Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim kaptanım :)
Ben yarın yola çıkacağım izin almak istemiyorum menüleri çok bozmamak adına ama pek aktif de olamayacağım eğer al dersen izin alayım sen nasıl uygun dersen ?
yola çıkacakmışsınız sağ selamet gidin gelin gülüm

ekim2009 aha Kore dizisi dedi.
Oyle dedin beni benden aldin. 33 yas Kore dizisi ileyip manga /webtoon okudugumu bir kardesim, bir esim birde burda bilinir
Niye ki saklamak mi gerekirdi bende hastasıyım onerdigin var mı başa sarmaktan sıkıldım healer tarzı olsun ama

Günaydın özgecim
Takımın kilolarına bakmaya geldim :)
B barga geri mi döndü

selamlar, evet bu hafta dönecektim ancak cuma sabahı tartılmaya fırsatım olmadan evden çıkmam gerekti, akşam da eve 8de döndüm, maalesef kilo bildirimi yapamadım. Yawrukush . ben yine de bugünden itibaren başlayayım menüleri yazmaya, cuma da tartılır gelirim. :)

Niye ki saklamak mi gerekirdi bende hastasıyım onerdigin var mı başa sarmaktan sıkıldım healer tarzı olsun ama

Haha ne bileyim kiz

Healer tarzi zor ama sevdiklerimi yazayim
Goblin
Born again
Black
Train
Psycopath diary
Scarlet heart ryo
Uncontrollably fond
Voice
Kill it

Önce bunlara bi bakiver

Ne durumdasın peki? Az çok biliyorsundur. Aldın-verdin? Burdan ayrı kalınca?
Ben de 6 kasımda tartılıp başlayacağım tekrar. Bakalım hasar ne kadar olacak :)

Valla ilgi alanlarınıza bayıldımmm

Haha ne bileyim kiz

Goblin
Born again
Black
Train
Psycopath diary
Scarlet heart ryo
Uncontrollably fond
Voice
Kill it

Önce bunlara bi bakiver
Bi iki tane izlemedigim var hemen bakıyorum Netfiliksten de senden de Allah razı olsun :)

Valla ilgi alanlarınıza bayıldımmm
ahaaaa bir beni kabul eden daha demek
gülüm bu ilgi alanlarım sayesin de troid bezi olmadan ( 6 sene önce ameliyatla alındı) ağır fibromiyalji hastasıyken ilaçsız günü bitirip, 700 gram eksiğiyle diyetsiz sporsuz 30 kilo verdim kendimi sevmeyi affetmeyi öğrendim(1. 5 senemi aldı ama olsun :) kendi mi de başkalarını da olduğu gibi kabul etmeyi , hayatımın sorumluluğunu almayı , böylece herkesi affedip bana yapılanlar için onlara kızmak yerine kendim izin verdiğim için başıma geldiğini kabullenebildim ve daha bir çok şey öğrendim , ben değiştikçe etrafımdaki insanlar değişti şimdi artık şunu gerçekten biliyorum
sen değişirsen dünya değişir.....

Haha ne bileyim kiz

Goblin
Born again
Black
Train
Psycopath diary
Scarlet heart ryo
Uncontrollably fond
Voice
Kill it

Önce bunlara bi bakiver
ben de dizi adları oyuncu adları hafızası yok ya bin tane izlemişsem bile biri yazdı mı bu dizi ya da anime nasıl diye yan sayfa açıp adı koyala yapıştır yapıp çıkan afişe bakıyorum da öyle hatırlıyorum :)

Ben birkac sevdigim oyuncu var. Onlar yeni sizide iseler hemen sans verir izlerim

Ben birkac sevdigim oyuncu var. Onlar yeni sizide iseler hemen sans verir izlerim
beni de sırf oyuncusu izlediğim diziler var hel de IU ya bayılıyorum hem şarkıcı olarak hem oyuncu olarak genç yaşın da çok başarılı keşkemmm benim gelinim olsaaa

Selamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz hafta sonunuz nasil geciyor?
Dun aksam regli oldum, takimin bir suru isi vardi toparlamam gereken ama o kadar agrim vardi ki , ilac icip uyudum..
Gecmis epey birikmis , okuyup, halletmem gereken tablo, liste vs isleri yapayim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…