Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bünye spora alışınca hep arıyor. Sporla kendimi daha zinde hissediyorsun. Enerji patlaması gibi bir şey oluyor.
benimle paylaşır mısın sayfaları canım
Okadar cok ki.
Mesela ne calismayi dusunuyorsun yarin?
Ona gore atayim video. Sen bak
Hergün atarim ben
Evet dedigin gibi. Bir yanim eksIk hissediyorum

Tesekkur ederim canim.
Esim full turkce konusuyor. Ama ben ne yazik ki ikisinide kullaniyorum. Farkinda olmadan dancaya geciyorum
Bizde de Akin duzeni bozuyor, ingilizce cok kolay geldiginden ona, biz Turkce bile konussak , o ingilizce cevap vermek istiyor ama zorluyoruz iste, konussun kaybetmesin Turkcesini diye..
Bense kendimde sunu farkediyorum, turkce konusurken sinirlenebiliyorum, sesim yukseliyor ama ingilizce konusurken sakin oluyorum anadilim olmadigi icin muhtemelen.Akin da ingilizce konus benimle diyor isine geldigi icin..
Bazende ingilizce onu uyariyorum falan ,sitedeki cocuklarin ,arkadaslarinin yaninda, diyorki ingilizce herkesin icinde uyarma, turkce soyle:)))
Bizde durumlar boyle karisik :))

Ya varya ayni. Ses tonum turkce de degisiyor. PS i kapat dedigim halde kapatmasa turkce soyledigim an hazir ol asker durumuna gelip hemen kapatiyor
Bende dedigin gibi yapmaya calistim. Aras aglamaya baslamisti. Tekrar da demedim. Ara ara cani istersen Kisa Kisa cumleler soyler.
Mesela hayvanlarin dancasini soylerim onlar turkcesini. Biliyorlar demek ki diyorum. Ama kullanmiyorlar.
Cok fena bu cocuklar uyanik ya

Haftaya burda rekabet büyük kaptanım sende katıl bize. Haftaya herkesten en az 4 kilo gidicek dimi kızlar E English_teacherrr E-brulim
Zaten dun planlar yapmissiniz, ben gelmeden tum takimi mezun etmissiniz, korkulur sizden :)
Ben yarindan itibaren duzenime geri donecegim canim..
Zor bir hafta gecirdik dikkat edemedim

Ahahah bende bir tek kendim boyle konusuyorum dil degistiginde saniyordum.Dil degisince karakterimde degisiyor
Cocuklar kesinlikle ogreniyorlar, beyinleri sunger gibi ama konusmuyorlar zorlamazsan cunku ana dilleri ,yani bizim icin ingilizce, sizin icin danca daha kolay geliyor onlara..
Ben Akina oglum evde sadece Turkce konus ,hem unutmamis olursun hemde kardesinde ogrenir diyorum, ingilizce daha kolay Turkcede aklima gelmiyor sozler diyor.Kullanmadikca zor geliyor onlara.O yuzden cok biktirmadan konusturmak lazim.
Birde bu yil en cok sunu farkediyorum, Akin Turkcedeki deyimleri, atasozlerini, espirileri anlamiyor
Birkac kez o tarz cumleler kullandim , ki daha once kullanmamisim demek ki anlamadi kesinlikle
Ilginc birsey 2 ya da cok dilli cocuk buyutmek,canlari sagolsun tum evlatlarin...

DIPNOT: Birde bunun Turkiyede anane, dede,babannelerle vs konusmasi var, Akin da Aras da yarisini Turkce, yarisini ingilizce konusuyorlar, arada Akin ispanyolca bir seyler soyluyor, ailelerin beyinleri yaniyor.

Son düzenleme:
Zaten dun planlar yapmissiniz, ben gelmeden tum takimi mezun etmissiniz, korkulur sizden :)
Ben yarindan itibaren duzenime geri donecegim canim..
Zor bir hafta gecirdik dikkat edemedim
Kaptanım sana sürprizdi o ama kabul et şok olurdun

Kaptanım gerçekten iyiki varsın iyi burası var, ne yalan söyleyeyim bana diyetisyenden çok daha faydalı oldu. Kaçamak yapmak sadece beni etkileyen bir durum diye o simiti yerdim ama burda herkesin emeğini görmek beni durdurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…