- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim gülçin sen nasılsın?Deniiiiiiz nasılsın nasıl gidiyor hayat ölçmeden yemek iyi geldi mi![]()
Hoşbuldum canımTekrar hosgeldin canim
Oluuuurrrr kapida bekliyorum hadi gidelim![]()
Olurmu canım ne kusuru yeniden tanıdınız beni iyi oldu. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için .inşallah birlikte sizlerle güzel günlere diyeyim veririm fazlalıklarımı daBende cok memnun oldum Aysecim, kilolarini biran evvel verip diledigin kilona ulasirsin insallah.
Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz.
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
Tekrar hosgeldin..
Kusura bakma canim..2 kez doldurdun benim yuzumden..
Iyiye gitmene sevindim canim...![]()
GeldiiiimTekrar hosgeldin canim
Oluuuurrrr kapida bekliyorum hadi gidelim![]()
Olabilir canimBence d vit hapini alan olmuyor doktorlarda surekli yaziyor araya gitmesin diye![]()
Hosgeldin Denizcimİyiyim gülçin sen nasılsın?
Valla bana pek iyi geldi
Bir ay kadar böyle devam edeyim
Sonra dönerim yine diyet moduna
Kalan kiloları da o zaman veririm.
Ben dönene kadar siz gitmiş olursunuz muhtemelen![]()
Eski uyemizmissiniz ne guzel.Memnun oldum
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :canfeb
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 -2.5yas
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.67
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? eşimle iddiaya girdik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet.4. ve 6. Takım
Eminim cok guzel kilolar verecegine canimOlurmu canım ne kusuru yeniden tanıdınız beni iyi oldu. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için .inşallah birlikte sizlerle güzel günlere diyeyim veririm fazlalıklarımı da
Kizlar tabloda bir eksigim ,hatam varsa uyarin..![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @aydingelini @esmeriiim 30M Mor Vampirella
M Mavimeltem @Hyperborea17 @_Vera_ @stitch MUAF MUAF G GCA MUAF
Mathildablue
Arrietty_
@Smneapdullah @Beklenen2 @sserendipity MUAF MUAF @bnnu
Evet inşallah bu sefer hedefime ulaşırımOlabilir canim
Hosgeldin Denizcim
Eski uyemizmissiniz ne guzel.
Cok sevindim yeniden aramiza katilmaniza
Iddiayi kazanmaniz sart,beraber verelim kilolari:)
Eski bilgilerinizi bulup,listemize ekleyegim sizi..
Eminim cok guzel kilolar verecegine canim![]()
Canim iyiyim,cok yogun bir hafta geciriyorum ama keyfim yerinde.Sen nasilsin Denizcim,ozleniyorsun..Hoşbulduk özge :) nasılsın?
Hay Allah bazi sayfalari atladim mi acaba bilgisayari alinca kontrol edip aksam guncellerim kuzum,kusura bakma..Kizlar tabloda bir eksigim ,hatam varsa uyarin..
MENULERINIZI DUZENLI YAZMAYA OZEN GOSTERIN LUTFEN....
Kaptanım ben menü ve spor bildirimi yapmıştım
Boyle uyeye can kurban yazasim geldiEvet inşallah bu sefer hedefime ulaşırım
10 temmuzda 682. Etapta 66.5 ile 6.takimdan izne ayrılmıştım
Rica ederim canımCanim iyiyim,cok yogun bir hafta geciriyorum ama keyfim yerinde.Sen nasilsin Denizcim,ozleniyorsun..
Hay Allah bazi sayfalari atladim mi acaba bilgisayari alinca kontrol edip aksam guncellerim kuzum,kusura bakma..
Boyle uyeye can kurban yazasim geldi
Kendi bilgilerini kendi yazan uyemiz cok nadirdir,sagol canim.![]()
Hayırdır neden yoğunsun?Canim iyiyim,cok yogun bir hafta geciriyorum ama keyfim yerinde.Sen nasilsin Denizcim,ozleniyorsun..
Hay Allah bazi sayfalari atladim mi acaba bilgisayari alinca kontrol edip aksam guncellerim kuzum,kusura bakma..
Boyle uyeye can kurban yazasim geldi
Kendi bilgilerini kendi yazan uyemiz cok nadirdir,sagol canim.![]()
Eksik sayfalar oldu demek ki gecmiste kaptanim duzeltecegim merak etmeyin..
Guzel birgun olmus canim ,egzersizin normalden az sadece, gorusemedikte bir kac gundur, nasilsin her sey yolunda mi?İyi aksamlar
M Mavimeltem
Kahvaltı: 2 yumurta,krem peynir, 1 dilim tb ekmek
Ögle:1 nektari
Aksam: ayran ,taze fasülye yemegi, 3 kaşık pirinc pilavı
Spor:3000 adım
Guzel birgun olmus canim, hergun gibi :))Mor Vampirella eşimm günün nasıl geçiyor
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates 5 zeytin tulum peyniri azıcık
Akşam döner geldi eve ama dürüm değil sadece etini yedim salata avuç büyüklüğünde ince lavaş ekmek
Birde tatlı yapmıştım ilk defa denediğim bi tarif bir çatal tadına baktım
Su 2 ltyi geçti galiba sayamadım
Spor sabah 2 saat ev işi süpür sil felan
4 mile leslie (1 mile x 4 set)
3.000 adım
550 ipsiz ip atlama
Yawrukush
Arrietty_
Birgaripanne
Bu hafta okullarda odevleri acayip arttirdilar Denizcim ,aksam hava kararana kadar odev yetistirmeye calisiyoruz cocuklarla..Hayırdır neden yoğunsun?
Ayyben de özlüyorum gelip kendimi hatırlatıyorum o yüzden:)
Canim hergun aksam gunluk menumuzu, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi varsa hareket etmemizi saglayan ev islerimizi vs yaziyoruz.