Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne demek canım birlikte faydalanalım

Benim dertlerimden biri bu canım. İsteğe bağlı burda gönderip göndermemek, yollamiyorum o yüzden okula. Ama online ders seçeneği öyle kısıtlı ki, haftada 6 saate düştü. Çok çok az ders alıyor yani öğretmeninden. Bu sefer okulda yüz yüze yapılanları WhatsApptan atıyor öğretmeni. Üstüne ödev atıyor. Bir sürü kitap aldırdı. Ha bire ders yaptırmaya çalışıyorum kızıma. Hiçbiri yetişmiyor. Öyle lay lay lom bi çocuk ki bir sayfayı bazen yarım güne yayıyor. Yanında beni istemiyor.
Yanına gidip zorlasam çok çatışıyoruz. Sorma yani kuzum. Çok bunaldım yalnız değilsin Özgecim

Son düzenleme:
Sanki yazdiklarini ben yazmisim gibi hissetti Filizim..
Bizde ders sayisi az degil, sabah 8.30- 2.30 arasi dersler devam ediyor.
Ama ders ve odevler aksama kadar bitmiyor bizde
Okuldaykende fark yok, Akin okulda da tamamlayamiyor dikkatini toparlayip.
Evde ben zorlayarak bitittirmeye calisiyorum...
Bende cok bunaldim canim...

İyi akşamlar canım iyiym ben yeni geldik eve bahçemizdeydik sen nasılsın durumlarınız nasıl
Oh ne guzel benimde yeni tohumlarim geldi dun bugun ekecegim kismetse..
Sizde ekiyor musunuz bahcenizi?
Iyiyim gulum, hafta sonu oldugundan kosturmacali ama odevsiz okulsuz gececek en azindan :)

Oh ne guzel benimde yeni tohumlarim geldi dun bugun ekecegim kismetse..
Sizde ekiyor musunuz bahcenizi?
Iyiyim gulum, hafta sonu oldugundan kosturmacali ama odevsiz okulsuz gececek en azindan :)
Evet yazın ektik domates bibee filan da şimdi bişe kalmadı canım artık güz geldi seneye daha büyük ekcem Bahçeye

Menü ve spor bildirimi yapmaya geldimmm E-brulim
Sabah yarım simit peynir domates 5 dilim sucuk
Öğle 1 mandalina
Akşam ton balıklı salata
Su 2 lt ama daha içerim
Spor
55 dk dans egzersizi 550 puan
12.000 adım 600 puan
1150 puan
Haydaa azmış ya ben 2 bin olmuştur diyordum havam söndü iyi mi
Yawrukush

Süper olmuş daha ne olcak kankim

Menümü yazayım bende sabah 7 tane zeytin 1 tane incir ve tarçınlı türk kahvesi
Öğlen 4 köfte 1 tane tavuk ızgara 1 adet köz patlıcan 2 bardak ayran 3 tane köz biber
Akşam 7 tane zeytin 1 tane incir
Suyum 3 lt valla spor yapamadım ama @_Vera_ nın attığı videoları yapmayı istiyorum yaparsam yazayım sadece 2000 adım kaç puan oluyodu o yaa dk olarak değil ya Yawrukush Birgaripanne Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…