• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

G GCA P Periannem kızlar sizde fazla spordan ötürü artı çıkmış olabilirsiniz belki?
@gogo2405 hoşgeldin abla, ben iyiyim şükür diyete başlayıp kendimi burda buldum. Sen nasılsın?
Cuma 70.10 ile başlamıştım. Gece yatarken 70.30 gösteriyordu tartı. Sabah herhalde 69kusur görürüm diyordum ama olmadı :(

Hayırlı olsun kaptanım, Allah bir yastıkta kocatsın evlenenleri ♥️ Anne baba kısmına çok güldüm 😄

Öğlen biraz saldırıya geçmiş gibi olmuş canım 🙈 ama ben eminim sen bugün düzelteceksin ve süper bir menüyle karşımıza çıkacaksın 😍

Hayır hayır sakın kendini kötü hissetme gülüm. Her anne ve o annenin yetiştirme yöntemi kendine göre iyidir. Sende çok iyi bir annesin ♥️
Yemek konusunda da ben zaten genel anlamda az yiyorum özgem. Dün anlamadım dolma ağır mı geldi, yada altın süt mü dokundu akşam midem çok rahatsız oldu tutamadım istifra ettim :KK43:

ilk eksiler gelmeye başlamış tebrikler canım 😍

İşte bir eksi daha 😍

Kaptanım hedefin çok düşük bence arttır biraz arttır arttır 😄

100 gr bye bye 😍

Canım senin ki fazla spordan. Kasların şiştiği için tartı artı gösteriyor. Kaslar ağırlaşıyor onun yerine yağ oranın düşüyor ve daha incelmiş bir görüntün oluyor.
Gaza getirtiyorsun beni :))
Hadi Hedef 63.5 olsun 🙊

Valla nası atıyon o kadar eşim ben dün 300 yapacam diye öldüm sen 1000 diyon aman allahım🙈
Ben bir aydır atlıyorum ama canım ik günler 100 200 yapıyordum sende zamanla arttır birden olmaz .10000 atlayanlar var sitede bende onu yapamam bak 🤭

20lik diş ağrısı çok fena benim de çıkmamış sanıyordum ama çene kemiğine doğru ters çıkmış tüm dişleri kasıyor çekmemiz lazım dedi ama üstelemedim ben okul bitsin öyle dedim. 20lik ağrısı zor. İnşallah hemen kurtulursun

veracığım diğer dişlerinin yamulmasına sebep olabilir çok da geciktirme canım

Back
X