10.000 adımı atıp simiti erit kaptanım sonra da bismillah deyip yeni bir başlangıç yap. Regl dönemindesin, yedikçe yiyesin geliyordur ama geçecek. Sen bunun üstesinden geleceksinE-brulim durgunluk demeyelim de dardayım aney canım sıkkın bi kaç şeye yürüyüşe çıktım şimdi 10 bin adım atıp gelip video yapcam sabah tarım simit yedim pişmanım
Çoook teşekkür ederim bitanesin sennn10.000 adımı atıp simiti erit kaptanım sonra da bismillah deyip yeni bir başlangıç yap. Regl dönemindesin, yedikçe yiyesin geliyordur ama geçecek. Sen bunun üstesinden geleceksinCanını sıkan durumlar da inşallah tez vakitte senden uzak olsun
Sende öylesinÇoook teşekkür ederim bitanesin sennnbugün ter atmaya hazır mısın? Sen neler yaptın
Evet canım yoksa sende mi sivas dasınAminn hoşbuldum
Hoşbuldum canım Sivasta mısın?
Ponicigim hoşgeldinGünaydın herkese
Yawrukush kaptanımızın müsadesiyle geldim.
Fitt_anne @nanekekik in arkadaşıyım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Poni Bon
İsim (İsteğe Bağlı ): Poni
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 tane 5 ve 1 yaşında
Yaşadığınız şehir: -
Boyunuz : 162
Kilonuz: 79.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Pcos, duygusal yeme.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem fiziksel hem ruhsal sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet ilk kez 2015te katıldım sık sık aktiftim
Motivasyonumun tavan bu hafta 2 kilo hedef koyacak kadar aşka geldim her türlü asilicam cnmBenim için de bir zevkti ex eşimgünün birinde yine eş olursak birinciliği kaptırmayız
Kaptanım seni çok durgun gördüm her şey yolunda mı?
liste bahane sen her türlü asılır bu hafta herkesi geçersin
Vücudunu şoklaman gerekiyordur belki canım? Bir gün kendini biraz serbest bırakıp fazla yesen bünyen neye uğradığını şaşırır kilon da birden düşer.
Kaptanım senin videolarının ikisini de tamamladım, sonuç = yeni duştan çıkmış gibiyimGeçen haftanın spor birincisi bu haftada birinci olacak vera 10 bin adım yürüyüşten geldi biraz dinlenip spora devam edicek iddialılara duyurulur
Ev işlerini hoplaya zıplaya yap, süpürge yaparken kulaklık tak roman havası oyna, bulaşıkları squat eşliğinde yıka, çamaşırları dürerken kalçayı çevir, yemek yaparken gerdan kırSelam kızlarmaşallah herkesler spora asılmış Ne yazikki külkedisi ben ev iş yapmak zorundayim Gönül isterdiki sporun dibine vuruyum
Neyse akşam kız uyuyunca eliptigimle aşk yaşarım bende
Rica ederim canımMotivasyonumun tavan bu hafta 2 kilo hedef koyacak kadar aşka geldim her türlü asilicam cnmDesteğin için teşekkür ederim
Soklamayi da cumalari yapiyorum aslındaDün yazamiyacak kadar çok yedim
Güzel ödüllü bir gün olmuş canım. Menülerini paylaşma saatine dikkat edersen çoook iyi olurHerkese merhaba :) Dün akşam yediklerimi paylaştım zannediyordum paylaşmamışım hemen geldim.
13.30> 3yk Yulaf ezmesi+ 1cay bardağı süt+1tatli kaşığı şekersiz fıstık ezmesi+1 kare bitter çikolata
18.00> 4yk pirinç pilavı+ 4-5 dilim fırında patates+ kereviz salatası
1.5 lt su
7500 adım> 375 puan
Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_
Kankim iyi geçiyo dışarıdayız bahçemize geldik valla sağol sorduğun için sen nasılsın nası geçiyo günün ben bugun 7 zeytin 1 incir kürüne başladımE English_teacherrr kankiiii napıyorsun?? Günün nasıl geçiyor?
Kız o kür nedirrr bende yapimKankim iyi geçiyo dışarıdayız bahçemize geldik valla sağol sorduğun için sen nasılsın nası geçiyo günün ben bugun 7 zeytin 1 incir kürüne başladım
Hosgeldin canimGünaydın herkese
Yawrukush kaptanımızın müsadesiyle geldim.
Fitt_anne @nanekekik in arkadaşıyım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Poni Bon
İsim (İsteğe Bağlı ): Poni
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 tane 5 ve 1 yaşında
Yaşadığınız şehir: -
Boyunuz : 162
Kilonuz: 79.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Pcos, duygusal yeme.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hem fiziksel hem ruhsal sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet ilk kez 2015te katıldım sık sık aktiftim
Ismim ve tarih olmayinca haftaya kaldimHyt-123 canım sen nasılsjn haftasonun nasıl geçiyor?
Arrietty_ kaptanım senin sporlar ne durumda sana sormaya korkuyorum kesin şimdi 3 bin puandasındır.
Birgaripanne tansu kaptanım sen ne zaman dönüyorsun sporlara
Takımımızın kitap kurdu dün 20 sayfa kitap okudum. Çokmuş gibi övünüyorum bi de ama okuma alışkanlığımı kaybetmek üzereydim. İşlerin erkenden biter de birazcık da spor yaparız umarımGünaydın arkadaşlar ben bugün çalışıyorum mümkün oldukça yemek için erken saatte bitirmeye çalışacağım:) aldigim anne yani kilolarini vermem lazim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?