Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alisirsin tabi canim,kacinci katta oturuyosun ben ilk oglumda 4.kattaydim,simdi 3 ama alisiyo insan iste,

3.kattayım ama ev kapısının hemen yanı asansör. o sorun değil de apartman girişinde var 6 merdiven e içinde toprak da oluyo arabanın. o içindeyken kaldırıp indiriyorum merdivenlerden. o iş sıkıntı oluyor biraz. neyse o kadar da olsun artık di mi :)

bugünkü menü
sabah tam buğday rkmeğine tost
öğle omlet yada yarım kase puding
akşam börülce salatası
aralarda karpuz yada kayısı olabilir

*4.TAKIM 209.ETAP**

nidah( 60.7/60.3/0.4/%0.66)
hasretim34( 63.5 /62.9/0.6 / % 0.94)
qiz3mm ( 67/67/0/%0)
mersa ( 83 /81.9/1.1 / %1.32)
bijoux ( 76.6 /77.4/-0.8/-%1)
deniz1984(87.8 /87.3/0.5/0.57)
obur ( 78 / 77/1/% 1.28)
ohcanimadegsin(71.8 /71.5/0.3 / 0.42)
ansaa (77.9 / 77.9/0/%0)
lilineva (68.8 /68.8/0/%0)
berry31(63/63.1/-0.1/-0.16) ) yeni üye (hedef 52)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (798.1/795.1/3/ % 0.37)

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah peynırlı omlet sögüş 2 dl tb ekmegi
ara 2 çatal kadayıf

öglen tavuk sote yogurt

aksam yumurtalı ıspanak yogurt 1 dl ekmek
ara bi ısırık çikolata

2lt su ve 1 saat spor

kizlar yaris basladi bugn haydin sporaaaaaaaaaaaa

vuuuuuuu başladıkmı gııı:)))

hava da acaip sıcak bugün ikindi gibi çıkalım oğlumlaa yürüyelim gaari:)

1saat yürüsem,1saat bebek arabasını da sürmüş oluyom,şöle yazarsın 1 saat yürüyüş,1saat ağırlık çalışması:)))

betüşşşş o çikolatayı bi ısırıkta bıraktınmı doru söle:)))

malesef canim o sayilmiyo :)

bizimde asansörlü ama aynen girişteki merdivenler kabus gibi.

bende son 1 aydır aşşaa bırakıom arabayı girişe Allaha emanet:))
arada eşim iş dönüşü alıyo

evet hedefim 63, evet çikolatayı 1 ısırıkta bıraktım gerçekten:)) çünkü saat 11 sularıydı daha erken olsa ikinciye geçerdim esim halletti saolsun saniyesınde kalanını

evet hedefim 63, evet çikolatayı 1 ısırıkta bıraktım gerçekten:)) çünkü saat 11 sularıydı daha erken olsa ikinciye geçerdim esim halletti saolsun saniyesınde kalanını

hehee benim eşimde gece yarısı neler neler yer adam kilo milo almıyo yaaaaaaa ne güzell demii..

menüm

sabah
sucuklu omlet,kahvaltılık,az reçel-bal,2dl ekmek

ara:az leblebi

öğle:tazze fasulye,az pilav,cacık

ara:meyve

akşam:balık-salata

ara:meyve

kızlar selamlar
ben 14.takımın üyesiyim ve üstüme düşen görevi yapmadım

selam kızlarrrr,
sabah ta tartıldım yazamadım ama aynen dünki gibi 81.90 geldim galiba şimdiye kadar verdiğim en fazla kilo oldu kilo diyorum çünki 2 aydır gramla yol alıyordum.yupppiiii.geçen yıl nasıl bir metabolizmam varsa haftada 2 kilo veriyodum artık yaşlanmışım anladım.
ya sormayın sabah havuzdaydım bir akrabam abla kilo almışsın dedi varmı böyle bişey yaa ben 20 kilonun üzerinde vermişim herkes nasıl zayıflamışsın derken .20 kişi zayıflamışssın derken 2 kişinin kilo almışsın demesi çok ta önemli değil ama hırs yaptım dahada zayıflıycam pes etmek yok.kızlar geçen yaz kilom 2 kilo daha azdı geçen yazki bir elbisemi denedim elbise bolarmış demekki ben ciddi yağdan kilo veriyorum kas artıyor.biliyosunuz kas her zaman daha ağırdır.

zeynebin hedefi 63 yaseminn,betuss yani:)
bu zeynepin hedefi de o aralar :))

bizimde asansörlü ama aynen girişteki merdivenler kabus gibi.
bende son 1 aydır aşşaa bırakıom arabayı girişe Allaha emanet:))
arada eşim iş dönüşü alıyo
abo o kadar para verdim bırak aşşada tutmayı kapının girişinde bile bırakmıyom :)))

ayrıcana evet biz 10 dk yürüyosak 10 dk ağırlık çalışıyoruz bebek arabası ittirmek kolay mı o kadar ben de 40 dk yürüdüm sabah, az sonra da arkadaş gelcek baya yürücez akşama toptan yazarım kızlar..

hafta sonu geleneksel 3.pikniğimiz var 4 aile gidiyoruz her sene. onun için köfte yapmaya gidicez şimdi arkadaşa. of of nasıl atlatıcam o pikniği de yemeden hiiiiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…