• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy bende alıp denicem pirinç sevmediğim için pirinç kültürüm çok zayıf.
Ben karbonhidrata bayıldığım için her türlü alternatifini buluyorum maalesef 🙈😂
İyiyim eşim sen nasılsın.Pazar günleri kurallara pek uyamıyorum.En iyi perşembe cuma diyet kurallarına uyuyorum.O günlerde dışarıda olduğum için adım sayar da çok iş yapıyor sağolsun. :KK70: :KK5: Birgaripanne Birgaripanne CanTorun CanTorun arkadaşlar daha aktif gözüküyorlar.Belki bizi gaza getirirler.:KK70::KK70::KK70:
Tamam canım bana da uyar. Onlarda kabul ederse 🥰 valla gözüm korkmadı desem yalan olur CanTorun CanTorun Birgaripanne Birgaripanne 😂😂

Hareket gerçekten çok önemli canım, en azından yürüyüş yapılsa onun bile bayağı faydası oluyor ama işte sende durum farklıymış istesende hareket edemezmişsin. Toplamda kaç kilo aldın?
15 kilo aldım canim toplam doğumdan sonra bir iki hafta içinde 10 kilo gitmişti sonra süt çoğalsın derken büyükler sağolsun bol şerbetli beslediler beni

ayy bende alıp denicem pirinç sevmediğim için pirinç kültürüm çok zayıf.

Allah sabır versin canım.

Rabbim şafi adıyla şifa versin.

senin menüde de canım tarhana çektiii iyi mi :110::110: su içiyim kaseye koyup :kızgın: Adımlar şahane menü ve su da şahane tebrik ederim.
İNşallah Allah razı olsun canımın i
Çi 😔

Yemek sonrası yürüdüm biraz 6000 adım attım 300 puan da oradan Ceyhans Ceyhans 750 bugünlük totalim
Yaa ne güzel senin sayende 1. olacazbu hafta👍
Bende lesli yapayım dedim ama olmadı benim yaramaz bacağıma yapıştı yaptırmadı

Yaa ne güzel senin sayende 1. olacazbu hafta👍
Bende lesli yapayım dedim ama olmadı benim yaramaz bacağıma yapıştı yaptırmadı
Dans etmeyi seviyorsa birlikte belli süre dans edin ben bazen spor yapmak istemediğimde baby shark videoları açıp cocukla dans ediyorum hareket olur diye

15 kilo aldım canim toplam doğumdan sonra bir iki hafta içinde 10 kilo gitmişti sonra süt çoğalsın derken büyükler sağolsun bol şerbetli beslediler beni
Ellerinden öperim büyüklerimizin, keşke bize bu şekilde iyilik yapmadıklarını anlasalar.

Ellerinden öperim büyüklerimizin, keşke bize bu şekilde iyilik yapmadıklarını anlasalar.
Öyle ama gel de anlat işte şimdi hatalı beslenmenin ceremesini cekiyorum. Emzirme süresince diyet yapamadım dogru düzgün artık azimliyim eski halime donmeye ihtiyacım var. Umarım sizin kilo serüveni böyle hatalı olmaz rahat bir hamilelik atlatırsınız

Iyi aksamlar
Berbat bir gun gecirdim desem?
Midem bulaniyor resmen

Sabah tost yedim
Aksam keto soganli yaptim 2 dilim yedim
1 de cookie
Agir geldi

Su 2 L
Spor
8bin adim
30dk Bikeerg
Alp_BuRc Alp_BuRc 😷