• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayirli haberler alirsin insallah canim ♥

Ohooo kaptanim ben sana bir sey diyeyim mi, 7 hafta icinde sen birak 60'i 59'u bile görürsün :KK76:

Allah kabul etsin gülüm ♥ Iftar aninda ettigin bütüüün dualarin kabul olsun insallah
Birden öyle kaybolunca gözlerim seni aradi :KK48: oglusun mani olmazsa dinlen biraz en iyisi.
Bende ayni is güc, kizi krese götürecektim kalkmadi cadi, hala fosur fosur uyuyor :confused:
Kan değerim düşüyormuş 😔bebeği kaybedebilirim 😔

Evet geldi kan değerim düşüyormuş yani bebeği kaybedebilirim 😔 tedbir amaçlı bir hafta yatış verdi 😔
Canım bunun sebebi neymiş ki? Bi ilacı felan yok mu inşallah öyle bişey olmaz. Sen gönlünü ferah tut. Ben 9 ay sonra seni ve E-brulim E-brulim merdaneyle kovalıcam dahaaa güzel günlerimiz olacak.

Canım bunun sebebi neymiş ki? Bi ilacı felan yok mu inşallah öyle bişey olmaz. Sen gönlünü ferah tut. Ben 9 ay sonra seni ve E-brulim E-brulim merdaneyle kovalıcam dahaaa güzel günlerimiz olacak.
Ben gebe olduğumu bilmiyordum tabi o kadar saç boyadım kimyasal ki şansıma bu ay çok föfle omare dip boya çok geldi o etkilemiş olabilir çünkü ilaç kullanmadım hiç 😔

Doktor bu sebep olabilir dedi mi??
Evet dedi kimyasal çünkü etkilemiş olabilir dedi progestan 100 mg verdi işte hemen üzülme böyle hastalarım oldu şuan çocukları büyüdü bile dedi ama ben korkuyorum 😔

20201112_080613.webp

Kahvaltım

Kahvaltı öncesi
2 bardak su içtim
1 bardak sirkeli idi

Okulda
Ara öğün
Kuru üzüm + fındık +ceviz (hepsinin toplamı anca 1 kahve fincanı )
1 şişe maden suyu

Evet dedi kimyasal çünkü etkilemiş olabilir dedi progestan 100 mg verdi işte hemen üzülme böyle hastalarım oldu şuan çocukları büyüdü bile dedi ama ben korkuyorum 😔
Canım bak sıkma canını gelip geçecek bu günler inşallah

Günaydin 4. takimin eksi görmeye hazir citirlari :rolleyes:

Sükür iyi diyelim iyi olalim canim, sen nasilsin? Ben önümüzde ki 9 ay eksi göremeyecegim galiba :oops::anneadayı:

Herhalde tam olarak düzene girmen 1-2 hafta daha sürer ama sen bu sekilde de üstünesinden gelirsin esim.

Menün cok hafif olmus, bu menüyle eksi görmeyeceksin de ne göreceksin :KK36:

Tövbe de kiz Allah korusun.

Yarin icin Allah yardimciniz olsun canim. Dualarim sizinle ♥
Aaa hayırlı olsun Rabbim sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim 😍 ❤️❤️

Back
X