Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E-brulim durgunluk demeyelim de dardayım aney canım sıkkın bi kaç şeye yürüyüşe çıktım şimdi 10 bin adım atıp gelip video yapcam sabah tarım simit yedim pişmanım
10.000 adımı atıp simiti erit kaptanım sonra da bismillah deyip yeni bir başlangıç yap. Regl dönemindesin, yedikçe yiyesin geliyordur ama geçecek. Sen bunun üstesinden geleceksin Canını sıkan durumlar da inşallah tez vakitte senden uzak olsun

Çoook teşekkür ederim bitanesin sennn bugün ter atmaya hazır mısın? Sen neler yaptın

Çoook teşekkür ederim bitanesin sennn bugün ter atmaya hazır mısın? Sen neler yaptın
Sende öylesin Daha yeni yeni ayaklanıyorum canım. Şimdi senin spor challengini yapacağım sonra ev işleri beni bekler. Güzel bir gün olacak ikimiz için rakibem

Müstakbel spor birincisi ben taktım ağırlıkları Vera kaptanımın challenginin ilk videosunu tamamladım görüntüsü basit içeriği şıp şıp terleten bir workout. Beni geçmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ederim duyurulur

Ponicigim hoşgeldin

Motivasyonumun tavan bu hafta 2 kilo hedef koyacak kadar aşka geldim her türlü asilicam cnmDesteğin için teşekkür ederim
Soklamayi da cumalari yapiyorum aslındaDün yazamiyacak kadar çok yedim

Geçen haftanın spor birincisi bu haftada birinci olacak vera 10 bin adım yürüyüşten geldi biraz dinlenip spora devam edicek iddialılara duyurulur
Kaptanım senin videolarının ikisini de tamamladım, sonuç = yeni duştan çıkmış gibiyim demem o ki seni geçirmeyeceğim

Selam kızlar maşallah herkesler spora asılmışNe yazikki külkedisi ben ev iş yapmak zorundayim Gönül isterdiki sporun dibine vuruyum
Neyse akşam kız uyuyunca eliptigimle aşk yaşarım bende
Ev işlerini hoplaya zıplaya yap, süpürge yaparken kulaklık tak roman havası oyna, bulaşıkları squat eşliğinde yıka, çamaşırları dürerken kalçayı çevir, yemek yaparken gerdan kır çok zevkli oluyor

Motivasyonumun tavan bu hafta 2 kilo hedef koyacak kadar aşka geldim her türlü asilicam cnmDesteğin için teşekkür ederim
Soklamayi da cumalari yapiyorum aslındaDün yazamiyacak kadar çok yedim
Rica ederim canım Tamam dün şoklandığına göre kilolar uçup gidecek emin ol haydi bakalım spor eşliğinde ev işleri başlasın

Herkese merhaba :) Dün akşam yediklerimi paylaştım zannediyordum paylaşmamışım hemen geldim.
13.30> 3yk Yulaf ezmesi+ 1cay bardağı süt+1tatli kaşığı şekersiz fıstık ezmesi+1 kare bitter çikolata
18.00> 4yk pirinç pilavı+ 4-5 dilim fırında patates+ kereviz salatası
1.5 lt su
7500 adım> 375 puan
Yawrukush
Arrietty_ , Birgaripanne , @_Vera_

Güzel ödüllü bir gün olmuş canım. Menülerini paylaşma saatine dikkat edersen çoook iyi olur spor kapışmalarımıza sende katılmak ister misin?

Hosgeldin canim

Ismim ve tarih olmayinca haftaya kaldim

Günaydın arkadaşlar ben bugün çalışıyorum mümkün oldukça yemek için erken saatte bitirmeye çalışacağım:) aldigim anne yani kilolarini vermem lazim ..
Takımımızın kitap kurdu dün 20 sayfa kitap okudum. Çokmuş gibi övünüyorum bi de ama okuma alışkanlığımı kaybetmek üzereydim. İşlerin erkenden biter de birazcık da spor yaparız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…