• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor 👍👍
Su biraz daha arttirabilirsin, ha gayret...🙃
Sanki kendini ihmal ediyor gibisin?🙄
Alelacele yer gibi, gecistirir gibi...
Menulerine salata, yogurt gibi yiyecekler de eklesen?
Evet maalesef oyle yogunlugum cok rizkimi veren Allah a hamd olsun
Sen sec onu..
Ben yasli, hasta ve yorgun bir kadinim...🥺🥺
Bak bak bak 🐤🐥🐣

İyiyim eşim sen nasılsın.Pazar günleri kurallara pek uyamıyorum.En iyi perşembe cuma diyet kurallarına uyuyorum.O günlerde dışarıda olduğum için adım sayar da çok iş yapıyor sağolsun. :KK70: :KK5: Birgaripanne Birgaripanne CanTorun CanTorun arkadaşlar daha aktif gözüküyorlar.Belki bizi gaza getirirler.:KK70::KK70::KK70:
Olabileeee 😄
Ben karbonhidrata bayıldığım için her türlü alternatifini buluyorum maalesef 🙈😂

Tamam canım bana da uyar. Onlarda kabul ederse 🥰 valla gözüm korkmadı desem yalan olur CanTorun CanTorun Birgaripanne Birgaripanne 😂😂
Tahinimi de aldim ketoya baslangic yapicam cannim

çok güze bir gün tek öğün olduğu için kreplere bişey demiyimmm merdanem saklı kalsın.Yeşil çay detoksu dukan birası diye de geçiyor ödem attırıcı.Çarşamba Perşembe yağınca iyi oluyor tartı öncesi aslında.
tarifi:
2 poşet yeşil çayı yarım litre suda 10 dk demle.Sonra içine yarım limon ve 1 soda.
Soğuyunca kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişey yemeden içilip bitirilecek.Çok güzel çdem attırıyor.Her hafta yapıyorum tavsiye ederim
Teşekkür ederim 😊

Es Gruplari

Son 4 takimi ben eslestirdim. Baktim kimse karar veremiyor 🤭
Rakip takim ile tatli bir Yaris icinde olmak eglenceli ve motive edici Olur diye dusunduk.
Cuma günü verilen kilo yüzdesine gore karar verilecek.
Karsi takimin spor puani da kazanan takima eklenecek.

Bol kilo vermeler (:

Günaydın kızlar nasılsınız??
Kontrol tartı bildirimim 66.2 😎😎💪💪 izin bana yaradı uzun zaman sonra ilk kez sabit çıktım
Günaydın canım bende 2 ileri 1 geri mehter marşı ile yoluma devam ediyorum sıkıldım bu durumdan ama inşallah reglden dolayıdır diyorum kontrol tartım 102.1 çıktı Arrietty_ Arrietty_ North River North River

Back
X