Yaaa Özgem ne güzel sözler bunlar. Bak bunu okuyunca daha da motive oldumE-brulim gulum yillar gecsede, enerjinden, pozitifliginden hic bir sey eksilmemis,iyi ki dondun aramiza
şimdi kaptanım benim en büyük sorunum hipdipslerim ve love handle’larım ona yönelik bir şeyler olabilir. Onun haricinde bacaklar da incelse iyi olurOkadar cok ki.
Mesela ne calismayi dusunuyorsun yarin?
Ona gore atayim video. Sen bak
Hergün atarim ben
Evet dedigin gibi. Bir yanim eksIk hissediyorum
Çocuklar kapıyı aşındıracak yakında deseneBu arada bizim burada Halloween (Cadilar Bayrami) hazirliklari basliyor.
Eksiklerimi tamamlayip , bugun ve yarin bende bahce ev, suslemesi yapacagim, sizlerle de fotograflari paylasirim :)
Rwglime çok az var doymak nedir bilmiyorum. Canım tatlı çekiyor sürekli.
4 az kız 6 olsun da bende mezun olayımHaftaya burda rekabet büyük kaptanım sende katıl bize. Haftaya herkesten en az 4 kilo gidicek dimi kızlar@Sivaskayseri E-brulim
Tüm olumsuzlukların geride kaldığı çok güzel bir hafta olsun senin içinBen yarindan itibaren duzenime geri donecegim canim..
Zor bir hafta gecirdik dikkat edemedim
Teşekkür ederim detoks ortağımmm@_Vera_ kuzuuum valla ben de fark etmemişim hayırlı olsun kaptan yardımcılığın enerji depomuzsun sen, motivasyon üstadı iyiki varsın
Ay aman ben hiç izleyemem valla beyin sınırlarımı zorlayan Atiye deN bile tırstığım bana hayalet mayalet olmazTeşekkür ederim detoks ortağımmmthe haunting:bly malikanesini izlemeye başladım hayalet hikayesi çok gerginim şuan
Yok ya resmen 1 haftadır ağrı çekiyorum ama hiç ilaç almadımBomba gibi geliyorsun canim cumaya:)
Gercekten Turkcen harika canim,cocuklarla da sen hep Turkce konusmaya calis evde,ogrenirler merak etme.
Hay Allah 1 hafta kalmis randevuna, gebelik durumun yoksa,agri kesici al gulum.
Insallah gecer agrin..
Yine cok guzel bir gun olmus Ebrum:)
Biz de onu izliyoruz suan, guzel gibi basladi ama vasat devam ediyor. Bakalim sonu nasil bitecekTeşekkür ederim detoks ortağımmmthe haunting:bly malikanesini izlemeye başladım hayalet hikayesi çok gerginim şuan
Herseye alistim, cok seviyorum da havasina alisamadim. Cok ozluyorum sicak havalari, yazin 20derece ustune 1 hafta falan cikiyor sadeceHangi şehirde doğdun kaptanım ve şimdi türkiye de yaşıyorsun değil mi?
Alıştın mı yeni yuvama
Ya ben böyle soruyorum da cevaplamak istemediğiniz soru olursa görmezden gelin
Su ile birlikte muhteşem menü
İlk bölümdeyim daha. Gece ne olacak diye çok merak ediyorum. Snowpiercer güzel başladı bence ama sıradanlaştı. Breaking bad izlemeye başladım 2. Kez izleyişim ama hala ilk günkü gibi mükemmel.Biz de onu izliyoruz suan, guzel gibi basladi ama vasat devam ediyor. Bakalim sonu nasil bitecek
Gecenlerde snowpiercer izledim, cok vasatti ama son 5dk'si merak uyandirdi, yeni sezonu da dizlerim ben simdi
Hay Allah yaYok ya resmen 1 haftadır ağrı çekiyorum ama hiç ilaç almadımçünkü emin olamadım
Az ve öz olmuş
Türkiye’nin havası hiç bir şeye benzemiyor gerçekten. Bizim burası ölü gibi, hayat monoton herkes evden işe işten eve... Türkiye’de ki o canlılık yok.Herseye alistim, cok seviyorum da havasina alisamadim. Cok ozluyorum sicak havalari, yazin 20derece ustune 1 hafta falan cikiyor sadece
Sağolasın kaptanım ilgilenip hemen paylaştığın içinE-brulim benim de sorunum yanlar. Aslinda tum Karin bolgem
Direnc bandi ile soyle bisey var
Aslinda binlerce video var. Ama aa ben bunu yaparim dedigim videolari ekliyorum
Ve soyle biraz daha zorlayici video
Agirlik ile som video
Sadece yanlar oldu
Cumarteside kalca videolari gelir
Teşekkür ederim canım kaptanimCanim tuzsuz fistigi gunduz ara ogunde tuketmeye calis ama kalorisi yuksek bir gida..
Simitide yiyeceksan illa yarim simitten fazla yeme kuzum, ekmek niyetine..
Sadece 10 dakika adimlayacaksin canim , baska birsey yok :)
Gurur duydum seninle, mesajin sabahimi mutlu yapti
Canim bildirimin icin tesekkurler, evine gidince diyetin daha duzenli ve guzel olur.
Iyi yolculuklar tekrar :)
Insallah cozulemeyecek bir sey degildir..
Sizin icin en iyisi olacak sekilde hallolsun umarim canim..
Daha iyi olmana cok sevindim..
Canim cok gecmis olsun esine, bende bobreklerimden cok kum doktum, ki tas ondan beter..
Acil sifalar diliyorum, simdi daha iyidir insallah...
Bir disciye mi gorunsen gulum?
Yazik sana kac gundur agri cekiyorsun
Harika bir plan, sende harikasin :)
Hay Allah gecici bir surectir canim, biraz kafani rahatlat, hazir hissedince donersin derslere tekrar..
Az az yemissin guzel olmus canim, suyu bugun bol icmeye calis :)
Nasil oldun canim?
Canim coook sevindim, gozunuz aydin, kolaylikla toparlansin insallah..
Ozlemistik canim, hosgeldin :))
Tamam özgecim yiyeceksem de yarısını alıcamCanim tuzsuz fistigi gunduz ara ogunde tuketmeye calis ama kalorisi yuksek bir gida..
Simitide yiyeceksan illa yarim simitten fazla yeme kuzum, ekmek niyetine..
Sadece 10 dakika adimlayacaksin canim , baska birsey yok :)
Gurur duydum seninle, mesajin sabahimi mutlu yapti
Canim bildirimin icin tesekkurler, evine gidince diyetin daha duzenli ve guzel olur.
Iyi yolculuklar tekrar :)
Insallah cozulemeyecek bir sey degildir..
Sizin icin en iyisi olacak sekilde hallolsun umarim canim..
Daha iyi olmana cok sevindim..
Canim cok gecmis olsun esine, bende bobreklerimden cok kum doktum, ki tas ondan beter..
Acil sifalar diliyorum, simdi daha iyidir insallah...
Bir disciye mi gorunsen gulum?
Yazik sana kac gundur agri cekiyorsun
Harika bir plan, sende harikasin :)
Hay Allah gecici bir surectir canim, biraz kafani rahatlat, hazir hissedince donersin derslere tekrar..
Az az yemissin guzel olmus canim, suyu bugun bol icmeye calis :)
Nasil oldun canim?
Canim coook sevindim, gozunuz aydin, kolaylikla toparlansin insallah..
Ozlemistik canim, hosgeldin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?