• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabii ki
Verecek kilon var biraz 🙈 çok sıkarsan bir süre sonra sıkılıp bırakırsın. Bir de şu an güzel bir eksi gördün ama bu devamlı böyle olmamalı. Hatta oluyorsa biraz durdurmak lazım. Vücudun hormon dengeleri de alt üst oluyor sonra :(
He valla var 20 verdim en az 25 daha var en basiti biraz yapim keto sonra yine normale dönerim sonra yine yaparım 😀

Sonunda geldim 🙊

Menümu paylasayim
Tek ogun ama dolu dolu yedim
Ve hala ac degilim.
Yarin normal beslenecegim

Saat 12 de
Ördek
Kirmizi lahana salatasi
Tabakda ki gibi 1 porsiyon daha yedim

IMG_20201110_122032.webp

Su 2 L
Spor
20.613 adim 1030 puan
Anonimmm Anonimmm @_Vera_

Simdide gecmise gideyim ☺️

Günaydin kizlar :KK36: nasilsiniz?

Dün biraz midem kötüydü o yüzden menü bildirimi yapamadim, erkenden yattim.

Sabah/Öglen:1 tane simit (yari yari yaptim)
Ara: 1 muz
Aksam: Adana, salata ve ayran
Su: hic bilmiyorum :KK43:
Spor: yok, aksama kadar kosusturmacali gecti.
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ @esmeriiim
Selam canim. Daha iyisin umarim? Fasulye yi gormeye gitmizsiniz ☺️
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim ❤️
Kızlar günaydın nasılsınız? Herkese çok güzel bir gün dilerim. Üzerimden tırrrr geçmiş gibi uyandım. Tüm kaslarım ağrı içinde. Yataktan çıkmadım hala.
North River North River eşim nasılsın? Bugün neler yapacaksın?
Seni leslie carpti fenaa
Cuma tartım 66.4
Pazartesi tartım 67.6
Salı tartım 66.6
Ben bu işten bişey anlamadım 😱😱
Stres yapiyoruz kesin ondan. Veyaaa okadar leslie yuzunden sisti kaslar. 1 gun dinlenmek ise yaradi
selam kizlar
dunku menum
sabah
1 elma
1 dlm tb ekmegi
2 ince dilim.kasar
domates salatalik
kahve

ogle
1 tam tahilli bar
kahve

aksam
1 dlm tb ekmek
2 dlm sucuk 2 yumurta
1 tabak karnibahar yemegi

su 2.5 lt
spor 40 dk yuruyus. adim sayari takmamistim adim olarak bilmiyorum

@CanTorun
Afiyet olsun canim
Hafif gecmis bence
Merhaba kizceler, nasilsiniz? 😊

Sabahtan disarida islerim vardi, o yuzden yuruyuse gidemedim.
Bu saatlerde de pek tercih etmiyorum.
Belki gece cikarim, olmadi bugunu de egzersizle geciririm.
Disarida epey adim attim ama, o bana spor gibi gelmiyor. Kendimi kandirmaca gibi oluyor. 🙄

Yesil cay keyfi yaptim, sebzelerim de pisti.
Yemek saatine kadar bari egzersiz yapayim...💪

Hafif hafif gunler bizim olsun...🤲💕
Merhaba ☺️
Bende sporu sabah aradan cikarmayi seviyorum. Sonra hic canim istemiyor. Sabah yaptim yaptim. Yoksa kalir

Boool boll opup kokla, cok cabuk buyuyorlar.
Bizde bir tanecik torun var.
Ona takiliyorum. Senin isin zor kuzum. Hem bebegimiz, hem delikanlimizsin. Dengesiz sevebiliriz, anlayis goster vs.
Onemli degil anane, rahat ol istedigin gibi sev diyor. 😂
7.5 yasinda oldu, cok cabuk buyudu yahu...🙄
Cidden cok cabuk buyuyorlar Abla. Benim oglum 8 yasinda. Daha dun dogmustu sanki. Ilk okul günü de dun gibi. Seneye 3 e basliyacak. Dusundukce zalim yillar diye bagirasim geliyor
C
Canim emzirdigim icin birsey eklemek istemiyorum
Kocaman oldu ekleye bilirsin nane, limon, salatalik ve zencefil
Haftanin su tablosu :süslü:

🔹Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
🔹Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
🔹❗Suyu günde cok az iciyorum soyle bir tabloya bakinca. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur :21:

CumaCumartesiPazarPazartesiToplam
@pisi pisi kopatim2-2
JaneRizzoli JaneRizzoli 2,51,51,52.5
North River North River 22,53
@Beklenen21,52,53,52.5
@Birgaripyolcu062222.5
@Tanssss1,21,22.11.8
Arrietty_ Arrietty_ 22,82,22
Anonimmm Anonimmm 1.5??22.5
@CanTorun333
@Mountainsgirl22,52.5
E English_teacherrr 233,53
@Ozlemlerhayallar2222
Hyt-123 Hyt-123 32,533
@Canfeb22
@_Vera_ 333
@esmeriiim2-
@E-brulim1,5
@bnnu
@Periannem11,5
@fyzanur1,51
@Melegimkorusun---1.7
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimCuma CumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@pisi pisi kopatim:KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYE10 DKA
@_Vera_Ödül :KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37: MUAF
North River North River :KK200::KK200:Ödül :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
@Beklenen2:KK200::KK200:Ödül :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
E English_teacherrr :KK200::KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
@fyzanur? ?:nazar: MUAF? ?:sinirli: MUAF
@Canfeb:KK200::KK200::nazar: :nazar:????
@OzlemlerhayallarÖdül :KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
JaneRizzoli JaneRizzoli :KK200:MUAF:nazar:MUAFEn Büyük TÜRKİYE MUAF:KK37:MUAF
@Birgaripyolcu06:KK200::KK200:Ödül :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
Arrietty_ Arrietty_ :KK200::KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
@E-brulimÖdül :KK200:MUAFMUAF:KK37::KK37:
Hyt-123 Hyt-123 Ödül :KK200::nazar::nazar:50 S En Büyük TÜRKİYE45DKA :KK37:
@CanTorun:KK200::KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
Anonimmm Anonimmm Ödül :KK200:MUAF :nazar:20 S En Büyük TÜRKİYE10M :KK37:
@Mountainsgirl:KK200::KK200::nazar::nazar:20 S En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:
@TanssssÖdül :KK200:30 S :nazar:20M En Büyük TÜRKİYE10M :KK37:
@Periannem:KK200::KK200:20 S :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@esmeriiimÖdül :KK200:20 S :nazar:20M En Büyük TÜRKİYE
@Melegimkorusun---:KK37::KK37:

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin :KK15:
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
JaneRizzoli JaneRizzoli E English_teacherrr 360310425
@Canfeb @Beklenen2200730200
@_Vera_ North River North River 172312991340
Hyt-123 Hyt-123
@Ozlemlerhayallar
27951500 (-100)635(-200)920+250
Arrietty_ Arrietty_ Anonimmm Anonimmm 500815 (-100)915950
@pisi pisi kopatim
@CanTorun
12251200617699
@Birgaripyolcu06 @Tanssss870670 (-100)550200+300
@Periannem @bnnu250
@esmeriiim
@E-brulim
----
@fyzanur
@Mountainsgirl
600300(-100)
@Melegimkorusun240
KIZLAR BAZI YERLERDE EKSİKLER VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYİP DÜZELTTİRİN
Eline saglik kaptanim ❤️❤️
Aa ben ne menu ne sporu yazmism şimdi fark ettim

Menü
Sabah
2 dilim kaşar parmak kadar dilimler
2 yumurtadan omlet
1 wasa
Salatalık

Akşam
6 ekmeksiz köfte küçük
Salata
1 kase tarhana

Su:3.5 lt spor : 2 saat yürüyüş 480 puan @_Vera_ Arrietty_ Arrietty_
North River North River gumbur gumbur geliyorsun 🥰🥰
Menünu cok begendim. Ve baya aktifsin masallah

Yoook ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve doğumdan sonra emzirme döneminde yemeyi anlattığım için tam 123 kiloya çıktım girip çıkıp yiyodum çünkü
Şu an kaç hedefliyorsun?
123den geri dönmen de güzel, boşvermişliğe düşmeden.

yok bulanmadı içim hatta doymadım bile :KK70: bu kadar çok yediğim için hala hedefime ulaşamadım 1 sene olacak heralde takıma katılalı , 71ile başladım . 56 ya geldim hala 48 olamadım . çünkü çok yiyorum .
Bende bayilirim yemeye. 1 sene olacak Bende katilali ama yerimde sayiyorum
ayyy kızlar ben bugün de çok yedim ya bu iştahı nasıl kapatacağız. midemi bulandıran tek şey damla sakızlı türk kahvesi. evde kalmamış. bir ara alayım da bol bol içeyim iştahımı kessin . başka önerisi olan var mı bu iştah nasıl kapanır :hamarat:
Sen hemen al o kahveyi :))
Selam kızlar nasılsınız acep
Dunku yedıklerım
Saat 13:00 2 haslanmıs yumurta ıki dılım peynır 11 zeytın domates salatalık 🥒 tere roka
Ara turk kahvesı 2 parca cıkolata
Aksam 1 parca tavuk
Su 2 ltre
Spor 100 ipsiz atlama

@E-brulim
Aksam az olmus. Tek ogun beslenen kisi diyor birde bunu :D
Evet Veracım kore turşusu'nun geliştirilmiş hali.Açıklamayı yapmayı unutmuşum kızlar.Kimçi eşimin spesiyali. Altta sebzeler en üstte et yağsız susuz kısık ateşte pişiyor.Açıklama yaptım zannediyorum.
Ah Kimchi 🥰❤️❤️
Bayilirim
Tarif buldum baya önce. Ama yapmaya cesaret edemiyorum.
North River North River Arrietty_ Arrietty_
Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Salatalık
1 tk reçel
2 köz kapya
Akşam
1 havuç ve kara lahandan salata
1 karnıyarık
1 kepçe tarhana çorbası
Gece ilerleyen saatlerde 1 mandalina yicem.
Su uyuyana kadar 2.5 lt olur
Spor yok bugün çok halsizdim.
@Ozlemlerhayallar merdaneni kap da gel yanlış ne varsa indiriver merdaneyi kafama.
Afiyet olsun canim. Sen azcik daha dinlendir kslarini ❤️

Şu an kaç hedefliyorsun?
123den geri dönmen de güzel, boşvermişliğe düşmeden.
Bi dur demenin vakti geldi dedim önceden de kiloluydum ama yine bu kadar değildi 123 kiloya gelince tüm kıyafetlerim olmamaya hiç bişe yakışmamaya başladı yürürken bile nefes alamıyodum nerdeyse . şuan hayatımda ilk defa 4 ay gibi uzun bi süredir diyetteyim bırakmayı düşünmüyorum artık yeter diyorum şuan hedefim 80 olmak en azından ondan sonrasına bakarım

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Hyt-123 Hyt-123
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
Sabah 1 hy 5 zeytin
Ara öğün baharatlı ev yoğurdu
Öğlen bir kase çorba
Akşam fırında karnı bahar bir kase yoğurt
3 lt su
2.5 saat yürüyüş (13 bin adım)
4 ml leslie(1 saat)
500 defa merdiven inip çıktım
@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_

Bende denemek istiyorum aslında onlar pek bif hevesli yiyorlar malum ekmek diye birşey yok herşeyi ya turşu yada marulla yiyorlar haşlanmış pirinçte sadece kahvaltida yiyorlar ekmek niyetine
Kiskanilacak derece zayiflar. Birde istahli istahli yiyorlar. Ama dedigin gibi pirinc sadece kahvaltida. Birde hic islenmis veya paketli gida filan yok adamlarda. Hep Sebze protein
Iyi aksamlar kizlar...😊
Gune sade ilik suyla basladim.

KAHVALTI:
Elma+tarcin+ceviz+sutlu yulaf lapasi

Sade kahve

Karanfilli yesil cay
5 cig findik

OGLEN:
Bol yesillikli karnabahar salatasi
Yogurt

ARA:
1/3 c.bardagi sari leblebi
1 mandalina

AKSAM:
2 kucuk kepce yagsiz k.mercimek corbasi
1/2 porsiyon tavuk sote
Biraz roka, maydanoz
1 bardak kefir

Karanfilli yesil cay

ARA:
1 mandalina

SU:
3 lt

SPOR:
90 dk bolgesel egzersiz
270 puan
Yine harika ❤️
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Hyt-123 Hyt-123
Sabah 1 h yumurta 1 bildircin yumurta peynir domates salatalik nohutlu lorlu ekmekten bir dilim
Ara 1 elma yogurt
Ogle ispanakli yogurt
Aksam karnabahar yogurtlamasi salata
Su 2 litre
Spor yok
Cok guzel menu
Cikolatalardan vazmi gectin
Fotodakilerin haricinde 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi var. Sun2,5-3 litre. Spor yok :)
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
Kapuska mi o ❤️

Sabah 1 hy 5 zeytin
Öğlen bir kase çorba
3 lt su
4 ml leslie(1 saat)
Oo super. Karbonhidratsiz gün 🤭🤭sabah ve Ögle yemegi baya hafif gecmis
Su ve sporlar sahane

Cidden cok cabuk buyuyorlar Abla. Benim oglum 8 yasinda. Daha dun dogmustu sanki. Ilk okul günü de dun gibi. Seneye 3 e basliyacak. Dusundukce zalim yillar diye bagirasim geliyor

Kocaman oldu ekleye bilirsin nane, limon, salatalik ve zencefil

Eline saglik kaptanim ❤️❤️

North River North River gumbur gumbur geliyorsun 🥰🥰
Menünu cok begendim. Ve baya aktifsin masallah
ben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla :(

Yoook ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve doğumdan sonra emzirme döneminde yemeyi anlattığım için tam 123 kiloya çıktım girip çıkıp yiyodum çünkü
Ahh o emzirme donemleri vakit bulamamak , saçma sapan gereksiz şeyleri yemek sonuç gelen kilolar miss gibi
Sabah 1 hy 5 zeytin
Öğlen bir kase çorba
3 lt su
4 ml leslie(1 saat)
waoww super

Kiskanilacak derece zayiflar. Birde istahli istahli yiyorlar. Ama dedigin gibi pirinc sadece kahvaltida. Birde hic islenmis veya paketli gida filan yok adamlarda. Hep Sebze protein

Yine harika ❤️

Cok guzel menu

Kapuska mi o ❤️
Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalın :D

ben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla :KK43:

Ahh o emzirme donemleri vakit bulamamak , saçma sapan gereksiz şeyleri yemek sonuç gelen kilolar miss gibi
waoww super

Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalın :KK70:
Teşekkür ederim 🥰

Menü

Sabah
2 yumurtadan omlet
2 parmak şeklinde kasar
Salatalık

Öğle
4 köfte
1 kabağı ince dograyip dokumde soteledim yağsız üzerine çok az permesan rendeledim

Akşam
Yemek yapmaya vakit olmadı
2 yumurta
1 kase yoğurt

Su:3.5 lt spor: 1.5 saat yürüyüş 360 puan

ben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla :(

waoww super

Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalın :D
Aynen öyle canım stresten uykusuzluktan can sıkıntısından hepsi üst üste gelince sonuç orta da . hayatımın hiç bi döneminde zayıf olmadım bide onun tadına bakmak istiyorum nası bişeymiş 😆😆

Yine harika ❤️

Cok guzel menu

Kapuska mi o ❤️
Her daim kapuska :) çok severim

ben geçen sene kreşe ilk bıraktığım gün nereye gideceğimi bilemedim annemi arayıp ağladım anne Kuzey koşa koşa girdi ben çok kötü oldum diye hiç kıyamadım kuzuma sırf kıyamadıgimdan çalışma hayatına dönemedim valla :KK43:

waoww super

Hiç sorma yeni bir diziye başladım kızın bacaklara bakmaktan kendimi diziye veremedim benim kollarım onun basenlerinden kalın :KK70:
Sende mi Kore dizi izleyicisisin. Uleyn ne zor kelime. Dogru mu emin bile degilim :D

Ic geciriyorum Bende izlerken.
1. Yemekleri gorunce.
2. Kizlarin zayifliklari
3. Yazmama gerek var mi, tahmin edebiliyor musun yoksa 😜

Ne guzel evde olma imkanin var.
Okadar cok isterdim ki Bende. Oglum 15 aylik iken basladi. Gerci ozaman hala unideydim. 1 senelik dogum iznim 10 aylik iken bitti ama yaz tatiline denk gelmisti
Kizim ise 8aylik iken basladi :(( ona hala icim yaniyor

Aynen öyle canım stresten uykusuzluktan can sıkıntısından hepsi üst üste gelince sonuç orta da . hayatımın hiç bi döneminde zayıf olmadım bide onun tadına bakmak istiyorum nası bişeymiş 😆😆
Muhteşem birşey , giydigin herşeyin yakışmasi, herkesin iltifat etmesi inşallah tez zamanda tadına bakarsın canım

Back
X