- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
Can kaptan, o kadar ugrasiyorsun ama emeklerini diger takimlara gostermemeye de razi oluyorsunG GCA canim bugun deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? :)
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul edersen listeye dahil edelim gulum fakat listeye girmek mecburi degil, dilersen hedefine ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsin.
Senden haber bekliyorum :)

30 mekik done!![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @aydingelini ciseak77
esmeriiim
![]()
Mor Vampirella
Arrietty_
10DKA
50MG GCA Mathildablue
M MaviFeslegen @Tanssss 50S @_Vera_ MUAF
stitch
10DK A
30M MotivatedAlready
@BlueSkyyyy Yawrukush
300IA B Beklenen2 10DK A 30S sserendipity
JaneRizzoli
MUAF
MUAF
MUAF
pesto26
MUAF MUAF MUAF MUAF @Hyperborea17 200IA MUAF
bnnu
10DK A
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
ciseak77 ,
esmeriiim ,
Mor Vampirella , @Hyperborea17 menulerinizi bekliyorum :)

Kesinlikle!Tatilde oldugun icin hic yorum yapmadim zatisi, yilin en tatli kaptani odulu bana verilsin :))))