Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E-brulim hayatim boyunca hep DK da yasadim. Hala burdayim
Kaptanım ne farkettim biliyor musun, hepiniz ana dilinizi düzgün konuşuyorsunuz. Okuduğum yazılarda hata göremiyorum.
Gurur verici
yok ay sizi geçebilir miyim hiççç
Geçer misin bilemem gülüm ama işin zor olacağı kesin
Direnç bandı hangisinden aldın canım
Decathlondan aldım canım

bir şöyle üçlü set buldum, uzunlukları ve sertlikleri farklı

birde bunu aldım light derecesi. Sert olanını denedim de hiç oluru yok

Bende ki sari medium
Ama mavi Hard. Medium da almam gerek herhal

Ya ben turk okuluna gittim Ilk 9sene kardeslerim gitmedi onlarin turkcesi daha farkli.
Benim cocuklar turkce konusmuyor. Ama herseyi anliyor. Zamanla konusurlar diye teselli ediyorum kendimi

O kadar yoğun çalışıyorum ki müşterilerden vakit bulamıyorum ki randevumda 29 da

Mediumla light arasında kaldım bende, lightı tercih ettim yavaş yavaş başlayayım sonra arttırırım diye. Senin hard ile deneyimin varsa medium uygun olacaktır.

benim kardeşimin de türkçesi bozuktu küçükken, birde sarışın kendisi o yüzden kimse türk olduğuna inanmıyordu ve türkçe konuştuğunda aaa almana bak türkçe öğrenmiş gözüyle bakıyorlardı sonra büyüdükçe düzeltti. Senin kuzuların da öyle olur kaptanım, büyüdükçe kendilerini bu konuda geliştirirler.

Son ödevi de bitirmek üzereyim kaptanım ama gözümü anlamadım kıpkırmızı kanlandı. Sen nasılsın afacanlar nasıl?
Ekrana cok bakmaktan olmus olabilir canim.
Blue lighti engelleyen gozlukler var.
Gozleri ekranin zararli isiklarindan koruyor,bizim evde herkesin var.
Bir bak istersen o gozluklere..

Menüm

Sabah:
Limonlu yeşilçay
Öğlen:
1 büyük fincan haşlanmış brokolinin suyu
Akşam:
El kadar bir parça tavuk ızgara
Mısırlı, ıspanaklı, cevizli salata
Haşlanmış brokoli
Su: 1 litre
Spor: 4x5 kat merdiven - 96 puan
3000 adım - 210 puan
15 dakika Leslie - 105 puan

Yarin tarti günü diye spor yapmadim. Bir garip hissediyorum. Yarini spor icin bekliyorum :))
Insta da cok guzel videolar var.
Bünye spora alışınca hep arıyor. Sporla kendimi daha zinde hissediyorsun. Enerji patlaması gibi bir şey oluyor.
benimle paylaşır mısın sayfaları canım

Menum
Sabah 2 yumurtali lor domates
Ogle 3 yk kisir
Aksam 1 kase tarhana 4 yk taze fasulye 3 yk yogurt salata
Spor 10000
Su 2.5 litre
Bomba gibi geliyorsun canim cumaya:)

Gercekten Turkcen harika canim,cocuklarla da sen hep Turkce konusmaya calis evde,ogrenirler merak etme.

O kadar yoğun çalışıyorum ki müşterilerden vakit bulamıyorum ki randevumda 29 da
Hay Allah 1 hafta kalmis randevuna, gebelik durumun yoksa,agri kesici al gulum.
Insallah gecer agrin..

Yine cok guzel bir gun olmus Ebrum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…