Domatesler bahçeden miYok canim susma tabiki
Hani boyle konusulacak ortamda nerde ki zati
EvetDomatesler bahçeden mi
ablasının kedisiii reklam ve pazarlama ilk izlenim için çok önemli lusim hem 9. takıma hem buraya yazmak istiyorum hayır deseler hakları o yüzden akıl çelme girişimleri yapıyorum ayy ne fenayım kız bennn kendimi yine de seviyorumOo reklam kokan hareketler
Senin akıl çelmeye ihtiyacın mı var abloşum pırlantasın sen parıl parıl parlarsın
ben de gelir arada dürtüklerim seni kaçamazsın avına sinsice yaklaşan kedi yakalar
Seni sevmeyeni domates sosu yapsınlar abla acılı hem deablasının kedisiii reklam ve pazarlama ilk izlenim için çok önemli lusim hem 9. takıma hem buraya yazmak istiyorum hayır deseler hakları o yüzden akıl çelme girişimleri yapıyorum ayy ne fenayım kız bennn kendimi yine de seviyorum
hoş buldum gülümHosgeldin canim
Bence 50 li maske al sık sık degistir yada su alina taktiklari varya seffaf ondan al hastanedekiler takiyor ya
Ilk zamanlar bende cen cen konusuyordum simdi gecti sukur sizinkide gecer
Sanki yalnizsiniz yada ugrasacak birseyiniz yok gibi geldi bana
Ben dikise dönünce huzuru buldum
Parayida tabi
Sanatsal bir çalışma olmuş gibi duruyor , tuz ekip yemelikEvet
Gecti ama pazardan da almiyorum
Konserve acim zamanina kadar tuketmem heral
domates sos diyince kafama bir ağırlık çöktü daha domates kavanoz ve turşu görmek istemiyorum o yüzden beni sevmeyene de yazık kız öyle olmasın acılı macılı :))))Seni sevmeyeni domates sosu yapsınlar abla acılı hem de
MasAllah komsun yalnizligina engel bende annemle dipdibeyim en cok onla gorusuyorumhoş buldum gülüm
kendi tercihimle 5 sene kadar önce asosyal olmaya karar verip konu komşuya bunu ilan ettim :))
yalnızlığı seviyorum ama pek yalnız kalamıyorum eşim öğle yemeğine geliyor oğlum bu sene de üniversite sınavını kazanamadı evde çalışıyordu bu hafta dershaneye başladı sabah yok öğle geliyor evde , hafta içi her gün görüşmek isteyen bir komşum var işleri yetiştirip yemeği yapıp ona ben yetiştiremedim sen gel diyorum artık haftanın en az 4 günü ben de , geceleri ancak okumaya fırsatım kalıyor kendi çapım da araştırıp okumak günlük rutinim ve tabi kore dizileriiii
yani uğraşacak çok şeyim var zamanım yetmiyor bile
seni canı gönülden tebrik ediyorum gülüm ne güzel dikiş becerin var her bir parça dikip bitirdiğin şey seni nasıl mutlu eder ve yaptıklarının karşılığını da alıyorsun , bir şeyler üretip onunla gelir elde eden insanlara bayılıyorum ister istemez hayranlık duyuyorum makinede düz dikiş bile beceremiyorum ben :)
Gelecek yaz beklerim gel ikram edeyim olmadi kargo ile de gonderirim hangi sehirdesin 2 gune alirsinSanatsal bir çalışma olmuş gibi duruyor , tuz ekip yemelik
O leziz kokulu domatesler den sonrası başkası yenmez, çok şanslısınız
Kiz bizim zamanimizda meshur oldu kore dizileri zatiekim2009 aha Kore dizisi dedi.
Oyle dedin beni benden aldin. 33 yas Kore dizisi ileyip manga /webtoon okudugumu bir kardesim, bir esim birde burda bilinir
vavvvkore dizisi , anime de izliyorsun canım kankimmmm benim yaaaaaekim2009 aha Kore dizisi dedi.
Oyle dedin beni benden aldin. 33 yas Kore dizisi ileyip manga /webtoon okudugumu bir kardesim, bir esim birde burda bilinir
Aaa ne var canım bende 31 yaşındayım ve kore dizisi hastasıyım vee webtoon unekim2009 aha Kore dizisi dedi.
eşim memur tayinciyiz yani o yüzden kendi memeleketim de değilim en uzun burada, eskişehir de kaldık 8 senedir ve kaldığım yer büyük bir site 4 binası bize ait lojman konu komşu çok yani ama hayatım da bana kötü gelen enerjimi tüketen her çoğu şeyi çıkardım bir tek tontişim dediğim 55 yaşın da emekli öğretmen kaldı(hayatım da gördüğüm en iyi insanların başındadır çok iyi saf niyetli bazen yorucu ama seviyorum hatunu) evime girip çıkan, diğerleri ile istersem sitenin kafesi kameriyeleri var orada görüşüyorum (nadiren) ,MasAllah komsun yalnizligina engel bende annemle dipdibeyim en cok onla gorusuyorum
Bir de halamin kizi var onla oda zayiflamaya basladik o pes etti ben devam ettim
Kore dizilerine bende bayilirum
Gelecek yaz beklerim gel ikram edeyim olmadi kargo ile de gonderirim hangi sehirdesin 2 gune alirsin
gülüm ben 40 yaşındayım 2 haftaya 41 olucam 20 li yaşların sonundan beri kore dizicisiyimAaa ne var canım bende 31 yaşındayım ve kore dizisi hastasıyım vee webtoon un
Death note için kurşun atıp kurşun yiyen biriyim bendevavvvkore dizisi , anime de izliyorsun canım kankimmmm benim yaaaaasenelerin anime ve kore dizisi müptelasıyım manga bir kaç tane okumuşumdur o kadarcık , eşim hep eleştirir beni ,oğlum alıştı ses etmez hatta o da enime dizi izler arada , benim gibi birinin daha olması çoook güzelllllllllll
anime de japonlar tabi ki , onun filimini mi dizisini de yaptı japonlar izledin mi ben izlemedim japonların dizileri sarmıyor beni hele de kaşlarını incecik alan çiiikinnn erkek aktörleri göz zevkimi bozuyor :)Death note için kurşun atıp kurşun yiyen biriyim bendeben japon takılıyorum
Ben netflixte filmini izledim ama anime tadını vermedi çok sıkıcı ve saçmaydı kurgu çok değişmişti . Kore aşk filmlerini izleyip izleyip sevdiceğime de heyde kalk evlenek dediğimi de itiraf ediyim barianime de japonlar tabi ki , onun filimini mi dizisini de yaptı japonlar izledin mi ben izlemedim japonların dizileri sarmıyor beni hele de kaşlarını incecik alan çiiikinnn erkek aktörleri göz zevkimi bozuyor :)
Teşekkür ederim kaptanım :)Keyifli tatiller kuzum
Adım sayımı unutmuşum 12 bin adımdaydım dün 1,5 L su içtimSabah
Tb lavas icine yumurta peynir naneli tost
1 cb erik suyu
Ogle
1 muz
1 kase yulafli yoğurt
Aksam
6 adet etsiz cig köfte
Marul
200 ml ayran
@YawrukushArrietty_ @aydingelini
vavvvv harikasın gülüm yaaaaa cesur hatun iyi yapmışsınBen netflixte filmini izledim ama anime tadını vermedi çok sıkıcı ve saçmaydı kurgu çok değişmişti . Kore aşk filmlerini izleyip izleyip sevdiceğime de heyde kalk evlenek dediğimi de itiraf ediyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?