Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel bir gün olmuş eşim. Başka belirtin var mı hamilelik için? Allah gönlüne göre versin. En kısa zamanda geçer umarım
Çok teşekkür ederim canımm spor yapmayada çekiniyorum leslie ip mekik hiç birini yapamıyorum havalar soğuduğu içinde yürüyüşümde kısıtlandı çok kötü bir süreç geçiriyorum ya

Çok teşekkür ederim canımm spor yapmayada çekiniyorum leslie ip mekik hiç birini yapamıyorum havalar soğuduğu içinde yürüyüşümde kısıtlandı çok kötü bir süreç geçiriyorum ya
Anne gebeliğini öğrenene kadar bebeğe hiç bir şey zarar vermiyormuş ama bence yinede tedbirli olmak lazım. Sen bu şekilde devam et canım. Adet olmazsan ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

Menüm
Kahvaltı 11,30
2 yumurta ile omlet
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 lokma ile menemen

Arada neskafe 1 elma

Akşam 18.00
Tavuk göğsü 200gr kadar
Salata
4 parça kirmizi pancar turşusu
1 bardak ayran

3lt su 2 bardak ödem çayı
B Beklenen2 Yawrukush

Anne gebeliğini öğrenene kadar bebeğe hiç bir şey zarar vermiyormuş ama bence yinede tedbirli olmak lazım. Sen bu şekilde devam et canım. Adet olmazsan ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Ben ilk duyduğumda çok etkilenmiştim Anne gebeliğini öğrenene kadar Yaradan bana emanet diyor Anne öğrenince o görevi emaneti anneye teslim ediyor tabiri caizse

Ben ilk duyduğumda çok etkilenmiştim Anne gebeliğini öğrenene kadar Yaradan bana emanet diyor Anne öğrenince o görevi emaneti anneye teslim ediyor tabiri caizse
Her şey başlı başına bir mucize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Cok guzel olmus canim menün ve suyun spor yapmadin mi

Cok gecmis olsun csnim Rabbim sifasini versin insallah

Bizim burda gelin hamile oldu mu carsidaki bakkal bile duyuyor halbuki mahremiyet diye birsey var
Yada 4 haftalik iken paylasanlar
Hele kalp atimini duyda oyle soyle
Ben reglim gecmeden hissederdim ben bu ay hamileyim diye 2 si de dogru cikti simdi paranoyak oldum
Bu arada regl oldum bu ay stres yasamadan

Evet canim benim burada sadece kendimizi degil, tum arkadaslari dusunuyoruz, o yuzden aile gibi oluyoruz.
Canim takimimiz eski gunlerdeki gibi secmece, herkes sanki ozellikle secilmis, birbirimizi bulmusuz :)

Haftanin son menu paylasimi da guzel olmus canim :)

Yok ya resmen 1 haftadır ağrı çekiyorum ama hiç ilaç almadım çünkü emin olamadım
Cok uzuldum, Allah sifa versin biran evvel insallah...

@_Vera_ Arrietty_ Yawrukush
Sabah(08.30)
1 tane tost
Öğlen(12.00)
Kuru fasulye bir tane but salata
1.5 lt su
1.30 dk yürüyüş (360 puan)
Tam persembe menusu olmus canim :)

Su ile birlikte muhteşem menü
13.30> tek lahmacun+ayran
18.00> salata+ 2 grisini
18.30> 150 ml sütlü çay
10.700 adım :)
1.5 lt su
G GCA
Cok az yemissin canim oldukca hafif bir persembe olmus :)

Teşekkür ederim canım kaptanimŞuan daha iyi şükür
Cok sevindim gulum :)

Evet emziriyorsun canim, ekmek niyetine yarim simit ye :)
Makaron yememenide ayrica tebrik ediyorum, harikasin :)

Simitin tam olmasi haric cok guzel bir gun olmus canim :)

Guzel bir persembe menusu daha :)

Adimlar ,menu, su cok guzel canim :)

Gecmis olsun kuzum agrin kalmaz bugune insallah..

Baharcim guzel bir gun olmus yine :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

Menulerini yazmayan arkadaslarim menulerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Gunaydin 4. takimin citirlari, basgul umarim bugun hepinizin yuzunu guldurur
Ac karnina, wc sonrasi tartilip, en gec saat 17'ye kadar, TARTI FOTOGRAFINIZLA, KULLANICI ADINIZ ve BUGUNUN TARIHI'nin yazili oldugu bir kagidinda fotografta gorunecegi sekilde kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Bu sekilde yapmadiginiz bildirimler malesef gecerli sayilmiyor, bildirim yapmamis sayiliyorsunuz ve bir sonraki hafta yuzdeleriniz bolunuyor, bu da takimimiz icin kotu oluyor..
Lutfen bildirimlerinizi kurala uyarak yapin, kucak dolusu sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…