Yok kuzum yazmamıştım 21 gün yapılıyo sonra ara veriyosun
Yapın yapın bence çok işe yarıyomuş öyle duydum herkestenE-brulim başlayalım mı yapmaya akşam yemeğinden önce rakibecim
Ben şimdi hemen ilk postayı yedim kaptancan, kahvaltı yapma özürlüsüyüm ya iyi olduE-brulim başlayalım mı yapmaya akşam yemeğinden önce rakibecim
Sağol bizimle paylaştığın için canımYapın yapın bence çok işe yarıyomuş öyle duydum herkesten
Ne demek canım birlikte faydalanalımBen şimdi hemen ilk postayı yedim kaptancan, kahvaltı yapma özürlüsüyüm ya iyi oldusende akşam başla deneyelim bakalım neler olacak
Sağol bizimle paylaştığın için canımumarım hep birlikte faydasını görürüz
Peh Bende 13bindeyim. Daha spor yapmadim. Temizlik yapacagim dahaGeçen haftanın spor birincisi bu haftada birinci olacak vera 10 bin adım yürüyüşten geldi biraz dinlenip spora devam edicek iddialılara duyurulur
kaptanım bu attığım 40 dklık videoyu dksına kaç puan verelimPeh Bende 13bindeyim. Daha spor yapmadim. Temizlik yapacagim daha
Benim dertlerimden biri bu canım. İsteğe bağlı burda gönderip göndermemek, yollamiyorum o yüzden okula. Ama online ders seçeneği öyle kısıtlı ki, haftada 6 saate düştü. Çok çok az ders alıyor yani öğretmeninden. Bu sefer okulda yüz yüze yapılanları WhatsApptan atıyor öğretmeni. Üstüne ödev atıyor. Bir sürü kitap aldırdı. Ha bire ders yaptırmaya çalışıyorum kızıma. Hiçbiri yetişmiyor. Öyle lay lay lom bi çocuk kiCanim bu hafta epey moralsizdim.
Akinda hiperaktivite ve dikkat eksikligi var ya,okulda cok zorlaniyoruz.Odevlerini tamamlayamiyor,odaklanamiyor, ev ortami okul gibi disiplinli olmuyor..Epey uzgundum..
Umarim iyi olur bu durumlar.
Bunun haricinde Halloween geliyor,hazirlik yapiyoruz canim
Hangi video? Ben sadece dun ki 2 videoyu gordumkaptanım bu attığım 40 dklık videoyu dksına kaç puan verelim
İyi gidiyor anneme geldim haftasonunu geçirmek içinHyt-123 canım sen nasılsjn haftasonun nasıl geçiyor?
Arrietty_ kaptanım senin sporlar ne durumda sana sormaya korkuyorum kesin şimdi 3 bin puandasındır.
Birgaripanne tansu kaptanım sen ne zaman dönüyorsun sporlara
Sanki yazdiklarini ben yazmisim gibi hissetti Filizim..Benim dertlerimden biri bu canım. İsteğe bağlı burda gönderip göndermemek, yollamiyorum o yüzden okula. Ama online ders seçeneği öyle kısıtlı ki, haftada 6 saate düştü. Çok çok az ders alıyor yani öğretmeninden. Bu sefer okulda yüz yüze yapılanları WhatsApptan atıyor öğretmeni. Üstüne ödev atıyor. Bir sürü kitap aldırdı. Ha bire ders yaptırmaya çalışıyorum kızıma. Hiçbiri yetişmiyor. Öyle lay lay lom bi çocuk kibir sayfayı bazen yarım güne yayıyor. Yanında beni istemiyor.
Yanına gidip zorlasam çok çatışıyoruz. Sorma yani kuzum. Çok bunaldım yalnız değilsin Özgecim
Keyifli vakit gecirmeler canim :)İyi gidiyor anneme geldim haftasonunu geçirmek için
İyi akşamlar canım iyiym ben yeni geldik eve bahçemizdeydik sen nasılsın durumlarınız nasılIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Hafta sonunuz nasil geciyor?
Oh ne guzel benimde yeni tohumlarim geldi dun bugun ekecegim kismetse..İyi akşamlar canım iyiym ben yeni geldik eve bahçemizdeydik sen nasılsın durumlarınız nasıl
Evet yazın ektik domates bibee filan da şimdi bişe kalmadı canım artık güz geldi seneye daha büyük ekcem BahçeyeOh ne guzel benimde yeni tohumlarim geldi dun bugun ekecegim kismetse..
Sizde ekiyor musunuz bahcenizi?
Iyiyim gulum, hafta sonu oldugundan kosturmacali ama odevsiz okulsuz gececek en azindan :)
Süper olmuş daha ne olcak kankimMenü ve spor bildirimi yapmaya geldimmmE-brulim
Sabah yarım simit peynir domates 5 dilim sucuk
Öğle 1 mandalina
Akşam ton balıklı salata
Su 2 lt ama daha içerim
Spor
55 dk dans egzersizi 550 puan
12.000 adım 600 puan
1150 puan
Haydaa azmış ya ben 2 bin olmuştur diyordumhavam söndü iyi mi
Yawrukush
Geçerler beni kankim rakibelerim pusuda 2 bin puanım olsa zirvedeyim sesin duyulmuyor derim rakibelerimeSüper olmuş daha ne olcak kankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?