Harika, cok sevindimEvet canim sorunsuz yeni yolladilar. Baya da cabuk geldi.
Okadar cok ki.Bünye spora alışınca hep arıyor. Sporla kendimi daha zinde hissediyorsun. Enerji patlaması gibi bir şey oluyor.
benimle paylaşır mısın sayfaları canım
Tesekkur ederim canim.Gercekten Turkcen harika canim,cocuklarla da sen hep Turkce konusmaya calis evde,ogrenirler merak etme.
Bizde de Akin duzeni bozuyor, ingilizce cok kolay geldiginden ona, biz Turkce bile konussak , o ingilizce cevap vermek istiyor ama zorluyoruz iste, konussun kaybetmesin Turkcesini diye..Tesekkur ederim canim.
Esim full turkce konusuyor. Ama ben ne yazik ki ikisinide kullaniyorum. Farkinda olmadan dancaya geciyorum
Ben bu hafta hic diyet yapmadim, cok suclu hissediyorumRwglime çok az var doymak nedir bilmiyorum. Canım tatlı çekiyor sürekli.
Haftaya burda rekabet büyük kaptanım sende katıl bize. Haftaya herkesten en az 4 kilo gidicek dimi kızlarBen bu hafta hic diyet yapmadim, cok suclu hissediyorum
Canim iyi dinlenmeler, yarin gorusmek uzere :)Kızlaar yarın herkese bol eksili bir gün diliyorum. Ben yorgunluktan ölüyorum dizi izleyip yatıcam hepinizi öptüm. Yarın sabah eksilerinizi görmek için sabırsızlanıyorum.
Ya varya ayni. Ses tonum turkce de degisiyor. PS i kapat dedigim halde kapatmasa turkce soyledigim an hazir ol asker durumuna gelip hemen kapatiyorBizde de Akin duzeni bozuyor, ingilizce cok kolay geldiginden ona, biz Turkce bile konussak , o ingilizce cevap vermek istiyor ama zorluyoruz iste, konussun kaybetmesin Turkcesini diye..
Bense kendimde sunu farkediyorum, turkce konusurken sinirlenebiliyorum, sesim yukseliyor ama ingilizce konusurken sakin oluyorum anadilim olmadigi icin muhtemelen.Akin da ingilizce konus benimle diyor isine geldigi icin..
Bazende ingilizce onu uyariyorum falan ,sitedeki cocuklarin ,arkadaslarinin yaninda, diyorki ingilizce herkesin icinde uyarma, turkce soyle:)))
Bizde durumlar boyle karisik :))
Kesin canımm aşağısı kurtarmazHaftaya burda rekabet büyük kaptanım sende katıl bize. Haftaya herkesten en az 4 kilo gidicek dimi kızlarE English_teacherrr E-brulim
Zaten dun planlar yapmissiniz, ben gelmeden tum takimi mezun etmissiniz, korkulur sizden :)Haftaya burda rekabet büyük kaptanım sende katıl bize. Haftaya herkesten en az 4 kilo gidicek dimi kızlarE English_teacherrr E-brulim
İyi dinlenmeler canımKızlaar yarın herkese bol eksili bir gün diliyorum. Ben yorgunluktan ölüyorum dizi izleyip yatıcam hepinizi öptüm. Yarın sabah eksilerinizi görmek için sabırsızlanıyorum.
Ahahah bende bir tek kendim boyle konusuyorum dil degistiginde saniyordum.Ya varya ayni. Ses tonum turkce de degisiyor. PS i kapat dedigim halde kapatmasa turkce soyledigim an hazir ol asker durumuna gelip hemen kapatiyor
Bende dedigin gibi yapmaya calistim. Aras aglamaya baslamisti. Tekrar da demedim. Ara ara cani istersen Kisa Kisa cumleler soyler.
Mesela hayvanlarin dancasini soylerim onlar turkcesini. Biliyorlar demek ki diyorum. Ama kullanmiyorlar.
Cok fena bu cocuklaruyanik ya
Kaptanım sana sürprizdi o ama kabul et şok olurdunZaten dun planlar yapmissiniz, ben gelmeden tum takimi mezun etmissiniz, korkulur sizden :)
Ben yarindan itibaren duzenime geri donecegim canim..
Zor bir hafta gecirdik dikkat edemedim
Tukkani kapatir giderdik toplucaKaptanım sana sürprizdi o ama kabul et şok olurdun
Kaptanım gerçekten iyiki varsın iyi burası var, ne yalan söyleyeyim bana diyetisyenden çok daha faydalı oldu. Kaçamak yapmak sadece beni etkileyen bir durum diye o simiti yerdim ama burda herkesin emeğini görmek beni durdurduCanim tuzsuz fistigi gunduz ara ogunde tuketmeye calis ama kalorisi yuksek bir gida..
Simitide yiyeceksan illa yarim simitten fazla yeme kuzum, ekmek niyetine..
Sadece 10 dakika adimlayacaksin canim , baska birsey yok :)
Gurur duydum seninle, mesajin sabahimi mutlu yapti
Canim bildirimin icin tesekkurler, evine gidince diyetin daha duzenli ve guzel olur.
Iyi yolculuklar tekrar :)
Insallah cozulemeyecek bir sey degildir..
Sizin icin en iyisi olacak sekilde hallolsun umarim canim..
Daha iyi olmana cok sevindim..
Canim cok gecmis olsun esine, bende bobreklerimden cok kum doktum, ki tas ondan beter..
Acil sifalar diliyorum, simdi daha iyidir insallah...
Bir disciye mi gorunsen gulum?
Yazik sana kac gundur agri cekiyorsun
Harika bir plan, sende harikasin :)
Hay Allah gecici bir surectir canim, biraz kafani rahatlat, hazir hissedince donersin derslere tekrar..
Az az yemissin guzel olmus canim, suyu bugun bol icmeye calis :)
Nasil oldun canim?
Canim coook sevindim, gozunuz aydin, kolaylikla toparlansin insallah..
Ozlemistik canim, hosgeldin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?