Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım günaydın nasılsın bugün
Öğlenle akşam yer değiştirebilirmişBugünkü menüm sabah
1 yumurta ile sucuklu yumurta
Öğle
1 kase çorba
Akşam
Yaprak sarma karpuz
Şu 2 lt az oldu yarın telafi ederim
Spor 5000 adım250 puan
Yawrukush
Birgaripanne
bnnu
iyi gecelr kızlar
hosgeldinizMathildablue ve @Enguzelgunlerbizimolsun
burda cok guzel kilolar vereceginize eminim
menu de spor da cok guzel. tebrikler canim
oh oh misss
kolay gelsin canimmm. benim de canimi cektirdiniz ya.. ah lahmacun ah
menu guzelmis cnm
cok mu az yemissin ne? afiet olsun canim bu arada esmişiz
guzel canim
oh oh o ne kadar adimdir arkadas. masallah ne guzel yürümüşsün
cok guzel olmus menu afoyet olsun
Akşam toparlamışsın menünü çok beğendim canımben de menume geceyim. mesajlari okurken uykum geldi
11.00
salcali yumurta
7 zeytin yarim incecik dilim koy ekmegi ve hashasli corekten bir parca , domates ve cokelek
kahvaltıya bugun de dayamamadim iyi yedim
18.40
1 tabak kabak yemegi ve 1 kase yogurt
2 kasik kavurma
su 3 oldu
spor 1 dakika plank (10 p)
1 saatlik yürüyüş 240 p
200 ip 400 p
90 dk ütü 180
toplam 830
Az, öz ve güzel olmuş :)Kızlar geç oldu kusura bakmayın
sabah 2 Yumurtalı omlet 5 zeytin Yarım parmak sucuk
Akşam 3 köfte 3 tavuk kanat salata ayran 2 dilim karpuz
3 lt su
20 dk Leslie, yarım saat yüzme 5000 adım
Linkini paylasabilirmisin . Bisürü programı var cunku sitesindeBen 14 günlük olanı yapıyorum. Biraz karıştırdım aslında. İlk 2 gün 28 günlüğe başladım. Sonra 14 günlüğe döndüm bugün. Dedim onu sonra yapayım.
Bugün en baştan 14 günlüğe başladım yani sonuç olarak:)
kararsız jane yine düz karın zoruluğuna döndü :) asıl problemim göbek benim. 14 gün daha kısa diye ona geçmiştim ama bel inceltirken göbek aynı kalıyor onda.Linkini paylasabilirmisin . Bisürü programı var cunku sitesinde
Iyiyim canım sen nasılsınMerhabalar canım günaydın nasılsın bugün
Öğlenle akşam yer değiştirebilirmişGüzel menü sarma kaç adet bilemedim ama :)
Forumdaki herkes bi lahmacun yiyecek ödül öğünü
Akşam toparlamışsın menünü çok beğendim canım ☺
Menün güzel olmuş canım ama su az olmuş suyun içine biraz nane veya bir meyve koy öyle iç istersenDünki menüm
Sabah
1 h yumurta
1 dilim süzme peynir
4 adet zeytin
Öğle
Yarım kase etli bamya
1 kase yoğurt
Akşam
6 ızgara köfte
Salata
su: 2 lt (şeytanın bacağını kıramıyorum)
Spor: ev işleri
Yawrukush
Birgaripanne
Spor konusunda pek iddiali değilim canım, iş yerinden çok yorgun geliyorum ne yazık ki. Yapsam harika olacak eminimBende deneyeyim canim ,cok lezzetli gorunuyor:)
Gunaydin Eminecim, mutlu pazarlar:)
Cok sevindim boyle hissetmene canim.
Burada aile gibi oluyoruz, sohbet muhabbetle gidiyor kilolar.
Spor yarismalarimiza da katil. :)
Sag salim hayirlisiyla kucaginiza alin Tomriscim.
Dualarim sizinle,guzel haberlerle gel :)
Az, öz ve güzel olmuş :)
İkiside tek karın mı tüm vücutlu. Bi de başlangıçta ölçüleri aldınmı.karsılastırma icin iyi olur. Ben bi bakim birini yapim yarışalım:)kararsız jane yine düz karın zoruluğuna döndü :) asıl problemim göbek benim. 14 gün daha kısa diye ona geçmiştim ama bel inceltirken göbek aynı kalıyor onda.
ben 4. günden buna devam ediyorum.![]()
Chloe Ting 2020 Flat Tummy Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 28 day Flat Tummy Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
ama vlogerların çoğu şu programı yapmış
sen birini seç :) ve bana katıl lütfen![]()
Chloe Ting 2019 2 Weeks Shred Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 2019 2 Weeks Shred Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
şimdi ben geçiyorum sporuma
bugün şansa da reglimin ilk günü![]()
tüm vücut çalıştırıyor 14 günlük olanda. ama ağırlıklı olarak karın kasları çıkıyormuşİkiside tek karın mı tüm vücutlu. Bi de başlangıçta ölçüleri aldınmı.karsılastırma icin iyi olur. Ben bi bakim birini yapim yarışalım:)
Baktımda hourglass challenge var onu yapabiliriz baştan başlarız ikimizde sen benden ilerdesin:d
İkiside tek karın mı tüm vücutlu. Bi de başlangıçta ölçüleri aldınmı.karsılastırma icin iyi olur. Ben bi bakim birini yapim yarışalım:)
Baktımda hourglass challenge var onu yapabiliriz baştan başlarız ikimizde sen benden ilerdesin:d
Benimde aksine bel ince bacak kalın ben o zaman ona göre programa baslıyım farklı programından challenge yapalımtüm vücut çalıştırıyor 14 günlük olanda. ama ağırlıklı olarak karın kasları çıkıyormuş
benim yaptığım direkt göbek üzerine
problemli bölgem orası. zaten günlük stepperda çalışıyorum ben. bacak ve kalçam şekilli o yüzden.
ben proagram değişmeyim şimdi. zaten daha 4. gündeyim senden çok ilerde değilim :)
sen birine başla. ikimizinki de bitince karşılaştırma yaparız.
olur mu?
AnlaştıkBenimde aksine bel ince bacak kalın ben o zaman ona göre programa baslıyım farklı programından challenge yapalım
Benim bacak da çok ince değil ama şekilleniyor. 56 cm en kalın yeri şu an. Ama 63 hatta muhtemelen 65 ile başladım.Benimde aksine bel ince bacak kalın ben o zaman ona göre programa baslıyım farklı programından challenge yapalım
Baktım slim thigh challenge var baya deneyen de var youtube da ben de ona başlıyorum 28 günlük. Bi bakayım araştırayım o aletiBenim bacak da çok ince değil ama şekilleniyor. 56 cm en kalın yeri şu an. Ama 63 hatta muhtemelen 65 ile başladım.
Evine bir alet almak istersen stepper tavsiye ederim kesinlikle bacak ve kalça için.
Merhaba herkeseee
Tüm hafta uyku problemi çekip yatağa yapıştım (07.30 gibi kalkıyorum). Bugün 06.30 da açtım gözümü uyuyamadım
Eşimi beklerken çok acıkıp 90 kalorilik diyet kekimsi bişey, 17-18 antep fıstığı, bir altınbaşak tarzı tadı olmayan bisküvi yedim. Sonra başladım ütü macerasına.. 09.00 gibi baktım olmayacak dolabı açtım. Normalde bi ısıtırım falan ama o an gözüm dönmüş olacakki dünden kalan avuç içi kadar hamburgeri hoppidi mideye indirdim. 400-450cal civarında diye düşünüyorum.
15.00 gibi bir dibek kahvesi+bir minimini kare %90kakaolu bitter
19.00da da aşağıdaki foto (sarı şeyler balık, fırında pişti, 4 ü 204 kalori diyor etikette)
Eki Görüntüle 2679086
Su: az içtim 2 lt olmamıştır
Spor: ev işi +3500 adım
Ay ne uzun yazdım böyle
B barga
Canm teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahBende deneyeyim canim ,cok lezzetli gorunuyor:)
Gunaydin Eminecim, mutlu pazarlar:)
Cok sevindim boyle hissetmene canim.
Burada aile gibi oluyoruz, sohbet muhabbetle gidiyor kilolar.
Spor yarismalarimiza da katil. :)
Sag salim hayirlisiyla kucaginiza alin Tomriscim.
Dualarim sizinle,guzel haberlerle gel :)