Kacak gocek hemen bikac saniyede cekebilirsen super olur canim..Nasıl olacak o zaman yeni üye gibi giriş yaptım izne ayrılamam ki kaçak Göcek halledeceğiz
tmmdir yarın bir deneme yapayım atraksiyon olsun banaKacak gocek hemen bikac saniyede cekebilirsen super olur canim..
Hemen uyu canim, gorusmek uzere :)Yarın sabah bu saatte ayakta olduğum için kafamı çok vuracağım cokkk ... İyi geceler
Hosbulduk canim naber?stitch hosgeldin Senemcim :))
Iyilik kuzum , odul ogunumu yapiyorum suan ara ogunumle..Hosbulduk canim naber?
Ben de yaptim bugun odulIyilik kuzum , odul ogunumu yapiyorum suan ara ogunumle..
Mutluluk hormonu salgiliyorum:)
Sen nasil oldun ,gunun nasil gecti?
Odulun afiyet olsun Senemim ama yarindan tezi yok saglikli menuler ve bol su icmeye geri donuyorsun...Ben de yaptim bugun odul
Hemen menumu paylasayim
Sabah kiymali yumurta, kucuk bir dilim ekmek
Oglen ispanak, yogurt, kucuk bir dilim ekmek
Aksam 3-4yk pilav, 3-4yk taze fasulye, ayni miktar firinda patatesli tavuk. Hepsi bir tabaktaydi.
Sonra arkadasa gittik, cay ile biraz un helvasi, biraz patlamis misir, bir kucuk de magnum yedim
Spor yok ama butun evi topladim, saatler surdu
Su cok icemedim maalesef
Tamamdir OzgecimOdulun afiyet olsun Senemim ama yarindan tezi yok saglikli menuler ve bol su icmeye geri donuyorsun...
Kilolarimiz cok yakin, beraber mezun olalim..
tebrikler canim. bu hafta sana iyi bir es olamadim kusura bakma lutfen. tasinma islei beni baya etkilediGecen hafta cuma 63.8
Bu hafta cuma. 63.6
Fark-200
3 ılerı bır gerı nefret geldı
Yawrukush sserendipity
cocuklarla zumba cok iyi fikir canim. alt komsumuz biraz yasli ve cocuklrin sesinden rahatsız oldu ilk gun. artik korkarak yürüyorum@MorVampirella @sserendipity G GCAHaftanin yarisi
Adim, Jumping jacks ve Zumba
@blume90 @_Vera_ @Smneapdullah B bargastitch @Tanssss FitFiliz
Yawrukush B Beklenen2 @Arietty_
esmeriiim Hyperborea17 M Mavimeltem @Sivaskayseri Canfeb
@OzlemlerhayallarSismaniye
Eveet. Ilk zumba videomuz
Isteyen begendigi videolari yapsin. Sadece kolaylik saglamak icin ekliyorum
Bu da cocugu olanlar icin ozel. Ben rahat zumba yapamam diyorsaniz benim gibi. Cocuklar ile yapilacak eglenceli zumba :)
Bizim evde buyuk hit
Puan hesabi degil dakika hesapliyoruz zumba da. Haftaya Cuma ben topluca hesap yapacagim
Ahh sarı alann ne guzel alansın senAynen oyle, yeserin ,sararin diyor vki :))
Ekstra sevıyorum tuvalete telefonla gtmeyıbu devirde tuvalete telefonsuz giden kaldi mi
Ahaaa bayılırım zumbaya me zamandr totom yemıyordu cok eglenceli@MorVampirella @sserendipity G GCAHaftanin yarisi
Adim, Jumping jacks ve Zumba/Leslie
@blume90 @_Vera_ @Smneapdullah B bargastitch @Tanssss FitFiliz
Yawrukush B Beklenen2 @Arietty_
esmeriiim Hyperborea17 M Mavimeltem @Sivaskayseri Canfeb
@OzlemlerhayallarSismaniye
North River
Eveet. Ilk zumba videomuz
Isteyen begendigi videolari yapsin. Sadece kolaylik saglamak icin ekliyorum
Bu da cocugu olanlar icin ozel. Ben rahat zumba yapamam diyorsaniz benim gibi. Cocuklar ile yapilacak eglenceli zumba :)
Bizim evde buyuk hit
Puan hesabi degil dakika hesapliyoruz zumba ve Leslie de. Haftaya Cuma ben topluca hesap yapacagim
EDIT : Isteyen Zumba veya Leslie yapsin. Orda bir degisiklik yaptim.
Hıc onemlı degıl canım halledebılmen onemlı ıslerını☺ hem cocuk hem telas yorulmussundurtebrikler canim. bu hafta sana iyi bir es olamadim kusura bakma lutfen. tasinma islei beni baya etkiledi
Ama herkesden öok da sen kilo vermişsin tebrik ederim azimle fazlalıklar hep gidecekMerhabalar herkese bol eksiklik ler ben sizin kilo larınızı görünce biraz utanıyorum açıkcası sanırım tek 100 üstü benimneyse kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen hafta 108.5
Bu hafta 106.5
Fark 2 kiloYawrukush Eki Görüntüle 2702154
Şişkinliğim var diyordun canım bak ben desim sana verirsin diye , aslında fazlasını vermişsindirEki Görüntüle 2702166 Günaydın kızlaaaar
Nasılsınız kızlaaar??
bnnu eşim tebrik ederim güzel bi hafta olmuş.
Bende bildirim yapayım
Geçen cuma 68.2
Bu cuma 67.8
Fark 400 gram
Yüzde %0.58
Yawrukush kaptanım bizim evle bu tartı arasında 200 gram fark vardı annemde tartıldı evde burda 200 Fark çıkınca kesinleşti. Bende ayarlar kısmından 0.2 ile başlattım tartıyı. Evdeki tartımla aynı oldu. Ama üzüldüm çok yürüyüşle geçen bi haftaydı benim için 400 gram çok az
Teşekkürler özgecim izindeyken de buraya menü kilo yazabiliyorum değil mi@aydingelini ,bnnu , @pesto26 izinlerinizi yazdim kizlar.Hayirli olsun
En az 2 hafta izinde olmaniz gerekiyor, 2 haftanin sonunda dilediginiz zaman, bugun listeden ayrildiginiz kilo ya da o kilodan daha zayif olarak listeye donebiliyorsunuz.
@blume90 canim dedigim gibi izin hakkin olmadigindan,sana izin yazamadim ama bu hafta menu egzersiz tablosundan seni muaf tutabilirim,belki bir nebze kafani dinlersin.Birde 50.6 kg ile mezun olabiliyorsun,cok az kaldi mezuniyetine canim..
Süper herkesi tebrik ederimmmm en çok da ben sevindim sanırım ohKizlar 3.olduk ,hepinizi cok tebrik ediyorum,harikasiniz
O zaman dans,o zaman renk
Menü su gayet güzelİyi akşamlar bugunkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurtalı az yağlı omlet 2 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir
Ara sade kahve ve bir avuç sarı leblebi
Öğlen fırında kabak mücver (yeni denedim unsuz yağsız harika oldu isterseniz tarif veririm) yoğurt
Akşam yeşil salata
Bugun biraz rahatsızım geceden de uykusuz spor Yapamadım suyum 2.5 ltYawrukush @Tanssss Arrietty_
Özgecim benden de güzel kalbine sevgilerBIR KUCUK NOT...
Guzel arkadaslarim sizlere bir tesekkur notu yazmak istedim..
Bu mesaji kalbimden buraya dokuldu sayin..
Hepiniz kilo vermek icin elinizden geleni yapiyorsunuz,islerinizin guclerinizin arasinda ,takimi boslamamaya gayret ediyorsunuz.Kilo veremeyince uzuluyorsunuz.Aile gibi ,birbirinize destek,kardes oluyorsunuz..
Sirf sanal ortamda diye, buradaki dostluklari kucumseyemeyiz,aksine cok kiymetli hepinizin diyetdasligi,yoldasligi...
Her zaman tarti fotografiyla durust bir sekilde kilo bildirimi yaptiginiz icin, arti bile gelseniz, yalansiz -dolansiz yazdiginiz icin, takimimiz derece alsin diye mucadele ettiginiz icin,bizleri yormayip-kurallara uydugunuz icin hepinize cok ama cok tesekkur ederim..
Sanki hepiniz tek tek secilmis,4. Takimda birbirinizi bulmus gibisiniz.
Durustlugunuzden, emeklerinizden,alninizdan operim sizleri...
Ooo süper çok sevindim
Hoşgeldin canım ben de hamilelik sonrası kilo vermeye çalışanlardanım, bol su süt yapar bol bol iç karbonhidrat süt vs yapmıyor et oluyor sadece ne yazıkkıHoşbulduk canım oglumdan tecrübeliyim süt olsun diye şimdiki halimden beterdim süt mü oldu et mi bilmembende yıllarca al ver yaptım ustunede hamilelik doğumdan sonra 78 e indim baktım yine süt olsun diye 86 ya çıkmışım frene bastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?