• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba yeni eşim bnnu bnnu Nasılsın caniim😊 insallah bu hafta birlikte bol nol kilo verecegiz😊
Merhabalar canım günaydın nasılsın bugün 😊
Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ile sucuklu yumurta
Öğle
1 kase çorba
Akşam
Yaprak sarma karpuz
Şu 2 lt az oldu yarın telafi ederim
Spor 5000 adım250 puan
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne bnnu bnnu
Öğlenle akşam yer değiştirebilirmiş 😄 Güzel menü sarma kaç adet bilemedim ama :)

iyi gecelr kızlar
hosgeldiniz Mathildablue Mathildablue ve @Enguzelgunlerbizimolsun
burda cok guzel kilolar vereceginize eminim 😊

menu de spor da cok guzel. tebrikler canim

oh oh misss

kolay gelsin canimmm. benim de canimi cektirdiniz ya.. ah lahmacun ah

menu guzelmis cnm

cok mu az yemissin ne? afiet olsun canim bu arada esmişiz 😘😘😘

guzel canim

oh oh o ne kadar adimdir arkadas. masallah ne guzel yürümüşsün

cok guzel olmus menu afoyet olsun

Forumdaki herkes bi lahmacun yiyecek ödül öğünü 😄
ben de menume geceyim. mesajlari okurken uykum geldi 😊
11.00
salcali yumurta
7 zeytin yarim incecik dilim koy ekmegi ve hashasli corekten bir parca , domates ve cokelek
kahvaltıya bugun de dayamamadim iyi yedim

18.40
1 tabak kabak yemegi ve 1 kase yogurt
2 kasik kavurma

su 3 oldu
spor 1 dakika plank (10 p)
1 saatlik yürüyüş 240 p
200 ip 400 p
90 dk ütü 180
toplam 830
Akşam toparlamışsın menünü çok beğendim canım ☺️

Kızlar geç oldu kusura bakmayın

sabah 2 Yumurtalı omlet 5 zeytin Yarım parmak sucuk
Akşam 3 köfte 3 tavuk kanat salata ayran 2 dilim karpuz
3 lt su
20 dk Leslie, yarım saat yüzme 5000 adım
Az, öz ve güzel olmuş :)

Ben 14 günlük olanı yapıyorum. Biraz karıştırdım aslında. İlk 2 gün 28 günlüğe başladım. Sonra 14 günlüğe döndüm bugün. Dedim onu sonra yapayım.
Bugün en baştan 14 günlüğe başladım yani sonuç olarak:)
Linkini paylasabilirmisin . Bisürü programı var cunku sitesinde

Linkini paylasabilirmisin . Bisürü programı var cunku sitesinde
kararsız jane yine düz karın zoruluğuna döndü :) asıl problemim göbek benim. 14 gün daha kısa diye ona geçmiştim ama bel inceltirken göbek aynı kalıyor onda.
ben 4. günden buna devam ediyorum.
ama vlogerların çoğu şu programı yapmış
sen birini seç :) ve bana katıl lütfen
şimdi ben geçiyorum sporuma
bugün şansa da reglimin ilk günü :(

Merhabalar canım günaydın nasılsın bugün 😊

Öğlenle akşam yer değiştirebilirmiş 😄 Güzel menü sarma kaç adet bilemedim ama :)

Forumdaki herkes bi lahmacun yiyecek ödül öğünü 😄

Akşam toparlamışsın menünü çok beğendim canım ☺
Iyiyim canım sen nasılsın😊 keşke yer degistirseydi de annem sarma yapmıştı akşam ordaydim😊

Dünki menüm
Sabah
1 h yumurta
1 dilim süzme peynir
4 adet zeytin

Öğle
Yarım kase etli bamya
1 kase yoğurt

Akşam
6 ızgara köfte
Salata

su: 2 lt (şeytanın bacağını kıramıyorum)
Spor: ev işleri

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Menün güzel olmuş canım ama su az olmuş suyun içine biraz nane veya bir meyve koy öyle iç istersen

Bende deneyeyim canim ,cok lezzetli gorunuyor:)

Gunaydin Eminecim, mutlu pazarlar:)

Cok sevindim boyle hissetmene canim.
Burada aile gibi oluyoruz, sohbet muhabbetle gidiyor kilolar.
Spor yarismalarimiza da katil. :)

Sag salim hayirlisiyla kucaginiza alin Tomriscim.
Dualarim sizinle,guzel haberlerle gel :)
Spor konusunda pek iddiali değilim canım, iş yerinden çok yorgun geliyorum ne yazık ki. Yapsam harika olacak eminim

kararsız jane yine düz karın zoruluğuna döndü :) asıl problemim göbek benim. 14 gün daha kısa diye ona geçmiştim ama bel inceltirken göbek aynı kalıyor onda.
ben 4. günden buna devam ediyorum.
ama vlogerların çoğu şu programı yapmış
sen birini seç :) ve bana katıl lütfen
şimdi ben geçiyorum sporuma
bugün şansa da reglimin ilk günü :KK43:
İkiside tek karın mı tüm vücutlu. Bi de başlangıçta ölçüleri aldınmı.karsılastırma icin iyi olur. Ben bi bakim birini yapim yarışalım:)
Baktımda hourglass challenge var onu yapabiliriz baştan başlarız ikimizde sen benden ilerdesin:d

İkiside tek karın mı tüm vücutlu. Bi de başlangıçta ölçüleri aldınmı.karsılastırma icin iyi olur. Ben bi bakim birini yapim yarışalım:)
Baktımda hourglass challenge var onu yapabiliriz baştan başlarız ikimizde sen benden ilerdesin:d
tüm vücut çalıştırıyor 14 günlük olanda. ama ağırlıklı olarak karın kasları çıkıyormuş
benim yaptığım direkt göbek üzerine
problemli bölgem orası. zaten günlük stepperda çalışıyorum ben. bacak ve kalçam şekilli o yüzden.
ben proagram değişmeyim şimdi. zaten daha 4. gündeyim senden çok ilerde değilim :)
sen birine başla. ikimizinki de bitince karşılaştırma yaparız.
olur mu?

benim beklentim şu değişimin olması inşallah.

tüm vücut çalıştırıyor 14 günlük olanda. ama ağırlıklı olarak karın kasları çıkıyormuş
benim yaptığım direkt göbek üzerine
problemli bölgem orası. zaten günlük stepperda çalışıyorum ben. bacak ve kalçam şekilli o yüzden.
ben proagram değişmeyim şimdi. zaten daha 4. gündeyim senden çok ilerde değilim :)
sen birine başla. ikimizinki de bitince karşılaştırma yaparız.
olur mu?
Benimde aksine bel ince bacak kalın ben o zaman ona göre programa baslıyım farklı programından challenge yapalım

Benimde aksine bel ince bacak kalın ben o zaman ona göre programa baslıyım farklı programından challenge yapalım
Benim bacak da çok ince değil ama şekilleniyor. 56 cm en kalın yeri şu an. Ama 63 hatta muhtemelen 65 ile başladım.
Evine bir alet almak istersen stepper tavsiye ederim kesinlikle bacak ve kalça için.

Benim bacak da çok ince değil ama şekilleniyor. 56 cm en kalın yeri şu an. Ama 63 hatta muhtemelen 65 ile başladım.
Evine bir alet almak istersen stepper tavsiye ederim kesinlikle bacak ve kalça için.
Baktım slim thigh challenge var baya deneyen de var youtube da ben de ona başlıyorum 28 günlük. Bi bakayım araştırayım o aleti

Merhaba herkeseee 💃🏻
Tüm hafta uyku problemi çekip yatağa yapıştım (07.30 gibi kalkıyorum). Bugün 06.30 da açtım gözümü uyuyamadım 😶
Eşimi beklerken çok acıkıp 90 kalorilik diyet kekimsi bişey, 17-18 antep fıstığı, bir altınbaşak tarzı tadı olmayan bisküvi yedim. Sonra başladım ütü macerasına.. 09.00 gibi baktım olmayacak dolabı açtım. Normalde bi ısıtırım falan ama o an gözüm dönmüş olacakki dünden kalan avuç içi kadar hamburgeri hoppidi mideye indirdim. 400-450cal civarında diye düşünüyorum.

15.00 gibi bir dibek kahvesi+bir minimini kare %90kakaolu bitter

19.00da da aşağıdaki foto (sarı şeyler balık, fırında pişti, 4 ü 204 kalori diyor etikette)
Eki Görüntüle 2679086

Su: az içtim 2 lt olmamıştır
Spor: ev işi +3500 adım

Ay ne uzun yazdım böyle 🙈🌸

B barga

yaa dün o balıkları markette görüp benim de canım çektiydi ama eve gidene kadar çözünür diye almadıydım. aaafiyet olsun

suyu arttır litfin. bugün 2.5 içer misin?

Bende deneyeyim canim ,cok lezzetli gorunuyor:)

Gunaydin Eminecim, mutlu pazarlar:)

Cok sevindim boyle hissetmene canim.
Burada aile gibi oluyoruz, sohbet muhabbetle gidiyor kilolar.
Spor yarismalarimiza da katil. :)

Sag salim hayirlisiyla kucaginiza alin Tomriscim.
Dualarim sizinle,guzel haberlerle gel :)
Canm teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah

heellooo günaydın, pesto26 pesto26

dün gece 1 civarı tezimi yazmayı bitirdim o sebeple akşam yemeğinden sonra biraz eklentiler gelmiş olabilir...

sabah: yulaflı omlet, beytaz peynir, ceviz
öğlen: 2 kaşık kadar fıstıkezmesi yedim
akşam: fırında tavuk, biber kabak patlıcan -blenderda cacık yaptım uzaylı milkshakei gibi oldu

geldik güzel kısma:
gece 2 kadeh kadar şarap, peynir, az kavun ve kuruyemişle güne saat 4.5 ta nokta koydum

spor olarak sadece 40-45 dk yürüdüm, bütün gün çalışmıştım
su: 2 tahminim

Back
X