• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünki menüm
Sabah malesef yumurta yoktu dünden de çok yemek yiyememiştim kahvaltıyı cozuttum ama kendi cezamı kesit yarım saat yürüyüş bandında yürüdüm ki hareketli de bir gündü umarım erimiştir

sabah
Kaşarlı sandviç (salatalık marul domates zeytin kaşar)
sade filtre kahve

ara
1 simit

öğle
Yatım kase mercimek çorbası
1 parça haşlanmış et

Akşam
1 p sebzeli kuşbaşı
1 kase yoğurt

su:2 lt
Spor: hareketli bir günün ardından yarım saat yürüyüş bandı
Yawrukush Yawrukush JaneRizzoli JaneRizzoli

Canim profildede gunceller misin
Cumaları güncelleme yapıyorum pazartesi bildirimini güncellemiyorum kaptanım
Selamlarr :)

Davet için teşekkür ederim Yawrukush Yawrukush

Kızlar yaşım 33 ve 117 kiloyum şu an. Boyum 177. Yaklaşık 7 ay önce ikinci kızımı dünyaya getirdim ve karantina etkisiyle de verdiğim doğum kilolarını olduğu gibi aldım ama artık çok sıkıldım gerçekten belim falan ağrıyor dün yeter dedim :) Ancak bir motivasyona ihtiyacım var ve kendimi burada buldum :)

Bu sabah tartıda 116 çıktım. Kahvaltıda müsli yedim, sade bir türk kahvesi içtim. Taze salça vardı öğle yemeğinde bir dilim tam buğdaya onu sürüp yedim :confused: Şimdi de filtre kahve içiyorum. Lütfen bana yardım edin :KK28:
Merhaba hoşgeldiniz aramıza :)

Dünki menüm
Sabah malesef yumurta yoktu dünden de çok yemek yiyememiştim kahvaltıyı cozuttum ama kendi cezamı kesit yarım saat yürüyüş bandında yürüdüm ki hareketli de bir gündü umarım erimiştir

sabah
sade filtre kahve

ara
1 simit

öğle
1 parça haşlanmış et

Akşam
1 p sebzeli kuşbaşı
1 kase yoğurt

simit falan fazla olmuş ama
arada olur öylee :) dengelemişsin zaten

eşimmm G GCA sabah sporu benim tamamdır ama inanılmaz bi enerji geldi tüm yorgunluğum gitti.Sen de durumlar nasıl?

bunları yaptım
ek olarak 210 ipsiz ip atlama
Arrietty_ Arrietty_

G GCA benim pilim bitti valla menümü ve sporumu yazayım sonra kitap okumay kaçacam
sabah 2 yumurta domates salatalık abne peynir
öğle 1 kivi mandalina 1salkım üzüm
akşam 4 yk bulgur pilavı 4 yk nohut 1 dilim ekmek üzerine hafif yereyağı
ara 2 hurma
su 3 lt olmuştur
spor 715 ipsiz ip atlama 1430 puan
leslie abs 12 dk
leslie core 5 dk
leslie pilates 12 dk 210 puan toplam
leslie 1 mile 15 dk 105 puan
40 squat 120 puan
toplam 1.865 puan
:KK200: :nazar:

Bu hafta bıkac adayla gorusup olumlu olursa tekrar cagıracaklarmıs olmazsa maıl le olumsuz dıyeceklermış.
Guzel haberler alirsin belki canim, henuz ortada net bir sonuc yok..
Iyiyi dusun, iyiyi cagir..

İlk öğünüm Kırmızı biberli hindi fümeli 2 yumurtadan omlet, zeytin, ceviz, badem
Akşam 2 adet biber dolma yoğurt ve salata
Su 2,5 lt oldu
Spor 500 ipsiz ip atlama
@_Vera_ videoların üçünü de yaptım ama yooook 1 mile bile kıpırdayamam 🤣
:KK200::nazar:

Bugunkü menümü yazayım

Saat 08:00 3 zeytın bı kaşık labne yarım dılım ekmek

Saat 11:00 10 badem

Saat 13:00 türk kahvesi

Saat 13:30 öğle yemegı Tavuklu salata hepsını yemedım

su 2 lt sppr yok
@Smneapdullah Yawrukush Yawrukush
Az yemissin bence kuzum ama belki istahin yoktu..

Iyi aksamlar.. Bu duygusal acliga yok mu bir care? Okuldan Canimi sIkan bir mail aldim. Uzulunce binge yapiyorum resmen..

Sabah
Keto kahve

Aksam
2yk protein yogurt
1 yk findik ve Badem karisimi
1tk ketojenik sirup turkcesi de mi boyle bilemedim..
2kasar
2 Hindi fume li sandevic
1 Babybell kasar
2 top dondurma

Su 2 L. Soir
16bin adim..

stitch stitch Yawrukush Yawrukush
Tek ogun yemissin canim dondurma sorun degil o yuzden.
Syrup ne syrupu idi?

İyi geceler:KK37:

Menu

Sabah
Peynirli ve salamli omlet (2 yumurta), 7-8 siyah zeytin, mor lahana salatasi, yarim avikado,domates ve ayran

Ara
Sutlu kahve
Cevizli kuru kayisi (3)

Aksam
Kiymali kabak ve cacik

Yesil elma
Maden suyu

Su 3 litre
6 bin adim 300 puan

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Gayet guzel olmus canim, nasilsin gorusmeyeli?

hoşgeldin bastetkk. doğum sonrası kilolarını hızlı bir şekilde vereceğine inanıyorum. malum son alınan kilolar çabuk gidiyor. burda verdikçe daha çok gaza gelip daha güzel vereceksin tabi mutlaka her gün buraya uğramak gerekiyor yoksa diyet ruhundan çıkıyoruz. bu arada ben emine 35 yaşında 3 çocuklu bir öğretmenim. 3. bebiş 1.5 yaşında ve hala emiyor. doğum kiloları için gelmiştim geçen sene vermeye de başlamıştım ki ara verdim. tabi giden kilolar geri geldi ve bende yeniden burdayım. sağlıklı ve dengeli beslenmeyi bildikten sonra diyetisyenden çok daha etkili diye düşünüyorum. diyetisyene haftada yada 2 hafta da bir gidiyorsun ama buraya her gün gelip hesap vermen gerekiyor. velhasıl kelam sürekli katılım kiloların daha çabuk gitmesini sağlayacak. bebişini de sağlıkla huzurla büyüt canım:anne:

belki de düşündüğün kadar kötü geçmemiştir ve kendini boş yere üzüyorsundur. ki düşündüğün gibi bile olsa vardır bir hayır daha güzel bir fırsat gelecektir belki. hakkında hayırlısı olsun canım.

ayyy ne güzel olmuş kaptancığım:KK200: ellerine sağlık. güzel şeylerle vakit geçiriyorsun hem ruhuna hem bedenine ne iyi geliyordur şimdi. kolay gelsin canımcım
ya aklıma gelmişken sorayım. sen doğal sabunlar filan yapıyordun ne oldu o iş canım?? devam ediyor musun?

ben de bugün yemekte annemdeydim ve benzer cümleleri çok duydum canım. karşı gelmek çok zor :KK12::kk77:

yok canım yok duygusal açlığa çare yok. ya da varsa ben de bilmiyorum. tüm düzeni alt üst ediyor dengeni bozuyor.. biraz rahat ve kaygısız olmak lazım sanırım.
Tesekkur ederim canim, bahcem benim huzur alanim:)
Organik krem isini askiya aldim, cunku cocuklar evde, korona, karantina vs derken imkansiz hale geldi uretip, satabilmem..
Online satis yaptigim yerden urunlerimi kaldirdim , ileride yeniden istersem donebilirim, hayirlisi canim.
Sen nasilsin tasinma durumlariniz ne alemde?

ve saat gece 1i göstermişse menü yazma zamanım gelmiştir.
10.30
4 kaşık kadar menemen 1kk beyaz peynir ve 2 kesim kaşar, domates salatalık 3 zeytin,
16.00 4 çiğ badem ve 1 kayısı
18.30 1 tabak zeytinyaglı fasulve ve sayamadım ama 5 tane filan vardır mercimek köftesi marul
bitti mi sandınız hayıııııır 4 çatal kavun ve 2 çatal karpuz

su 3 litreye yakın
13400 adım
250 ip
:KK200::nazar:

Bugunku menüm sabah
Peynirli omlet 1 dilim ekmek
Aksam
3 yk bulgur 1 kemikli et
4 ev yapimi cig köfte
Su 2.5lt
Spor mutfak dolaplari sildim
Yawrukush Yawrukush aydingelini aydingelini Birgaripanne Birgaripanne
:nazar::KK200:
Yorma kendini cok gulum..

Aa harıkaaa ne kadar gzuel yaa bayıldım 😍 cok rahatlatıyordur senı
Evet canim terapi gibi, evde stres olur olmaz hemen atiyorum kendimi bahceye :)

bugun yine cok kotu boynum, cok aciyor. 1-2 gun daha beklicem ama sanki doktora yine gitmem gerekecek gibi
boyle keyifsiz olunca ne su, ne spor, ne yemek dusunebiliyorum, hatta yemekleri daha da kotu yiyorum, bu hafta cok kotuyum cokkk :KK43:
ben 2 gun ofise gidiyorum, 3 gun evden calisiyorum suanda. ama artik daha fazla gitmeyi planliyorum kres acildi, gerci boynumdan gidemedim bu hafta
Daha iyiye gitmiyor mu Senemim?
Doktora gidecek misin?
Dinlenmek iyi geliyor mu?

Dünki menüm

sabah
sade filtre kahve

ara
1 simit

öğle
1 parça haşlanmış et

Akşam
1 p sebzeli kuşbaşı
1 kase yoğurt

Canim Banucum kendi cezani vermissin bende simit ve tosta 50 mekik telafisi yazayim..

Dün sonunda Merlin i bitirdim o yüzden menümü yazamadım 😁
Sabah
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf

Öğle
3 kuru kayısı
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 kupa filtre kahve

Akşam
Tavuklu salata

Su: 2,5L
Spor: dinlenme
Mathildablue Mathildablue
Bitti mi Merlin, gozunaydin canim, guzel birgun olmus :)

21.09.2020

Sabah
Yulaf lapası

Öğle
1 kepçe kuru fasulye
4yk bulgur pilavı

Akşam
2 kepçe şehriye çorbası
1 yk mantı

Su 1,5 L
7 bin adım

Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
Biraz karbonhidratli bir menu olmus ama miktarlari az tutmussun o sebeple guzel canim.
Nasilsin, isler nasil?

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77: PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Son düzenleme:
Back
X