• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mor Vampirella Mor Vampirella eşimm günün nasıl geçiyor
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates 5 zeytin tulum peyniri azıcık
Akşam döner geldi eve ama dürüm değil sadece etini yedim salata avuç büyüklüğünde ince lavaş ekmek
Birde tatlı yapmıştım ilk defa denediğim bi tarif bir çatal tadına baktım
Su 2 ltyi geçti galiba sayamadım
Spor sabah 2 saat ev işi süpür sil felan
4 mile leslie (1 mile x 4 set)
3.000 adım
550 ipsiz ip atlama
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @Tanssss
Harikasın sporun harika :KK19: Ben eve yeni geldim işten menümü yazayım :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk dil peyniri
1 dl çavdar
1 domates
1 kapya
3 zeytin

Ara
1 kupa yeşil çay

Öğle
4 yk türlü
2 yk sade makarna

Ara
1 kupa şekersiz kahve

Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 tavuk but
200 ml ayran

Su 1,5L
Adım 6731 337 puan
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Eşim menün çok güzel ve çok dengeli tebrik ederim adım sayında güzel cumaya çok az kaldı bol eksiler gelicek bence

Banucum nasilsin canim?
Zor zamanlardan geciyorsun, keske elimizden bir seyler gelse.. :(
Diyete odaklanamiyorsan, biraz mola vermek istiyorsan, izin hakkin var canim.
Ama meuniyetine de 2 kilodan az kaldi..
Aslina bakarsan hedefin 58 idi ama 58.9 kg ile mezun olabiliyorsun canim benim.
Gecen hafta 59.7 idin ,800 gram verirsin mezunsun kuzum.
Bana sorarsan hic izinle vakit harcama direk mezun ol derim, yinede karar senin Banucum..:KK200:

Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var..
Sizide yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ne guzel bol enerjili gordum canim bugun seni, kilolarda gidiyormus harika :)

Canim nasil oldun?

Hosgeldiniz :))

Canim ilk haftadan sonra diyet cok kolaylasiyor ve aclik hissi cogunlukla gidiyor, dogru yoldasin :)

Bende isterim foto, herkese atilmis bir bana atilmamis :))
Ayy hadi inşallah öyledir cumayı bekliyorum tartı için bakalım ama sütlü Türk kahvesi benim tatlı iştahımı baya kesiyor bunu fark ettim

Selamlar canlarım
Sabah: 2 yumurtadan kaşarlı omlet
Domates salatalık 1 dilm ekmek

öğlen 2 kaşık makarna (oğlumunkinden yürüttüm)

ara:1 türk kahvesi

akşam: yarım kase mercimek çorbası, 1 servis kaşığı barbunya yemeği (3-4 kaşık gelmiştir sanıyorum) 2ykpilav

su:3 lt
Spor: 8000 adım + ev temizliği @_Vera_

biraz önce eşm istedi diye supangle yaptım. 3 çay kaşığı tadına baktım bıraktım. Bu hafta 1 kg vermem lazım en azından 66 düzlenmelii

Hyperborea17 Hyperborea17
Ben de 58.5 59 arasında gidip geliyorum. Küsüratı atmam gerek ama kilo verme inancım gitti sanırım.
Sabah: hiçbirşey yemedim
Ara:1 yeşil elma
Öğle:çorba,cacık,ciğer
Akşam: 1 dilim tahıllı ekmek,2 salam,1 kibrit kutusu peynir
Sonra misafirliğe gittim. 3-4 gofret ve sade kahveyle yırttım. Give my ceza
Su:2 lt
Spor:yok

Başka bir ilde bir diyetisyenden online danışmanlık alıyorum canım yok keto düşünmüyorum hazırladığı listeden sıkıldım sanırım farklı şeyler yazmasını isteyeceğim bakalım

İyiyim kaptanım çok şükür ne diyeyim aynı koşturmaca devam sen biliyorsun bizim işleri :) Sen nasılsın denk düşemiyoruz saat farkından dolayı :)

Menün de sporun da çok güzel :)
Ben de vereyim hemen.
Iyi ol da canim kosturmalar, yogunluklar bitmiyor hic..
Bende bildigi gibiyim kuzum ,denk gelemiyoruz haklisin ozledim senle sohbet etmeyi :)

Yawrukush Yawrukush beni takıma almak istiyormussun :KK53:
Bu mesaji daha suan gordum, cok ozur dilerim gec cevabim icin..
Senin gibi tatli bir uyeyi istemez miyiz :))

Aa ben normalde kayseriliyim ama sivasa gelin geldim 5 sene olacak 😊 diyetisyen desteği alıyorum ve kendi çapımda if yapıyorum işte evde de leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasa da 30 40 dk kadar evet bazen onu bile yaptırmıyo yaramaz bi oğlum var anca uyutunca 😂
Bu mesajida yeni gordum canim, ne guzel bir diyet ve spor duzeni oturtmussun :)

Yawrukush Yawrukush kaptanim help me
Önce kardio ile zayiflayim dedim ama agirlik yapmayi cok ozledim. Var mi bir care?
Zeynebim agirlikli olarak yuruyusune devam et.
Haftada 1-2 gunde agirlik yapabilirsin..
Bunda bir sakinca yok canim..

Merhaba kızlaaar
İlk öğünüm çok az et, 80 gr kadar bulgur pilavı ve yoğurt
Akşam 3 parça tavuk budu (fırında) ve salata
Su 3 lt
Adım 7000
500 ip
Guzel birgun olmus canim :)

Yawrukush Yawrukush kaptanım, başarı hikâyelerine yazımı yazdım az önce 😊 farkettim de yazacak çok şeyim varmış 😁😁
Gozler dolu dolu oldu yazini okuyunca:KK61:, hemen burada da paylasacagim tum takim gorsun..
Demistim ya harika bir yol arkadasisin, bende yerin hep ozel, gece 2.30da yollarimizi kesistiren kadere selam olsun kuzum... :cool: :KK200:

Tamm canım yarın başlarım menü spor yazmaya, başka bir sayfa varmı buraya mi yazıyoruz?spor ödevi veriyorsan etiketle beni lütfen vermiyorsan da versen iyi olur, bana zorlayıcı güç lazım evde Leslie yapamıyorum ama oğlum izin vermiyor ona pek yürüyüş,atlama jj squat vb böyle şeyler yapabilirim
Bu sayfaya yaziyoruz tum paylasimlarimizi , tablolarimizi da bu sayfada paylasiyoruz canim.
Bu haftanin spor yarismalari adimlama ve oldugumuz yerde ip atlama, ip yoksada hayali ip atlama..
En cok yapan dereceye giriyor :))

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk dil peyniri
1 dl çavdar
1 domates
1 kapya
3 zeytin

Ara
1 kupa yeşil çay

Öğle
4 yk türlü
2 yk sade makarna

Ara
1 kupa şekersiz kahve

Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 tavuk but
200 ml ayran

Su 1,5L
Adım 6731 337 puan
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
Guzel bir gun olmus canimcim :))

Menüm Mathildablue Mathildablue
Sabah: sebzeli omlet 4 zeytin iki dilim köy ekmeği küçük salkım yeşil üzüm
Öğle: etli sebze yemeği ayran
Ara: şekersiz sütlü Türk kahvesi
Akşam:çorba salata ayran
Spor:8000 adım
Su:2.5 lt
Cok cok guzel bir gun olmus canim, nasilsin tamamen adapte oldun mu diyete, egzersizlere :)

Ayy hadi inşallah öyledir cumayı bekliyorum tartı için bakalım ama sütlü Türk kahvesi benim tatlı iştahımı baya kesiyor bunu fark ettim
Bende kahve icince tok hissediyorum, kahve ne guzel bir sey :))

Kizlar benim motivasyonum iyice gitti, toparlayamiyorum. Birkac hafta izin istiyorum, toparlanip gelicem yine, uzgunum Ozgecim Yawrukush Yawrukush
Canim Senemim sen burayi en iyi bilenlerden, benim en guvendiklerimden, en cok sevdiklerimdensin ve bence bunu biliyorsun.. :KK200:
Sen ne dersen ben peki derim ama bu sefer o kadar azimli devam ediyordun ki , mola vermene bir yandan gonlum razi degil..
Yinede burasi senin takimin, molaya ihtiyacin varsa da toparlan, yine ayni azimle don aramiza, at kilolari uzerinden..
Yine geldi o burukluk, neyse... :(

İyileşti. Ciddi birşey değil
Iyi mi canim durumu kedicign?
Sen nasilsin :)

Ben de 58.5 59 arasında gidip geliyorum. Küsüratı atmam gerek ama kilo verme inancım gitti sanırım.
Sabah: hiçbirşey yemedim
Ara:1 yeşil elma
Öğle:çorba,cacık,ciğer
Akşam: 1 dilim tahıllı ekmek,2 salam,1 kibrit kutusu peynir
Sonra misafirliğe gittim. 3-4 gofret ve sade kahveyle yırttım. Give my ceza
Su:2 lt
Spor:yok
Gofret isi bozmus ama eminim bundan fazlasina hayir demissindir, kucuk telafi cezasi geliyor :)

Yawrukush Yawrukush ben bu vucudu anlamiyorum ki.
Hala 66 im 😔
Tamam kaptanim oyle yapayim.
Zeynebim if yapsana bu sefer..
Son menundu sanirim, doya doya yemissin cok begendim ben o menunu, 2 gun agirlik, gerisi yuruyusle birde oyle menulerle deneyelim birde..
If bende cok ise yaradi.
Ve ben bugun felaket bir kilo gordum tartida , hatta kendime acayip kizdim ama ifye geri donecegim canim..

Zeynebim if yapsana bu sefer..
Son menundu sanirim, doya doya yemissin cok begendim ben o menunu, 2 gun agirlik, gerisi yuruyusle birde oyle menulerle deneyelim birde..
If bende cok ise yaradi.
Ve ben bugun felaket bir kilo gordum tartida , hatta kendime acayip kizdim ama ifye geri donecegim canim..

IF saat araligim 16 mi olsun dersin?
Yani tik oynamiyor 64 dun is yerinden ve burdan izne ciktigimda. Tatilim boyunca almadim. Ise dondum geldi 2 kilo yapisti yine.

Sirf Sebze iyi ama proteinsiz zor spor da yapinca. Baslarda daha dogrusu. Yoksa yapan yapiyor.
Adapte olamadin mi sende tekrar ☹️

Kizlar taze mezunumuz MotivatedAlready MotivatedAlready arkadasimiz asagidaki linke basari hikayesini yazdi..
Ben cok duygulandim, sizlerle de paylasmak istedim. :KK200:

IF saat araligim 16 mi olsun dersin?
Yani tik oynamiyor 64 dun is yerinden ve burdan izne ciktigimda. Tatilim boyunca almadim. Ise dondum geldi 2 kilo yapisti yine.

Sirf Sebze iyi ama proteinsiz zor spor da yapinca. Baslarda daha dogrusu. Yoksa yapan yapiyor.
Adapte olamadin mi sende tekrar ☹
if'de 16 saat araligi oneriliyor ama sen calisan bir insansin saatleri kendine gore ayarlayabilirsin..
Ben 11-18 arasi yapiyordum..
Proteinini al canim, spor yapiyorsun, birde agirlik calisacaksin, kas kaybin olmasin.
Ama az da yeme..2 ogunde de mutlaka doymalisin..
Bol sebze, salata, yumurta, protein, 1 meyve en fazla yiyecek sekilde if yapabilirsin.
Ben adapte olmasina oluyorum ama surdurulebilirlik kisminda sorun yasiyorum Zeynebim..
Okullardan, evden halimi az cok biliyorsun..Diyet duzenli yemek hazirlamayi, egzersize zaman ayirmayi gerektiriyor..
Ben bos vakit bulsam azicik oturup, nefes egzersizi yapiyorum stresimi atayim diye :)))
Boyle olunca her seye yetisemiyorum bir seyden vazgecmem gerekiyor oda diyetim oluyor..
Cunku okullar, odevler , ev isleri , takim, sorumluluklar bunlardan vazgecmek imkansiz...

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini aydingelini :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
esmeriiim esmeriiim :cool: :cool:30MEn Büyük TÜRKİYE
Mor Vampirella Mor Vampirella :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
M Mavimeltem 30M :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
Hyperborea17 Hyperborea17 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE15DK ADIMLAMA
@_Vera_:cool::cool:En Büyük TÜRKİYE 50M:KK200::KK200:
stitch stitch MUAFMUAFMUAF
G GCA :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEMUAF:KK200::KK200:
Mathildablue Mathildablue En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
E English_teacherrr En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:MUAF
Arrietty_ Arrietty_ :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
Hyt-123 Hyt-123 :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
B Beklenen2 :cool: 30MEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
sserendipity sserendipity MUAFMUAFMUAF
bnnu bnnu :cool::cool:MUAFMUAF

aydingelini aydingelini , esmeriiim esmeriiim , Hyt-123 Hyt-123 , B Beklenen2 menulerinizi bekliyorum kizlar..:kk77::kk77:
bnnu bnnu canim nasil oldun, daha iyi misin?

Gunaydin 4. takimin citir mi citir hatunlari, cok keyifli birgun diliyorum.:KK200:
Biliyorsunuz yarin yarisma ve tarti gunumuz, bugun menulerinize cok dikkat edin, egzersizlerinizi cok hafif tutun, aksam yemeginizi yiyebildiginiz kadar erken yiyin, basgul yarin hepinizi guldursun insallah...:KK5:

Banucum nasilsin canim?
Zor zamanlardan geciyorsun, keske elimizden bir seyler gelse.. :KK43:
Diyete odaklanamiyorsan, biraz mola vermek istiyorsan, izin hakkin var canim.
Ama meuniyetine de 2 kilodan az kaldi..
Aslina bakarsan hedefin 58 idi ama 58.9 kg ile mezun olabiliyorsun canim benim.
Gecen hafta 59.7 idin ,800 gram verirsin mezunsun kuzum.
Bana sorarsan hic izinle vakit harcama direk mezun ol derim, yinede karar senin Banucum..:KK200:

Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var..
Sizide yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ne guzel bol enerjili gordum canim bugun seni, kilolarda gidiyormus harika :)

Canim nasil oldun?

Hosgeldiniz :))

Canim ilk haftadan sonra diyet cok kolaylasiyor ve aclik hissi cogunlukla gidiyor, dogru yoldasin :)

Bende isterim foto, herkese atilmis bir bana atilmamis :))
Canım ne yediğimi ne içtiğimi hatırlamıyorum, iki gündür menü yazmadım, menülerim berbatt çünkü , takım ortalamasını da etkilemek istemiyorum bir hafta yeter hem bıraktığım kiloda dönmem için bana sebep olur

Back
X