• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Super. Yansin bacaklar, sekillensin totolar 👻
Iste Firsat buldukca yapacagim Bende. Yaptigim kadar, gerisinide evde tamamlarim. Firsat buldukca 20 yapacagim diye planladim

Kizlar bu cuma ölcüm günü. Mezurasi olmayan bulsun Cuma olmadan eger katilmak istiyorlar ise
Alalim kaptanim ben sıkılastirici krem kullaniyorum umarim etkisi olur bende spora baslayim çocuklardan firsat bulursam tabi bugun sadece camasir katlanacak

Bugunkü menüm

Saat 11:00 sütlü filtre kahve

Saat13:30 2 dılım peynır 3 zeytın

Saat 15:30 yeşil çay

Saat 16:30 sade kahve

Saat 20:00 domates salatalık zeytınyaglı, yogurt , 2 dılım peynır (saat cok gec oldugundan hafıf geçirmek ıstedım)

Su 2.5 lt

Spor 50 squat,,50 mekik 300 puan
Ohoo herkes ucmus sporda yeın acıgı kapatcam
Pazar gunu spor 500 puan
MotivatedAlready MotivatedAlready JaneRizzoli JaneRizzoli Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Fıkrınızı soylersenız yrınki yıyeceklerımı ona gıre ayarlıyayım😂 bugun becerememiş gıbı oldum ama if tarzı oldu
Tekrar tekrar okudum ama
Çok sağlıksız geldi bana
Gerçek if bu değil :)
Ne protein almışsın doğru düzgün ne yağ
Kahvaltını güzelce yap
Yumurta peynir zeytin fındık vs ye
Akşam öğününü de sebze ya da et şeklinde oluştur
Ama kesinlikle az yeme
Daha çok zarar verirsin
12:30-17:30
Ama benim saatlerim bana özeldir
Ben şu an evdeyim, enerji harcamıyorum zaten fazla
Sen bu şekilde gidersen sağlığına zarar verebilirsin
Kadınlar için önerilmiyor uzun süre açlık
Hormonları etkiliyor
Akşam kaçta müsaitsen o zaman ye
Ama ye
Yatmadan 3-4 saat önceye kadar yiyebilirsin
Gördün bak benim öğünlerimi ne kadar bol yemişim
O kahvaltı tabağında; 2 yumurta, 80 gr peynir, 40 gr pastırma, 50 gr peynir, 40 gr fındık ve yeşillik var. Akşam daha çok acıkıyorum diye ben bu kahvaltı öğününü akşam yapıyorum bu arada. İlk öğünümdü bamya.
esmeriiim esmeriiim 😳😳😳😳😳 ne yaptın kız sen, bütün günü aç geçirmişsin resmen.... Janeye kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum, bunu yapman sadece kendine zarar verir... Ben de if yaptım ve if aslında 2 öğününü dengeli ve tok geçirmeyi hedefler. Onun dışında açlık dönemlerinde sıvı serbesttir. Sen bütün günü aç geçirmişsin 🙃

Selamkızlarr

sabah: 2 haş. Yum. Yarım domates 1 salatalık3 parça kaşar peynir. Çok ince dilim ekmek ve acılı domates biber patlican sosundan 1 yk yedm

ara: 10 kadar üzüm 1 türk kahvesi

akşam: 2 orta boy kepçe havuçlu tavuk çorbası
Yarımdan 1 çatal fazla dünki krepli tavuk yemeğimden
Su 2 lt anca oldu

spor 5000 adım 30 squat
ve koca sepet ütü ev silip süpürme çamaşır asma katlama vs yani bugün kayda değer Bişey yok
sserendipity sserendipity
Dün sabah 2 haş. Yumurta yazmışım ya yanlışş. 1 haşlanmış yumurta o kızlar 🤣🤣
ii geceler... saat yine gece yarısını geçmiş ve ben yeni geldim 😜oncelikle sabah erken bir saatte tartıldım ve +400 düm. kac haftadir böyleyim pazartesileri hep arti cikiyorum ama cumaya toparliyorum ins yine oyle olur.
menume gelince
12.00
2 yumurta (tavada) 4 siyah 3 yesil zeytin 1kk surme peynir domatesss
14.00 turk kahvesi 1 kayisi 2 badem
18.30 yarim kase yogurt corbasi ve koca bir kase domates sogan ve yesilmercimek ten olusan salata yedim. yesil mercimege bayilirim.
su 3 litreyi gecti
1 mil lesli ve 9000 adim
60 squat
aydingelini aydingelini Yawrukush Yawrukush oyle iste gunum boyle geçti.
Toparlarsın canım. Menün çok Güzel 🧿
guzel olmus canim. ütüyü bitirdin mi bari. benim ki kac gündür duruyo bir baslayamadim.
senin bebis var miydi canim
Bitirdim bitirdim canım çok şükür. Evet 22 aylık oğlum var 🥰 babası akşam oynatırken bende o arada hallettim. Senin varmıydı bebiş

esmeriiim esmeriiim 😳😳😳😳😳 ne yaptın kız sen, bütün günü aç geçirmişsin resmen.... Janeye kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum, bunu yapman sadece kendine zarar verir... Ben de if yaptım ve if aslında 2 öğününü dengeli ve tok geçirmeyi hedefler. Onun dışında açlık dönemlerinde sıvı serbesttir. Sen bütün günü aç geçirmişsin 🙃
Ne yapayım gülüm ya veremedıkvr sınır oluyorum 64 lerı kırdım şükür ama sımdıde 63 lerde çakıldım ne ypqcagımı sasrdım çakıla çakıla verıyorum bı hafta verıyorum sonra takılıyorum resmen

Ne yapayım gülüm ya veremedıkvr sınır oluyorum 64 lerı kırdım şükür ama sımdıde 63 lerde çakıldım ne ypqcagımı sasrdım çakıla çakıla verıyorum bı hafta verıyorum sonra takılıyorum resmen
Aç gezerek olmaz :)
Bak dünkü menümü gördün
Bu sabah 64,7 çıktım
Yapma gozun sevem
Sağlığın daha önemli

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de şu an durma dönemine girdim maalesef ve bu çok moral bozucu... Ama bu normal, çünkü kilo verme sürecinde her zaman vücudun böyle belli başlı noktaları var. Direnç noktaları... Bu dönemlerde ya kendini korumaya almalısın yada kilo verirken yaptığın yöntemleri değiştirip devam etmelisin. Mesela ben full İF yaptım, her gün Spor yapıyordum. Şimdi ise İF yi değiştirip ara koyarak besleniyorum, sporumu da bir tık azalttım şu an aştım gibi direnci.
Ama sen kilo veremiyorum aç kalıcam da vericem diyorsan senin iş çok zor. Aslında belki de şu ana kadar o direnci kırmıştın ama aç kaldığın için vücut verdiğin kaloriyi yağ olarak depoladı... O yüzden bence bu yaptığından bir an önce dönmen lazım 🙂

Aç gezerek olmaz :)
Bak dünkü menümü gördün
Bu sabah 64,7 çıktım
Yapma gozun sevem
Sağlığın daha önemli
Hındıstan cevızı yagım geldı yanındada hc yağlı sabun geldı napcaksam
Sımdı bu kahveyı herzaman ıcebılırmıyım zamanı varmı

Eklentiler

• 0CB2599A-DD82-42CB-810C-DE7A356AE663.webp
    0CB2599A-DD82-42CB-810C-DE7A356AE663.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 17
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de şu an durma dönemine girdim maalesef ve bu çok moral bozucu... Ama bu normal, çünkü kilo verme sürecinde her zaman vücudun böyle belli başlı noktaları var. Direnç noktaları... Bu dönemlerde ya kendini korumaya almalısın yada kilo verirken yaptığın yöntemleri değiştirip devam etmelisin. Mesela ben full İF yaptım, her gün Spor yapıyordum. Şimdi ise İF yi değiştirip ara koyarak besleniyorum, sporumu da bir tık azalttım şu an aştım gibi direnci.
Ama sen kilo veremiyorum aç kalıcam da vericem diyorsan senin iş çok zor. Aslında belki de şu ana kadar o direnci kırmıştın ama aç kaldığın için vücut verdiğin kaloriyi yağ olarak depoladı... O yüzden bence bu yaptığından bir an önce dönmen lazım 🙂
Haklısın evet
Daha once 16 kılo vermıstım ayca kaya 3 oğun beslenme lıstesyle olmadı gene oyle yapacam bu hafta 2 oğun denıyeyım de

Ya kaptanım Yawrukush Yawrukush ne zaman dikkat etmeye çalışsam daha çok yiyesim geliyor.tam motive oluyorum 1 bozuyorum haydi sar başa yedikçe yiyesim geliyor takıma girdim girmeden önce 1 hafta cok iyiydi bugun bi haller geldi surekli 66 ya geri donuyorum istediğim 5 6 kilo vermek onu bile beceremiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olun
Bende bu hafta hic iyi degilim motivasyon konusunda..
Takima ne kadar sIk gelirsem o kadar motive oluyorum gulum..
Ben tum menulerini takibe aliyorum, tek tek her seyine yorum yapip yonlendirecegim..
Halledecegiz bu isi beraber..

Canim hic onemli degil inan ki liste benim icin sen ve takim arkadaslari onemli, sen ceza almiyorsan benim icin hic sorun yok 🥰😘
Tekrar kusuruma bakma Senemim...

Bu hiit antrenmani nedir arkadaşlar benide aydınlatır mısınız:)
Canim senem yazmis, kardiyo dedigimiz abtreman sekLi..
Maksat kalp atisini aralikli olarak yukseltmek ve sonrasinda kisa bir dinlenme ve yine kalp atisini yukseltmek..
Bugun senin icin video paylasacagim..

Valla öyle kaptanım uzaklaşınca + geliyorum, geldikçe motivem düşüyo ve inanılmaz kısır döngü içerisindeyim şuan. İnşallah toparlanırım bian evvel... bu hafta aktifim ama inan ki iş bitmiyor oğlum 2 yaş sendromuna girdi sanırım herşeye ağlıyo, fırlatıyo zıplıyo düşüyo vs vs vs. Eskiden çok aktiftim biliyosun, artık inan ben bile anlamıyorum nasıl aktif olamıyorum 🤣 ananen nasıl oldu? Oğluşlar nasıl

yaa benide heveslendirdin he. kaç ytl acaba, baya pahalı şuan ben baktım da.yani şuan ki maddiyatımı çok aşıyo

Bende anca geldim gün raporumu vermeye canım. Aşağıya ekliyorum. Hırpala beni 😘😂
Canim kendimden biliyorum bende takimdan uzaklastikca kilo aliyorum:)
Kuzucuguna cok sakin yaklas, ayin ergenlik gibi bu donemi ne kadar sakin gecirirseniz, ileriside oyle oluyor.
Esinle barismaniza da cook sevindim gulum :))

İs yerim degisti canim , ama ayni kisilerle calisiyoruz , virusten dolayi filyssyona verdiler , suan kimseyle sorunumuz yok cok sukur insaallah bundan sonrada olmaz , sen neler yapiyosun özgecim ? Hala esin evden mi calisiyor , cocuklar uzaktan egitim goruyor degil mi ?
Hep boyle sorunsuz devam edersiniz umarim Feyzosum..
Ask hayatinda var mi degisiklik :))

günaydın kızlar . Kilo kontrol bildirimi yapayım
Cuma:52.6
Bugün:52.5 -100 gr
Yawrukush Yawrukush @bnnu
Tebrikler canim, nasilsin gorusmeyeli :)

3 olmazsa 4 olsun
4 olmazsa 5 olsun 😄😄😂😂😂
Masallah sana tansum, Allah gonlune gore versin, ben 2. den sonra dedim amaaaaaaan Allahim ne geldi basima :)))
Korona viris durumlariniz ne oldu canim, iyi misiniz?

Günaydın
Kontrol tartısı
Cuma 66,8
Bugün 65,2
Fark 1,6
Ketojenik diyet farkı diyorum.
Harikasin :))

Gecen cuma 69.3
Bugun 71.3
Fark 2

Kacamakli bir haftasonu oldu artik menu paylasacagim :oops:
Bende artiyim kaptanim, bunu duzeltmeliyiz...

Güncel kilo bildirimi
Cuma:67,7
Pazartesi:67,2
Tebrikler canisi :)

Kilo bildirimi
Cuma: 67.1
Bugün: 66.8
Fark: 300 Gr
Yawrukush Yawrukush kaptanım işe yaradı 🙈
esmeriiim esmeriiim
Ahh 66lar gelmis, mezuniyet gorunmus canim.. :)

Merhaba kızlaar
Cuma İle aynıyım 60,45
Nasilsin canim gorusmeyeli?

Herkese günaydınnn 🥰
Şuan bir şok içindeyim
Cuma 70.6
Şuan Eki Görüntüle 2690200
Fark - 800 gr
stitch stitch
Bu ne guzel bir eksi, harikasin :)

Cuma 70.3
Bugun 70 .2
Fark 100 gr😊
Tebrikler canim benim :)

Senin yine sabit ben bugün +200 deyim :)

Cuma 69,3
Bugün 69,5
Nasilsin canim benim?
Dinlenebildin mi?
Dun yeni bir karar aldim, hergun 15dk kitap okuyacagim, dunya yansa bile:)
Gelicegim bugun gruba:)

harikasin :KK76: :KK76:
ben de tartildim dayanamayip ama dunku menuye ragmen sabit ciktim cok sevindim 🥰
Dunku menuyu telafi ettigine eminim canim :)

PAZAR LESLİE ADIM TABLOSUTOPLAM MİLE (ÖNCEKİ GÜNLER DAHİL)
@_Vera_4
stitch stitch 2
G GCA 2
aydingelini aydingelini 1
sserendipity sserendipity 2
Ellerine saglik kuzum:)

Yawrukush Yawrukush eşim
Bu gün
Sabah bir bardak limonlu su içtim
Saat 2 de yoğurt tarçın
Akşam 8 de yoğurt marul ve bi avuç mısırı karıştırıp yedim
45 dk yürüyüş
Hamilelik şüphem olduğu için extra hareket yapmadım sadece yürüyüş yaptım
2.5 lt su içtim 🥰
Canim esim nasilsin?
Diyet nasil gidiyor?
Cok az yemissin dun, menunde dogru durust bir sey yok..
Nasil bir diyet uyguluyorsun Hyt-123 Hyt-123

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@bnnu pasta ve börekten dolayı menüye 10 squat cezası yazdım ama eşin ceza verdiyse bilmiyorum ki Arrietty_ Arrietty_ kaptanımıza soralım.

genel olarak spor yapmayanlar vardı ama pazar günü ev koşuşturmacası felan herkese kalp koydum.İnşallah becerebilmişimdir Yawrukush Yawrukush
Ellerine saglik canim :)

stitch stitch eşimmm nasılsın günün nasıl geçiyor.
sabah yarım elma yarım mısır el büyüklüğünde zeytinli omlet
öğle köyden taze tereyaşı gelmişti bir dilimden de uzak ekmeğe sürdüm yedim azıcık valla dayanamadım
akşam 1.5 kase dünden kalan kelle paça. bağışıklığa iyi geliyor diye kamyoncu oldum valla

su 2.5 lt
spor 4 mile leslie 320 puan
120 squat 360 puan

Back
X