Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efsane bir donus olmus takima, harikasin kuzum :))bugunku menum:
sabah 2 yumurtadan maydanozlu omlet, 3 kucuk parca mozarella, biraz salatalik
oglen 1 yumurtadan omlet (sabah 4 yumurtadan yaptim, kimse yemedi, ben parca parca yedim), 1 elma, 1 bardak ayran
aksam 1 tabak taze fasulye, yogurt
aralarda kizimi beslerken birkac cilek ve bogurtlen
suyu 2lt icerim yatana kadar, yanina da sekersiz cay kahve belki, belki yesil cay.
spor toplam 795 puan
1 saat utu+supurge 120puan
3x15 bisiklet mekik 135 puan
kopru 3x15 135 puan
esek tekmeleri 3x15 135 puan
dagci tirmanisi 3x15 135 puan
diz cekmeli plank 3x15 135 puan
Guzel bir gun olmus canim, sporunu cok begendim, kilonada cok sevindim :)Çok yoğun bir gün oldu kızlar yeni aldım elime telefonumu
İlk öğün salata ve et döner
Yarım kase şehriye çorba
3 minik biner dolma kıyma ve pirinç karışık ve salata
7000 adım 30 squat
Tartıda 61.40 çıktım cuma 62.15 idim
Gozunuz aydin canim cok sevindim :)Annem iyi toparlandı çok şükür. Bizim taşınma işi bitti. Bir tek faturaları geçirme işi kaldı.
Sabah: menemen,peynir, çay,yarım mısır(haşlama)
Öğle: çorba,köfte,cacık
Akşam: mantarlı tavuk sote,turşu,ayran,yarım mısır
Bugün yine doğum günü vardı. Ufak bir dilim pasta ile yarım bardak kola vardı
Su: 2lt
Spor: 30 dk yürüyüş,1.5 saat antreman,30 şınav,30 mekik
Cok az yemissin canim esim...
Guzel bir gun daha..
Harikasin coook mutlu oldum :)Kaptanlarımın temposu beni de gaza getirdi bunlara ek yarım saat leslie 210 puan ve 7 dk kardiyo karın egzersizi yaptın 70 puan 1000 puanla günü kapatıyorum.MotivatedAlready
Menun agzimi sulandirdi Tansum :)Aunutmadan menumu yazayim
Sabah cemenli 3 yumurta
K kutusu kadar beyaz peynir
1 ucgen peynir
1 dilim ekmek
Ogle
Tarcinli t kahvesi
1 tk fistik ezmesi
Aksam
2 sirdan
1 patlican kebabi mi denir ki bilemedim patlicani uzunca dilim yapip arasina kiyma koydum
Su 13
Spor 10500 520 p
20 dk chole 200pYawrukush
Arrietty_
bnnu
Oglenki kacamaklara ceza geliyor kuzum..Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 salatalık
Öğle 1 kase kısır 1 çatal kek
Akşam sulu köfte yoğurt kavun
Su 2.5 lt
Spor misafirlerim geldi temizlik pasta börek yemek derken halim kalmadı şimdi de bulaşıkları yıkayıp bi düş alıp uyuyacağım
Yawrukush
Mathildablue
Cok guzel bir gun olmus canim :)iyi geceler kizlaar.
11.00
kiymali yumurta 5 zeytin iki kasik kadar çökelek
14.00 3 çiğ badem
17.30 büyük bir tabak semizotu salatasi
(domates salatalik sogan sarimsak yag/limon) 2 kasik taze fasulye kavurmasi
su 3 litre
30 dk leslie 210 puan
8 dk gunluk egzersizle 80 puan
50 squat 150 puan
toplam 440 p.
@ciseak77 senin nasildi gunun
İyi geceler
Kilom sabit (83.5).
Menu
Sabah
Yumurta (3 adet, pose), 1 dilim salam, 10 siyah zeytin, domates, kapya ve ayran
Ara
Sutlu kahve
1 seftali
Aksam
Tavuk gogsu (yagsiz tavada sote), salata ve ayran
1 salkim dondurulmus uzum
Su 3.5 litre
12 bin adim 600 puan
Birgaripanne
Yawrukush
Arrietty_
Senden yeniden menu gormek ne guzel canim benim :)Sabah
Omlet
Ara
Kahve
Akşam
Karnıyarık
Birkaç kaşık yoğurt
Ara
İki kuru kayısı
Spor
15 dk yürüyüş
Su:2,5 L
Yawrukush @sserendipity
Bugun o zaman elimden geleninde fazlasini yapayim, bende 7de uyandim :)))Yawrukush bugunde gececegim
sabah 7den beri daha yeni oturdum. Evde degildim hic. Daha da islerim var
Hemen yazayim o halde dunku adimim 16.400 = 820 puan, ve 300ip atlama cezam= 600, toplam= 1420 puan :)Bugun spor puani ve adim durumu paylasacagim. Izin gunum evdeyim. Gerci suan spora yuruyorum.
Eve dondugumde ekleyecegim
Kalkin sizde evde iki tur atin :))
Bugun bunlarida yapayim , emeklerine saglik canim..Ayrica dinlenme günü bugun. Günün egzersizi yok. Ama isteyen olursa
Eki Görüntüle 2683509
Ne guzel planlamalar yaptiniz 2 gunde, keyifle okuyorum.Tamamdır zaten kokusu hosuma gidiyorkarnabahardada varmıs.pazara gidince alayım
Canim gecen hafta 3 kilo verdin bu hafta sabit kalman , hatta verememen dahi normal.GünaydınArrietty_ ben yine artı çıktım.
66,4 idim dün 66,6 çıktım.
Neyi yanlış yapıyorum? Neden böyle oluyor?
Kilo verdiğim haftanın arkasında mutlaka böyle artıya çıkıyorum![]()
2 tahta kasik pilav cok olmus canim, bol adimlama yap bugun telafi icin..Selam kızlar dün ki menümü yazmaya geldim.
Sabah: 1 haş. Yumurta 1 domates 1 salatalık 3 salam ve 3 parça kaşar peynir 1 kupa yeşil çay
ara: 1 avuç ceviz (2 ceviz kadar)
akşam: 1porsiyon kuru fasulye, yarım pors. Etli türlü ve 2 ufak tahta kaşıkla pilav
son ara : 3 bardak çay
Su: 2 lt spor 7000 adım ve ev işleri
Ay oğluma kardeş gelebilme ihtimali oluştu çok streste girdim sanki. Ertesi gün hapı içtim artık yan etkileri vs bana dönüşü nasıl olur bilemiyorum![]()
Tamam Senemim not ettim, peki hedef 60 mi?selam kizlar nasilsiniz?
Yawrukush canim, sabah tartildim ama ancak gelip yazabiliyorum, 69.65 cikardi tarti bu sabah. hadi bakalim umarim eylul sonuna 60a yaklasirim
bari gidip biraz spor yapayim
en azindan metabolic yasim sadece 1 yas buyuk gorunuyor![]()
evet canim, ilk hedef 60. ona bir ulasayim da sonra yine bakariz bence. oncesinde olmayacak hedef koyup hic veremedim hedeften korkupTamam Senemim not ettim, peki hedef 60 mi?
Egzersiz yaptin mi kuzum :)

Canim bizim kendimize ozel bahcemiz yok, olsa da bu kadar yagmurda sera olmazsa pek birsey yetismiyor. ama bahceli bir evimiz olursa meyve agaci cok istiyorum ben bahcemdeBende eskiden hic bakamazdim evde bakiyodum birde ama bu kez bahcede olunca guzel oldular canim :)
Ya bulgur yiyebiliyoz ama kısır neden yasak oluyor ki diyetteEfsane bir donus olmus takima, harikasin kuzum :))
Guzel bir gun olmus canim, sporunu cok begendim, kilonada cok sevindim :)
Gozunuz aydin canim cok sevindim :)
Aksam ki dgunu kacamagina ceza geliyor tabloda..
Cok az yemissin canim esim...
Guzel bir gun daha..
Sosis islenmis gida oldugu icin cok saglikli degil ama sIk olmamak kaydiyla protein icin yiyebilirsin canim..
Harikasin coook mutlu oldum :)
Menun agzimi sulandirdi Tansum :)
Oglenki kacamaklara ceza geliyor kuzum..
Cok guzel bir gun olmus canim :)
![]()
Senden yeniden menu gormek ne guzel canim benim :)
Tamam canim 60 cok guzel bir hedef :)evet canim, ilk hedef 60. ona bir ulasayim da sonra yine bakariz bence. oncesinde olmayacak hedef koyup hic veremedim hedeften korkup
evet, az once 15dk HIIT core egzersizi yaptim![]()
Haklisin canim, evde zor oluyor..Canim bizim kendimize ozel bahcemiz yok, olsa da bu kadar yagmurda sera olmazsa pek birsey yetismiyor. ama bahceli bir evimiz olursa meyve agaci cok istiyorum ben bahcemde![]()
Tamam canim not ettim, bilgisayari Akindan alinca paylasacagim..
Canim birkac kasik bulgur pilavi yiyoruz, kisirda diyet icin kotu bir besin degil fakat az yenmiyor genelde, bulgur pilavi gibi birkac kasik yenirse sorun yok... (Ama yedikce yediren bir gida:))Ya bulgur yiyebiliyoz ama kısır neden yasak oluyor ki diyette![]()
Bakalım yeni biseyler denemenin heyecanındayımNe guzel planlamalar yaptiniz 2 gunde, keyifle okuyorum.
Ketoda yag almaktan hic korkma, cok gozuksede gozune o yag, kilo vermeni hic etkilemiyor..
E hadi hayirlisi canimSelam kızlar dün ki menümü yazmaya geldim.
Sabah: 1 haş. Yumurta 1 domates 1 salatalık 3 salam ve 3 parça kaşar peynir 1 kupa yeşil çay
ara: 1 avuç ceviz (2 ceviz kadar)
akşam: 1porsiyon kuru fasulye, yarım pors. Etli türlü ve 2 ufak tahta kaşıkla pilav
son ara : 3 bardak çay
Su: 2 lt spor 7000 adım ve ev işleri
Ay oğluma kardeş gelebilme ihtimali oluştu çok streste girdim sanki. Ertesi gün hapı içtim artık yan etkileri vs bana dönüşü nasıl olur bilemiyorum![]()