhidrat agirlikli bir menu olmus ama bugun toparlarsin Eminecim.:)tunaydinn
dun menumu yazamadan uyuyakalmisim
11.30
1 tbk keskek
15.30
1tbk etli kuru fasulye
18.00
2 3dilim karpuz biraz uzum
gece cok aciktim 22 filandi sanirim bir avuc leblebi yedim
ah o leblebiyi yemeseydim. cok pişmanım ne zamandir 6 dan sonra birsey yemiyordum. dun gaflet ve dalalet icinde kendime ihanet ettim
su 3 litre
spor; gunluk egzersizleri yaptim 4 dk filan
25 jumping jack yaptim ama devamini getiremeden gunu bitirdim
neyse bugün kendime geldim özüme döndümherkes icin guzel saglikli bir gun olsun
Hosgeldin canim, nasil gecti ailenle Vaktin?:)Yawrukush kaptanım döndüm şükür ben :) yine aktif duruma geçebilirim inşallah.
Bugün su orucuna niyetlendim bakalım
Yarın akşama kadar
5 gündür hunharca yedim. Ama çok iyi geldi :)
Şimdi de toparlanma zamanı.
Cuma + çıkmam inşallah
Canim neyin var,sagligin yerinde mi?sserendipity selam. Biz hiç karşılaşamadık
Ben 2 haftadır varla yok arasıyım. Sonbahar depresyonu yazdan mi başladı nedir. Inşallah daha iyi hissetmeye başladım birazda olsa.
Bu arada ben mavi 33 yaşındayim evliyim.
Moda tasarım öğretmeniyim. Pozitif ve neşeli olduğumu düşünüyorum ama son dönemler kayiplarim oldu o yüzden bu ara baya bir suratsizim. Birazcıkta şişmanım. Herkesi zayıflatan stres bana kilo aldirir.
Basın sağolsun canım, demek ondan uğramıyordun pek takıma. Ben de dikkat ettim de daha mutlu hissettiğim zamanlarda yazıyorum galiba burada.sserendipity selam. Biz hiç karşılaşamadık
Ben 2 haftadır varla yok arasıyım. Sonbahar depresyonu yazdan mi başladı nedir. Inşallah daha iyi hissetmeye başladım birazda olsa.
Bu arada ben mavi 33 yaşındayim evliyim.
Moda tasarım öğretmeniyim. Pozitif ve neşeli olduğumu düşünüyorum ama son dönemler kayiplarim oldu o yüzden bu ara baya bir suratsizim. Birazcıkta şişmanım. Herkesi zayıflatan stres bana kilo aldirir.
Canim nasil oldun?Tam takıma girmiştim mesajını gördüm canım, evdeydim tüm gün klasik yemek ev işi vs.
Sen nasılsın Özge'cim? Dersleri nasıl gidiyor Akin'in adapte olabildi mi?
Çok güzeldi şükürYok canim 2 ogun,1 ara ogun beslen bakalim.
Ac kalarak kilo verilmez,aksine alinir...
Bugun menun nasil?
Sutune dikkat et gulum..
Ben aralikli oruc ile cok guzel kilo verdim Gozdecim.
12-6 saatlerinde yiyordum.
Bol sebze,et,salata,kahvalti seklinde.
Aralarda cay ve kahve iciyordum.
Cok etkisini gordum ve kilolar gitti.
Aklina takilan bir sey olursa mutlaka sor canim.
Sporuda hayatina ekle,daha hizli gidiyor kilolar.:)
Bende iyiyim gulum,nasil gecti annende?
Annecigin beslemistir seni:)
Kolaylikla hallolsun canim, menulerini yazmayi unutma :)
Biraz karbonhidrat agirlikli bir menu olmus ama bugun toparlarsin Eminecim.:)
Nasilsin,cocuklar nasillar?
Keyfin nasil canim?
Gecen hafta spor yarismasinda 1. Oldun , tebrik ediyorum:)
Hosgeldin canim, nasil gecti ailenle Vaktin?:)
Canim neyin var,sagligin yerinde mi?
Seni merak ediyorum...
Evet canim bugun ilk is menulerini yazmakla basla :))Çok güzeldi şükür
Şimdi diyete odaklanma zamanı :)
sserendipity , @fyzanur , M MaviFeslegen , @ciseak77 , @erciyes111 , @esmeriiim , @fyzanur , @Akrrep , @Milana firuze , @L O L nerelerdesiniz nasilsiniz kizlar?
@aydingelini gulum nasilsin, kayinvaliden nasil oldu, ablanlar sizle mi hala?
@Kozmogirl17 Ozlemim nasilsin, babacigin nasil canim?
FitFiliz canim Filizim , ses ver, her sey yolunda mi?
Teşekkürler bitanem daha iyiyim en azından ağrılı dönem bitti. Ama kilolar kaldı, sorma veresim de yokCanim bu mesajini daha yeni okudum , kusuruma bakma, ben iyiyim sen nasilsin, her sey yolunda mi?
Gecmis olsun canim, nasilsin hallodu mu dislerin?
Cok uzuldum Filizim ,daha yeni gordum b mesajini, nasil oldun, simdi daha iyi misin?
Canim hosgeldin , nasilsin gorusmeyeli Aysuncum? :))
Motivasyonun bozuldu, bende sizlerle ilgilenemiyorum yeterince.
Menulerini bugunden itibaren yaz gulum, ne dersin..
Haydi silkelenelim :))
Bende cok ozluyorum hepinizi, suan sanki sevgilisine kavusmus bir asik gibiyim, uykudan gozlerim kapaniyor ama gidesim yok....
Ne guzel haftaya eksi ile baslamissin canim :)))
Oooo iste bu mesaj, cok cok guzel bir mesaj Tansucum :)))
Tebrikler canim haftaya eksi ile baslamak ne guzel :))
Canim nasil oldun?
Rahatsizligin gecti mi?
Akin bayagi yogun filizim.
3. Gunu bitti dun, usenmedim saydim 40 odev, aktivite vermis ogretmenimiz 3 gunde :)
Kizlar nasil canim?
Kelin ilaci olsa canimm... :))Teşekkürler bitanem daha iyiyim en azından ağrılı dönem bitti. Ama kilolar kaldı, sorma veresim de yok ☺☺ öyle keyifli yiyorum ki gören kilo almak istediğimi sanır.Napicam ben Özge'cim ya
Buralarda ne var ne yok :)Evet canim bugun ilk is menulerini yazmakla basla :))
Yakınımda yoksa da uğraşıp yapıyorum sorma kuzumKelin ilaci olsa canimm... :))
Bende stresten hop atiyorum agzima yakinimda ne varsa..
Nasil yapsak, nasil toparlasak bilemedim
Bende ayni durumdayim Filizim..ne çok ödev, bizimkinin öğretmeni de farklı değildi gerçi, şimdi yine ısrarla ödev ister (resmini çekip gönderiyoruz kontrol için) ama çok zor yapıyordu anlatamam. Bu sene öğretmene direnmeye karar verdim inşallah uygulayabilirim yapabildiği kadar yapsın. Önemli olan sağlık sonuçta şu dönemde. Sonra kızımla aramız bozuluyor sürekli ödev yap diyen bir anne oluyorum. Bir yapıyor bir ara veriyor, o aralar uzuyor oyalaniyor. Ben başına gelmeden yapmiyor filan. Bazen ruh halim elvermiyor kızıyorum, yani iyi gelmiyor ödevler ne ona ne bana
Anlastik canim, degisiklik yok, hafta sonlari ben ugrayamiyorum takima pek..Buralarda ne var ne yok :)
Bugün su orucu tutuyorum
Yarından itibaren atarım yine menülerimi
Benim evin yemegini bile yapacak vaktim olmuyor..Yakınımda yoksa da uğraşıp yapıyorum sorma kuzummutfak işi yarım günümü almaya başladı ki bu iyiye işaret değil eşim diyor ki sen ne güzel yemekler yapıyorsun bu sıralar. (Kendim diyetteyken pek önemsemiyorum da ondan, adamcağız bilmiyor tabi
Aynen ya ne üzücü. Bir de gerçekten ebeveynler öğretmen yerine geçmiyor. Mesela öğretmeniyle sınıfta bir derste yazacağı şeyi benle evde abartıyorum 3 saatte filan yaziyor. Öğretmen -veli rolleri birbirini kapsayamadi aslında.Bende ayni durumdayim Filizim..
Akinda hiperaktivite ve dikkat eksikligi var ,ben yaninda durmazsam asla tamamlayamiyor odevlerini.
Surekli hadi oglum, hadi annecim diye itekliyorum..
Off beni surekli odev yap diyen bir anne olarak hatirlayacagi kesin
Insallah alisirlar canim, kesinlikle veli ,ogretmen gibi olmuyor...Aynen ya ne üzücü. Bir de gerçekten ebeveynler öğretmen yerine geçmiyor. Mesela öğretmeniyle sınıfta bir derste yazacağı şeyi benle evde abartıyorum 3 saatte filan yaziyor. Öğretmen -veli rolleri birbirini kapsayamadi aslında.
Bakalım bu sene nasıl gecicek, belki de alışırlar ödev sorumluluğuna- yani inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?