• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende yazayim günün ozetini

esmeriiim esmeriiim JaneRizzoli JaneRizzoli

Sabah 7.00 (acele ve sacma oldu)
7 ceri domates
50gr kasar
Ketojenik kahve 20gr labne ve 20gr yag ile

Aksam 17.00
220 gr somon
Yarim avokado
30gr marul
Biraz yesil sogan
Birkac damla limon suyu
1 t.k zeytinyag
Eki Görüntüle 2690429
Su 2 L
Spor (salona gitmeye vaktim olmadi)
1 mil leslie 105pp @_Vera_
1, 5 saat acik havada yuruyus
20dk hulahop cevirmece 60 pp
140 Squat tamamladim sayalim 420 pp
25bin adim 1250 puan
Toplam 1825 puan
Yawrukush Yawrukush

Ayaklarimin alti zonkluyor 😭
Oy ne gusel menüüü ketojenık kahve nedır.canım
Ay hadi İnşallah 😍😍 bol eksili günler yakındır 😎
Tabıkı yakınnn😎

stitch stitch eşimmmm nasılsınnn günün nasıl geçiyor
sabah 1 yumurta biber 2 yeşil zetin yarım haşlanmış mısır
öğle yeşil salata ve 1 kase bamya
akşam 1 kase kelle paça :KK53::KK53: yarım elma ama elma orta boy
akşamdan sonra çok acıktım nedense 2 hurma yedim çayla
su 2 lt
spor 5.500 adım 276 puan
2 mile leslie 30 dk 210 puan
100 squat Arrietty_ Arrietty_ kıskandım seni 300 puan
toplamda 786 puan
Cok guzel menu ve spor 🥰
Ben yine cuvalladim 🥺
Sabah 2 haslanmis yumurta, 1 kucuk pancake (1 yumurta, sut, beyaz peynir ve az bir un ile kizim icin yaptim, bir parca da ben yedim)
Aksam hamburger, birkac patates kizartmasi, bir kucuk sise bira 😬
Su yine kotu bugun, zaten su ne zaman kotu olsa menuler de bozuluyor. Yarin daha dikkatli olmaliyim
Spor yuruyus, toplam 18bin adim

Bugunkü menüm

Saat 11:00 sütlü filtre kahve

Saat13:30 2 dılım peynır 3 zeytın

Saat 15:30 yeşil çay

Saat 16:30 sade kahve

Saat 20:00 domates salatalık zeytınyaglı, yogurt , 2 dılım peynır (saat cok gec oldugundan hafıf geçirmek ıstedım)

Su 2.5 lt

Spor 50 squat,,50 mekik 300 puan
Ohoo herkes ucmus sporda yeın acıgı kapatcam
Pazar gunu spor 500 puan
MotivatedAlready MotivatedAlready JaneRizzoli JaneRizzoli Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Fıkrınızı soylersenız yrınki yıyeceklerımı ona gıre ayarlıyayım😂 bugun becerememiş gıbı oldum ama if tarzı oldu

Bugunkü menüm

Saat 20:00 domates salatalık zeytınyaglı, yogurt , 2 dılım peynır (saat cok gec oldugundan hafıf geçirmek ıstedım)

Su 2.5 lt

Pazar gunu spor 500 puan
MotivatedAlready MotivatedAlready JaneRizzoli JaneRizzoli Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Fıkrınızı soylersenız yrınki yıyeceklerımı ona gıre ayarlıyayım😂 bugun becerememiş gıbı oldum ama if tarzı oldu
Tekrar tekrar okudum ama
Çok sağlıksız geldi bana
Gerçek if bu değil :)
Ne protein almışsın doğru düzgün ne yağ
Kahvaltını güzelce yap
Yumurta peynir zeytin fındık vs ye
Akşam öğününü de sebze ya da et şeklinde oluştur
Ama kesinlikle az yeme
Daha çok zarar verirsin

ii geceler... saat yine gece yarısını geçmiş ve ben yeni geldim 😜oncelikle sabah erken bir saatte tartıldım ve +400 düm. kac haftadir böyleyim pazartesileri hep arti cikiyorum ama cumaya toparliyorum ins yine oyle olur.
menume gelince
12.00
2 yumurta (tavada) 4 siyah 3 yesil zeytin 1kk surme peynir domatesss
14.00 turk kahvesi 1 kayisi 2 badem
18.30 yarim kase yogurt corbasi ve koca bir kase domates sogan ve yesilmercimek ten olusan salata yedim. yesil mercimege bayilirim.
su 3 litreyi gecti
1 mil lesli ve 9000 adim
60 squat
aydingelini aydingelini Yawrukush Yawrukush oyle iste gunum boyle geçti.

Selamkızlarr

sabah: 2 haş. Yum. Yarım domates 1 salatalık3 parça kaşar peynir. Çok ince dilim ekmek ve acılı domates biber patlican sosundan 1 yk yedm

ara: 10 kadar üzüm 1 türk kahvesi

akşam: 2 orta boy kepçe havuçlu tavuk çorbası
Yarımdan 1 çatal fazla dünki krepli tavuk yemeğimden
Su 2 lt anca oldu

spor 5000 adım 30 squat
ve koca sepet ütü ev silip süpürme çamaşır asma katlama vs yani bugün kayda değer Bişey yok
sserendipity sserendipity
guzel olmus canim. ütüyü bitirdin mi bari. benim ki kac gündür duruyo bir baslayamadim.
senin bebis var miydi canim

Å
Bugunkü menüm

Su 2.5 lt

Pazar gunu spor 500 puan

Hicbirsey yememissin ki ama
JaneRizzoli JaneRizzoli guzel ornek vermis kahvalti icin. Erken acikmiyorum dersen Öglen dogru da kahvalti tarzi Olur.
Badem, Ceviz, findik vs yiyebilirsin. Yag miktari az alacak gibi görünüyorsun. 40gr filan yiyebilirsin.
Mutfak tartin var mi? Zeytinide cogalta bilirsin
Kahvene labne veya hindistan cevizi yagi ekleye bilirsin 20gr ikisinden de. Yoksa biri de Olur. Ikiside yoksa 20gr tereyag.

Å

Hicbirsey yememissin ki ama
JaneRizzoli JaneRizzoli guzel ornek vermis kahvalti icin. Erken acikmiyorum dersen Öglen dogru da kahvalti tarzi Olur.
Badem, Ceviz, findik vs yiyebilirsin. Yag miktari az alacak gibi görünüyorsun. 40gr filan yiyebilirsin.
Mutfak tartin var mi? Zeytinide cogalta bilirsin
Kahvene labne veya hindistan cevizi yagi ekleye bilirsin 20gr ikisinden de. Yoksa biri de Olur. Ikiside yoksa 20gr tereyag.
Evet haklısınız hc yagı dun sıparıs verdım erken yesem yerım aslında ama midem o aclıgı hıssetsın ıstıyorum öğlene kadar ıyıce acıkmıs oluyorum Az bıseyler yemek yetıyor. Ton balıgı yıyebılırim ozaman öğle aksam cok bısey yemek ıstemıyorum eve gıdısım 8 çünkü gec yedıgım ıcın yakamayacqgım yedıklerımı. Ama dıkkat edıcem aksam daha saglıklı bı lıste olacak umarım

Selamlar herkese
Keto yapmaya niyetli arkadaşlar size attım menümü özellikle
esmeriiim esmeriiim sana örnek bir menü olsun
Arrietty_ Arrietty_ seni de gaza getirsin :)
Hc yağlı kahvem var
Yalnız bamyam normale göre daha az yağlı benim. Çok yağlı olmasını sevmiyorum yemeklerin.
Su 3 lt
Spor 140 squat(zalım Zeynep)
45 dakika cardio
Yawrukush Yawrukush
Bu oğünlerı saat kacta tukettın

Bu oğünlerı saat kacta tukettın
12:30-17:30
Ama benim saatlerim bana özeldir
Ben şu an evdeyim, enerji harcamıyorum zaten fazla
Sen bu şekilde gidersen sağlığına zarar verebilirsin
Kadınlar için önerilmiyor uzun süre açlık
Hormonları etkiliyor
Akşam kaçta müsaitsen o zaman ye
Ama ye
Yatmadan 3-4 saat önceye kadar yiyebilirsin
Gördün bak benim öğünlerimi ne kadar bol yemişim
O kahvaltı tabağında; 2 yumurta, 80 gr peynir, 40 gr pastırma, 50 gr peynir, 40 gr fındık ve yeşillik var. Akşam daha çok acıkıyorum diye ben bu kahvaltı öğününü akşam yapıyorum bu arada. İlk öğünümdü bamya.

Cok guzel menu ve spor 🥰
Ben yine cuvalladim 🥺
Sabah 2 haslanmis yumurta, 1 kucuk pancake (1 yumurta, sut, beyaz peynir ve az bir un ile kizim icin yaptim, bir parca da ben yedim)
Aksam hamburger, birkac patates kizartmasi, bir kucuk sise bira 😬
Su yine kotu bugun, zaten su ne zaman kotu olsa menuler de bozuluyor. Yarin daha dikkatli olmaliyim
Spor yuruyus, toplam 18bin adim
Afiyetler olsunnnn. Menü biraz sıkıntı ama adım sayısı gayettt iyi.

yok valla kaptanım benim canım kaçamak sayılacak şeyler istemiyor. dün akşam Mastercheffe bakarken eşime dedim iyiki diyetteyim yoksa sana pastane yolu görünürdü 😊

Ya birde oreo kullandilar. Oreo ile muthis bir tarifim var. Cok basit ama kalori bombasi. 1 kucuk dilim yetiyor insana

Günaydın kızlaaaar
Arrietty_ Arrietty_ squatlara bugün bende varım 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

Super. Yansin bacaklar, sekillensin totolar 👻
Iste Firsat buldukca yapacagim Bende. Yaptigim kadar, gerisinide evde tamamlarim. Firsat buldukca 20 yapacagim diye planladim

Kizlar bu cuma ölcüm günü. Mezurasi olmayan bulsun Cuma olmadan eger katilmak istiyorlar ise

Back
X