Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız o kür nedirrr bende yapim
7 tane zeytin 1 tane incir sabah ve akşam yemek lerden önce yarım saat önce yiyosun acayip tok tutuyo kuran da da geçen bi kür aslında tin süresinde herşeye faydası var

7 tane zeytin 1 tane incir sabah ve akşam yemek lerden önce yarım saat önce yiyosun acayip tok tutuyo kuran da da geçen bi kür aslında tin süresinde herşeye faydası var
Yapayım bunu kahvaltı ve akşam yemeği var ama dimi

Yapayım bunu kahvaltı ve akşam yemeği var ama dimi
Var aslında ama mesela ben onu yedim kahvaltıda bide üstüne tarçınlı türk kahvesi içtim tıkandım bişe yiyemedim şimdi yemek yedim sadece akşamda yine ondan yerim bitti

Ders çalıştığım için kendimi çok yormak istemiyorum. Kendi kendime Leslie yapabilirim belki? :)
Benimde okul var kendimi sporda yorup derslere ağzı bi karış açık giriyorum 4 mile challenge yapıyorduk bi ara istersen yine yapmaya çalışırız bu hafta

Var aslında ama mesela ben onu yedim kahvaltıda bide üstüne tarçınlı türk kahvesi içtim tıkandım bişe yiyemedim şimdi yemek yedim sadece akşamda yine ondan yerim bitti
Anlaşıldı. Bende yapim ama bende kuru incir var olur inş

Zeytin yeşil siyah farkeder mi canım?
Peş peşe yiyoruz dimi?
saat başına 1 zeytin metabolizmaya umut verip harekete geçiriyoruz sonra Qandırdım diyio kalorileri yakıyoruz şakaydı bu arada böyle olsa saçma olurdu zaten

Bu videolar kac puan canım ayy muzik harika cok begendim

saat başına 1 zeytin metabolizmaya umut verip harekete geçiriyoruz sonra Qandırdım diyio kalorileri yakıyoruz şakaydı bu arada böyle olsa saçma olurdu zaten
Zeytinleri sormadım kaptanım, zeytinin ardından hemen inciri yiyoruz değil mi demek istedim cevabın müthiş

afedersin benim hoplayıp zıplamaktan beynim sulandı malum birincilik kolay olmuyo
beyin hücrelerin de terledi demek ki
Canım gelirken üstüme bir şey getirir misin, zirve biraz rüzgar yapıyor da

E English_teacherrr kaç gün yapılıyor canım? Yazdın mı? Yazdıysan görmedim çünkü benim hücreler de terli

Yok kuzum yazmamıştım 21 gün yapılıyo sonra ara veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…