Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar dün yengem geldi.ayrıca 40 ımız çıkmıştı.bana dediki kilo almışsın.bende herhalde yani hamileydik farkındaysan dedim.40 gün olmuş hala eski haline dönmemişsin ne güzel eskiden zayıftın dedi ifrit etti beni.bende umursamıyormuş gibi yaptım.dur daha 40 gün olmuş,elbet veririmde sen neden bu kadar acele ettin ben onu anlamadım dedim.bişey demedi.salak yaaa niyeti sırf moralimi bozmak.bide kısa boylu olsaymışım ne laflar yermişim tahmin edemiyorum

burayi cok ciddiye aliyorum benim daha oncede zayiflamamda cok buyuk katkisi olmustu.bunu bir sorumluluk gibi goruyorum.ben senin resimlerini gordum gayet iyi duruyosun.ben biraz sansliyim galiba kilo verince heryerden orantili gidiyor,az once yuruyusten gelirken komsunun biri sen kac kilo verdin cok zayifladin dedi toplam da tabiki 20 den fazla dedim kac kilosun dedi sen tahmin et dedim en fazla 60 sin dedi kadincagiz korkmasin diye sen onun ustune 15 kilo daha ekle, ben senin dedigin kiloyu anca ruyamda gorurum dedim.bide 82 oldugumu duysa hic inanmiycakti.

bijom iyiki gel demissin tam depresyona girmek uzereydim ,valla kurtardin beni insallah bijom once bir 75 i gorimde hedeflerim kucuk sonra 70 olacak tabi hedefim.ben cacik tanda biktim yaa ne yiycez .

ben demiyom aldigim elbiselerin bedeni diyor valla 42 beden ben evlendigimdede zaten 40 beden giyiyodum.68 kiloydum o zaman.yani ben hic bir zaman cok ince olamadim.bende dondurma istiyorum hatta en agir tatlilari istiyorummmmm

nidahcim ayni kizartmayi bende yapiyorum ve cok guzel oluyor uzerine domates sos ta harika oluyor.ben artik firinda degilde vog tavada sallayarak yapiyorum daha kolay ve daha kisa surede oluyor.
menun gayet iyi ama bencede ya corba yada pilavi hatta mumkunse pilavi cikart.

bosver dun banada 5 kisi ne kadar zayifladigimi soylerken 1 kisi aaaaa cok kilo almissin dedi .bunlar hep olur sakin moralini bozma sen bundan sonra kilo vereceksin zaten cok erkendi senin icin,salla gitsinnn

tebrikler emeginin karsiligini almissin,bende bu hafta pek bisey yok yarin sabit bile cikabilirim bu hafta hep disarlardaydim düzensizdim,kelogsada devam edemedim bas agrisi yapti

tesekkur ederimmm
hasretim valla geceleri acliktan uyuyamiyorum ,alismisiz aksamlari atistirmaya insallah aliriz emeklerimizin karsiligini,bide artik o kadar halsizimki kanimmi dustu gene bilmiyorum gozumu acamiyorum.

ben bu hafta sabitim.. şimdiden yazayım yarın erken gelemeyeblirim...

Günayyddııın
Herkese hayırlı cumalar.....
Suları içmeyi unutmayın.Kahvaltıdan önce 2 bardaaak.....
Bir dün girmedim yazmaya anam babam yazmışsınızda yazmışsınız.ancak okuyabildim.
Ödem nasıl anlaşılır?En kolay yolu uyandığında avucunu kapa ve baş parmağınla işaret parmağının nasıl renk aldığına bak.beyaza yakınsa şişmişsin.Yada vucudunun herhangi bir yerine şöyle bir bastır.Eski rengini almasını bekleme süren uzunsa ödem olmuştur.(şişmişsindir)Daha kolayı alyansın parmağına normal oluyorsa ve sabahları kalktığında parmağında boğum yaptıysa(sıktıysa).......

Dün kü menümüde yazayım
sabah(12.30) 1 kase az sütle kırmızı kornflex kızlar üstüne zencefil ve tarçın ilave ediyorum sanki biraz daha tok tutuyor.
akşamüstü tuzlu çubuk kraker(craxlardan)
akşam 9-10 adet erik
gün boyu 2.5 lt su
spor yok.....

kilom kafayı yedi 77,4

radikal kararlar aldım bakalım uygularsam süper olucak ayrıca uygularsam değil uygulicam !

ilk karar olarak her sabah olmak kaydıyla biz yürümeye gidiyoruz oğlumla stadyuma!! çok sinirliyimmmmmmmmmmmm dönüşte görüşürüzzzz

*4.TAKIM 209.ETAP**

nidah( 60.7/60.3/0.4/%0.66)
hasretim34( 63.5 /
qiz3mm ( 67/
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /
deniz1984(87.8 /
obur ( 78 /
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 /
lilineva (68.8 /
berry31(63 ) yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO (743.9/

400gr cık vermişimm

5leri bi göremedim yaa

mersaaa tebriklerr..!!

*4.TAKIM 209.ETAP**

nidah( 60.7/60.3/0.4/%0.66)
hasretim34( 63.5 /62.9/0.6 / % 0.94)
qiz3mm ( 67/67/0/%0)
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /77.4/-0.8/-%1)
deniz1984(87.8 /87.3/0.5/0.57)
obur ( 78 / 77/1/% 1.28)
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 / 77.9/0/%0)
lilineva (68.8 /
berry31(63/63.1/-0.1/-0.16) ) yeni üye (hedef 52)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (743.9/

günaydin kizlar.

nidahcim görümcemin cocuklari bende,evde 5 cocuk var,buralarda olamayabilirim listelerle ilgilenebilirmisin,yoksa kardes takimdan yardimmi isteyeyim?

Son düzenleme:

burdayım cnm emir uyuyunca bakarım listeye.
sana kolay gelsin 5tanee vuu:)

yürüşümüzü yaptık stadda döndük durduk 40 dk aslında daha çok yürücektim de sıpa durmadı allahtan ev çok yakın. eve geldik yemek yedik yıkandık uyuduk. ben de kahvaltımı yaptım yorulmuşum yaa :S önceden vur kapıyı çık ama şimdi öyle mi giydir, arabasını indir, dönüşte de aynı şekilde. alışıcam ama! pes etmek yok

alisirsin tabi canim,kacinci katta oturuyosun ben ilk oglumda 4.kattaydim,simdi 3 ama alisiyo insan iste,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…