• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşim dur dur şimdi gaza gelir rahat rahat yeriz felan maazallah. Ama bu hafta bizim haftamız bencede 🥰🤩🤣
Aman gaza gelip çizgiyi indirmeyelim ☺️
Tebrikler canim

Daha dur ne kilolar verecegiz

Tebrikler canim

Devami da olacak insAllah

Bundan sonra karsilastirmalarda guzel olacak canimmm

Odul ogunune tatli da koyabilirsin aslinda 1 kucuk dilim mesela

Tebrikler canim

Tebrikler canim

700 gram vermissin ya canim
Tebrikler

600 gram ile yirtmissin bence benim fark 2 kilo oluyor

O zaman beslenme tarzini degistir biraz canim

Kizlar olcum alalim mi bu hafta Arrietty_ Arrietty_
Verelim verelim verdikçe rahatlıyo insan üzerinden yük kalkmış gibi
bnnu bnnu eşim menümü yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 kapya peynir domates
Ara 2 hurma şekersiz kahve
akşam 3 ince minik kabakla spagetti 1 kase cacık
Ara minik salkım üzüm
Su az oldu galiba
Spor buna ek 1.500 annemin telefonundan yürüdüm şarjım bitti o ayrı kaldıEki Görüntüle 2700605
Yawrukush Yawrukush
Çok güzel menü eşim 👍

Kilo Bildirimim
Cumartesi:69.4
Bugun:69.1
Regli olacagim davul gibi sis hissediyorum..
Şişkinlik varken 300 gr çok iyi
Canim takimin yuzdesi 0.3un altinda kalirsa nota aliyor(uyari cezasi) ,bir nota daha alirsa sari kart,bir nota daha alirsa kirmizi kart ve kaptana is yukunu cok arttiracak yarisma liste-tablo cezasi veriliyor.
Ama nota aldik ,ilk 3e girersek siliniyor cezamiz,o sebeple bu hafta ilk 3e girmeliyiz.
Kendimi sorumlu hissediyorum tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum tekrar, piskolojik olarak da sıktım sanırım kendimi vücut dengem de bozuldu çok şişkinlik varmış üzgünüm çok 😞

Bende izindeyim ama aktifim :KK70: 64 olmustum izine ayrildim 66 ile ugrasiyorum 2haftadir.
Sonunda bugun 200grcik vermisim. Ona bile pek uzulmedim
Akıllı kadının hali başka oluyor işte 😄😄 birazdan yazıcam kaç kiloyum; hem başlangıç için bir kenarda dursun. Okuyunca çok şükür halime diyebilirsin canım 😄🤩🧿

Bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kaşar peyniri

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk but ızgara

ara
150 ml ayran

akşam
1 p kıymalı taze fasulye
150 gr yoğurt

ara
2 avuç Kabuklu fıstık (çocukluğumda çok kırıp yerdim 🙂)

su:2 lt
Spor; ofis koşturmaca

Yawrukush Yawrukush @_Vera_
Yazınca farkettim çok mu olmuş yarın azaltayım biraz daha:KK51:

Pazartesi bildirimimim en fotoğraflısından olsun ☺️☺️
Başlangıç 5 Ekim pazartesi
Kilom 70.6
Heeelp! 😂

Eklentiler

• IMG_20201005_092531.webp
    IMG_20201005_092531.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 21
İyi geceler kızlar nasılsınız?
sabah: 2,5 tane krep domates salatalık 3 zeytin biraz peynir, 4 halka sucuk 1 büyük çay

ara: 1 türk kahvesi

akşam: 1 lahmacun bol yeşillik ve havuç yarım bardak ayran

kaçamak yaptım valla acımayın verin cezayı. Yarım dilimden biraz fazla ıslak kek. Yan apartmandan komşu verdi verme diyetteyim yemem desemde çocuk yesin dedi. Ömrümde yediğim en efsane ıslak kekti duramadım. Yarım dilim daha kaldı oğlumdan ama yememk için direkt çöpe attım yoksa yerdim
Su: 2,5 lt
Spor : 5000 adım, ev süpürme 20 dk. Birazdan ütü yapıcam o da 30 dk sürer kesin.
100 ip atlama, 30 squat Arrietty_ Arrietty_

İyi geceler kızlar nasılsınız?
sabah: 2,5 tane krep domates salatalık 3 zeytin biraz peynir, 4 halka sucuk 1 büyük çay

ara: 1 türk kahvesi

akşam: 1 lahmacun bol yeşillik ve havuç yarım bardak ayran

kaçamak yaptım valla acımayın verin cezayı. Yarım dilimden biraz fazla ıslak kek. Yan apartmandan komşu verdi verme diyetteyim yemem desemde çocuk yesin dedi. Ömrümde yediğim en efsane ıslak kekti duramadım. Yarım dilim daha kaldı oğlumdan ama yememk için direkt çöpe attım yoksa yerdim
Su: 2,5 lt
Spor : 5000 adım, ev süpürme 20 dk. Birazdan ütü yapıcam o da 30 dk sürer kesin.
100 ip atlama, 30 squat Arrietty_ Arrietty_

Ouw vallahi cezalik kacamak.
50 jj
50 mekik
anca yakarsin :KK53:
Hatta halin kalirsa 50 de ip 🥳

İyi akşamlarrr bugun menümü yazayım sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 tane zeytin 1 dilim peynir
Ara tarçınlı türk kahvesi
Öğlen yulaf lapası
Akşam yoğurtlu kabak salatası 2 tane ceviz
Bugun 2 saat ev temizledim suyum 2.5 lt
Eşim senden naber neler yaptın B Beklenen2 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
Cok guzel olmus canim menün bnde mutfagimi temizlemeyi bitirdim kapilari boyadık fazla deterjana maruz kaldim galiba başım catliyo resmen

Bugünkü menüm sabah
1 kase corba 1 dilim ekmek
Akşam
2 3 kofte 3 yk kadar bulgur pilavı biraz yoğurt
Ara şekersiz türk kahvesi
Su
3.5 lt
Spor temizlik 7 saat kadar sürdü
Masumlar apartmanını izledim bi yandan izledikce surasi olmadi 3 kere daha sil sil psikolojim bozuldu🤣🤣
Yawrukush Yawrukush E English_teacherrr Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne

Back
X