Güzel bir gün olmuş eşim. Başka belirtin var mı hamilelik için? Allah gönlüne göre versin. En kısa zamanda geçer umarım
Çok teşekkür ederim canımm spor yapmayada çekiniyorum leslie ip mekik hiç birini yapamıyorum havalar soğuduğu içinde yürüyüşümde kısıtlandı çok kötü bir süreç geçiriyorum yaHay Allah yabiran önce emin olsan da ona göre davransan.
Az ve öz olmuşAfiyet olsun canım
Türkiye’nin havası hiç bir şeye benzemiyor gerçekten. Bizim burası ölü gibi, hayat monoton herkes evden işe işten eve... Türkiye’de ki o canlılık yok.
Anne gebeliğini öğrenene kadar bebeğe hiç bir şey zarar vermiyormuş ama bence yinede tedbirli olmak lazım. Sen bu şekilde devam et canım. Adet olmazsan ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?Çok teşekkür ederim canımm spor yapmayada çekiniyorum leslie ip mekik hiç birini yapamıyorum havalar soğuduğu içinde yürüyüşümde kısıtlandı çok kötü bir süreç geçiriyorum ya
Ben ilk duyduğumda çok etkilenmiştim Anne gebeliğini öğrenene kadar Yaradan bana emanet diyor Anne öğrenince o görevi emaneti anneye teslim ediyor tabiri caizseAnne gebeliğini öğrenene kadar bebeğe hiç bir şey zarar vermiyormuş ama bence yinede tedbirli olmak lazım. Sen bu şekilde devam et canım. Adet olmazsan ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Her şey başlı başına bir mucize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahBen ilk duyduğumda çok etkilenmiştim Anne gebeliğini öğrenene kadar Yaradan bana emanet diyor Anne öğrenince o görevi emaneti anneye teslim ediyor tabiri caizse
Amin canımHer şey başlı başına bir mucize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bol su içiyorum ödemi engeller diye düşünüyorum cnmben de tursusunu severim. ama tuzu az degil mi
odem.yapmasin bu sefer de :)
Afiyet olsun canımBen rapor verip dinlenme geceyim
Ilk ögün 12 de
50gr karides
20gr mayonez. Yarim avokado
20gr brezilya Bademi
100gr balik
20gr marul
Eki Görüntüle 2709019
Ara
650ml dukan bira
Ara 1 kupa filtre kahve
Aksam
2 yumurta
20gr yesil sogan
1ck sumak
1ck zeytinyag
10gr mayonez
Eki Görüntüle 2709021
Su 2 L
Spor
13500 adim 675 puan
Birgaripyolcu06 Yawrukush
Cok guzel olmus canim menün ve suyun spor yapmadin mi
Cok gecmis olsun csnim Rabbim sifasini versin insallahGünaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble
Bizim burda gelin hamile oldu mu carsidaki bakkal bile duyuyor halbuki mahremiyet diye birsey varBen ilk duyduğumda çok etkilenmiştim Anne gebeliğini öğrenene kadar Yaradan bana emanet diyor Anne öğrenince o görevi emaneti anneye teslim ediyor tabiri caizse
Evet canim benim burada sadece kendimizi degil, tum arkadaslari dusunuyoruz, o yuzden aile gibi oluyoruz.Kaptanım gerçekten iyiki varsın iyi burası var, ne yalan söyleyeyim bana diyetisyenden çok daha faydalı oldu. Kaçamak yapmak sadece beni etkileyen bir durum diye o simiti yerdim ama burda herkesin emeğini görmek beni durdurdu
Canim takimimiz eski gunlerdeki gibi secmece, herkes sanki ozellikle secilmis, birbirimizi bulmusuz :)Yaaa Özgem ne güzel sözler bunlar. Bak bunu okuyunca daha da motive oldum
Bende buraya döndüğüm için mutluyum, ilk başlarda çok tedirgindim, aynı enerjiyi yakalayabilir miyim diye endişelerim vardı ama burada ki arkadaşlar beni çok güzel karşıladı hemen aralarına aldılar sağolsunlar
şimdi kaptanım benim en büyük sorunum hipdipslerim ve love handle’larım ona yönelik bir şeyler olabilir. Onun haricinde bacaklar da incelse iyi olur
Çocuklar kapıyı aşındıracak yakında deseneay o gün zil hiç susmuyor. Sizde yumurta atan oluyor mu gülüm?
Yemeeee Vera yada dur ye ye. Ye de seni geçeyim
4 az kız 6 olsun da bende mezun olayım
Tüm olumsuzlukların geride kaldığı çok güzel bir hafta olsun senin için
Haftanin son menu paylasimi da guzel olmus canim :)
Yok ya resmen 1 haftadır ağrı çekiyorum ama hiç ilaç almadımçünkü emin olamadım
Tam persembe menusu olmus canim :)
Cok az yemissin canim oldukca hafif bir persembe olmus :)
Cok sevindim gulum :)Teşekkür ederim canım kaptanimŞuan daha iyi şükür
Evet emziriyorsun canim, ekmek niyetine yarim simit ye :)
Simitin tam olmasi haric cok guzel bir gun olmus canim :)Bugün menüm
Sabah
1 simit
1 h yumurta
Sade filtre kahve
öğle
1 kase sebze çorbası
1 p Mantarlı et sote
1 bardak ayran
ara
1 mandalina
akşam
Yarım porsiyon zeytinyağlı semizotu
Bir paça ekmek arası lor peyniri
ara
2 avuç tuzsuz yer fıstık
Yawrukush
Su:2 lt
Spor: ofis
Guzel bir persembe menusu daha :)
Adimlar ,menu, su cok guzel canim :)
Gecmis olsun kuzum agrin kalmaz bugune insallah..
Baharcim guzel bir gun olmus yine :)stitch bugünkü menüm:
sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6-7 çeri domates, biraz eski kaşar, fıstıkezmesi
öğlen: 2 adet orta boy cennet hurması yedim
akşam: 1 tabaktan biraz az mercimek, 3 adet çiğköfte
su: 2 lt, spor olarak yarım saat yürüdüm
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| |||||||
@blume90 | |||||||
@pisi pisi kopatim | 5DK A | ||||||
@_Vera_ | |||||||
G GCA | |||||||
@nanekekik | 10DK A | ||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
@Sivaskayseri | |||||||
| 50M | 30S | |||||
@Ozlemlerhayallar | |||||||
B barga | |||||||
| |||||||
| |||||||
| 50M | ||||||
| 10DK A | ||||||
P Periannem | 30M | ||||||
| |||||||
| |||||||
|
Gunaydin canim, keyifli birgun olsun :)gunaydiiiiinnn. bol eksili bir gun olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?