• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim gülçin sen nasılsın?
Valla bana pek iyi geldi
Bir ay kadar böyle devam edeyim
Sonra dönerim yine diyet moduna
Kalan kiloları da o zaman veririm.
Ben dönene kadar siz gitmiş olursunuz muhtemelen :KK43:

iyiyim ben de aynı git gel :) Bence vücudun da dinlenmiş olur değişiklik iyi olur. Ay inşallah görürüz mezuniyeti

Iyi aksamlar

Günün özeti
Sabah
2 marul yapragi
2 kasar
4 Hindi fume
2 kucuk kornison tursu
Rulo yapip 2 Sandevic niyetine yendi

Oglen
Dunden kalan Tazefasulye 4 tahta kasigi ile. Susuz nesiz
1 yk yogurt ile

Aksam
2 yk havuc trator galiba ismk
7 Ceviz buyuklugunde firinlanmis kofte

Dolu dolu yedim bugun

300ml maden suyu
2 L su
Spor
15bin adim 750 puan
1 saat acik havada yuruyus

G GCA Yawrukush Yawrukush

afiyet olsun canım gayet güzel hepsi de

Merhaba kızlaaar
İlk öğünüm çok az et, 80 gr kadar bulgur pilavı ve yoğurt
Akşam 3 parça tavuk budu (fırında) ve salata
Su 3 lt
Adım 7000
500 ip

Merhaba
Benim yediklerime bakinca ac durmussun resmen :oops:
Ip super. Benim de niyetim vardi ama ev temizligi derken halim kalmadi.
Su sahane

ay elma vardı bide onu unutmuşum :) kek yaptım tarçınlı cevizli kokusu başımı döndürdü resmen allahım koru beni 🤪
Ben de pasta yaptım irmikli tarçınlı cevizli ama 1 çatal baktım tadına sonra bi ısırık daha😭😭 yeşil çay içiyorum şuan belki yeşil çay bi işe yarar kilo aldırmaz diyorum

Eksik sayfalar oldu demek ki gecmiste kaptanim duzeltecegim merak etmeyin.. :KK200:

Guzel birgun olmus canim ,egzersizin normalden az sadece, gorusemedikte bir kac gundur, nasilsin her sey yolunda mi?

Guzel birgun olmus canim, hergun gibi :))

Bu hafta okullarda odevleri acayip arttirdilar Denizcim ,aksam hava kararana kadar odev yetistirmeye calisiyoruz cocuklarla..
Neye ugradigimizi sasirdik...
Gel sen, hep gel canim..:KK200:

Canim hergun aksam gunluk menumuzu, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi varsa hareket etmemizi saglayan ev islerimizi vs yaziyoruz.
Bunlari gunluk tablomuza isliyorum.
Her pazartesi kontrol tartimiz var, sabah ac karnina tartilip yaziyoruz.
Her cuma ise tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Cuma gunleri yarisma sonrasi,takim ici eslestirme yapiyoruz, her hafta es yarismamiz oluyor
Bunun haricinde de spor yarismalarimiz oluyor hafta boyunca.
Geriside sohbet muhabbet :)
Haklarina gelince yilda 2 izin hakkin var Canfebcim, 1 adette saglik izni hakki var her uyenin. :))
Tamm canım yarın başlarım menü spor yazmaya, başka bir sayfa varmı buraya mi yazıyoruz?spor ödevi veriyorsan etiketle beni lütfen vermiyorsan da versen iyi olur, bana zorlayıcı güç lazım evde Leslie yapamıyorum ama oğlum izin vermiyor ona pek yürüyüş,atlama jj squat vb böyle şeyler yapabilirim

Back
X