tamam canim senin yogunluguna karsi buraya gereken özeni gösterdigini biliyorum,yeterki cuma günü kilo bildirimini atlama.ayrica 42 beden giymene cok sevindim bende göya 63 kiloyum ama üsten 38 alttan 40 giyiyorum oda buranin bedenleri biraz daha byük türkiyede ana 42 olur :S
nidah canim special-k yi sabah ve aksam 1 kase yiyorum.ama yarindan itiibaren sadece aksmalari yiycem..
ayrica spor salonunda bir programa basladim karnima kemer takip 30 dk onunla spor yapiyorum 4 hafta sürcek bakalim kac cm incelcem
ne güzel kilo vermişsin maşallah 15 kilo.. 21 günlük musli programını merak ettim k fleks gibi acıktırmıyosa deneyebilirim..
yok kız valla tam benlik menüler çok dengeli. artık pilav da yemiyon bakıyorum
elif abla coştun bakıyorum valla iyiki de gel takımlara girelim demişim sana meğer benden hevesliymişsinhadi bakalım sen bu gazla 70 de olursun yürü ablam kim tutar seniii
of meyveyi zaten direk geç hiç yemek gelmiyor içimden hiç de yemiyorum farkındaysanız. salatadan da ha bıktım bıkıcam az kaldı
ödem atıcı diyet ablacık yazmışsın sen de su topluyorum diye. dayanabileceksen tam sana göre 2 günlük prinç lapası diyeti.
günaydnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun kızlar
mersaa tebriklerrrrr ben 60 kiloyla 40 bedenim vücudum doğumdan sonra kalınlaştı bayaa(
valla süpersin:)
dünkü güzel menümü dondurmayla katlettimspor da yok
yaz bana yaramadı kızlar dondurma aşeriom resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((
menüm
sabah
1yum,peynir,zeytin,söğüş,1dl ekmek
ara:1salatalık
öğle:çorba, fırında karışık kızartma(kabak-patates-biber-domts)üzerine yoğurtt:) canım kızartma isteyince yapıom hafif oluo böle 1damla yağla.
ara:meyve
akşam:taze fasulye,az pilav,yoğurt,çorba,salata(çorbayı yada pilavı yemeyebilirim)
kızlar dün yengem geldi.ayrıca 40 ımız çıkmıştı.bana dediki kilo almışsın.bende herhalde yani hamileydik farkındaysan dedim.40 gün olmuş hala eski haline dönmemişsin ne güzel eskiden zayıftın dedi ifrit etti beni.bende umursamıyormuş gibi yaptım.dur daha 40 gün olmuş,elbet veririmde sen neden bu kadar acele ettin ben onu anlamadım dedim.bişey demedi.salak yaaa niyeti sırf moralimi bozmak.bide kısa boylu olsaymışım ne laflar yermişim tahmin edemiyorum
tebrikler emeginin karsiligini almissin,bende bu hafta pek bisey yok yarin sabit bile cikabilirim bu hafta hep disarlardaydim düzensizdim,kelogsada devam edemedim bas agrisi yapti
*4.TAKIM 209.ETAP**
nidah( 60.7/
hasretim34( 63.5 /
qiz3mm ( 67/67/0/
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /
deniz1984(87.8 /
obur ( 78 /
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 /
lilineva (68.8 /
berry31(63 ) yeni üye
4. TAKIM TOPLAM KİLO (743.9/
*4.TAKIM 209.ETAP**
nidah( 60.7/60.3/0.4/%0.66)
hasretim34( 63.5 /62.9/0.6 / % 0.94)
qiz3mm ( 67/67/0/%0)
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /77.4/-0.8/-%1)
deniz1984(87.8 /87.3/0.5/0.57)
obur ( 78 / 77/1/% 1.28)
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 / 77.9/0/%0)
lilineva (68.8 /
berry31(63/63.1/-0.1/-0.16) ) yeni üye (hedef 52)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (743.9/
günaydin kizlar.
nidahcim görümcemin cocuklari bende,evde 5 cocuk var,buralarda olamayabilirim listelerle ilgilenebilirmisin,yoksa kardes takimdan yardimmi isteyeyim?
burdayım cnm emir uyuyunca bakarım listeye.
sana kolay gelsin 5tanee vuu:)
yürüşümüzü yaptık stadda döndük durduk 40 dk aslında daha çok yürücektim de sıpa durmadı allahtan ev çok yakın. eve geldik yemek yedik yıkandık uyuduk. ben de kahvaltımı yaptım yorulmuşum yaa :S önceden vur kapıyı çık ama şimdi öyle mi giydir, arabasını indir, dönüşte de aynı şekilde. alışıcam ama! pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?