Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sayfayi guncellememissim

Aa biz mi sececegiz.
Ozaman ben Alp_BuRc ile es olmak istiyorum :)
Birinci benle eşim banuyduk ama banu izinde bende rahatsızım spor vs yapamam gibi duruyor eş listesine girmiyim dedim dolayısıyla 2. Olan eşlere geçti eş seçme hakkı

selam 4. takımın güzel hatunları
ben ekim 9. takım da hiç listeye girmeden 2-3 senedir free üye olarak devam eden 40 yaşın da çenesi düşük bir hatunum izniniz olursa Yawrukush ve diğer arkadaşlar arada gelip sohbet muhabbette katılmak istiyorum
North River gözümün nuru baharım artık sizinle devam ediyor ben de o yüzden aranıza katılma izni istiyorum
dışarıdan birinin gelip ailemize pat diye katılması motivasyonumu bozar rahatsız olurum diyebilirsiniz bu tabi ki hakkınız o yüzden tüm arkadaşların iznini istiyorum istemeyen 1 kişi bile olursa elbette saygım sonsuz sevgilerimi sunup giderim canlar
NOT: ilgi alanlarım ( bol okuyup öğreniyorum biraz biraz)
bilinç altının işleyişi
kuantum düşünme teknikleri
çekim yasası
afirmasyonlar( duyu organlarıyla, sesler kokular v.s. ile imaj hayal etme )
ufaktan nefes teknikleri
kişiler arası iletişim
metafizik
kısaca kişisel gelişim diyelim biz
(4. takımın aklını çelip , bana tamam bacım gel bize de motivasyon olsun desinler diye verilmiş bilgiler ) (akıl çelmeye çalışan ekim )

Aaayyy tam benlik biri geldi takımaaa

Kuzuuum ay sizi ne çok özlemişim
Evet ya hele nöbetler baya yoruyor
Duanızı eksik etmeyin❤

Siz ne yaptınıııız gitti mi kilolaarrr
Nerdee canım, gitmek bir yana geldi kilolar ben de hemen takıma geldim tabi ☺
Dikat et Feyzacim kendine çok, dualarımız sizinle inan. Burda yakın bir arkadaşım babasını kaybetti 3 gün önce hiç şakası yok bu hastalığın.

Okullar açıldı ya korkuyorum ben de, 5ler var bu sene. Onlar daha açılmadı ama haftaya acilacakmış. N95 mi taksam acaba sınıfta ne dersin? Benim okulun orda öyle çok vaka var ki, tırsıyorum cidden. N95 de hiç takmadım, gerek olmadığı için. Gerçekten çok mu zor onla nefes alması? 3-4 saat durabilir miyim mesela onunla?

Hoşgeldin ablacim

Aaayyy tam benlik biri geldi takımaaa
sen demi kişisel gelişime ilgi duyuyorsun gülüm herşey bilinç altı kayıtlarını değiştirmekle ilgili hele de zayıflama işi kesinlikle yemek içmekle uğraşmakla değil, bilinç altıyla uğraşarak oluyor değil mi ilk olarak da kendini olduğun gibi kabul edip sevmekten başlamak gerekiyor o yüzden kendimi seviyorum seni seviyorum baharımı da seviyorumm

Niye rahatsız olalım ki hoşgeldin Ekim 10.10.2020 de gelsen gelsen sen gelirdin bence
aa cidden tarih tam beni gösteriyor
hem 4. takıma saygıdan hem de nezaketten sormak lazım belki yabancı biri gelip çen çen yazıp konuşacak diye rahatsız olup motivasyonu azalan biri olur , zayıflama işin de öncelik motivasyon , bir kişinin motivasyonunu bile engellesem kendimi affedemem , hem kul hakkı o yüzden , izninizi istiyorum gülüm

Bizim takım yeni üyeleri çook sever çen çen konuşan beni bağırlarına bastılarsa seni garanti kabul ederler hiiiiç merak etme Yawrukush kaptanımız da 17.00 18.00 gibi girebiliyor takıma

Hosgeldin canim
Bence 50 li maske al sık sık degistir yada su alina taktiklari varya seffaf ondan al hastanedekiler takiyor ya
Bizim takım yeni üyeleri çook sever çen çen konuşan beni bağırlarına bastılarsa seni garanti kabul ederler hiiiiç merak etme Yawrukush kaptanımız da 17.00 18.00 gibi girebiliyor takıma
Ilk zamanlar bende cen cen konusuyordum simdi gecti sukur sizinkide gecer

Sanki yalnizsiniz yada ugrasacak birseyiniz yok gibi geldi bana
Ben dikise dönünce huzuru buldum
Parayida tabi

Oo reklam kokan hareketler
Senin akıl çelmeye ihtiyacın mı var abloşum pırlantasın sen parıl parıl parlarsın
ben de gelir arada dürtüklerim seni kaçamazsın avına sinsice yaklaşan kedi yakalar

Kaptanım ben konuşmayı seviyorum aslında uğraşacak çok işim var ama işte allah böyle yaratmış susayım mı kaptanım sus de susayım

ben 9 takıma da yazmaya devam ederim orada sevdiğim kuzularım var burada da var buraya da yazarım tam izin çıkarsa inşallah
hafta sonları çok gelemeyebiliyorum hafta içi ve geceleri daha rahatım Yawrukush gelsin hayırlısıyla bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…