Kaptanım ne farkettim biliyor musun, hepiniz ana dilinizi düzgün konuşuyorsunuz. Okuduğum yazılarda hata göremiyorum.
Geçer misin bilemem gülüm ama işin zor olacağı kesinyok ay sizi geçebilir miyim hiççç
Decathlondan aldım canımDirenç bandı hangisinden aldın canım
Bende ki sari mediumKaptanım ne farkettim biliyor musun, hepiniz ana dilinizi düzgün konuşuyorsunuz. Okuduğum yazılarda hata göremiyorum.
Gurur verici
Geçer misin bilemem gülüm ama işin zor olacağı kesin
Decathlondan aldım canım
bir şöyle üçlü set buldum, uzunlukları ve sertlikleri farklı
Eki Görüntüle 2709067
birde bunu aldım light derecesi. Sert olanını denedim de hiç oluru yok
Eki Görüntüle 2709068
Ama ben okadar agirlik da iyi degilim kiYaa sen bile zorlanıyosanbende küçük olandan almak istiyorum bakalım
O kadar yoğun çalışıyorum ki müşterilerden vakit bulamıyorum ki randevumda 29 daCanim tuzsuz fistigi gunduz ara ogunde tuketmeye calis ama kalorisi yuksek bir gida..
Simitide yiyeceksan illa yarim simitten fazla yeme kuzum, ekmek niyetine..
Sadece 10 dakika adimlayacaksin canim , baska birsey yok :)
Gurur duydum seninle, mesajin sabahimi mutlu yapti
Canim bildirimin icin tesekkurler, evine gidince diyetin daha duzenli ve guzel olur.
Iyi yolculuklar tekrar :)
Insallah cozulemeyecek bir sey degildir..
Sizin icin en iyisi olacak sekilde hallolsun umarim canim..
Daha iyi olmana cok sevindim..
Canim cok gecmis olsun esine, bende bobreklerimden cok kum doktum, ki tas ondan beter..
Acil sifalar diliyorum, simdi daha iyidir insallah...
Bir disciye mi gorunsen gulum?
Yazik sana kac gundur agri cekiyorsun
Harika bir plan, sende harikasin :)
Hay Allah gecici bir surectir canim, biraz kafani rahatlat, hazir hissedince donersin derslere tekrar..
Az az yemissin guzel olmus canim, suyu bugun bol icmeye calis :)
Nasil oldun canim?
Canim coook sevindim, gozunuz aydin, kolaylikla toparlansin insallah..
Ozlemistik canim, hosgeldin :))
Bu haftada guzel eksi gelecek sendenMenum
Sabah 2 yumurtali lor domates
Ogle 3 yk kisir
Aksam 1 kase tarhana 4 yk taze fasulye 3 yk yogurt salata
Spor 10000
Su 2.5 litre
Mediumla light arasında kaldım bende, lightı tercih ettim yavaş yavaş başlayayım sonra arttırırım diye. Senin hard ile deneyimin varsa medium uygun olacaktır.Bende ki sari medium
Ama mavi Hard. Medium da almam gerek herhal
Ya ben turk okuluna gittim Ilk 9senekardeslerim gitmedi onlarin turkcesi daha farkli.
Benim cocuklar turkce konusmuyor. Ama herseyi anliyor. Zamanla konusurlar diye teselli ediyorum kendimi
Offf diyorum kaptanım
Yarin yapilacak listesine girdiOfff diyorum kaptanımHemen sayfayı takibe alıyorum, çok beğendim. Başlayalım yarın
Ekrana cok bakmaktan olmus olabilir canim.Son ödevi de bitirmek üzereyim kaptanım ama gözümü anlamadım kıpkırmızı kanlandı. Sen nasılsın afacanlar nasıl?
Hakkaten takimin yarisi neredeyse yurtdisinda yasiyor.
Degistirdiler mi canim mini bandi?Ama daha kullanmadimminiband hatali gelmisti yenisini bekledim.
Mavi de gitmisim zor olani almisim. 18-28kg ile calisir gibiistedigim seyi yapamiyorum cok zoooor
Evet canim sorunsuz yeni yolladilar. Baya da cabuk geldi.Degistirdiler mi canim mini bandi?
Çok heyecanlandımYarin yapilacak listesine girdi
Yarin tarti günü diye spor yapmadim. Bir garip hissediyorum. Yarini spor icin bekliyorum :))Çok heyecanlandımçok heveslendim sporu yaptıktan sonra eminim çok mutlu olacağız
Bünye spora alışınca hep arıyor. Sporla kendimi daha zinde hissediyorsun. Enerji patlaması gibi bir şey oluyor.Yarin tarti günü diye spor yapmadim. Bir garip hissediyorum. Yarini spor icin bekliyorum :))
Insta da cok guzel videolar var.
Bomba gibi geliyorsun canim cumaya:)Menum
Sabah 2 yumurtali lor domates
Ogle 3 yk kisir
Aksam 1 kase tarhana 4 yk taze fasulye 3 yk yogurt salata
Spor 10000
Su 2.5 litre
Gercekten Turkcen harika canim,cocuklarla da sen hep Turkce konusmaya calis evde,ogrenirler merak etme.Bende ki sari medium
Ama mavi Hard. Medium da almam gerek herhal
Ya ben turk okuluna gittim Ilk 9senekardeslerim gitmedi onlarin turkcesi daha farkli.
Benim cocuklar turkce konusmuyor. Ama herseyi anliyor. Zamanla konusurlar diye teselli ediyorum kendimi
Hay Allah 1 hafta kalmis randevuna, gebelik durumun yoksa,agri kesici al gulum.O kadar yoğun çalışıyorum ki müşterilerden vakit bulamıyorum ki randevumda 29 da
Yine cok guzel bir gun olmus Ebrum:)Menüm
Sabah:
Limonlu yeşilçay
Öğlen:
1 büyük fincan haşlanmış brokolinin suyu
Akşam:
El kadar bir parça tavuk ızgara
Mısırlı, ıspanaklı, cevizli salata
Haşlanmış brokoli
Su: 1 litre
Spor: 4x5 kat merdiven - 96 puan
3000 adım - 210 puan
15 dakika Leslie - 105 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?