Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar dünkü menümü yazim

sabah: salata
ara: yok
öğlen: salata
ara: 2 yemek kaşığı irmik helvası (ah ah bu adakçı teyzeler beni öldürcekler, kalanını akşam eşime kakaladım)
akşam: 1 tabak taze fasulye

2 litre su
spor yokkkkkkk

bugün de çorba günü yapıcam hala artıdayım neden böle oldu hiç bilmiyorum az sonra kalkıp yoğurt çorbamı yapıcam. öğlenleyin de dışarı çıkıp baya yürücem. şimdiden de yarım litre su içtim daha napiyim üff..

ben de eylülde 62 falan olmak istiyorum yaa :84::84:

günaydin kizlar,bugün burda tatil.

meyve ve salatadan bahsetmissiniz ben ikisinede bayilirim hatta bazen meyveyi abarttigim olur,keske fgazlasi zarar olmasaydi :)

ayrica kandiliniz mübarek olsun

günaydnnnnnn

kandiliniz mübarek olsun kızlar

mersaa tebriklerrrrr ben 60 kiloyla 40 bedenim vücudum doğumdan sonra kalınlaştı bayaa(
valla süpersin:)

dünkü güzel menümü dondurmayla katlettim spor da yok

yaz bana yaramadı kızlar dondurma aşeriom resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((

ödeminmi var acaba bijo ne kadar artidasinki.

sen bu azimle olursun eylülde 62 kilo merak etme

bende tam bir dondurma hastayim ama hic yaklasmiyorum valla,yoksa 1 kilo yu birden yerim

ödeminmi var acaba bijo ne kadar artidasinki.

sen bu azimle olursun eylülde 62 kilo merak etme

bu sabah itibariyle 400 gr artıdayım :S valla olabilir hasretim ödem atıcı bişey de yapamıyorum malum kör topal gidicicem artık napiyim.. bakalım yarın 400 gr gitmiş olur da artıda olmam lsitede..

inşallah olurum be hasretim

Son düzenleme:
slm kızlar dünkü menüm

sabah sirkeli ılık su peynr yum ekmek dom sal

öglen yarım tabak kıymalı kabak yarım tabak yogurt

ara 3 kasık patlıcan yemegi 3 ısırık ekmek:)

aksam yarım tabak kıymalı kabak yogurtlu semizotu vee kaçamak 4 çatal kadayıf

2 lt su

gökçen bende acaip dondurmacıyım, algidanın fruttare diye dondurması var 65 kalori ondan yiyebiliriz bi elma kadar kalorisi, tabi külahta dondurmanın yerini tutmaz

gökçen bende acaip dondurmacıyım, algidanın fruttare diye dondurması var 65 kalori ondan yiyebiliriz bi elma kadar kalorisi, tabi külahta dondurmanın yerini tutmaz

fruttaremii bakiim o nasıl bişimiş sağol canım:)

yazın millet zayıflar ben kilo almaktan korkuyorum

yasemin 1kiloo ımm bende yerim bi oturuşta kıss ımm:))

menüm

sabah
1yum,peynir,zeytin,söğüş,1dl ekmek

ara:1salatalık

öğle:çorba, fırında karışık kızartma(kabak-patates-biber-domts)üzerine yoğurtt:) canım kızartma isteyince yapıom hafif oluo böle 1damla yağla.

ara:meyve

akşam:taze fasulye,az pilav,yoğurt,çorba,salata(çorbayı yada pilavı yemeyebilirim)

bugünkü menüm ise şöyle olacak:
sabah1 kase nesfit
öğle omlet
ara 3adet kayısı
akşam börülce salatası
ara 1 dilim karpuz

sporumuda yaptıkca yazarım

güzel menüü...karpuza başladımmı en az 10dilim yiyom ben:)

salatalar bahsettiğin gibiyse diycek bişi yok:)hafif menü,afiyet olsunn..

güzel menüüü 4çatal kadayıf hariçç,off nasıl canım istiyovarya zeyneb 60 olsam da yesem 1 porsiyon bekliom ogünü:))

*4.TAKIM 209.ETAP**

nidah( 60.7/
hasretim34( 63.5 /
qiz3mm ( 67/
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /
deniz1984(87.8 /
obur ( 78 /
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 /
lilineva (68.8 /
berry31(63 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO (743.9/

Son düzenleme:
iyi aksamlar millettt,
sporumu yaptim geldim 1saat 15 dakika tempolu yurudum.bu gun gunduz biraz duzensiz yedim ama aksam yemiyerek telafi etmeye calisacam.
bu gunki menum

sabah:2 dilim ekmek peynir domates biraz labne ve marmelat.
ara:yok
oglen:1 kase musli ve k flex karisik diyet sutle.
ara:1 parca peynir ve cilek
ara:2 kasik semiz otu veee 2 tane kestane sekeri
aksam:yemiyim artik dimiiiii

kizlar bu gun sabah tartildim 81.900 ciktim yarin sabah belki giremem girsemde hic belli olmaz gecen haftaki gibi fazla felan cikarim ben pesinen soyliyim dedim kilomu.

kizlar bu gun sabah tartildim 81.900 ciktim yarin sabah belki giremem girsemde hic belli olmaz gecen haftaki gibi fazla felan cikarim ben pesinen soyliyim dedim kilomu.

tebrikler emeginin karsiligini almissin,bende bu hafta pek bisey yok yarin sabit bile cikabilirim bu hafta hep disarlardaydim düzensizdim,kelogsada devam edemedim bas agrisi yapti

selam kızlar bende annemin tartısında 71.5 çıktım ne kadar doğru orantılı bilmiyorum eve gidince anlarım artık.

yasemin sana özelden bişey soracağım hep unutuyorum yaaa.

selam kızlar bende annemin tartısında 71.5 çıktım ne kadar doğru orantılı bilmiyorum eve gidince anlarım artık.

yasemin sana özelden bişey soracağım hep unutuyorum yaaa.

ayrica kilo0nda cok fark yok,bence tarti degisikligi bildirmeye gerek yok canim,olurda eve gidince cok farkli cikarsa ozaman yapariz

sabah. tumurta, söğüş, 2 zeytin, kk peynir, yeşilçay, dilim ekmek
ara. 2-3 kaşık makarna
öğle. yoğurtlu semizotu, 1 tabak taze börülce, 1 dilim ekemk

aara. şeftali
akşam, 3-4 kaşık pilav+kuru fasülye
bu saatten sonra acıkırsam da karpuz yerim

2 lt sıu

45 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…