• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin hanimlar...🥰
Sabah yuruyusumu yaptim, diz ve bacak egzersizlerimin ilk setini yaptim. Simdi yesil cay keyfi...
Adet oncesi bacak agrisi cekiyorum. 😖
3 ay kesilmisti, 3 aydir da gunu gunune duzenli oluyor...
Hyt-123 Hyt-123 nasil oldun canim?
E-brulim E-brulim sen nasilsin?
@_Vera_ ben de toplamda 3 saat uyudum.
Gerci sebepler farklidir ama, sonuc ayni.
UKUSUZLUK...😔
Ayy uykusuzluk çok zor. Çok sinirli oluyorum. Canı sıkılan Arnavut kuşağını uzun tutarmış misali dolaşıyorum ortada. Biri gelip kuşağıma bassa da kavga etsem 🙈🙈

Cezami cekerim kaptanim.

Deden nasil oldu.

Hastanede rahat edememissindir. Bugun eve donduysen aksam guzel bir uyku cekersin yarina gelsin 65ler
Dedem çok iyi ilaçlarını alıcak yeni maceralara atılmazsa iyi olacak 🤣🙈 o kadar şiş ki göbeğim. Göbeğimi aldıracam bende hazır hastanedeydim. 65 geleceğini pek sanmıyorum ama denicem 🤣🤣 sen nasılsın??

Gunaydin hanimlar...🥰
Sabah yuruyusumu yaptim, diz ve bacak egzersizlerimin ilk setini yaptim. Simdi yesil cay keyfi...
Adet oncesi bacak agrisi cekiyorum. 😖
3 ay kesilmisti, 3 aydir da gunu gunune duzenli oluyor...
Hyt-123 Hyt-123 nasil oldun canim?
E-brulim E-brulim sen nasilsin?
@_Vera_ ben de toplamda 3 saat uyudum.
Gerci sebepler farklidir ama, sonuc ayni.
UKUSUZLUK...😔
Gözün aydin ablacim, gencler tarafindan engellenmeden yürüyüsünü tamamlamissin :KK9:
Gecmis olsun, bacak agrilarindan kurtulursun insallah. Bu bacak agrilari adetin kesildikten sonra mi basladi yoksa hep olan bir seymiydi sende?
Simdi söyle güzel bir uzansan, biraz dinlenip uyusan sana cok iyi gelir enerji verir ♥
Sagolasin sordugun icin, bugün midem alt üst abla :( benim hamileliklerimde zaten hep cok bulantilarim oluyor, bu da sasirtmadi gazam mübarek olsun :confused:

Gözün aydin ablacim, gencler tarafindan engellenmeden yürüyüsünü tamamlamissin :KK9:
Gecmis olsun, bacak agrilarindan kurtulursun insallah. Bu bacak agrilari adetin kesildikten sonra mi basladi yoksa hep olan bir seymiydi sende?
Simdi söyle güzel bir uzansan, biraz dinlenip uyusan sana cok iyi gelir enerji verir ♥
Sagolasin sordugun icin, bugün midem alt üst abla :( benim hamileliklerimde zaten hep cok bulantilarim oluyor, bu da sasirtmadi gazam mübarek olsun :confused:
Bugun genclerden once davrandim, erkenden gittim...😁
Bacak agrisi oldum olasi var canim.
2 yildir da menopoz surecindeyim.
Belki agrilar biraz daha artmis olabilir...
Gerci surec saglikli ilerliyor. Kalsiyum bankama guzel yatirimlar yapmisim, dr.um oyle dedi...😍

Gebelik rahatsizliklari gelip gecici.
Cennet kokusunu icinize ceker cekmez, hepsini unutacaksiniz insaallah...
Allah isteyen herkese nasip etsin. 🤲
Masallah size...🥰

Sabah ekmek akşam börek mi :sinirli:
Dikisler cok olunca bu hafta annem ne yaptiysa onu yedim 😶
Birgaripanne Birgaripanne kaptanım senin beslenme düzenini birlikte gözden geçirelim istersen.
Dun duzeldi menu paylasmayi unutmusum 😊😊

Tansucugum sabah cok guzel
Ögleni es gecmissin aksam yiyecegin Börek icin. Ama yine de olmamis
Bu hafta listeye girmeyi bekletecek misin?
Kaptanim ben oglen kahvalti yapiyorum zaten 2 ogun besleniyorum yani ogun atlamiyorum
😊😊😊
Kizlar Kusura bakmayın dün migrenim tuttu ve telefonu hiç elime alamadım bı yattım yarım saat önce kalktım daha..
Menümü yazıyım hemen

Dün sabah
2 dilim ekmek ile kaşarlı tost
Bı dilim peynir
Bı kaç tane zeytin
Bı tatlı kaşığı bal

Öğle 5 tane fındık

Akşam
5adet köfte
Bı kase 🍅 çorbası
Ve biraz da 🥗

Su 2 lt
Spor yapamadim kizlar sadece sabah ev işi gördüm 2 saat 240puan

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ Birgaripanne Birgaripanne
Bende daha yeni paylasicam
Haftanin su tablosu :süslü:

🔹Yogun istek üzerine su tablosunu bu haftada devam ettire karari aldik
🔹Bos olan yerler su bildirimi veya menü bildirimi yapmadigi icindir
🔹❗Suyu günde cok az iciyoruz. Herkes 500ml arttirmaya calissa sahane olur :21:

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
@pisi pisi kopatim2✖️22,5✖️
@JaneRizzoli2,51,51,52.532,5
North River North River 22,533,53,53,5
@Beklenen21,52,53,52.53,52
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 2222.52,52
Birgaripanne Birgaripanne 1,21,22,11,81,2
Arrietty_ Arrietty_ 22,82,2222
@Anonimmm1.5✖️22.5✖️
CanTorun CanTorun 333333
@Mountainsgirl22,52.5✖️2,53
E English_teacherrr 233,5333
@Ozlemlerhayallar222222
Hyt-123 Hyt-123 32,53335,5
@Canfeb22✖️✖️✖️
@_Vera_ 333✖️2,53
esmeriiim esmeriiim ✖️2✖️2✖️2
@bnnu✖️✖️✖️✖️✖️
P Periannem 11,5✖️✖️✖️
fyzanur fyzanur ✖️1,51✖️❓
@Melegimkorusun-1.71,51,5
@ozrengin1
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

IsimCuma CumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@pisi pisi kopatim:KK200::KK200:✖️✖️En Büyük TÜRKİYE10 DKA:KK37::KK37:✖️✖️
@_Vera_Ödül :KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37: MUAF:KK200::KK200::nazar::nazar:
North River North River :KK200::KK200:Ödül :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200::nazar: :nazar:
@Beklenen2:KK200::KK200:Ödül :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200::nazar: :nazar:
E English_teacherrr :KK200::KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200:20 S:nazar:
fyzanur fyzanur ✖️✖️:nazar: MUAF✖️✖️:KK37: MUAF✖️✖️
@Canfeb:KK200::KK200::nazar::nazar:✖️✖️✖️✖️✖️✖️
@OzlemlerhayallarÖdül :KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200:20 IA :nazar:
@JaneRizzoli:KK200:MUAF:nazar:MUAFEn Büyük TÜRKİYE MUAF:KK37:MUAF:KK200::KK200::nazar::nazar:
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 :KK200::KK200:Ödül :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200::nazar: :nazar:
Arrietty_ Arrietty_ :KK200::KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200::nazar::nazar:
Hyt-123 Hyt-123 Ödül :KK200::nazar::nazar:50 S En Büyük TÜRKİYE45DKA :KK37::KK200::KK200:MUAF :nazar:
CanTorun CanTorun :KK200::KK200::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200::nazar::nazar:
@AnonimmmÖdül :KK200:MUAF :nazar:20 S En Büyük TÜRKİYE10M :KK37:✖️✖️
@Mountainsgirl:KK200::KK200::nazar::nazar:20 S En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37::KK200::KK200:50M :nazar:
Birgaripanne Birgaripanne Ödül :KK200:30 S :nazar:20M En Büyük TÜRKİYE10M :KK37:20 S:KK200:✖️✖️
P Periannem :KK200::KK200:20 S :nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE✖️✖️✖️✖️
esmeriiim esmeriiim Ödül :KK200:20 S :nazar:20M En Büyük TÜRKİYE:KK37::KK37:✖️✖️:nazar: :nazar:
@Melegimkorusun:KK37::KK37:20 S :KK200::nazar::nazar:
@ozrengin:nazar::nazar:

* Minik spor cezalarini gün icinde tamamlayiniz ve yapildigini lütfen bildirin :KK15:
** Menü paylasimi eksik olanlar. Lütfen menünüzü yazmayi unutmayin. 3 gün bildirim olmayinca listeden siliniyorsunuz.

:KK49:Spor Puan Tablosu :KK49:

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" :lülülü:
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
@JaneRizzoli E English_teacherrr 360310425240
@Canfeb @Beklenen2200730200300200
@_Vera_ North River North River 172312991340480360600(-200)
Hyt-123 Hyt-123
@Ozlemlerhayallar
27951500 (-100)635(-200)11701070
Arrietty_ Arrietty_ @Anonimmm500815 (-100)9159501030850
@pisi pisi kopatim
CanTorun CanTorun
12251200617699270180
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 Birgaripanne Birgaripanne 870670 (-100)550500700240
P Periannem @bnnu250
esmeriiim esmeriiim
E-brulim E-brulim
----
fyzanur fyzanur
@Mountainsgirl
600300(-100)240(-200)
@Melegimkorusun240600

Menülerinizi paylasmayi unutmayin
Verilen spor cezalari yapildimi? Lütfen geri dönüs yapin bu konuda
Ellerine saglik kaptanim
Yapiyorum ama puan hesaplamak icin ilk sayfaya gitmek zoruma gidiyor 😂😎

Gerci surec saglikli ilerliyor. Kalsiyum bankama guzel yatirimlar yapmisim, dr.um oyle dedi...😍

Masallah size...🥰
Gecmis olsun canim

Masallah size...🥰
Masallah ablacim, kendine cok iyi bakiyorsun :KK200: menopoz süreci zorlu ama sen onu bile hizaya getirmissin :KK48:
Evet dedigin bu rahatsizliklar gelip gecici, Allah baska dert vermesin.
Amiiin isteyen herkese insallah :dua:

images.webp

Dukandan size perşembe çağrısı kızlaaaar🤣🤣

North River North River eşimmm nerdesinnn nerdeeeeğ
Kahvaltımı ettimmm 3 kapya tabiki. Peynir maydanoz çay salatalık yidim. Sizin kahvaltıda neler var kızlar
Afiyet olsun kaptanim, geri kaldi 6 kilo kapya :KK70:
Ben 07:30 dan beri 6 zeytin 1 dilim ekmek yiyorum, tabakta hala yarim dilime yakin ekmek ve 2 zeytin var :confused:
North River North River yürüyüse mi cikti acaba, bu saatlerde hep ugrardi.

Günaydın kızlar 4 saat uyku ile güne başladım. Şaka gibi ağlıcam şuan. Eve dönerken keşke bi araba felan çarpsa da hastanede uyusam 2 3 gün diye söyleniyordum.
Günaydın canım deme öyle allah korusun evine git uyu güzelce uykunu al

Afiyet olsun kaptanim, geri kaldi 6 kilo kapya :KK70:
Ben 07:30 dan beri 6 zeytin 1 dilim ekmek yiyorum, tabakta hala yarim dilime yakin ekmek ve 2 zeytin var :confused:
North River North River yürüyüse mi cikti acaba, bu saatlerde hep ugrardi.
Ah ah bebiş derdim yok ev derdim yok koca derdim yok tam yan gelip yatmalık hayatım var ama hakan altuna döndüm telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum bekliyorum çalmayacak biliyorum.

Günaydin 4. takim
Yarin tarti günü :KK49: Gecen hafta berbat bir sonuc ile sonuncu olduk. Bu hafta da @_Vera_ ile sürekli ensenizdeydik. Umarim faydasi olmustur..
Bugun lütfen hafif beslenin. Yuruyus disinda spor yapmayin derim.

Söyle Ilk sayfada ki kurallari hatirlatmam gerekiyor. Tabloda cok fazla carpi var.
🔹Cuma zayıflama yarismalarinda gönüllülük esastır. Bu sebeple yarışmayı ciddiye alacak olan üyelere kapımız her zaman aciktir.

🔹Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun uyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir.

DIPNOT : Yarin bildirim yapip pek aktif olmayacagim oglumun ameliyatindan dolayi. @_Vera_ devr alacak Cuma liste isini. Dogru bildirim icin Ilk sayfada ornek var.

Hayirli günler ❤️
Günaydın kaptanım ameliyatı iyi geçer inşallah haber ver bizede girince dua edelim

Sen kendine gelene kadar spor vs dusunme. Dikkat et kendine

Harika 💃
Sütlü cikolata icin bugun 20 JJ yapar misin. Regl den dolayi iyi dayandin ama kurallar iste 🙄 veya ne yapmak daha kolay gelirse. 20 Squat mi 20 mekik mi. Sec begen 🤭

❤️ Cok guzel menu
Spor ve su da 👍
Senin es @Canfeb tatile gitti geldi ama hala bildirim yok. 😒

Gecmis olsun canim. Migren cok kotu birsey 😔
Menu hafif cok begendim ❤️

Afiyet olsun
Arti ciktim dedin dimi
Bugun karbonhidratsiz beslen.
OMAD a gelirsek. 18 saatlik IF yapan biri isen 23 saat de yaparsin. Sonucda su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari ve filtre kahve serbest. Bir de 1 bardak limonlu su da icebilirsin
Evet gek oğün zorlamaz benı faydasını goruyormusun sen pekı bugunden ırıbaren tek öğün yapıcam

Herhalde tam olarak düzene girmen 1-2 hafta daha sürer ama sen bu sekilde de üstünesinden gelirsin esim.
Sen nasıl guzel bır eşsin😍 ınsallah en kısa surede toparlarım yarın akadar eksı cıkmak ıcın elımden gelenı yapıyorum sana haksızlık olacak yoksa benım artı cıkmam uzgunum😔

Back
X