yola çıkacakmışsınız sağ selamet gidin gelin gülümTeşekkür ederim kaptanım :)
Ben yarın yola çıkacağım izin almak istemiyorum menüleri çok bozmamak adına ama pek aktif de olamayacağım eğer al dersen izin alayım sen nasıl uygun dersen ?
Niye ki saklamak mi gerekirdi bende hastasıyımekim2009 aha Kore dizisi dedi.
Oyle dedin beni benden aldin. 33 yas Kore dizisi ileyip manga /webtoon okudugumu bir kardesim, bir esim birde burda bilinir
Ekim abla diyete karşı olarak kilo veriyor :) o yüzden hiç listelerde yer almadı yarışma stres yapıyor ondaAma bence arada bir gelmeyin düzenli olsa daha iyi olur
evetttt işte ben :))))Ekim abla diyete karşı olarak kilo veriyor :) o yüzden hiç listelerde yer almadı yarışma stres yapıyor onda
Niye ki saklamak mi gerekirdi bende hastasıyımonerdigin var mı başa sarmaktan sıkıldım healer tarzı olsun ama
Ne durumdasın peki? Az çok biliyorsundur. Aldın-verdin? Burdan ayrı kalınca?selamlar, evet bu hafta dönecektim ancak cuma sabahı tartılmaya fırsatım olmadan evden çıkmam gerekti, akşam da eve 8de döndüm, maalesef kilo bildirimi yapamadım.Yawrukush . ben yine de bugünden itibaren başlayayım menüleri yazmaya, cuma da tartılır gelirim. :)
Tesekkur ederim. Bu hafta birlikte bol sporlu bol eksili olsun
Valla ilgi alanlarınıza bayıldımmmselam 4. takımın güzel hatunları
ben ekim 9. takım da hiç listeye girmeden 2-3 senedir free üye olarak devam eden 40 yaşın da çenesi düşük bir hatunum izniniz olursaYawrukush ve diğer arkadaşlar arada gelip sohbet muhabbette katılmak istiyorum
North River gözümün nuru baharım artık sizinle devam ediyor ben de o yüzden aranıza katılma izni istiyorum
dışarıdan birinin gelip ailemize pat diye katılması motivasyonumu bozar rahatsız olurum diyebilirsiniz bu tabi ki hakkınız o yüzden tüm arkadaşların iznini istiyorum istemeyen 1 kişi bile olursa elbette saygım sonsuz sevgilerimi sunup giderim canlar
NOT: ilgi alanlarım ( bol okuyup öğreniyorum biraz biraz)
bilinç altının işleyişi
kuantum düşünme teknikleri
çekim yasası
afirmasyonlar( duyu organlarıyla, sesler kokular v.s. ile imaj hayal etme )
ufaktan nefes teknikleri
kişiler arası iletişim
metafizik
kısaca kişisel gelişim diyelim biz
(4. takımın aklını çelip , bana tamam bacım gel bize de motivasyon olsun desinler diye verilmiş bilgiler ) (akıl çelmeye çalışan ekim )
Bi iki tane izlemedigim var hemen bakıyorum Netfiliksten de senden de Allah razı olsun :)Haha ne bileyim kiz
Healer tarzi zor ama sevdiklerimi yazayim
Goblin
Born again
Black
Train
Psycopath diary
Scarlet heart ryo
Uncontrollably fond
Voice
Kill it
Önce bunlara bi bakiver
ahaaaa bir beni kabul eden daha demekValla ilgi alanlarınıza bayıldımmm
ben de dizi adları oyuncu adları hafızası yok ya bin tane izlemişsem bile biri yazdı mı bu dizi ya da anime nasıl diye yan sayfa açıp adı koyala yapıştır yapıp çıkan afişe bakıyorum da öyle hatırlıyorum :)Haha ne bileyim kiz
Healer tarzi zor ama sevdiklerimi yazayim
Goblin
Born again
Black
Train
Psycopath diary
Scarlet heart ryo
Uncontrollably fond
Voice
Kill it
Önce bunlara bi bakiver
ben de dizi adları oyuncu adları hafızası yok ya bin tane izlemişsem bile biri yazdı mı bu dizi ya da anime nasıl diye yan sayfa açıp adı koyala yapıştır yapıp çıkan afişe bakıyorum da öyle hatırlıyorum :)
beni de sırf oyuncusu izlediğim diziler var hel de IU ya bayılıyorum hem şarkıcı olarak hem oyuncu olarak genç yaşın da çok başarılı keşkemmm benim gelinim olsaaaBen birkac sevdigim oyuncu var. Onlar yeni sizide iseler hemen sans verir izlerim
Harikasınız çok incesiniz teşekkürler bu takım ruhu ve bedeni ince çıtırların takımı olmalıGelecek yaz beklerim gel ikram edeyim olmadi kargo ile de gonderirim hangi sehirdesin 2 gune alirsin
Ben hazirlayacagim canim ,gecikti biraz kusuruma bakmayin..Bu hafta eşler belli miArrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?