Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabiki katilabilirsiniz aramiza, fakat kilo vermiyorsunuz galiba yanlis anlamadiysam degil mi?

yaşasın geçmişi okumaya başladın gülüm ben sabırsızı beğenilere de basınca dayanamadım yazıverdim :))))

bende öyleyim abla hele şuan sanırım uykusuzluktan ikinciden sonra unutkan oldum iyice kan baktırmak gerekte koronadan korkumuza gidemiyoruz
beni de sırf oyuncusu izlediğim diziler var hel de IU ya bayılıyorum hem şarkıcı olarak hem oyuncu olarak genç yaşın da çok başarılı keşkemmm benim gelinim olsaaa
daha bulamadın mi abla Koreli gelin
geçmiş olsun canım

Tabiki katilabilirsiniz aramiza, fakat kilo vermiyorsunuz galiba yanlis anlamadiysam degil mi?
teşekkürlerrr
veriyorum ama azıcık azıcık gidiyor troid bezim yok artık ondan çok yavaş öyle ki 5 senede anacak 30 kilo kadar gitti listelere hiç girmedim girmem de , o yüzden takımı kötü etkilemem diye düşündüm ben free üyeyim hep :)

bende öyleyim abla hele şuan sanırım uykusuzluktan ikinciden sonra unutkan oldum iyice kan baktırmak gerekte koronadan korkumuza gidemiyoruz
daha bulamadın mi abla Koreli gelin
geçmiş olsun canım
benim de kontrole gitmem gerekiyordu aylar geçti virüs varken gerek de yok omega 3 kullanıyorum arada da b12 unutkanlık baya azaldı şükür
koreli gelini benim sıpa önce okulu kazanıp okuyup işini aşını kazanınca bulucam kız :)))

Teşekkür ederim kaptanım :)
Ben yarın yola çıkacağım izin almak istemiyorum menüleri çok bozmamak adına ama pek aktif de olamayacağım eğer al dersen izin alayım sen nasıl uygun dersen ?
Canim izne gerek yok , idare ederiz , sen keyfini cikar tatilinin :))

Rica ederim ,kapimiz herkese acik, o zaman siz bizim sohbet arkadasimiz oluyorsunuz :)
Hem arastirmaci ruhunuzdan ogrenecek cok seyimiz var bence..
Ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, 12 yildir Amerikada yasiyorum, bu sebeple 10 saat geriden takip ediyorum memleketimizi.
Memnun oldum tanistigimiza :)

Yyaaa
Bence avantaji cok olan hersey iyidir
Mesela yemek yapmadim annem gilde yicem
tarçınlı türk kahvesini hüpledim geldim yansın bıngıldak yağlarrrr
Gıdıyı mi diyorsun
Eger oyleyse gecen aylarda iyiki icmisim cunku gıdım kalmadi
diyetsiz sporsuz 30 kilo verdim
Triodin alinarak mi

Selamün aleyküm 4.takimin azimli güzel kızları ve yazı dili ile kendine hayran birakan kaptancigim
Aranıza benide kabul ederseniz çok sevinirim
İnanıyorum burda hedefime sizin desteginizle çok uzun zaman almadan ulasicam

Arrietty_ ve Canfeb arkadaslarim es listemizi hazirlayacagim ama sizler 1. oldunuz, dolayisiyla odul olarak bu haftaki eslerinizi secme hakkiniz var, es secer misiniz :)
Sonrasinda da ben listemizi hazirlayayim.
Kilolarimiz yakin ben seni seçiyorum canim

ben de muhabbetine sizle olayım diyordum harikaaa oldu :)
ben de tanıştığımıza çok menun oldum
bendeniz ekim , şimdilik 41 yaşındayım 12 gün sonrası 42, 21 yıllık evliyim 19 yaşın da bir oğlum var( baba oğul sürekli negatif enerji wampiridirler) , aslen malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum , doğuştan şişman ,sonradan obez olan bendeniz minnik bir farkla obezlikten şişman katagorisine inmiş bulunuyorum , insanın ne büyük bir mucize olduğunun farkına vardığımdan beri , ben mucizeysem herkes mucizeyse herkesi severim (ta ki bana karşı kötü davranana kadar, o zaman mesafe koyarım) ruh haliyle gezen kendi halin de ev hanımı biriyim işte gülüm
mesafelerin hiç önemi yok kalpler bir olsun yeter insan sanal ortamda da olsa aynı enerjideki kişileri buluyor

Aramiza hosgeldin canim, beraber kilolari verecegimize eminim :)
Nazik mesajinada tesekkur ederim.
ben Ozge ,32 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, evliyim, yurt disinda yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim ama calismiyorum,
Senide daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu dolsurabilir misin :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…