Tabiki katilabilirsiniz aramiza, fakat kilo vermiyorsunuz galiba yanlis anlamadiysam degil mi?selam 4. takımın güzel hatunları
ben ekim 9. takım da hiç listeye girmeden 2-3 senedir free üye olarak devam eden 40 yaşın da çenesi düşük bir hatunum izniniz olursaYawrukush ve diğer arkadaşlar arada gelip sohbet muhabbette katılmak istiyorum
North River gözümün nuru baharım artık sizinle devam ediyor ben de o yüzden aranıza katılma izni istiyorum
dışarıdan birinin gelip ailemize pat diye katılması motivasyonumu bozar rahatsız olurum diyebilirsiniz bu tabi ki hakkınız o yüzden tüm arkadaşların iznini istiyorum istemeyen 1 kişi bile olursa elbette saygım sonsuz sevgilerimi sunup giderim canlar
NOT: ilgi alanlarım ( bol okuyup öğreniyorum biraz biraz)
bilinç altının işleyişi
kuantum düşünme teknikleri
çekim yasası
afirmasyonlar( duyu organlarıyla, sesler kokular v.s. ile imaj hayal etme )
ufaktan nefes teknikleri
kişiler arası iletişim
metafizik
kısaca kişisel gelişim diyelim biz
(4. takımın aklını çelip , bana tamam bacım gel bize de motivasyon olsun desinler diye verilmiş bilgiler ) (akıl çelmeye çalışan ekim )
yaşasın geçmişi okumaya başladın gülüm ben sabırsızı beğenilere de basınca dayanamadım yazıverdim :))))Selamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz hafta sonunuz nasil geciyor?
Dun aksam regli oldum, takimin bir suru isi vardi toparlamam gereken ama o kadar agrim vardi ki , ilac icip uyudum..
Gecmis epey birikmis , okuyup, halletmem gereken tablo, liste vs isleri yapayim :))
bende öyleyim abla hele şuan sanırım uykusuzluktan ikinciden sonra unutkan oldum iyice kan baktırmak gerekte koronadan korkumuza gidemiyoruzben de dizi adları oyuncu adları hafızası yok ya bin tane izlemişsem bile biri yazdı mı bu dizi ya da anime nasıl diye yan sayfa açıp adı koyala yapıştır yapıp çıkan afişe bakıyorum da öyle hatırlıyorum :)
daha bulamadın mi abla Koreli gelinbeni de sırf oyuncusu izlediğim diziler var hel de IU ya bayılıyorum hem şarkıcı olarak hem oyuncu olarak genç yaşın da çok başarılı keşkemmm benim gelinim olsaaa
geçmiş olsun canımSelamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz hafta sonunuz nasil geciyor?
Dun aksam regli oldum, takimin bir suru isi vardi toparlamam gereken ama o kadar agrim vardi ki , ilac icip uyudum..
Gecmis epey birikmis , okuyup, halletmem gereken tablo, liste vs isleri yapayim :))
teşekkürlerrrTabiki katilabilirsiniz aramiza, fakat kilo vermiyorsunuz galiba yanlis anlamadiysam degil mi?
benim de kontrole gitmem gerekiyordu aylar geçti virüs varken gerek de yok omega 3 kullanıyorum arada da b12 unutkanlık baya azaldı şükürbende öyleyim abla hele şuan sanırım uykusuzluktan ikinciden sonra unutkan oldum iyice kan baktırmak gerekte koronadan korkumuza gidemiyoruz
daha bulamadın mi abla Koreli gelin
geçmiş olsun canım
Canim izne gerek yok , idare ederiz , sen keyfini cikar tatilinin :))Teşekkür ederim kaptanım :)
Ben yarın yola çıkacağım izin almak istemiyorum menüleri çok bozmamak adına ama pek aktif de olamayacağım eğer al dersen izin alayım sen nasıl uygun dersen ?
Sagol canim :)bende öyleyim abla hele şuan sanırım uykusuzluktan ikinciden sonra unutkan oldum iyice kan baktırmak gerekte koronadan korkumuza gidemiyoruz
daha bulamadın mi abla Koreli gelin
geçmiş olsun canım
Rica ederim ,kapimiz herkese acik, o zaman siz bizim sohbet arkadasimiz oluyorsunuz :)teşekkürlerrr
veriyorum ama azıcık azıcık gidiyor troid bezim yok artık ondan çok yavaş öyle ki 5 senede anacak 30 kilo kadar gitti listelere hiç girmedim girmem de , o yüzden takımı kötü etkilemem diye düşündüm ben free üyeyim hep :)
Sizde hosgeldiniz, bir merhaba da size yazmak istedim :)Harikasınız çok incesiniz teşekkürler bu takım ruhu ve bedeni ince çıtırların takımı olmalı
Harikasınız çok incesiniz teşekkürler bu takım ruhu ve bedeni ince çıtırların takımı olmalı
Yyaaaeşim memur tayinciyiz yani o yüzden kendi memeleketim de değilim en uzun burada, eskişehir de kaldık 8 senedir ve kaldığım yer büyük bir site 4 binası bize ait lojman konu komşu çok yani ama hayatım da bana kötü gelen enerjimi tüketen her çoğu şeyi çıkardım bir tek tontişim dediğim 55 yaşın da emekli öğretmen kaldı(hayatım da gördüğüm en iyi insanların başındadır çok iyi saf niyetli bazen yorucu ama seviyorum hatunu) evime girip çıkan, diğerleri ile istersem sitenin kafesi kameriyeleri var orada görüşüyorum (nadiren) ,
anneyle dipdibe olmanın bir sürü avantajı azıcık da dez avantajı olabiliyor değil mi keşke ben de yakın olsam anneme
kore dizileri candır yalan olmasın 11 senelik müdavimiyim :)))
Gıdıyı mi diyorsuntarçınlı türk kahvesini hüpledim geldim yansın bıngıldak yağlarrrr
Triodin alinarak midiyetsiz sporsuz 30 kilo verdim
Hosgeldin canim ben kapt yard tansssSelamün aleyküm 4.takimin azimli güzel kızları ve yazı dili ile kendine hayran birakan kaptancigim
Aranıza benide kabul ederseniz çok sevinirim
İnanıyorum burda hedefime sizin desteginizle çok uzun zaman almadan ulasicam ❤❤❤
Hoşbulduk arkadasimHosgeldin canim ben kapt yard tansss
ben de muhabbetine sizle olayım diyordum harikaaa oldu :)Rica ederim ,kapimiz herkese acik, o zaman siz bizim sohbet arkadasimiz oluyorsunuz :)
Hem arastirmaci ruhunuzdan ogrenecek cok seyimiz var bence..
Ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, 12 yildir Amerikada yasiyorum, bu sebeple 10 saat geriden takip ediyorum memleketimizi.
Memnun oldum tanistigimiza :)
Aramiza hosgeldin canim, beraber kilolari verecegimize eminim :)Selamün aleyküm 4.takimin azimli güzel kızları ve yazı dili ile kendine hayran birakan kaptancigim
Aranıza benide kabul ederseniz çok sevinirim
İnanıyorum burda hedefime sizin desteginizle çok uzun zaman almadan ulasicam ❤❤❤
Ooo harika, cok mutlu oldun canim, hemen es listemizi hazirliyorum :)Kilolarimiz yakin ben seni seçiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?