7 tane zeytin 1 tane incir sabah ve akşam yemek lerden önce yarım saat önce yiyosun acayip tok tutuyo kuran da da geçen bi kür aslında tin süresinde herşeye faydası varKız o kür nedirrr bende yapim
Yapayım bunu kahvaltı ve akşam yemeği var ama dimi7 tane zeytin 1 tane incir sabah ve akşam yemek lerden önce yarım saat önce yiyosun acayip tok tutuyo kuran da da geçen bi kür aslında tin süresinde herşeye faydası var
Ders çalıştığım için kendimi çok yormak istemiyorum. Kendi kendime Leslie yapabilirim belki? :)Güzel ödüllü bir gün olmuş canım. Menülerini paylaşma saatine dikkat edersen çoook iyi olurspor kapışmalarımıza sende katılmak ister misin?
Var aslında ama mesela ben onu yedim kahvaltıda bide üstüne tarçınlı türk kahvesi içtim tıkandım bişe yiyemedim şimdi yemek yedim sadece akşamda yine ondan yerim bittiYapayım bunu kahvaltı ve akşam yemeği var ama dimi
Daha iyi ama hala 100% duzelmedi, en azindan gunluk yasamimi etkilemiyor artik
Nasil oldu bu arada boynun?
Benimde okul var kendimi sporda yorup derslere ağzı bi karış açık giriyorumDers çalıştığım için kendimi çok yormak istemiyorum. Kendi kendime Leslie yapabilirim belki? :)
Anlaşıldı. Bende yapim ama bende kuru incir var olur inşVar aslında ama mesela ben onu yedim kahvaltıda bide üstüne tarçınlı türk kahvesi içtim tıkandım bişe yiyemedim şimdi yemek yedim sadece akşamda yine ondan yerim bitti
Çabucak iyileş ex eşim muhteşem enerjinle efsane geri dönsünDaha iyi ama hala 100% duzelmedi, en azindan gunluk yasamimi etkilemiyor artik
He kuru incir canım olur 7 tane de zeytin çok tok tutuyo valla deneAnlaşıldı. Bende yapim ama bende kuru incir var olur inş
Zeytin yeşil siyah farkeder mi canım?He ku
He kuru incir canım olur 7 tane de zeytin çok tok tutuyo valla dene
saat başına 1 zeytin metabolizmaya umut verip harekete geçiriyoruz sonra Qandırdım diyio kalorileri yakıyoruzZeytin yeşil siyah farkeder mi canım?
Peş peşe yiyoruz dimi?
Bu videolar kac puan canım ayy muzik harika cok begendimGunaydin guzel takimim
Haftanin yarisi
@_Vera_ spor da birinci oldugu icin bizlere soyle guzel bir video ile geldi
1.part 15dk
2. Part
Ilk videonun yapilmasini bekliyorum herkes tarafindan
Evet bu hafta degisiklik olsun dedim
Bu hafta es yarisi yerine tek yarisiyoruz.
Istediginiz sporu yapabilirsiniz. Tek bir kural var. Oda haftanin 1.olan uyeleri @_Vera_ ve @Smneapdullah spor Challenge ile gelirse gun icinde, onu yapmak zorundayiz
Bir ust de Vera Challenge ile gelmis
Önemli duyuru
Lütfen spor puanlarini hesaplamayi unutmayin. Hesabi yapilmayan sporu eklemiyorum listeye
Puan hesaplama seklini hatirliyalim :
EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 adet twist egzersizi = 3 PUAN
Bahce islerinin 1 dakikasi = 3 PUAN
1 dakika kosu: 4 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika reformer egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika P90X egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN
@Yawrukush @fyzanur @Tanssss @_Vera_
@Smneapdullah
E English_teacherrr @Canfeb
@pisi pisi kopatimE-brulim
Arrietty_ @Birgaripyolcu06
P Periannem @GCA
@Tekrar dene B Beklenen2
@nanekekik @Ozlemlerhayallar
@sserendipity @esmeriiim
@bargastitch
150 puan fitnesstan sayıyoruz her biriniBu videolar kac puan canım ayy muzik harika cok begendim
Zeytinleri sormadım kaptanım, zeytinin ardından hemen inciri yiyoruz değil mi demek istedimsaat başına 1 zeytin metabolizmaya umut verip harekete geçiriyoruz sonra Qandırdım diyio kalorileri yakıyoruzşakaydı bu arada böyle olsa saçma olurdu zaten
Yok canım hiç fark etmez peşpeşe yiyosunZeytin yeşil siyah farkeder mi canım?
Peş peşe yiyoruz dimi?
afedersin benim hoplayıp zıplamaktan beynim sulandıZeytinleri sormadım kaptanım, zeytinin ardından hemen inciri yiyoruz değil mi demek istedimcevabın müthiş
beyin hücrelerin de terledi demek kiafedersin benim hoplayıp zıplamaktan beynim sulandımalum birincilik kolay olmuyo
Yok kuzum yazmamıştım 21 gün yapılıyo sonra ara veriyosunbeyin hücrelerin de terledi demek ki
Canım gelirken üstüme bir şey getirir misin, zirve biraz rüzgar yapıyor da
E English_teacherrr kaç gün yapılıyor canım? Yazdın mı? Yazdıysan görmedim çünkü benim hücreler de terli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?