Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E-brulim gulum yillar gecsede, enerjinden, pozitifliginden hic bir sey eksilmemis,iyi ki dondun aramiza
Yaaa Özgem ne güzel sözler bunlar. Bak bunu okuyunca daha da motive oldum
Bende buraya döndüğüm için mutluyum, ilk başlarda çok tedirgindim, aynı enerjiyi yakalayabilir miyim diye endişelerim vardı ama burada ki arkadaşlar beni çok güzel karşıladı hemen aralarına aldılar sağolsunlar

Okadar cok ki.
Mesela ne calismayi dusunuyorsun yarin?
Ona gore atayim video. Sen bak
Hergün atarim ben
Evet dedigin gibi. Bir yanim eksIk hissediyorum
şimdi kaptanım benim en büyük sorunum hipdipslerim ve love handle’larım ona yönelik bir şeyler olabilir. Onun haricinde bacaklar da incelse iyi olur

Bu arada bizim burada Halloween (Cadilar Bayrami) hazirliklari basliyor.
Eksiklerimi tamamlayip , bugun ve yarin bende bahce ev, suslemesi yapacagim, sizlerle de fotograflari paylasirim :)
Çocuklar kapıyı aşındıracak yakında desene ay o gün zil hiç susmuyor. Sizde yumurta atan oluyor mu gülüm?

Rwglime çok az var doymak nedir bilmiyorum. Canım tatlı çekiyor sürekli.

Yemeeee Vera yada dur ye ye. Ye de seni geçeyim

Haftaya burda rekabet büyük kaptanım sende katıl bize. Haftaya herkesten en az 4 kilo gidicek dimi kızlar @Sivaskayseri E-brulim
4 az kız 6 olsun da bende mezun olayım

Ben yarindan itibaren duzenime geri donecegim canim..
Zor bir hafta gecirdik dikkat edemedim
Tüm olumsuzlukların geride kaldığı çok güzel bir hafta olsun senin için

@_Vera_ kuzuuum valla ben de fark etmemişim hayırlı olsun kaptan yardımcılığın enerji depomuzsun sen, motivasyon üstadı iyiki varsın
Teşekkür ederim detoks ortağımmm the haunting:bly malikanesini izlemeye başladım hayalet hikayesi çok gerginim şuan

Yok ya resmen 1 haftadır ağrı çekiyorum ama hiç ilaç almadım çünkü emin olamadım

Teşekkür ederim detoks ortağımmm the haunting:bly malikanesini izlemeye başladım hayalet hikayesi çok gerginim şuan
Biz de onu izliyoruz suan, guzel gibi basladi ama vasat devam ediyor. Bakalim sonu nasil bitecek
Gecenlerde snowpiercer izledim, cok vasatti ama son 5dk'si merak uyandirdi, yeni sezonu da dizlerim ben simdi

Hangi şehirde doğdun kaptanım ve şimdi türkiye de yaşıyorsun değil mi?

Alıştın mı yeni yuvama

Ya ben böyle soruyorum da cevaplamak istemediğiniz soru olursa görmezden gelin
Herseye alistim, cok seviyorum da havasina alisamadim. Cok ozluyorum sicak havalari, yazin 20derece ustune 1 hafta falan cikiyor sadece

Su ile birlikte muhteşem menü
13.30> tek lahmacun+ayran
18.00> salata+ 2 grisini
18.30> 150 ml sütlü çay
10.700 adım :)
1.5 lt su
G GCA

Biz de onu izliyoruz suan, guzel gibi basladi ama vasat devam ediyor. Bakalim sonu nasil bitecek
Gecenlerde snowpiercer izledim, cok vasatti ama son 5dk'si merak uyandirdi, yeni sezonu da dizlerim ben simdi
İlk bölümdeyim daha. Gece ne olacak diye çok merak ediyorum. Snowpiercer güzel başladı bence ama sıradanlaştı. Breaking bad izlemeye başladım 2. Kez izleyişim ama hala ilk günkü gibi mükemmel.

E-brulim benim de sorunum yanlar. Aslinda tum Karin bolgem

Direnc bandi ile soyle bisey var

Aslinda binlerce video var. Ama aa ben bunu yaparim dedigim videolari ekliyorum

Ve soyle biraz daha zorlayici video

Agirlik ile som video

Sadece yanlar oldu

Cumarteside kalca videolari gelir

Yok ya resmen 1 haftadır ağrı çekiyorum ama hiç ilaç almadım çünkü emin olamadım
Hay Allah ya biran önce emin olsan da ona göre davransan.
@_Vera_ Arrietty_ Yawrukush
Sabah(08.30)
1 tane tost
Öğlen(12.00)
Kuru fasulye bir tane but salata
1.5 lt su
1.30 dk yürüyüş (360 puan)
Az ve öz olmuş Afiyet olsun canım
Herseye alistim, cok seviyorum da havasina alisamadim. Cok ozluyorum sicak havalari, yazin 20derece ustune 1 hafta falan cikiyor sadece
Türkiye’nin havası hiç bir şeye benzemiyor gerçekten. Bizim burası ölü gibi, hayat monoton herkes evden işe işten eve... Türkiye’de ki o canlılık yok.

Sağolasın kaptanım ilgilenip hemen paylaştığın için
yogamaiden’in videosunu beğendim. Bence sırayla hepsini yaparız bir bu gazla

Teşekkür ederim canım kaptanimŞuan daha iyi şükür

Tamam özgecim yiyeceksem de yarısını alıcam fena kokuyor dayanamıyorum sütüm çekmesin diye de alıyorum yanıma ofiste atışytırıyorum
G GCA walla tebrik ederim seni benim de bugün arkadaşlar makaron söylediler . Zaten normalde de bu tür şeyleri sevmem ama bir tane dahi tadına bakmadım .

Bugün menüm
Sabah
1 simit
1 h yumurta
Sade filtre kahve

öğle
1 kase sebze çorbası
1 p Mantarlı et sote
1 bardak ayran

ara
1 mandalina

akşam
Yarım porsiyon zeytinyağlı semizotu
Bir paça ekmek arası lor peyniri

ara
2 avuç tuzsuz yer fıstık
Yawrukush
Su:2 lt
Spor: ofis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…